Predstavljanje
Page 20 of 45
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Re: Predstavljanje
Možda su njene slike doista kružile Balkanom,ali u tim vremenima kad nije bilo interneta,mogle su kružiti samo ,,Smokvinim listom'' ili drugim načinom za disperziju tako eksplicitnih fotki.veber_1 wrote:fakat svatko piše po forumu.Sora wrote:
Na iskrici sam upoznala tipa koji je napravil fotosession s menom.. Te fotke su putovale po cijelom balkanu. Moguće je da se zato raspala Jugoslavija. Jednu od tih fotki na kraju sam i ja dobila...ha ha ha
98-me nisi imala internet. kamoli računalo.
a juga se raspala 90-e.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
raspad juge te ponukao da plašiš ljude svojim slikama?Sora wrote:E , bravo. Pobrkala sam uzrok i posljedicu
veber-
2014-12-30
Pa gle. Ja bih tebi nesto preporučila . Budi pozitivno orijentiran u odnosu na žene . Imat ces ljepši život. Ok?veber_1 wrote:raspad juge te ponukao da plašiš ljude svojim slikama?Sora wrote:E , bravo. Pobrkala sam uzrok i posljedicu
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Nema ružnih žena a pogotovu ne one od kojih bi se muskarci trebali bojati. Veber, tebe mozda nesto muci na tom polju a?
nemam ja problema sa ženama.
slažem se da nema ružnih žena.
stvar ukusa.
stvar ukusa.
2014-12-30
hahahahahahaha.Antif_No1 wrote:
Možda su njene slike doista kružile Balkanom,ali u tim vremenima kad nije bilo interneta,mogle su kružiti samo ,,Smokvinim listom'' ili drugim načinom za disperziju tako eksplicitnih fotki.
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:nemam ja problema sa ženama.
stvar ukusa.
Nema ? Ti to ozbiljno ?
A šta bi rekao za ovo čudo prirode koje pored vlastite ružnoće dodatno od sebe radi nakaradu ?
2015-07-23
nema!Antif_No1 wrote:
Nema ? Ti to ozbiljno ?
A šta bi rekao za ovo čudo prirode koje pored vlastite ružnoće dodatno od sebe radi nakaradu ?
stvar je u oku promatrača.
ne komentiram tuđi izgled jer je to sve subjektivno.
veber-
2014-12-30
Žena je vrlo simpatična, ima ugodan osmjeh lijepe usne. Vjeruj i nju NETKO voli. Nakarada zato sto ima tu pionirsku maramu i kapu? Mozda . Ja ne bih to radila, ona radi. Ne vidim zasto ne bi. Mogu se oni u Osijeku obuci u crno i mogu nositi crne zastave, moze na Bleiburgu se postrojavali ustaške ćete, pa MOZE I PIONIRSKA MASKA .
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Šta nam treba takva rugoba da nosi pionirske kape,s takvom antireklamom samo sramoti antifašizam,mora da su je ustaše na to podgovorili i podmitili.Sora wrote:Žena je vrlo simpatična, ima ugodan osmjeh lijepe usne. Vjeruj i nju NETKO voli. Nakarada zato sto ima tu pionirsku maramu i kapu? Mozda . Ja ne bih to radila, ona radi. Ne vidim zasto ne bi. Mogu se oni u Osijeku obuci u crno i mogu nositi crne zastave, moze na Bleiburgu se postrojavali ustaške ćete, pa MOZE I PIONIRSKA MASKA .
2015-07-23
Nije rugoba . Ne bi dalje ponavljala da je estetika relativan pojam.
Kako god.svejedno ne volim da nam tako vizualno neugodni ljudi reklamiraju antifašizam,samo nam rade štetu.Kako ustaše pronađu neke nabildane pedere i sisate cure da reklamiraju ustaške kape a nama sve neki ljudi s jednom nogom u grobu služe kao maskote.Sora wrote:Nije rugoba . Ne bi dalje ponavljala da je estetika relativan pojam.
2015-07-23
naravno da je ralativna.Sora wrote: Ne bi dalje ponavljala da je estetika relativan pojam.
no i kada kupujem auto uz mehaniku, ovjes gledam i celofan.
tako i žene.
2014-12-30
svatko pokazuje svoje najbolje primjerke.Antif_No1 wrote:Kako god.svejedno ne volim da nam tako vizualno neugodni ljudi reklamiraju antifašizam,samo nam rade štetu.Kako ustaše pronađu neke nabildane pedere i sisate cure da reklamiraju ustaške kape a nama sve neki ljudi s jednom nogom u grobu služe kao maskote.Sora wrote:Nije rugoba . Ne bi dalje ponavljala da je estetika relativan pojam.
jednostavno
veber-
2014-12-30
Ma takvu glupost si izvalio veber. Nije to bio izbor za miss kaj seres .
Ali to zapravo nije tako.Pa imamo i mi antifašisti zgodnih nabildanih pedera i sisatih drolja,ali oni ne mogu doći do izražaja od ovih poluživih grobova.veber_1 wrote:svatko pokazuje svoje najbolje primjerke.Antif_No1 wrote:Kako god.svejedno ne volim da nam tako vizualno neugodni ljudi reklamiraju antifašizam,samo nam rade štetu.Kako ustaše pronađu neke nabildane pedere i sisate cure da reklamiraju ustaške kape a nama sve neki ljudi s jednom nogom u grobu služe kao maskote.Sora wrote:Nije rugoba . Ne bi dalje ponavljala da je estetika relativan pojam.
jednostavno
Kako neoustaški starački zombiji nisu ljubomorni na svoj podmladak,nego ih guraju u prvi plan,dok kod nas starčad misli kako omladinci služe samo kao kuriri kao i 41.god.
2015-07-23
glupost?Sora wrote:Ma takvu glupost si izvalio veber. Nije to bio izbor za miss kaj seres .
svatko pokazuje svoje najbolje.
veber-
2014-12-30
Veber i ja smo sad 1: 1Sora wrote:Ma takvu glupost si izvalio veber. Nije to bio izbor za miss kaj seres .
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 20 of 45