Predstavljanje
Page 17 of 45
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Re: Predstavljanje
Bok, ja se sebi ne mogu sjetiti starog nika. Možda me neko od vas napomene kad skuži.
Bok još jednom.
Bok još jednom.
evo starog seronje sa novim nikom
2014-04-14
jel zna netko kako pristupiti e-mailu na net.hr, nakon što se ono smeće od foruma srondalo više ne mogu ni poštu otvoriti.... odnosno da li igdje postoji nekakav broj telefona na net.hr-u da im jebem mater u audio modu kad već ne mogu vizualno...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
otvoriš portal net.hr i u gornjem uglu imaš na crnoj traci freemail.hr, tu klikneš i tamo će ti ponuditi da se logiraš i tako uđeš u svoj mail.michaellcmacha wrote:jel zna netko kako pristupiti e-mailu na net.hr, nakon što se ono smeće od foruma srondalo više ne mogu ni poštu otvoriti.... odnosno da li igdje postoji nekakav broj telefona na net.hr-u da im jebem mater u audio modu kad već ne mogu vizualno...
Guest- Guest
Postali su jako nepouzdani. Gledam da svugdje gdje koristim njihove free e-mailove zamijenim drugima.
Trinity-
2014-04-17
ne bi baš išlo. sjeban im server totalka, a ne jebu korisnike ni 5%tre911 wrote:otvoriš portal net.hr i u gornjem uglu imaš na crnoj traci freemail.hr, tu klikneš i tamo će ti ponuditi da se logiraš i tako uđeš u svoj mail.
možda bi ih reda radi trebalo prijaviti hacom-u jer ne pružaju uslugu koju prikazuju na portalu.
veber-
2014-12-30
Ja sam uspio no kontaktirao sam sa nekima koji to ne mogu ni pod razno. Mislio sam dan je barem taj dio operativan ali očito sam se sjebo. Toatalno su u kurcu i to bez zadrške.veber_1 wrote:ne bi baš išlo. sjeban im server totalka, a ne jebu korisnike ni 5%tre911 wrote:otvoriš portal net.hr i u gornjem uglu imaš na crnoj traci freemail.hr, tu klikneš i tamo će ti ponuditi da se logiraš i tako uđeš u svoj mail.
možda bi ih reda radi trebalo prijaviti hacom-u jer ne pružaju uslugu koju prikazuju na portalu.
Guest- Guest
Mein Nachbar?AlfaOmega wrote:Bok, ja se sebi ne mogu sjetiti starog nika. Možda me neko od vas napomene kad skuži.
Bok još jednom.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jel zna netko kako pristupiti e-mailu na net.hr,
da li igdje postoji nekakav broj telefona na net.hr-u da im jebem mater
Napravi to tu di jesi sada, ionako svi oni to gledaju pa će
primiti tvoje čestitke izravno ili posredno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Regoč-
2015-08-21
Dobro dosao prika..
2014-04-14
Je. Kad ništ' ne dela ili je pod nadzorom livih kvazineoliberalov i kvaziutopistov ki suprotivno svom javnom odredjenju kot ''naprednjaki'' zatiraju slobodnu rič. Svit je pobludil.veber_1 wrote:eto nam prvi novi :D
Stribor-
2015-09-22
Koliko ja upažam,ti si Požojski?Stribor wrote:Nimam stari nadimak. Pozdrav vsimi od Stribora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
?albatros wrote:Koliko ja upažam,ti si Požojski?Stribor wrote:Nimam stari nadimak. Pozdrav vsimi od Stribora.
Stribor-
2015-09-22
Bepo Puntar?Stribor wrote:?albatros wrote:Koliko ja upažam,ti si Požojski?Stribor wrote:Nimam stari nadimak. Pozdrav vsimi od Stribora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 17 of 45