Predstavljanje
Page 9 of 45
Page 9 of 45 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 27 ... 45
Re: Predstavljanje
Sve vas srdacno pozdravljam. Mene svi znaju, predstavljanje je suvisno.
Michael1- Posts : 1933
2014-04-23
ja nemam pojma o kome je riječMichael1 wrote:Sve vas srdacno pozdravljam. Mene svi znaju, predstavljanje je suvisno.
immortal-
2014-04-16
henok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
a nadam se da zbog rasprava ovdje njihov broj ne će biti povećan
pozdrav starom suborcu protu: protunaravnog općenja, boljševičke aždaje, nacionalne izdaje, protukrižarskih pojedinaca i organizacija, stečevina 2. vatikanskog koncila, stečevina francuske revolucije, stečevina 2. svjetskog rata, srbalja, jugoslovena i inih neprijatelja...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Jedva si docheka nekoga ko te voli? Na zdravlje. Konachno neko s kim moresh opchiti iz ljubavi, a ne iz potrebe.Totenkopf wrote:henok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
pozdrav starom suborcu protu: protunaravnog općenja, boljševičke aždaje, nacionalne izdaje, protukrižarskih pojedinaca i organizacija, stečevina 2. vatikanskog koncila, stečevina francuske revolucije, stečevina 2. svjetskog rata, srbalja, jugoslovena i inih neprijatelja...
hehehe
hehehe upravo je dobio od mene jedan bod reputacijechagalj wrote:Jedva si docheka nekoga ko te voli? Na zdravlje. Konachno neko s kim moresh opchiti iz ljubavi, a ne iz potrebe.Totenkopf wrote:henok wrote:izvana je sve isto na meni osim što sam dobio par sijedih dlaka na bradi,
hehehe
sviđalo ti se ili ne
immortal-
2014-04-16
i ti od mene, već drugi, a njemu je i onaj jedan 'misteriozno' nestao...
hahaha, hvalaTotenkopf wrote:i ti od mene, već drugi, a njemu je i onaj jedan 'misteriozno' nestao...
immortal-
2014-04-16
Cao stara...........mnogi su primijetili da te nije bilo tamo. Sada, proslost je proslost, novi forum, nova vremena............drago mi je da si ovdje.mortal-joint wrote:Dugo mi je trebalo da vidim tvoj post i pitanje. Bafi me bila banirala pa nakon dosta vremena kad sam se odlučila vratiti sam se sakrivala pod drugim nickom. Čim je skužila da sam to ja uredno me stalno banirala i brisala moje nickove i postove. Sad sam tu. A budemo vidjeli jel na duže i sve ostalo. Nadam se da će biti sve ok. Hvala na pitanju. Vidim da je bar netko obratio pažnju jer me nije bilo.tre91 wrote:ti si jedina ispala pristojna, moja isprika i dobrodošlica svima jer mi se čini da sam već domaći na ovom forumu. Nego gdje si ti, nisam te tamo preko dugo vidio?mortal-joint wrote:ugodan boravakselica wrote:Pozdrav svima.Ja sam nova na ovom forumu.Upravo sam doselila k vama i nadam se da će to biti ugodno druženje
T.- Posts : 17594
2014-04-14
slizim wrote:Cao stara...........mnogi su primijetili da te nije bilo tamo. Sada, proslost je proslost, novi forum, nova vremena............drago mi je da si ovdje.mortal-joint wrote:Dugo mi je trebalo da vidim tvoj post i pitanje. Bafi me bila banirala pa nakon dosta vremena kad sam se odlučila vratiti sam se sakrivala pod drugim nickom. Čim je skužila da sam to ja uredno me stalno banirala i brisala moje nickove i postove. Sad sam tu. A budemo vidjeli jel na duže i sve ostalo. Nadam se da će biti sve ok. Hvala na pitanju. Vidim da je bar netko obratio pažnju jer me nije bilo.tre91 wrote:ti si jedina ispala pristojna, moja isprika i dobrodošlica svima jer mi se čini da sam već domaći na ovom forumu. Nego gdje si ti, nisam te tamo preko dugo vidio?mortal-joint wrote:ugodan boravakselica wrote:Pozdrav svima.Ja sam nova na ovom forumu.Upravo sam doselila k vama i nadam se da će to biti ugodno druženje
HVALA!
immortal-
2014-04-16
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
ako planiraš biti s Titom morat ćeš preseliti direktno u pakaoSora wrote:Bok bok
Za domovinu s Titom napred!
immortal-
2014-04-16
2014-04-29
Ni Tita ni tvoje domovine nema odavno.Sora wrote:Ne planiram napred s domovinom i za Titom
Trinity-
2014-04-17
Ne da mi se pisati sto puta isto, ali da skratim priču
Domovina je tamo gdje je dobro, dobar dio vas ovdje ima dvije domovine, neki se sjećaju bivše domovine
A neki su držeći ruku na srcu kad se svirala himna, pokrali domovinu
A neki misle da je imati domovinu na jeziku, jaka stvar
Domovina je tamo gdje je dobro, dobar dio vas ovdje ima dvije domovine, neki se sjećaju bivše domovine
A neki su držeći ruku na srcu kad se svirala himna, pokrali domovinu
A neki misle da je imati domovinu na jeziku, jaka stvar
2014-04-29
Meni je jako dobro u mojoj domovini. Tebe nešto žulja.
Trinity-
2014-04-17
Da točno ,pada kiša pa ne mogu jedan đir pred spavanje uz obalu
Te se zezam ..tu na Forumu
Makar dobro je da se pošteno odmorim
Stalno juri u grad, iz grada na vrt ..
UF
Te se zezam ..tu na Forumu
Makar dobro je da se pošteno odmorim
Stalno juri u grad, iz grada na vrt ..
UF
Page 9 of 45 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 27 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 9 of 45