Građanski rat u Rusiji - tema
Page 24 of 27
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Re: Građanski rat u Rusiji - tema
Putin sad doslovno sprovodi "patriot purge" u vojsci. Ostavlja samo korumpirane Šojgu kadrove. Svi koji su ikad razmišljali svojom glavom kontra pijanog Gerasimova i lopovskog Šojgua su postali nepodobni.
Slom obrane dolazi jako brzo pošto se najsposobniji (poput Yudina i Surovikina) uklanjaju i ostaju samo lopine, nepo bebe i rektalni alpinisti.
Slom obrane dolazi jako brzo pošto se najsposobniji (poput Yudina i Surovikina) uklanjaju i ostaju samo lopine, nepo bebe i rektalni alpinisti.
Last edited by Hektorović on 29/6/2023, 15:40; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Znam ja to sve ( to šta je Heltorović naveo o Surovkinu itd ta i te priče itd ). Zato sad moramo vratit Bahmut ( da ga sad Ukrajinci oslobode ) kako bi đeneral Šojgu bio potpuno ponižen i da mase traže puštanje Surovkina iz zatvora a da ga Putin vrati a Šojgua i Gerasimova makne.
Može Putin biti car al mase u konačnici imaju posljednju riječ.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Main Intelligence Directorate of Ukraine: a war between the FSB and the Ministry of Defense began in Russia.
2018-04-10
U stožeru Južnog vojnog okruga kruže glasine da su Surovikina uhitili Šojguovi čuvari. Ni vojna protuobavještajna služba, ni istražni odbor, ni FSO nisu uključeni u ovo. Navodno Šojguov tim želi dokazati da je postojala zavjera za smjenu Putina.
No, sam predsjednik navodno je odstupio od odluka te je i dalje pod dojmom oštrog priopćenja kolegija MORF-a održanog u ponedjeljak.
No, sam predsjednik navodno je odstupio od odluka te je i dalje pod dojmom oštrog priopćenja kolegija MORF-a održanog u ponedjeljak.
2018-04-10
RayMabus wrote:Znam ja to sve ( to šta je Heltorović naveo o Surovkinu itd ta i te priče itd ). Zato sad moramo vratit Bahmut ( da ga sad Ukrajinci oslobode ) kako bi đeneral Šojgu bio potpuno ponižen i da mase traže puštanje Surovkina iz zatvora a da ga Putin vrati a Šojgua i Gerasimova makne.
Izgleda kako Surovikina osobno drži Šojgu u nekom podrumu.
2018-04-10
Izvještava se da je jučer Surovikin bio u posebnom objektu SVR-a u Opalikhi (okrug Krasnogorsk). Jutros generala više nije bilo.
2018-04-10
Strelkov
Promatrajući postupke ruskih vlasti nakon završetka tzv. "pobune" (koja se sada ne može smatrati pobunom, jer njezine sudionike vlasti uopće ne progone "od riječi") - došao sam do zaključka da je naš predsjednik potpuno poludio. I iako gospodin Biden redovito priča kojekakve gluposti, ali njegova administracija je koliko-toliko adekvatna, onda smo mi, zajedno s predsjednikom, poludjeli i cijeli najviši državni aparat.
Promatrajući postupke ruskih vlasti nakon završetka tzv. "pobune" (koja se sada ne može smatrati pobunom, jer njezine sudionike vlasti uopće ne progone "od riječi") - došao sam do zaključka da je naš predsjednik potpuno poludio. I iako gospodin Biden redovito priča kojekakve gluposti, ali njegova administracija je koliko-toliko adekvatna, onda smo mi, zajedno s predsjednikom, poludjeli i cijeli najviši državni aparat.
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Nije me brige šta mi ne vjerujete al ja sam tog Surovkina postavio tu kad sam vidio da je Komšić dobio izbore. Ima tema di ja otvaram nešto šta vi u svojoj mitologiji zovete Pandorina kutija i spominjem Armagedon. Par dana nakon toga on je postavljen na tu funkciju.
Sad ga idem osloboditi jer meni treba pat pozicija:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t55383-moj-tata-ima-veci-kurac-od-tvog-tate-ii-dio#2129871
Ništa od brzog proodra tenkovima preko Zaporožja kako bi se došlo ruskim snagama s leđa te ništa od prodora većim snagama preko Dnjepra i njegovog korita koje je sad natopljeno.
Otvara se Bahmut jer su ga Wagnerovci napustili a neće se baš tako brzo vratiti jer će ruska vojska nakon ove njihove pobune svakog tog pojedinačno poispitati da vidi oće li ga uopće i primiti u svoje redove jer niti jedna vojska ne voli pućiste. Istovremeno im je i najsposobniji obrambeni general a kojeg obična vojska na bojištu cijeni završio na ispitivanju i nije na poziciji. To je prilika a prilike se ne propuštaju jer ako ih propustiš tko zna kad će i oće li opet nova takva. Otvara vam se rupa gore. Šaljite bataljone iz pričuve i mostopolagače i probijajate bokove oko Bahmuta s obje strane.
Sad ga idem osloboditi jer meni treba pat pozicija:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t55383-moj-tata-ima-veci-kurac-od-tvog-tate-ii-dio#2129871
Ništa od brzog proodra tenkovima preko Zaporožja kako bi se došlo ruskim snagama s leđa te ništa od prodora većim snagama preko Dnjepra i njegovog korita koje je sad natopljeno.
Otvara se Bahmut jer su ga Wagnerovci napustili a neće se baš tako brzo vratiti jer će ruska vojska nakon ove njihove pobune svakog tog pojedinačno poispitati da vidi oće li ga uopće i primiti u svoje redove jer niti jedna vojska ne voli pućiste. Istovremeno im je i najsposobniji obrambeni general a kojeg obična vojska na bojištu cijeni završio na ispitivanju i nije na poziciji. To je prilika a prilike se ne propuštaju jer ako ih propustiš tko zna kad će i oće li opet nova takva. Otvara vam se rupa gore. Šaljite bataljone iz pričuve i mostopolagače i probijajate bokove oko Bahmuta s obje strane.
2014-04-11
Zašto baš Bahmut ?
Prvo taj Šojgu je meni prošli petak kad san se diga u šest popodne diga tlak kad je spomenija da će on slat još tenkova dakle napad i onda san ga pozdravija i onda su ovi krenili na Moskvu.
Taj gori sjever ne mijenja pat poziciju jer ne izlazi na Azov ni Krim dakle može se žrtovat to gore i sad im je pala kiša i plan napada preko suvog korita Dnjepra propao a otvara im se Bahmut itd i Wagnerovaca nema, Surovkin je na ispitivanju dakle nije na poziciji pa neće biti ni njegova krivnja itd a pad Bahmuta će više zabolit mase u Rusiji nego pad nekog gradića u Zaporožju itd.
Može Putin bit car ali mase u konačnici imaju posljednju riječ.
SVI NA BAHMUT.
Prvo taj Šojgu je meni prošli petak kad san se diga u šest popodne diga tlak kad je spomenija da će on slat još tenkova dakle napad i onda san ga pozdravija i onda su ovi krenili na Moskvu.
Taj gori sjever ne mijenja pat poziciju jer ne izlazi na Azov ni Krim dakle može se žrtovat to gore i sad im je pala kiša i plan napada preko suvog korita Dnjepra propao a otvara im se Bahmut itd i Wagnerovaca nema, Surovkin je na ispitivanju dakle nije na poziciji pa neće biti ni njegova krivnja itd a pad Bahmuta će više zabolit mase u Rusiji nego pad nekog gradića u Zaporožju itd.
Može Putin bit car ali mase u konačnici imaju posljednju riječ.
SVI NA BAHMUT.
2014-04-11
Sad ćemo gledat kako Ukrajinci oslobađaju Bahmut i ujedno oslobađaju Surovkina jer je on obrambeni general a meni treba pat pozicija a ne tamo neki koji će slat tenkove a nema vojske ni za obranu ( za napad treba tri puta više vojske koju on nema pa bi mu obrana pukla radi toga ).
Da ne bude zabune: Pat pozicija mi treba jer su izbori u demokraciji svako četiri godine jer koljem Komšičevce. Posli toga mi ne triba. Al sad mora izdržati ipak još neko vrijeme. Znači ne triba mi vječno. Al sad treba.
Da ne bude zabune: Pat pozicija mi treba jer su izbori u demokraciji svako četiri godine jer koljem Komšičevce. Posli toga mi ne triba. Al sad mora izdržati ipak još neko vrijeme. Znači ne triba mi vječno. Al sad treba.
Last edited by RayMabus on 29/6/2023, 16:27; edited 1 time in total
2014-04-11
HahaahahHektorović wrote:Strelkov
Ahahahah ovo izgleda kao igre prijestolja doslovno, čisti game of thrones Russian versionHektorović wrote:RayMabus wrote:Znam ja to sve ( to šta je Heltorović naveo o Surovkinu itd ta i te priče itd ). Zato sad moramo vratit Bahmut ( da ga sad Ukrajinci oslobode ) kako bi đeneral Šojgu bio potpuno ponižen i da mase traže puštanje Surovkina iz zatvora a da ga Putin vrati a Šojgua i Gerasimova makne.
Izgleda kako Surovikina osobno drži Šojgu u nekom podrumu.
Pa i jesu igre prijestolja. Samo nije prijestolje od cara u pitanju. On nije meta.
Sad kad padne Bahmut a ne može okrivit Wagnerovce ni Surovkina jer je ovi na ispitivanju pa nije na poziciji pa ni ne može biti kriv onda je jedini krivac Šojgu i Gerasimov.
Putin možda jest car ali mase u konačnici imaju posljednju vijest.
A pad Bahmuta će zaboljeti ruske mase.
Sad kad padne Bahmut a ne može okrivit Wagnerovce ni Surovkina jer je ovi na ispitivanju pa nije na poziciji pa ni ne može biti kriv onda je jedini krivac Šojgu i Gerasimov.
Putin možda jest car ali mase u konačnici imaju posljednju vijest.
A pad Bahmuta će zaboljeti ruske mase.
2014-04-11
čudo je kako uopće ruska vojska funkcionira u toj igri prijestolje gdje ima nekoliko različitih čopora.
evo wagner se neće više boriti u ukrajini a praktički oni su im jedini osvajali nešto.
idem još malo radit, pa cu ksnije na srpske forume
evo wagner se neće više boriti u ukrajini a praktički oni su im jedini osvajali nešto.
idem još malo radit, pa cu ksnije na srpske forume
"Bakhmut je u potpunosti pod kontrolom Oružanih snaga iz zraka, okupatori se povlače sa sjevernih ulica", rekao je zapovjednik Denys Yaroslavskyi.
"Branitelji Ukrajine zapravo rade na preuzimanju kontrole nad Klishchiivkom i Berkhivkom i njihovim strateškim uzvisinama u blizini grada. Nakon njihovog zauzimanja, Bakhmut se može odvesti u operativno okruženje", dodao je.
"Branitelji Ukrajine zapravo rade na preuzimanju kontrole nad Klishchiivkom i Berkhivkom i njihovim strateškim uzvisinama u blizini grada. Nakon njihovog zauzimanja, Bakhmut se može odvesti u operativno okruženje", dodao je.
2014-04-11
to su još priče. kao i priče da su kod kliščijevke uništili bataljun ruskih padobranaca i uzeli hrpu zarobljenika. čekamo video i slike
Ti meni još ne viruješ da ja ne gubim ratove ?AssadNaPodmornici wrote:to su još priče. kao i priče da su kod kliščijevke uništili bataljun ruskih padobranaca i uzeli hrpu zarobljenika. čekamo video i slike
Ajd čekat ćemo. Ajd nek ti bude.
2014-04-11
opusti se. nije ništa osobno protiv tebe. samo kažem da čekamo slike i snimke
Pa dobro, pričekat ćemo. To san i reka.AssadNaPodmornici wrote:opusti se. nije ništa osobno protiv tebe. samo kažem da čekamo slike i snimke
Ne vriđan se ja baš tako lako kako ti misliš. Samo ego može biit povrijeđen. Uostalom ja i ne očekujem ikome da viruje to šta ja pišen jer bi ga odma proglasija nenormalnim.
Poruka je važnija od poštara. Zato to mene ne zanima nego poruka koju u osnovi prenosim ( da postoji Bog, anđeli, da se anđeli mogu inarnirat, da postoji Aštar grupa, galaktička konfederacija itd ). To mi je bitnije da shvatite nego da JA dakle tamo nekakvi ego jel JA JA JA JA budem to šta pričam. Šta se mene osobno tiče ja san obični jebivjetar. I prdež.
Prevedeno: Nisam ja bitan. To je nebitno totalno. To su gluposti. Poruka je važnija od poštara. Poruka a ne JA ili ja ( malim slovima ) ili bilo kakav oblik od: ja/JA.
2014-04-11
Znači šta ćemo sad napravit ?
Evo ovo želim da mu naprave jer san mu već u petak popodne reka svoje i onda su ovi krenili a u subotu ujutro sam mu reka da mi dođe u Bahmut na crtu da ga čeka GF5 i da se izgrlimo ( Šojug javi se, zove te general galaktičke federacije s pet zvjezdica, dođi da se izgrlimo ).
Mogu u pola dana i bez ijedne žrtve.
Sve šta tribaju radit je prodirat s oba boka šta više u unutrašnjost i onda odsječi cestu prema Bahmutu tako da ovi šta su ostali unutra nemaju više hrane i metaka. Sami će se predat u takvoj situaciji. Novi zarobljenici pa ih razmjeniš za svoje zarobljene od strane Rusa.
I bilo bi lijepo da ga baš na ovakav način vrate jer bi to bilo potpuno poniženje Putinovog đenerala Šojgua.
Ide mi na živce taj Šojugu. Brišu mi se papci od njega. Ko oni tepih ispred vrata. Želim obrisat noge o njega. Da ga totalno ponizim.
Evo ovo želim da mu naprave jer san mu već u petak popodne reka svoje i onda su ovi krenili a u subotu ujutro sam mu reka da mi dođe u Bahmut na crtu da ga čeka GF5 i da se izgrlimo ( Šojug javi se, zove te general galaktičke federacije s pet zvjezdica, dođi da se izgrlimo ).
Ruska invazija na Ukrajinu
by RayMabus Yesterday at 15:51Eroo wrote:[size]RayMabus wrote:Situacija u smjeru Bakhmuta prema Rybaru. Ukrajinski napadi navodno nisu prestali.
[size=10]Enlarge this imageClick to see fullsize
[/size]
Okupiran je bio za 9 mjeseci, a sad ćemo vidjeti za koliko mjeseci će ga Ukri osloboditi.Kladim se da za manje od 1 mjesec.[/size]
Mogu u pola dana i bez ijedne žrtve.
Sve šta tribaju radit je prodirat s oba boka šta više u unutrašnjost i onda odsječi cestu prema Bahmutu tako da ovi šta su ostali unutra nemaju više hrane i metaka. Sami će se predat u takvoj situaciji. Novi zarobljenici pa ih razmjeniš za svoje zarobljene od strane Rusa.
I bilo bi lijepo da ga baš na ovakav način vrate jer bi to bilo potpuno poniženje Putinovog đenerala Šojgua.
Ide mi na živce taj Šojugu. Brišu mi se papci od njega. Ko oni tepih ispred vrata. Želim obrisat noge o njega. Da ga totalno ponizim.
2014-04-11
zaboravih ti odgovoriti.AssadNaPodmornici wrote:tko će ih hraniti dok su u bjelorusiji? 20 000 ljudi i gomila tehnike treba mjesečno 100injak milijuna $
to je nivo divizije ili 4-5 brigada.
trebaš u ovim uvjetima da je broj točan, 16t hrane dnevno.
Uz čoksu to ti je 500t/mj. znači nekikih 2 milje mjesečno za klopu.
dok vojska stoji tehhnika ne radi, znali nikaj te tehnika ne košta.
s plaćama koje ne dobijaju bilo bi 50 milja max.
u bjelorusiji će biti oni na vrhu. možda njih 1000-2000
ostali su na čekanju dok ne dođu novi ugovori.
2014-12-30
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» SAD: II Građanski rat
» Građanski rat u Pakistanu
» Drugi španjolski građanski rat
» Europu čeka građanski rat
» Građanski neposluh u Splitu
» Građanski rat u Pakistanu
» Drugi španjolski građanski rat
» Europu čeka građanski rat
» Građanski neposluh u Splitu