Moj tata ima veći kurac od tvog tate - II dio
Page 1 of 1
Moj tata ima veći kurac od tvog tate - II dio
A "borba" između Putina, Prigožina i bjeloruskog diktatora Lukašenka (koji je navodno dogovorio obustavljanje pobune) oko toga tko će se pokazati moćnijim još nije završena, analizira američki Institute for the Study of War (ISW). Analitičari iz SAD-a dolaze do zaključka da će ta borba za prevlast "i dalje imati kratkoročne i dugoročne posljedice koje će ići u prilog Ukrajini".
U međuvremenu je akumulacijsko jezero isušilo. Vode nema. Na fotografijama koje su objavljene na Telegramu odnosno na Twitteru vidi se kako je riječno korito suho te da polako, s obzirom na vegetaciju, poprima izgled stepe. Na Facebooku se može čitati iskustva Ukrajinaca koji uz pomoć metalnih detektora pretražuju korito za vrijednim predmetima.
"Rupa" koja se otvara ukrajinskim snagama?
Danas se na pozicijama sjeverno od nekadašnjeg korita i rijeke Dnjepar nalazi ukrajinska vojska, a južnije su pripadnici ruskih vojnih snaga. Ono što upada u oko je da se zapadno od grada Vasilivka, koji drže ruske snage, kako kaže analitičar Brady Africk na temelju satelitskih snimki, vide samo malobrojne pozicije na kojima je ruska vojska.
Čini se da možda postoji mogućnost da se na tom mjestu ukrajinskoj vojsci otvara "rupa" koju bi ona mogla iskoristiti za protuofenzivu, ali po tom pitanju postoje mnoge nejasnoće, pogotovo s obzirom na činjenicu da ruske snage u svakom trenutku mogu protivnika napasti iz zraka.
No, kako dodaje američki analitičar Africk, on po pitanju ukrajinskih snaga i protuofenzive ima osjećaj da Ukrajina za sada "čuva neku opciju koja bi mogla šokirati" Ruse.
Što je s ratom nakon pobune Wagnera? "Ukrajincima se otvara rupa na fronti"
U međuvremenu je akumulacijsko jezero isušilo. Vode nema. Na fotografijama koje su objavljene na Telegramu odnosno na Twitteru vidi se kako je riječno korito suho te da polako, s obzirom na vegetaciju, poprima izgled stepe. Na Facebooku se može čitati iskustva Ukrajinaca koji uz pomoć metalnih detektora pretražuju korito za vrijednim predmetima.
"Rupa" koja se otvara ukrajinskim snagama?
Danas se na pozicijama sjeverno od nekadašnjeg korita i rijeke Dnjepar nalazi ukrajinska vojska, a južnije su pripadnici ruskih vojnih snaga. Ono što upada u oko je da se zapadno od grada Vasilivka, koji drže ruske snage, kako kaže analitičar Brady Africk na temelju satelitskih snimki, vide samo malobrojne pozicije na kojima je ruska vojska.
Čini se da možda postoji mogućnost da se na tom mjestu ukrajinskoj vojsci otvara "rupa" koju bi ona mogla iskoristiti za protuofenzivu, ali po tom pitanju postoje mnoge nejasnoće, pogotovo s obzirom na činjenicu da ruske snage u svakom trenutku mogu protivnika napasti iz zraka.
No, kako dodaje američki analitičar Africk, on po pitanju ukrajinskih snaga i protuofenzive ima osjećaj da Ukrajina za sada "čuva neku opciju koja bi mogla šokirati" Ruse.
Što je s ratom nakon pobune Wagnera? "Ukrajincima se otvara rupa na fronti"
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Moj tata ima veći kurac od tvog tate - II dio
Ruska invazija na Ukrajinu
by RayMabus Today at 3:47Enlarge this imageClick to see fullsize
ANGLOSASIJA NA APARATIMA.
--
by RayMabus Today at 4:12
Baš lijepa kišica.
GF5 se probudio i pijucka svoju prvu jutarnju kaficu. Nešto slično sad rade i anglosaski i ukrajinski generali i vodstvo jer poučeni zadnjom pušionom prije tri tjedna kad su krenuli u napad teškom mehanizacijom i popušili sad su naučili lekciju i sad gledaju gdje pada kiša.
Ništa od brzog proodra tenkovima preko Zaporožja kako bi se došlo ruskim snagama s leđa te ništa od prodora većim snagama preko Dnjepra i njegovog korita koje je sad natopljeno.
Otvara se Bahmut jer su ga Wagnerovci napustili a neće se baš tako brzo vratiti jer će ruska vojska nakon ove njihove pobune svakog tog pojedinačno poispitati da vidi oće li ga uopće i primiti u svoje redove jer niti jedna vojska ne voli pućiste. Istovremeno im je i najsposobniji obrambeni general a kojeg obična vojska na bojištu cijeni završio na ispitivanju i nije na poziciji. To je prilika a prilike se ne propuštaju jer ako ih propustiš tko zna kad će i oće li opet nova takva. Otvara vam se rupa gore. Šaljite bataljone iz pričuve i mostopolagače i probijajate bokove oko Bahmuta s obje strane.
--
by RayMabus Today at 4:30
Ben Walace ( britanski ministar obrane ) psuje i baca penkalu u zid ispred sebe od bijesa. Uviđa da će morati poslati više mostopolača i drugih inžinjerskih vozila da mu se ne dešavaju ove situacije di oni planiraju jedno a dešava se drugo i onda moraju one mostopolagače i druga inžinjerska vozila prebacivati par stotina sjevernije gore jer nemaju dovoljno inžinjerskih vozila na svim točkama bojišta a ovako s ograničenim resursima teško je planirati bilo šta na ovako dugoj bojišnici.
Baca penkalu u zid od bijes i urla: Jebena Aštar komanda, jebu nas radi Komšića.
2014-04-11
šta bi mi bez naslova ove teme
2014-04-16
immortal wrote: šta bi mi bez naslova ove teme
Mozda je i on promijenio spol pa sad ima kurac od kartona.Shta ja znam kakvi su drugi,ali chamiti u sobi kraj kompjutera na ovom glupom forumu dok Splitom jezde onake sise i guzice je najveci zlochin na ovome svijetu.Ako nemresh jebat jer ti se ne dize ,pa sjedi na rivu i uzivaj u toj zenskoj ljepoti,pishi poeziju o tome,pa ja:))Jedino shto mogu biti zavidan dalmatincima su dalmatinke,najljepshe zene na svijetu.:::::)))
Za one koji ne shvaćaju zašto se tema zove tako kako se zove iako ispod ima i pravi naslov odnosno o čemu je riječ a onda da ponovimo:
Ako sam ja anđeo tko je onda moj otac ?
Bog.
Bog ima najveći kurac.
Moj tata ima veći kurac od tvog tate.
S tim da su ovi drugi na koje se to odnosi majmuni s planeta majmuna ali i općenito u svemiru dakle fizičkoj ravni koji bi se samo nešto mlatili između sebe a mlate se zato jer imaju ego jer da nemaju ego ne bi se ni mlatili ... nego živjeli u miru Božjem.
Ako sam ja anđeo tko je onda moj otac ?
Bog.
Bog ima najveći kurac.
Moj tata ima veći kurac od tvog tate.
S tim da su ovi drugi na koje se to odnosi majmuni s planeta majmuna ali i općenito u svemiru dakle fizičkoj ravni koji bi se samo nešto mlatili između sebe a mlate se zato jer imaju ego jer da nemaju ego ne bi se ni mlatili ... nego živjeli u miru Božjem.
2014-04-11
Šlajfaju po blatu, neće guma čelavica da se pokrene. Ne može anglosaska imperija doć do Azovskog mora i na Krim bi isto ona i da anglosaska imperija pobijedi a Rusija izgubi i onda tako da anglosaska imperija vlada svijetom.
Al neće guma jebi ga. Proklizava. Oni verglaju, tili bi oni al ne može. Ne ide.
Al neće guma jebi ga. Proklizava. Oni verglaju, tili bi oni al ne može. Ne ide.
2014-04-11
Današnji Dalmoši imaju važnija posla od dalmatinskih i općenito hrvatskih sisa i guzicamentalitet wrote:immortal wrote: šta bi mi bez naslova ove teme
Mozda je i on promijenio spol pa sad ima kurac od kartona.Shta ja znam kakvi su drugi,ali chamiti u sobi kraj kompjutera na ovom glupom forumu dok Splitom jezde onake sise i guzice je najveci zlochin na ovome svijetu.Ako nemresh jebat jer ti se ne dize ,pa sjedi na rivu i uzivaj u toj zenskoj ljepoti,pishi poeziju o tome,pa ja:))Jedino shto mogu biti zavidan dalmatincima su dalmatinke,najljepshe zene na svijetu.:::::)))
Važnije je slavit ustaše, revat o Juri i Bobanu, pa Čavoglave, pa plakat radi Blajburga i ustaškog izgibenija na Blajburgu, pa one jame sa kosturima, pa hoće li Alojzije postat svetac, pa dokazivat kako nismo Balkan i kako nam se jezike mnogo razlikuje od srpskog, pa tirade o Domovinskom ratu, pa kuknjava oko UDBAŠkih izdaja i komunjarama i Jugoslavenima koji rovare i rovare...
Ko da se bavi hrvatskim sisama i guzicama Bogati...
Hrvatske Sise i guzice imaju tamo Srbe i Bosance nek idu i nek se jebu s njima... imaju hrvatski domoljubi važnija posla... evo i sezona nam podbacila a oni sad da se bave sisama i guzicama
Ajde bježi tamo...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U petak, 30. lipnja, u mnogim će regijama Ukrajine biti grmljavine .
To su izvijestili prognostičari "Ukrhydromettsentr".
https://tsn.ua/ukrayina/prognoz-pogodi-na-30-chervnya-u-bilshosti-regioniv-budut-doschi-ta-grozi-2360197.html
To su izvijestili prognostičari "Ukrhydromettsentr".
https://tsn.ua/ukrayina/prognoz-pogodi-na-30-chervnya-u-bilshosti-regioniv-budut-doschi-ta-grozi-2360197.html
2014-04-11
Dobro jutro radni narode Crne Gore.
Opet pada kišica u Zaporožju i jebe anglosase u zdrav mozak.
https://www.meteoblue.com/en/weather/maps/bakhmut_ukraine_713174#coords=6/48.419/38.275&map=cloudsAndPrecipitation~hourly~auto~sfc~none
Enlarge this imageClick to see fullsize
Opet pada kišica u Zaporožju i jebe anglosase u zdrav mozak.
https://www.meteoblue.com/en/weather/maps/bakhmut_ukraine_713174#coords=6/48.419/38.275&map=cloudsAndPrecipitation~hourly~auto~sfc~none
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Rezultat dvomjesečne ofenzive Oružanih snaga Ukrajine. Plavo označava područja koja su uspjeli zauzeti.
2014-04-11
oni koji su preuzeli Hrvatsku imaju najmanji
kako raspoznati neprijatelja
2014-04-16
RayMabus wrote:Rezultat dvomjesečne ofenzive Oružanih snaga Ukrajine. Plavo označava područja koja su uspjeli zauzeti.
Simboli na karti:
- plava područja - teritorij s kojeg su izbačeni okupatori;
- zelene površine - teritorij oslobođen krajem ožujka - početkom travnja;
- sive zone - teritorij koji treba razjasniti;
- crvena područja - teritorij koji su zauzeli okupatori;
- crna boja - teritorij Krima i ORDLO;
- ružičasta boja - teritorij Transnistria.
2014-04-16
Ringo10 wrote:Današnji Dalmoši imaju važnija posla od dalmatinskih i općenito hrvatskih sisa i guzicamentalitet wrote:immortal wrote: šta bi mi bez naslova ove teme
Važnije je slavit ustaše, revat o Juri i Bobanu, pa Čavoglave, pa plakat radi Blajburga i ustaškog izgibenija na Blajburgu, pa one jame sa kosturima, pa hoće li Alojzije postat svetac, pa dokazivat kako nismo Balkan i kako nam se jezike mnogo razlikuje od srpskog, pa tirade o Domovinskom ratu, pa kuknjava oko UDBAŠkih izdaja i komunjarama i Jugoslavenima koji rovare i rovare...
Ko da se bavi hrvatskim sisama i guzicama Bogati...
Hrvatske Sise i guzice imaju tamo Srbe i Bosance nek idu i nek se jebu s njima... imaju hrvatski domoljubi važnija posla... evo i sezona nam podbacila a oni sad da se bave sisama i guzicama
Ajde bježi tamo...
u što meni mladost prošla, jel ti vidiš
ma jebo rvacku i njenu samo stalnost
nema tu kritične mase ni za što, samo mase ima
da počnete za promjenu tražiti prijatelje a ne neprijatelje?immortal wrote:oni koji su preuzeli Hrvatsku imaju najmanji
ugledali se na tebe i tvojeSora wrote:da počnete za promjenu tražiti prijatelje a ne neprijatelje?immortal wrote:oni koji su preuzeli Hrvatsku imaju najmanji
na kraju krajeva ne tražimo to s neprijateljima nego s prijateljima
okupimo se , raspravljamo i tražimo vas
razbijamo vaše veze i djelovanje
2014-04-16
Službenik-
2022-02-24
Similar topics
» Moj tata ima veći kurac od tvog tate
» Plenkovic : Moj tata ima veći kurac od tvog tate
» Lazanski:Glavne tate zapada neka kazu tko je ubio Ivanovica,moj tata Vucic sigurno nije kunem se tako mi MIG-a
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Plenkovic : Moj tata ima veći kurac od tvog tate
» Lazanski:Glavne tate zapada neka kazu tko je ubio Ivanovica,moj tata Vucic sigurno nije kunem se tako mi MIG-a
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 1