Građanski rat u Rusiji - tema
Page 19 of 27
Page 19 of 27 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27
Re: Građanski rat u Rusiji - tema
Hektorović wrote:Prigozhin: we did not have the goal of overthrowing the existing regime and the legally elected government.
Kao prvo,svaki normalan chovjek ce se zapitati"Pa chekaj jarane zashto onda nisi ostavio oruzje u bazi i krenuo sa nenaoruzanom vojskom u Moskvu ,jer po meni da je ovo ozbiljno postigao bi 10 puta vishe.Stavljajuci na tas vage Prigozina i cijelu vojnu rusku elitu moze samo glup chovjek.Putin je proshao KGB shkolu i on zasigurno dobro poznaje sve mogucnosti toga sistema i zna kako njime upravljati i koje poteze vuci.Da je on neki ktreten,taj sigurno ne bi toliko bio na chelu Rusije ,posebno Rusije nakon pada SSSR.Putin je mogao sprziti tu kolonu na auto putu napalmom da je zelio ali bi onda ispao ubica ruskih heroja koji su osvojili Bahmut naravno uz pomoc ruske regularne vojske.Ali nije jer je mudro zakljuchio i uspio da ne pogine ni jedan Rus bio on wagnerovac ili regularni vojnik.Moc je jebeno privlachna snaga a nestrpljenje i brzina donoshenja nekih odluka zna zajebati onoga tko je nestrpljiv,to svi znamo i nauchili smo iz vlastitog zivota.Zato recimo ja tri puta mjerim a jednom rezem.I da ne ulazim dublje u ovu temu osim shto savjetujem forumskim idiotima da prije nego skoche ne kazu hop.Pa dajte ljudi malo ukljuchite mozak a ne kao neke dokone seoske babe shto bi bilo kad bi bilo.
Tako da je meni interesantnije ponashanje zapada nakon ovoga a i 'rvata jer se vidi i ovdje sindrom ljudi izapranog mozga koji misle da je rat u Ukrajini tekma izmedju Hajduka i Dinama.Nevjerojatno nizak nivo inteligencije u skoro svim upisima koji su uglavnom zelje i pozdravi sa nekog seljachkog radija.
abraham wrote:
I shto si time zelio reci i kakvu poruku si poslao.Evo ja sam to dozivio da ovaj ima vishe mozga od tebe u malom noktu svoje ruke nego ti u toj svojoj glupoj glavushici.Shto postizete s time nego da spamate ovaj forum?Pa jebo te bog tko se vishe danas osvrce na neke manipulativne fotke.Ako vec zelish evo ti shkola pa napravi neshto sam i ne kopiraj druge sa interneta nego pokazi koliko si kreativan a ne ko neka djeca ,eto zakeljio sam fotkuhttps://mojadigitalnaakademija.com/programi-za-obradu-fotografija/ Putina kao africhkog crnca i to sve govori o njemu.Ma majmune glupi,ne govori to nishta o njemu nego o tebi a zivish u nekoj takozvanoj civiliziranoj zemlji.Badava,jer to 'rvatsko kamenjarsko zlo se moze isprati u tebi izgleda samo metkom u glavu.Kila mozga 2 penija.
:exclamation:Putin will make a number of important statements tonight - Peskov
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
TV channels close to Lukashenka report that the Belarusian president may also make a number of public statements today.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:tko će ih hraniti dok su u bjelorusiji? 20 000 ljudi i gomila tehnike treba mjesečno 100injak milijuna $
Ostaju svi dosadašnji ugovori po svijetu, plus novi ugovor sa Lukašenkom. U Bjelorusiji će biti nekih 8000, ostali rotacija po misijama.
Nego, zanimljiv je Wagnerov film o ratu u Ukrajini, Najbolji u paklu, bez patetike, Putinovske propagande, maksimalan respekt prema Ukrajincima koje prikazuju kao vrhunske ratnike.
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Putin's statements "without exaggeration will determine the fate of Russia" — Peskov
Putin will talk about the results of the weekend and personnel issues — Kremlin Pool @AteoBreaking
Putin will talk about the results of the weekend and personnel issues — Kremlin Pool @AteoBreaking
2018-04-10
Joint statement of Putin and Lukashenko. Russia has requested a meeting of the UN Security Council for tomorrow. Very interesting coincidences.
2018-04-10
The US would like to see the Wagner group disbanded and cease operations around the world, State Department spokesman Matthew Miller said.
The United States will seek the extradition of Yevgeny Prigozhin if he ends up in a country with which there is an extradition agreement, Belarus is not one of them, said State Department spokesman Matthew Miller
The United States will seek the extradition of Yevgeny Prigozhin if he ends up in a country with which there is an extradition agreement, Belarus is not one of them, said State Department spokesman Matthew Miller
2018-04-10
Hektorović wrote::exclamation:Putin will make a number of important statements tonight - Peskov
Igrokaz se nastavlja .Pa bog vas jebo ,kako do sada niste shvatili neke stvari?Rusi sistematski trolaju zapad njihovim vlastitim oruzjem i izmishljotinama u propagandnom ratu.Davno su shvatili shto zapadnjake interesira i na shto se loze.Zadruga i razni rillajitiji pa im to priushte da se idioti imaju chime baviti a oni se onda na miru bave ozbiljnim stvarima.Mislim ono,svaka budala koja se kuzi imalo u vladajuce sisteme koji vladaju na ovom svijetu,od komunizma u Kini do jebenog liberalizma u USA da netko vuche konce iz sjenke i da se taj ne pojavljuje u javnosti nego za njih prljave poslove obavljaju korisne budale ,bili to pojedinci ili narodi.Eto ovaj Prigozin oko kojega se digla buka i galama je nishta drugo nego pandam Soroshu.Sorosha je stvorila CIA i on je samo njihova korisna budala koja obavlja za njih prljave poslove.Tako je i taj Prigozin stvoren od GRU da se ne kompromitira ruska drzava ako neshto krene po zlu.Vidi se sa Marsa da su rusi nauchili neshto od zapadne propagande i njihovog nachina djelovanja na tom polju.Tako im rusi shalju suptilne poruke da su davno provaljeni a apadnjacima nije toliko ni krivo shto Putin nije srushen nego si grizu jaja kako ih ovi prcaju njihovim propagandnim oruzjem i to malo usavrshenijim..Kako to da se wagneru pridaje tolika medijska paznja na zapadu iako svi znaju da ta privatna armija nema toliku moc koliko im se pripisuje.Wagner vodi netko drugi a ne Prigozin koji nema nikakva vojna znanja osim dostave hrane ruskoj vojsci.Ali jebi ga netko mora primiti svu ukrajinsku mrznju na sebe pa obichni i glupi ukrajinac ce mrziti Prigozina a ne normalne ruse i Putina.Zapad je mnogo podcijenio ruse u tim holivudskim igrama jer majmuni ne znaju koliko su rusi daroviti i mashtoviti u stvaranju neke fabule a to su dokazali u svojoj knjizevnosti.Hajde,svakodnevno se uvjeravam u svom zivotu koliko su ameri glupi ali zao mi je kada chitam i vidim koliko su balkanci postali slichni amerima ,posebno hrvati.
Ej mentalni al stvarno si glup ko kurac, idi se ubij i poštedi sve oko sebe svojih sranja
A kako da ne kmecedu,...kad je sve,..ovako kako jest:)Šandor Winnetou wrote:Ej mentalni al stvarno si glup ko kurac, idi se ubij i poštedi sve oko sebe svojih sranja
dijagram-
2015-08-09
I ja s te strane imam razumjevanja ali mentalni je van svake kategorije, taj toliko gluposti prospe u jednom postu da to ne stane u ginisovu knjigu kojekakvih razni rekordadijagram wrote:A kako da ne kmecedu,...kad je sve,..ovako kako jest:)Šandor Winnetou wrote:Ej mentalni al stvarno si glup ko kurac, idi se ubij i poštedi sve oko sebe svojih sranja
dijagram wrote:A kako da ne kmecedu,...kad je sve,..ovako kako jest:)Šandor Winnetou wrote:Ej mentalni al stvarno si glup ko kurac, idi se ubij i poštedi sve oko sebe svojih sranja
A gle ,ja vishe i ne ochekujem od glupih zidara da razumiju neshto shto nije malter i cigla.Ochito vama dvojici je davno pala na glavu .A shta ce glupi bosancerosi kada im vodja gradnje kaze ,alo ajmo shljemove na glavu a oni mu odgovore ,mi smo se rodili sa shljemom koji ce nam kurac valjda misleci da se Balkan prije zvao Helmet pa su automatski shljemovani.Nego ,sada mi je jasno kada chitam vas dvojicu zashto su prije u zidare ishli samo oni bez osnovne shkole.
Vladimir Putin gave his final political assessments.
1. It was rebellion and betrayal.
2. Prigogine is bad.
3. Wagner is good. Wagner soldiers are our heroes. They were pulled in.
4. Society is good. He behaved correctly.
5. Putin's main task was not to suppress the rebellion, but to avoid bloodshed.
6. And if they had not agreed, then the rebellion would have been crushed. And don't hesitate.
7. Putin keeps his word - whoever doesn't like it here, let him go to Belarus, we won't touch them there.
8. We have not yet found a direct connection between the rebellion and the West and Kiev, but we will look for it. But objectively the rebellion was in their interests.
9. It was a stab in the back to our troops. Our heroic troops
10. This concludes the discussion about the rebellion and Prigogine. I, Putin, will not talk about this anymore. And I don't recommend it to anyone.
2. Prigogine is bad.
6. And if they had not agreed, then the rebellion would have been crushed. And don't hesitate.
7. Putin keeps his word - whoever doesn't like it here, let him go to Belarus, we won't touch them there.
8. We have not yet found a direct connection between the rebellion and the West and Kiev, but we will look for it. But objectively the rebellion was in their interests.
10. This concludes the discussion about the rebellion and Prigogine. I, Putin, will not talk about this anymore. And I don't recommend it to anyone.
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
I haven't seen anything more pitiful in the performance of a man remotely resembling the president. All are good fellows. Everyone did a great job, it's time to issue orders and make Shoigu, finally, a marshal. Trouble continues - Igor Strelkov (Girkin)
2018-04-10
Hektorović wrote:Vladimir Putin gave his final political assessments.
2. Prigogine is bad.
RUSSIA’S ACADEMY AWARD WINNING PERFORMANCE FOR BEST COUP, PRIGOZHIN SCORES BEST ACTOR
https://sonar21.com/russias-academy-award-winning-performance-for-best-coup-prigozhin-scores-best-actor/
Nije to njihova pobjeda majmune nego moja. Kiša ih je usporila. Kurac bi ti i helikopteri i sve ostalo zaustavilo njih da su ovi napravali brzi prodor.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:A šta je to toćno rusko ministarstvo obrane postiglo u Zaporožju osim šta je izgubila par sela tamo itd ?crvenkasti wrote:
Prigožinov tajming za pubunu vjerojatno je bio potaknut njegovim dugogodišnjim tvrdnjama protiv RuMoD-a da "samo Wagner donosi pobjedu", a koje su se svakodnevno diskreditirali u Zaporožju. Njegova golema važnost za ruske ratne napore - i njegov položaj kao gospodara rata - smanjivali su se pred njegovim očima.
Kakvu su to oni pobijedu izvojevali tamo u Zaporožju ?
Pobjeda je to što su odbili sve ukrajinske napade, neznalico galaktička.
Čitaj malo bolje:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t55065-moj-tata-ima-veci-kurac-od-tvog-tate
Isto ( ja sam se uključio ) se desilo i u Bahmutu samo sam onda stao na stranu Rusa jer je tribalo udariti kontru tako da ovi se tamo troše i nemaju snage za kontraofenzivu:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54588-bahmut-nocas-mora-pasti
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
I sad se to opet dešava jer bi pobjeda Anglosasa i brzi slom Rusije značilo i pobjedu Komšića.
Ovo ti je danas, pada im kiša cijelo vrijeme od sinoć duž cijele bojišnice i radi BLATO.
Druga najjača vojska na svetu i na kraju dođu do toga da ih jedino još kiša drži na okupu jer ovi Ukri i njihovi anglosasi ne mogu radit juriše kad je blato.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Ovo ti je danas, pada im kiša cijelo vrijeme od sinoć duž cijele bojišnice i radi BLATO.
Druga najjača vojska na svetu i na kraju dođu do toga da ih jedino još kiša drži na okupu jer ovi Ukri i njihovi anglosasi ne mogu radit juriše kad je blato.
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Sad ću stat u Bahmutu na stranu Ukrajinaca jer mi Bahmut i taj sjeverni Luhanska ne znači ništa pošto ne izbija ni na Krim ni na Azovsko more nego je kutić gore.
Šojgu je prisiljen osobno doći u Bahmut i braniti ga.
Dođi Šojgu. Zove te general GF s pet zvjezdica. Dođi da se izgrlimo.
Šojgu je prisiljen osobno doći u Bahmut i braniti ga.
Dođi Šojgu. Zove te general GF s pet zvjezdica. Dođi da se izgrlimo.
2014-04-11
Ma dobro, ja to samo ovakoŠandor Winnetou wrote:I ja s te strane imam razumjevanja ali mentalni je van svake kategorije, taj toliko gluposti prospe u jednom postu da to ne stane u ginisovu knjigu kojekakvih razni rekordadijagram wrote:A kako da ne kmecedu,...kad je sve,..ovako kako jest:)Šandor Winnetou wrote:Ej mentalni al stvarno si glup ko kurac, idi se ubij i poštedi sve oko sebe svojih sranja
dijagram-
2015-08-09
Page 19 of 27 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27
Similar topics
» SAD: II Građanski rat
» Građanski rat u Pakistanu
» Drugi španjolski građanski rat
» Europu čeka građanski rat
» Građanski neposluh u Splitu
» Građanski rat u Pakistanu
» Drugi španjolski građanski rat
» Europu čeka građanski rat