Građanski rat u Rusiji - tema
Page 11 of 27
Page 11 of 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Re: Građanski rat u Rusiji - tema
Bodisatva (sanskrt: बोधिसत्त्व, bodhisattva) ili bodhisata (pali: बोधिसत्त, bodhisatta) znači "probuđeno" (bodhi) "biće" (sattva); pojam u raznim školama budizma ima različita značenja. U mahajana budizmu označava probuđenog pojedinca koji se svjesno uzdržava od ulaska u nirvanu kako bi spasio druge.
PLESNIO SAM TE
ILUZIJE RAZBIJENE
DOBRO JUTRO GOVNJARU
OČEŠ LI SLATI TENKOVE ?
AJDE ŠALJI DA TE VIDIM.
PLESNIO SAM TE
ILUZIJE RAZBIJENE
DOBRO JUTRO GOVNJARU
OČEŠ LI SLATI TENKOVE ?
AJDE ŠALJI DA TE VIDIM.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
Nije gradanski rat vec vojna pobuna. Kakov ce biti razvoj dogadaja.......
2014-04-14
immortal likes this post
Može li neka tema bit pošteđena od longijevih deluzija ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ima ona moja :D ostatak foruma ne diram as nije spava cilu noć trenutno mu je mozak pod mixom raznih kemikalija od nesanice,tableta, alkohola i tko zna čega :DIL Risorto wrote:Može li neka tema bit pošteđena od longijevih deluzija ?
IL Risorto likes this post
AssadNaPodmornici wrote:ima ona moja :D ostatak foruma ne diram as nije spava cilu noć trenutno mu je mozak pod mixom raznih kemikalija od nesanice,tableta, alkohola i tko zna čega :DIL Risorto wrote:Može li neka tema bit pošteđena od longijevih deluzija ?
Zaboravio si spomenut i drkicu na Komšića
2015-07-23
a zamisli da se još đemal aktivirao kao kod covida?AssadNaPodmornici wrote:ima ona moja :D ostatak foruma ne diram as nije spava cilu noć trenutno mu je mozak pod mixom raznih kemikalija od nesanice,tableta, alkohola i tko zna čega :DIL Risorto wrote:Može li neka tema bit pošteđena od longijevih deluzija ?
2014-12-30
Navodno da su goloruki civili počeli tuć međusobno,oni koji su za Putina i oni za Prigožina,što bi zbilja moglo bit put u građanski rat,tim više što i navodno neki iz regularne vojske prelaze na Wagnerovu stranu.
Što ti je zajeb,pošalješ većinu vojske na front u drugu državu,pa ti sad nema tko sredit unutarnju pobunu.
Što ti je zajeb,pošalješ većinu vojske na front u drugu državu,pa ti sad nema tko sredit unutarnju pobunu.
2015-07-23
kuham i gledam/slusam informer tv , lagano napusen , nadrealno
https://informer.rs/tv/live-tv
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:kuham i gledam/slusam informer tv , lagano napusen , nadrealno
2014-04-14
abraham likes this post
Baš me zanima,koja je to ruka koja je Prigožina pustila s Lanca.Ne vjerujem da je ovo spontano,sigurno je ovo pripremano dugo.
Ako umjesto Putina dođe netko luđi i radikalniji,tko zna što će bit.
Ako umjesto Putina dođe netko luđi i radikalniji,tko zna što će bit.
2015-07-23
immortal likes this post
Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev rekao je da će svijet biti na rubu katastrofe ako rusko nuklearno oružje padne u ruke Wagnerovih bandita.
drama je na vrhuncu
drama je na vrhuncu
2014-04-12
A nista morat ce traziti pomoc od amera protiv wagnerja.debotoijusto wrote:Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev rekao je da će svijet biti na rubu katastrofe ako rusko nuklearno oružje padne u ruke Wagnerovih bandita.
drama je na vrhuncu
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
NJEMAČKI list Der Spiegel piše kako su, dok se plaćenici grupe Wagner približavaju glavnom gradu Rusije, rasprodani svi izravni letovi iz Moskve.
ako su ovo udarne snage obrane moskve ne bi me iznenadilo da bude i onih sto se hvataju za krila aviona kao nedavno u afganistanu
ako su ovo udarne snage obrane moskve ne bi me iznenadilo da bude i onih sto se hvataju za krila aviona kao nedavno u afganistanu
2014-04-12
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
debotoijusto wrote:NJEMAČKI list Der Spiegel piše kako su, dok se plaćenici grupe Wagner približavaju glavnom gradu Rusije, rasprodani svi izravni letovi iz Moskve.
omni-
2014-04-12
Ovo me podsjeća na onu djecu,kojoj je Hitler davao odlikovanja željeznog križa pred sam ulazak saveznika u Berlin.debotoijusto wrote:NJEMAČKI list Der Spiegel piše kako su, dok se plaćenici grupe Wagner približavaju glavnom gradu Rusije, rasprodani svi izravni letovi iz Moskve.
2015-07-23
pa lik će prodati staru kramu i dobiti angažman negdje u africi, možda u aziji da se ameri ne zajebavaju.omni wrote:A nista morat ce traziti pomoc od amera protiv wagnerja.debotoijusto wrote:Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev rekao je da će svijet biti na rubu katastrofe ako rusko nuklearno oružje padne u ruke Wagnerovih bandita.
drama je na vrhuncu
sve izvjesnije da će patuljko tražit azil u kini, ako se ne posklizne na sapun.
2014-12-30
debotoijusto wrote:Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev rekao je da će svijet biti na rubu katastrofe ako rusko nuklearno oružje padne u ruke Wagnerovih bandita.
drama je na vrhuncu
nacisti vs kgb
trash B movie
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Page 11 of 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Similar topics
» SAD: II Građanski rat
» Građanski rat u Pakistanu
» Drugi španjolski građanski rat
» Europu čeka građanski rat
» Građanski neposluh u Splitu