skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
E to imaju pravo samo branitelji. Pozivati na krvave božice i izdajnike Ganjati ...michaellcmacha wrote:evo taman su i šojka i Nevanja tu pa da se izregulira to njihovo javno pozivanje na masovna uboojstva
Ja nisam nigdje . Pokaži mi gdje jesam pozivala na ikakva ubistva .
Ili sikter , makni se od mene
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Bolje nemoj........prvi putSora wrote:E pametan si . Za Četiri noge .vuksadinare wrote:Sora ..bolje nemoj o poturicama..ne zbog tebe..nego da ne bu uvrijedio suborce islamske vjeroispovjesti...comprende?
Sta ja imam s poturicama , jrbote pa nisam jos u jajniku i mudima sanjala slobodnu hrvatsku.
I jos manje imam s fasistima. Njih nabijem. Na nesto .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kmeeeemichaellcmacha wrote:kic de odi na pritužbe pa provjeri ima li osnove za postupanje....kic wrote:de popij koju, smiri se :)Sora wrote:Irska sinko,vuksadinare wrote:Bilo je i bice dok je nas...a kec ti je klis u bosnu..nes ti drzave..Sora wrote:Ma zapravo sta me briga . NEK se sruši ova drzava.
Ionako nije je trebalo ni biti...
A bilo bi fer dase sruši za vrijeme vladavine HDZ . Zločinci ju složili, oni ju zrebaju raskupusati.
Ja imam keca u rukavu.
Tamo su pravi hrvati a ne ove poturice .. Tj, bosanski URVATI
Kako se kmeci
Toooo
2014-04-29
jest ispada da je diler kurvama , ali ne mogu ga tako zvati sa gramom koke, to je uvreda dilerimaredder4 wrote:n_razbojnik wrote:i narkos Bujanec je tu, čovjek koje ne cenzurira ni Šešelja iako mu je tv tih dana(po današnjim kriterijima) trebala također ostati bez emitiranja, ali no...šešelj je bubani
Po kojem ti KRITERIJU prozivaš čovjeka za " NARKOSA " - po kriteriju kojim je " OSTOJIĆEVA " MILICIJA trpala ljude u LUDNICU i PRISILNO liječenje samo zato što je netko imao MUDA i netkome na položaju rekao ono što ga ide ??
2014-04-15
a danas ste obrađivali Crop sekciju...bravoEva wrote:
"Ovo je moja kuća živeo sam tu, ovo je moja draga volio sam nju..."
n_razbojnik-
2014-04-15
n_razbojnik wrote:a danas ste obrađivali Crop sekciju...bravoEva wrote:
"Ovo je moja kuća živeo sam tu, ovo je moja draga volio sam nju..."
dobar!
Tony Soprano-
2015-08-15
Ej kazu sluzbeno skupilo se 5000 ljudi na prosvjedu isti dan...a nesluzbeno se govori i oko 8000 do 10 000...a ovi sto se upisuju u registar treba im nekoliko dana da dpdju do brojke 4000....buahshaha....
2015-09-08
Ajde vise neka ovu rakicku potjeraju, sto čekaju?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Cekaju za nju drzavljanstvo srbije za nju...da moze ic radit na rtskaja_333 wrote:Ajde vise neka ovu rakicku potjeraju, sto čekaju?
2015-09-08
Bogati kad bi tebe protjeralo , jedno niskoristi manje .kaja_333 wrote:Ajde vise neka ovu rakicku potjeraju, sto čekaju?
Rakicka je iznad takvih bezumnih napaljenih bsbuskara na netu , svjetlosnu godinu ..
Sora...lozis se a?
2015-09-08
još jedna ovakva i ban.Sora wrote:Bogati kad bi tebe protjeralo , jedno niskoristi manje .kaja_333 wrote:Ajde vise neka ovu rakicku potjeraju, sto čekaju?
Rakicka je iznad takvih bezumnih napaljenih bsbuskara na netu , svjetlosnu godinu ..
Okkic wrote:još jedna ovakva iSora wrote:Bogati kad bi tebe protjeralo , jedno niskoristi manje .kaja_333 wrote:Ajde vise neka ovu rakicku potjeraju, sto čekaju?
2014-04-29
evo i peđa preko "Blica" daje svoju podršku...mada je dokazani crnokošuljaš lijepo vidjeti da se lijevonapredan momak kao on solidarizira
http://www.zagreb.info/aktualno/hrvatska/peda-grbin-srpskim-medijima-partijski-aparatcik-i-domoljubni-birokrat-odredivat-ce-tko-je-izdajnik/36012
“Kada se promatra šira sliku, kada vidimo što se sve događa u našem okruženju, kada pogledamo put gušenja slobode govora, slobode medija i demokracije kojim idu Poljska, Mađarska pa i Vučićeva Srbija, jasno je da se radi o jednoj široj pojavi kojoj se svako od nas mora suprotstaviti, kako god zna i može”, istaknuo je Grbin.
http://www.zagreb.info/aktualno/hrvatska/peda-grbin-srpskim-medijima-partijski-aparatcik-i-domoljubni-birokrat-odredivat-ce-tko-je-izdajnik/36012
“Kada se promatra šira sliku, kada vidimo što se sve događa u našem okruženju, kada pogledamo put gušenja slobode govora, slobode medija i demokracije kojim idu Poljska, Mađarska pa i Vučićeva Srbija, jasno je da se radi o jednoj široj pojavi kojoj se svako od nas mora suprotstaviti, kako god zna i može”, istaknuo je Grbin.
2014-04-15
Ne bih znao, tako kažu...moguće da je ustaška propagandaVUČIĆU PEDERU wrote:cudi me da je to blic objavio?
n_razbojnik-
2014-04-15
ne, nego blic ne bi objavio nikada nesto negativno u kontekstu pickouste pedercine...
Guest- Guest
Pedja govoris o zabranama,ha?...u istri ste javno zabranili thompsonu pjevanje a iza vrata mati bulicu,skori,misi kovacu...ali zato zovete boru corbun_razbojnik wrote:evo i peđa preko "Blica" daje svoju podršku...mada je dokazani crnokošuljaš lijepo vidjeti da se lijevonapredan momak kao on solidarizira
2015-09-08
Dobro to je drugo, zato se u kafani odvrnu crnokošuljaške dok nitko en gledavuksadinare wrote:Pedja govoris o zabranama,ha?...u istri ste javno zabranili thompsonu pjevanje a iza vrata mati bulicu,skori,misi kovacu...ali zato zovete boru corbun_razbojnik wrote:evo i peđa preko "Blica" daje svoju podršku...mada je dokazani crnokošuljaš lijepo vidjeti da se lijevonapredan momak kao on solidarizira
n_razbojnik-
2014-04-15
To je isto poseban par rukava, da u Areni u kojoj su se nekada ubijali i ljudi i zvijeri a raja odlučivala o životu jednoga nastup pjevača nema mjesta...ili Peđa misli da su Rimljani tamo održavali komorne koncerte
ipak MarlynMmanson je fin momak i glazbenik, on je uvijek dobrodošao
ipak MarlynMmanson je fin momak i glazbenik, on je uvijek dobrodošao
2014-04-15
par šatoraša se okupilo....sitnica
2015-08-08
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Deseci tisuća ljudi u maršu Londonom: Prosvjeduju protiv mjera štednje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
Page 4 of 7