skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
A ko je to refko i i COMBE a ? Sigurno nrki insani iz Bosne koji misle sada jesti bsdava Jsnjetinuvuksadinare wrote:A ka'k su refko i combe jeli besplatnu janjetinu u studiuSora wrote:Ukinuti plinske boce.upravo_sa_jebachine wrote:zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
živila USA sloboda govora. i da ukinuti HRT
Janjetinu badava
. Sranje u wc koji nije tvoj. Skupljanje debelih baba u šatoru.
Ukinuti ministarstvo branitelja na koncu .
E nećete. Niste ni prije :stare:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Koja Hercegovačka mustra. Njima nije za šverc i otimačinu ..potreban zakon. Ni ustav ni bilo koji drugi .upravo_sa_jebachine wrote:zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
To je takav mentalitet , samo idi za svojim trbuhom ..i vec ce nesto naletiti.
Kakva jebena. Kultura i civilizacija ...
2014-04-29
Ukinuti jebeni harač,zvan rtv pretplata...upravo_sa_jebachine wrote:zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Bilo je i bice dok je nas...a kec ti je klis u bosnu..nes ti drzave..Sora wrote:Ma zapravo sta me briga . NEK se sruši ova drzava.
Ionako nije je trebalo ni biti...
A bilo bi fer dase sruši za vrijeme vladavine HDZ . Zločinci ju složili, oni ju zrebaju raskupusati.
Ja imam keca u rukavu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ide od mene evo ovaj tren, dudata me zarazila... ;)tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
...poklonio bujanec rakickoj cetnicku kapu s kokardom...muahahahaha....ovoj srce zaigralo ipak je ona srpkinja iz like
2015-09-08
...meni smijesno kad kazu u hrvatskoj i u hrvata nema izdajica....cemu onda zvo.imirova kletva..onako iz zajebancije...muahahshaha
2015-09-08
Kad neće da se javi :(( a tako velika očekivanja od nje imamomichaellcmacha wrote:ide od mene evo ovaj tren, dudata me zarazila... ;)tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
Guest- Guest
ma to sam ja uredno prijavio rukovodećem kadru i nadam se da će promptno djelovati.... a s obzirom da ima sineka vojnika preporučujem mu da si pogeda u ime oca i sina, u tom filmu su kvalitetno opisali svoje stanje svijesti i uma, ali i posljedice koje će ih snaći ukoliko nemaju namjeru učiti iz svojih dosadašnjih pogrešaka....
2015-08-08
vuksadinare wrote:...poklonio bujanec rakickoj cetnicku kapu s kokardom...muahahahaha....ovoj srce zaigralo ipak je ona srpkinja iz like
a sta ce njemu cetnicka kapa? da nije i on cetnik? :D
Guest- Guest
Gori od cetnikaVUČIĆU PEDERU wrote:vuksadinare wrote:...poklonio bujanec rakickoj cetnicku kapu s kokardom...muahahahaha....ovoj srce zaigralo ipak je ona srpkinja iz like
a sta ce njemu cetnicka kapa? da nije i on cetnik? :D
Najgori su mangupi u vlatitim redovima
To su cetnici na kvadrat
2014-04-29
Irska sinko,vuksadinare wrote:Bilo je i bice dok je nas...a kec ti je klis u bosnu..nes ti drzave..Sora wrote:Ma zapravo sta me briga . NEK se sruši ova drzava.
A bilo bi fer dase sruši za vrijeme vladavine HDZ . Zločinci ju složili, oni ju zrebaju raskupusati.
Ja imam keca u rukavu.
Tamo su pravi hrvati a ne ove poturice .. Tj, bosanski URVATI
2014-04-29
n_razbojnik wrote:i narkos Bujanec je tu, čovjek koje ne cenzurira ni Šešelja iako mu je tv tih dana(po današnjim kriterijima) trebala također ostati bez emitiranja, ali no...šešelj je bubani
Po kojem ti KRITERIJU prozivaš čovjeka za " NARKOSA " - po kriteriju kojim je " OSTOJIĆEVA " MILICIJA trpala ljude u LUDNICU i PRISILNO liječenje samo zato što je netko imao MUDA i netkome na položaju rekao ono što ga ide ??
Po kriteriju ; SLUŠAJTE prvobitno OBRAZLOŽENJE policije - kako je išao postupak protiv BUJANECA ; pošto je čovjek smetao političkoj nomenklaturi trenutno na vlasti ŠEF policije je dobio dobio ZADAtAK da " neutralizira " ovog kako su mislili trenutnog " LIJEVOG SMETALA - ( ovo " LIJEVI " će razumijeti svakako stariji sudionici ovog foruma - za mlađe ; LIJEVI je u bivšoj "PLJYGI " značio za nešto što je protiv ondašnjeg TITOVOG društvenog uređenja i s time NARODNI i DRŽAVNI NEPRIJATELJ na kojeg je bio " SLOBODAN ODSTRIJEL po svim pitanjima u javnosti - njega osobno i njegove čitave obitelji - bilo na politčko ili egzistecionalnoj osnovi - DRUGOVI su [/b[b]]MOGLI da te strpaju u BAJBOK pod bilo kojom OPTUŽBOM ( dovoljno je bilo da napomenu da si djelovao na " RAZARANJU " " BRATSVA i JEDINSTVA " i da si JAVNO " IZRAŽAVAO SUMNJU " u dostignuća i namjere PARTIJE kojoj je na čelu bio BRAVAR - poznatiji pod nadimkom TITO - čija dostignuća danas veoma uvjerljivo prezentira DRUG STAZIĆ - koji pljuje i omaložava, osuđuje sve one koji nisu na " PARTIJSKOJ LINIJI " - što će reći ; DOK JA KRADEM I MULJAM TI NA STRAŽI NISI NIŠTA VIDIO - INAČE SI NAJEBAO !
Hajdemo se vratiti " NARKOSU " BUJANECU - kojemu je tadašnja vlast na čelu s dezerterom MILANOVIĆEM i MILICAJCEM Ostojićem " javno INSTRUIRALA tobožnji njegov " KRIMEN " jer je pisao o njihovim nečasnim radnjama - slijed događanja ; Bujanec ih javno proziva i kod njih koji su trenutnio na vlasti izaziva pomutnju - po uhodanioj šemi tadašnja policijska vlast ( tu me nitko ne može uvjeriti da politika nije imala upliva ) poduzima potpuno NEMUŠTE korake koje može PROČITATI i potpuno politički NEPISMENA osoba !
U NAREĐENOJ akciji policija vrši represiju na BUJANECA - tobože u njegovom automobilu pronalazi ČITAV GRAM DROGE - optužuju ga za posjedovanje droge i DILANJE - s " ČITAVIM GRAMOM - PIŠURIJA " i pod tom sumnjom ga OPTUŽUJU !Bujanec istog dana ODLAZI u bolnicu i daje se na ispitivanje dali je njegovo tijelo pod drogom i dali je konzumirao droge unazad MJESECIMA ; REZULTATI IZ LABORATORIJA NEDVOJBENO POTVRĐUJU da Bujanec nije konzumirao drogu i on taj naLaz pokazuje na TVu slijedeći dan NAKON toga dolazi EPOHALNO OTKRIČE naše MILICIJE koja vrši PREPRAVKU svoje optužbe protiv Bujaneca i u novoj OPTUŽBI TVRDI kako je BUjanec USTVARI - nije koristio za sebe - NEGO je PLAĆAO KURVE za seksualne usluge - HALO - MOLIM ; HAJDEMO mi koji smatramo da imamo ipak još nekog mozga na koji nam se nije upisala POLITIKA - znači ; čovjek ima LOVU - KEŠ - ide prvo kupiti drogu da bi njom PLATIO sexualne usluge - pri tome se izlažući OPASNOSTI da bude otkriven pri kupovini droge i uhićen - ili je čovjek PAMETAN pa LOVU koju ima "DA " direktno DA KURABI za njene usluge - pri tome riskirajući manju kaznu čak i da bude uhvaćen pri DJELU - NEMA ŠTO - MILICIJA NAM JE PAMETNA - pogotovo kada joj zadatke daju POLITIČARI !
U slici trenutnog političkog stanja; dali će NETKO za ovakva i slična podmetanja odgovarati - ili ćemo i dalje ostati HRVATISTAN gdje " VELIKI " neće jesti jedni druge ma koliko god se ogriješili o " ZAKONE " koje su sami PROMOVIRALI u svojim izbornim kampanjama ??
Ahhh, jebote ; ovo ne može biti istina - idem da se " IŠAMARAM - ispljuskam - po hrvatski !
Guest- Guest
Sora ..bolje nemoj o poturicama..ne zbog tebe..nego da ne bu uvrijedio suborce islamske vjeroispovjesti...comprende?
2015-09-08
de popij koju, smiri se :)Sora wrote:Irska sinko,vuksadinare wrote:Bilo je i bice dok je nas...a kec ti je klis u bosnu..nes ti drzave..Sora wrote:Ma zapravo sta me briga . NEK se sruši ova drzava.
Ja imam keca u rukavu.
"Ovo je moja kuća živeo sam tu, ovo je moja draga volio sam nju..."
Guest- Guest
kic de odi na pritužbe pa provjeri ima li osnove za postupanje....kic wrote:de popij koju, smiri se :)Sora wrote:Irska sinko,vuksadinare wrote:Bilo je i bice dok je nas...a kec ti je klis u bosnu..nes ti drzave..Sora wrote:Ma zapravo sta me briga . NEK se sruši ova drzava.
Ja imam keca u rukavu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
evo taman su i šojka i Nevanja tu pa da se izregulira to njihovo javno pozivanje na masovna uboojstva
2015-08-08
Jel dokazano da je porfirije pjevao cetnicke pjesme i odu krvoloku popu djujicu? ....da...jel u pjesmi se spominje velika srbija?....da...jel se porfirije ispricao?....nije nego promrmljao da on u stvari nije pjevao neko micao usnama...zakljucak:sto taj raspop jos radi u hrvatskoj..i marko juric je dokazao da raspop porfirije ima cetnickih sklonosti..i bi kaznjen zbog toga i on Z1...dal to mi zivimo u srbiji mozda?
2015-09-08
E pametan si . Za Četiri noge .vuksadinare wrote:Sora ..bolje nemoj o poturicama..ne zbog tebe..nego da ne bu uvrijedio suborce islamske vjeroispovjesti...comprende?
Sta ja imam s poturicama , jrbote pa nisam jos u jajniku i mudima sanjala slobodnu hrvatsku.
I jos manje imam s fasistima. Njih nabijem. Na nesto .
E to imaju pravo samo branitelji. Pozivati na krvave božice i izdajnike Ganjati ...michaellcmacha wrote:evo taman su i šojka i Nevanja tu pa da se izregulira to njihovo javno pozivanje na masovna uboojstva
Ja nisam nigdje . Pokaži mi gdje jesam pozivala na ikakva ubistva .
Ili sikter , makni se od mene
2014-04-29
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Deseci tisuća ljudi u maršu Londonom: Prosvjeduju protiv mjera štednje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
Page 3 of 7