skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
nije posjećeno i praćeno kao fejsbuk skupovi od Mirt i debota ali...
http://www.vecernji.hr/hrvatska/branitelji-idu-u-prosvjednu-setnju-u-znak-potpore-televiziji-z1-1055024
nekakva sloboda govora, nema ljuckopravne ekipe tu, oni su za cenzuru
http://www.vecernji.hr/hrvatska/branitelji-idu-u-prosvjednu-setnju-u-znak-potpore-televiziji-z1-1055024
nekakva sloboda govora, nema ljuckopravne ekipe tu, oni su za cenzuru
n_razbojnik-
2014-04-15
Re: skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
pa još malo zanimljivosti...
http://www.portaloko.hr/clanak/ako-hdz-pobjedi-na-izborima-sasa-kosanovic-bjezi-iz-hrvatske-odnosno-humano-se-preseljuje-/0/68070/?fb_action_ids=10207464959515099&fb_action_types=og.comments
https://www.facebook.com/ivan.tepes.hspas/videos/458360914354964/?fref=nf
oči u oči, tj mikorofonom na mrskog neprijatelja
http://www.portaloko.hr/clanak/ako-hdz-pobjedi-na-izborima-sasa-kosanovic-bjezi-iz-hrvatske-odnosno-humano-se-preseljuje-/0/68070/?fb_action_ids=10207464959515099&fb_action_types=og.comments
https://www.facebook.com/ivan.tepes.hspas/videos/458360914354964/?fref=nf
oči u oči, tj mikorofonom na mrskog neprijatelja
2014-04-15
Zbog trodnevnog gašenja Z1 po onome što sam vidio na Facebooku.
Inače je HTV isto tako trebao milijun puta dobiti kaznu u zadnjih 10-ak godina, ali nije. Čak i Nova TV, ono... Bilo je tih velikih TV kuća koje su se jako trudile u tome.
O tiskanim novinama da ne govorim. Oni bi svi trebali biti ugašeni trajno.
Inače je HTV isto tako trebao milijun puta dobiti kaznu u zadnjih 10-ak godina, ali nije. Čak i Nova TV, ono... Bilo je tih velikih TV kuća koje su se jako trudile u tome.
O tiskanim novinama da ne govorim. Oni bi svi trebali biti ugašeni trajno.
Guest- Guest
ako deboto nije tu, ne važi se...barem Heroić i Sarnavka?Fénix wrote:Zbog trodnevnog gašenja Z1 po onome što sam vidio na Facebooku.
n_razbojnik-
2014-04-15
zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
živila USA sloboda govora. i da ukinuti HRT
živila USA sloboda govora. i da ukinuti HRT
Guest- Guest
i narkos Bujanec je tu, čovjek koje ne cenzurira ni Šešelja iako mu je tv tih dana(po današnjim kriterijima) trebala također ostati bez emitiranja, ali no...šešelj je bubani
2014-04-15
Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
Guest- Guest
A di je live prijenos uvaženog novinara Marčela. To mu u kvartu, a on picek pod stolom čuči. Alo, Marčelo, zakaj nisi na Savskoj neg čmrljiš pod stolom?
Guest- Guest
Šteta kaj nema u živo prijenosa utrke jel brži Đubro ili 17-ica.
Guest- Guest
Rimljani su se znali zabavljat. Danas fali maštovitosti. Recimo ovo je mogel biti vrhunski spektakl da promet ni obustavljen.
Guest- Guest
Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
Guest- Guest
alo eEva wrote:Rimljani su se znali zabavljat. Danas fali maštovitosti. Recimo ovo je mogel biti vrhunski spektakl da promet ni obustavljen.
oće to, kao i islamofobiju i klanje ustaške i njemačke djecetre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
n_razbojnik-
2014-04-15
Vidi se da ti je Mujo ministar kulture ni osnove kompozicije dramskog djela ne znaš. Ekspozicija, zaplet, kulminacija, peripetije i rasplet. Bez tih elemenata nema igrokaza. A bez muke ni umjetnika.tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
Guest- Guest
Ajde, bar si ti umjetnička duša.kic wrote:alo eEva wrote:Rimljani su se znali zabavljat. Danas fali maštovitosti. Recimo ovo je mogel biti vrhunski spektakl da promet ni obustavljen.
Guest- Guest
Ma kako je baš sad nema i kako nikada ne vidi ovakav sranja da mi je znati, biće da je osljepila trenutno pa ovim putem želim da ozdravi što prijen_razbojnik wrote:oće to, kao i islamofobiju i klanje ustaške i njemačke djecetre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
Guest- Guest
Ti misliš da je to cinkatorici dudete važno? jebati će ti nanu kad naleti jer je ona dosljedna i moralna je vertikala ovog forumaEva wrote:Vidi se da ti je Mujo ministar kulture ni osnove kompozicije dramskog djela ne znaš. Ekspozicija, zaplet, kulminacija, peripetije i rasplet. Bez tih elemenata nema igrokaza. A bez muke ni umjetnika.tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
Guest- Guest
Ali nije dudete, ubiće te ko zeca kad vidi ovoEva wrote:Ajde, bar si ti umjetnička duša.kic wrote:alo eEva wrote:Rimljani su se znali zabavljat. Danas fali maštovitosti. Recimo ovo je mogel biti vrhunski spektakl da promet ni obustavljen.
Guest- Guest
Počelo je događanje naroda.
Ovaj će skup ući u povijest kao početak .....kako bih nazvao ovu revoluciju?
Nabujak revolucije.
Molio bih Marcellusa da ovaj naziv objavi u svojoj idućoj kolumni.
Ovaj će skup ući u povijest kao početak .....kako bih nazvao ovu revoluciju?
Nabujak revolucije.
Molio bih Marcellusa da ovaj naziv objavi u svojoj idućoj kolumni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Deseci tisuća ljudi u maršu Londonom: Prosvjeduju protiv mjera štednje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
Page 1 of 7