skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Počelo je događanje naroda.
Ovaj će skup ući u povijest kao početak .....kako bih nazvao ovu revoluciju?
Nabujak revolucije.
Molio bih Marcellusa da ovaj naziv objavi u svojoj idućoj kolumni.
Nabujak revolucije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dudette je obrazovna i pametna žena pa razumije kak se radi umjetničko djelo, tak da ona ne dijeli tvoje dileme. Njoj je po pitanju kompozicijskih elemenata sve chiaro a niš scuro.tre911 wrote:Ti misliš da je to cinkatorici dudete važno? jebati će ti nanu kad naleti jer je ona dosljedna i moralna je vertikala ovog forumaEva wrote:Vidi se da ti je Mujo ministar kulture ni osnove kompozicije dramskog djela ne znaš. Ekspozicija, zaplet, kulminacija, peripetije i rasplet. Bez tih elemenata nema igrokaza. A bez muke ni umjetnika.tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
Guest- Guest
Ili Karamrkova brojalica?jastreb wrote:Počelo je događanje naroda.
Nabujak revolucije.
Guest- Guest
Čista umjetnost pozivati na gaženje stopostotnih ratnih vojnih invalida, čisti performans.Eva wrote:Dudette je obrazovna i pametna žena pa razumije kak se radi umjetničko djelo, tak da ona ne dijeli tvoje dileme. Njoj je po pitanju kompozicijskih elemenata sve chiaro a niš scuro.tre911 wrote:Ti misliš da je to cinkatorici dudete važno? jebati će ti nanu kad naleti jer je ona dosljedna i moralna je vertikala ovog forumaEva wrote:Vidi se da ti je Mujo ministar kulture ni osnove kompozicije dramskog djela ne znaš. Ekspozicija, zaplet, kulminacija, peripetije i rasplet. Bez tih elemenata nema igrokaza. A bez muke ni umjetnika.tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
16
Guest- Guest
Ti nsii čul za fakire i levitaciju?tre911 wrote:Čista umjetnost pozivati na gaženje stopostotnih ratnih vojnih invalida, čisti performans.Eva wrote:Dudette je obrazovna i pametna žena pa razumije kak se radi umjetničko djelo, tak da ona ne dijeli tvoje dileme. Njoj je po pitanju kompozicijskih elemenata sve chiaro a niš scuro.tre911 wrote:Ti misliš da je to cinkatorici dudete važno? jebati će ti nanu kad naleti jer je ona dosljedna i moralna je vertikala ovog forumaEva wrote:Vidi se da ti je Mujo ministar kulture ni osnove kompozicije dramskog djela ne znaš. Ekspozicija, zaplet, kulminacija, peripetije i rasplet. Bez tih elemenata nema igrokaza. A bez muke ni umjetnika.tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
16
Guest- Guest
A ti za moralnu vertikalu dudete, gotova si jel me čuješ, GOTOVAAA samo kad naletiEva wrote:Ti nsii čul za fakire i levitaciju?tre911 wrote:Čista umjetnost pozivati na gaženje stopostotnih ratnih vojnih invalida, čisti performans.Eva wrote:Dudette je obrazovna i pametna žena pa razumije kak se radi umjetničko djelo, tak da ona ne dijeli tvoje dileme. Njoj je po pitanju kompozicijskih elemenata sve chiaro a niš scuro.tre911 wrote:Ti misliš da je to cinkatorici dudete važno? jebati će ti nanu kad naleti jer je ona dosljedna i moralna je vertikala ovog forumaEva wrote:Vidi se da ti je Mujo ministar kulture ni osnove kompozicije dramskog djela ne znaš. Ekspozicija, zaplet, kulminacija, peripetije i rasplet. Bez tih elemenata nema igrokaza. A bez muke ni umjetnika.tre911 wrote:Dudete alooooo, dudetee gdje siiiii aloooooooo, govor mržnje prijetnje abuse prijava dudeteeeeeeee javi seeee, javi seeee, javi se ti moralna vertikalo javiii seeeeEva wrote:Ja bih tu manifestaciju malo obogatila. Fali joj živosti. Za početak pustiti promet, već bi bilo dinamičnije.
16
16
Guest- Guest
Gotovo je kad ja velim da je gotovo, to još nisi naučil?
Inače, idem, drž mi fige, danas mi je ispit.
Papa, čuvaj se
Inače, idem, drž mi fige, danas mi je ispit.
Papa, čuvaj se
Guest- Guest
večernja škola a nEvanja, kaj polažeš?
2014-04-15
Fotošopiranje, vele joj da ne može istih 5 slija o karamarku stalno lijepiti i da se mora moderniziratin_razbojnik wrote:večernja škola a nEvanja, kaj polažeš?
Guest- Guest
to je dobro znati, svakako proširiti znanje i na ostale mutimedijske sadržajetre911 wrote:Fotošopiranje, vele joj da ne može istih 5 slija o karamarku stalno lijepiti i da se mora moderniziratin_razbojnik wrote:večernja škola a nEvanja, kaj polažeš?
n_razbojnik-
2014-04-15
...ovih bilo danas 500...koliko je bilo ono jucer ispred min.kulture i na markovu trgu..sve zajedno 50..ako i toliko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ko je pravi domoljub sada je na ulici! :)
Sad smo nahebali ako položi i stavi još 3-4 slije, drž gaće prika a ja da ih nosim već bi mi se tresle :DDn_razbojnik wrote:to je dobro znati, svakako proširiti znanje i na ostale mutimedijske sadržajetre911 wrote:Fotošopiranje, vele joj da ne može istih 5 slija o karamarku stalno lijepiti i da se mora moderniziratin_razbojnik wrote:večernja škola a nEvanja, kaj polažeš?
Guest- Guest
Muci..vi ste u srbiji cak lijeni za prosvjede...zadnji put ste imali prosvjed kontra slobe...2000 -teVUČIĆU PEDERU wrote:i jedni i drugi saka jada...
2015-09-08
Ukinuti plinske boce.upravo_sa_jebachine wrote:zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
živila USA sloboda govora. i da ukinuti HRT
Janjetinu badava
. Sranje u wc koji nije tvoj. Skupljanje debelih baba u šatoru.
Ukinuti ministarstvo branitelja na koncu .
Baba jel nije malo rano za alkohol a?Sora wrote:Ukinuti plinske boce.upravo_sa_jebachine wrote:zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
Janjetinu badava
Guest- Guest
A ka'k su refko i combe jeli besplatnu janjetinu u studiuSora wrote:Ukinuti plinske boce.upravo_sa_jebachine wrote:zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
Janjetinu badava
2015-09-08
Ma zapravo sta me briga . NEK se sruši ova drzava.
Ionako nije je trebalo ni biti...
A bilo bi fer dase sruši za vrijeme vladavine HDZ . Zločinci ju složili, oni ju zrebaju raskupusati.
Ja imam keca u rukavu.
Ionako nije je trebalo ni biti...
A bilo bi fer dase sruši za vrijeme vladavine HDZ . Zločinci ju složili, oni ju zrebaju raskupusati.
Ja imam keca u rukavu.
A ko je to refko i i COMBE a ? Sigurno nrki insani iz Bosne koji misle sada jesti bsdava Jsnjetinuvuksadinare wrote:A ka'k su refko i combe jeli besplatnu janjetinu u studiuSora wrote:Ukinuti plinske boce.upravo_sa_jebachine wrote:zašto uopće gasiti ikakve medije. neka svatko piše šta hoće i amen. i laje što hoće. kakve regulacije što se smije što nesmije. nismo sjeverna koreja.
Janjetinu badava
E nećete. Niste ni prije :stare:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Deseci tisuća ljudi u maršu Londonom: Prosvjeduju protiv mjera štednje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
Page 2 of 7