ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku - Page 5 Empty Re: Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku

Post by RayMabus 25/1/2016, 15:46

JES VIDIO TI PROBLEMA ?

NITI TRUNKE GRIŽNJE SAVJESTI DOK VAS BUDEM UPUCAVAO KO PASE ŠTA I JESTE.

UCINI DRUGOME ŠTA ŽELIŠ DA TEBI DRUGI UCINI.

ŽELIM DA MI PROSVIRA MOZAK AKO BI BIO LICEMJERNO GOVNO POPUT VAS PA ZAHTJEVAO PRAVO 100% NA DJECU PLUS OVA DRUGA STRANA DA MI TO JOŠ NADOPLATI.

BOLJE VAM JE DA BJEŽITE JER ČU VAS SVE POBITI.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku - Page 5 Empty Re: Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku

Post by RayMabus 25/1/2016, 15:47

A NAKON ŠTA VAS POBIJEM NA REDU SU ARAPI.

NE PRIJE TOGA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2016, 15:51

A sad nastavimo sa trpacinom :

JEDAN Pakistanac ubijen je, a dvojica su ranjena pošto ih je skupina Afganistanaca napala hladnim oružjem blizu graničnog mjesta Idomeni, doznaje se od grčke policije.
Dvojica ranjenih hospitalizirana su, a jedan je u kritičnom stanju, prema istom izvoru.

Za sada nitko nije uhićen. Policija traži odgovorne na napad. Lakše ranjeni je rekao da su im napadači ukrali 400 eura i mobitel.

Napad se dogodio blizu prijelaza Idomeni gdje ima puno krijumčara ljudima, posebice migranata. Grčko-makedonska granica je uobičajeni prijelaz migranata koji s turskih obala stižu na grčke otoke i žele nastaviti put prema središnjoj i sjevernoj Europi.

Na prijelazu Idomeni trenutačno 2500 migranata čeka prelazak granice. Prema podacima grčke policije od nedjelje ujutro oko 2500 ljudi dobilo je dopuštenje nastaviti put prema sjeveru Europe.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-na-grckomakedonskoj-granici-grupa-afganistanaca-napala-pakistance-jednog-su-ubili/870561.aspx

SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2016, 15:55

I nemojte biti tužni zbog ovoga ...Vlad je imao specifican smisao za humor ....to ga nije sprijecilo da pobije hrpu ljudi pa i radi najmanjih sitnica za koje je smatrao da nisu u redu.

Smijite se ha ha ha

Ne gori nigdje ....još.

santa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2016, 17:33

jastreb wrote:
Eva wrote:
jastreb wrote:Inače jedan od ključnih dokaza o nepostojanju renkarnacije je taj što svaki poklonik te nemoguće gnoze uvijek ističe da je u prošlom životu bio Napoleon, Mojsije, Kolumbo, Da Vinci, Marylin Monroe,ili šta ja znan,Franjo Ferdinand.

Koliko ja pratim te bedastoće,još nisam čuo da je netko rekao kako je u prošlom životu bio nekakav Marko Marković,zemljoradnik iz Glavica Donjih.
A i ti si cijepljen protiv mašte i igre. :clown Tak recimo mi kad god se vozimo po AT i prolazimo kraj nekih dvoraca ja kažem kak bih rado da sam se rodila u to vrijeme i da sam bila u istom princeza, kraljica ili carica, kak bih uživla u šetnjama, jahanju, lovu, zabavama, uglavnom čisti hedonizam. A muž me prekine u maštanju i veli, a kaj ti nikad ne padne na pamet da si mogla tam bit i pralja ili kuharica pa rintat dan i noć? Ah mislim, pa tko o tome mašta? Tak i ti Jastrebe, uopće nisi romantičan.
Jesam. Eto,u tom prošlom životu ti si recimo bila pralja koja je rintala u nekom polumračnom podrumu Tahijeva dvorca,a ja sam bio nekakav raznosač rublja.

I jednog dana,razumiješ ti mene,ja dobijem zadatak da u Tahijev dvorac donesem prljav veš.

I ja donesem veš i to baš u taj podrum gdje ti rintaš.

A ja sam dobio zadatak da čekam dok se opere rublje. I osuši.

I dok se rublje osuši mi odlučimo prekratiti vrijeme i ubiti dosadu.

I eto romantike.
Hm, dobro ti ide, sam kaj ti nisi mogel biti neki knez pa me spasit muke?
Inače, sigurno znaš da je i Katarina I, žena Petra Velikog i majka carice Elizabete bila litvanska pralja koju je knez Menšikov kao svoju ljubavnicu predstavil Petru. Car se zaljubio u nju i dalje je povijest.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 25/1/2016, 19:19

Eva wrote:
RayMabus wrote:Vlad Tepeš je osoba koja je spasila istocnu Evropu a vjerovatno i cijelu da ne bude islamizirana ....a eto pripisuju mu se negativne osobine a lik je kljucan i sudbonosan za smjer svijeta.

Toliko je iztraumizira Turke da su ih zaobilazili u širokom luku.
je prapraprapradjed Ivanu Tepešu?
jel to oni sto svaku recenicu zavrsi "znate...ja sam povjesnicar al pustimo sad to"
i taj je sumnjiv , trebalo bi malo razgovarat na engleskom s njim malim ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics