Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku
JES VIDIO TI PROBLEMA ?
NITI TRUNKE GRIŽNJE SAVJESTI DOK VAS BUDEM UPUCAVAO KO PASE ŠTA I JESTE.
UCINI DRUGOME ŠTA ŽELIŠ DA TEBI DRUGI UCINI.
ŽELIM DA MI PROSVIRA MOZAK AKO BI BIO LICEMJERNO GOVNO POPUT VAS PA ZAHTJEVAO PRAVO 100% NA DJECU PLUS OVA DRUGA STRANA DA MI TO JOŠ NADOPLATI.
BOLJE VAM JE DA BJEŽITE JER ČU VAS SVE POBITI.
NITI TRUNKE GRIŽNJE SAVJESTI DOK VAS BUDEM UPUCAVAO KO PASE ŠTA I JESTE.
UCINI DRUGOME ŠTA ŽELIŠ DA TEBI DRUGI UCINI.
ŽELIM DA MI PROSVIRA MOZAK AKO BI BIO LICEMJERNO GOVNO POPUT VAS PA ZAHTJEVAO PRAVO 100% NA DJECU PLUS OVA DRUGA STRANA DA MI TO JOŠ NADOPLATI.
BOLJE VAM JE DA BJEŽITE JER ČU VAS SVE POBITI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A NAKON ŠTA VAS POBIJEM NA REDU SU ARAPI.
NE PRIJE TOGA.
NE PRIJE TOGA.
2014-04-11
A sad nastavimo sa trpacinom :
JEDAN Pakistanac ubijen je, a dvojica su ranjena pošto ih je skupina Afganistanaca napala hladnim oružjem blizu graničnog mjesta Idomeni, doznaje se od grčke policije.
Dvojica ranjenih hospitalizirana su, a jedan je u kritičnom stanju, prema istom izvoru.
Za sada nitko nije uhićen. Policija traži odgovorne na napad. Lakše ranjeni je rekao da su im napadači ukrali 400 eura i mobitel.
Napad se dogodio blizu prijelaza Idomeni gdje ima puno krijumčara ljudima, posebice migranata. Grčko-makedonska granica je uobičajeni prijelaz migranata koji s turskih obala stižu na grčke otoke i žele nastaviti put prema središnjoj i sjevernoj Europi.
Na prijelazu Idomeni trenutačno 2500 migranata čeka prelazak granice. Prema podacima grčke policije od nedjelje ujutro oko 2500 ljudi dobilo je dopuštenje nastaviti put prema sjeveru Europe.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-na-grckomakedonskoj-granici-grupa-afganistanaca-napala-pakistance-jednog-su-ubili/870561.aspx
SAMO TRPAJ.
JEDAN Pakistanac ubijen je, a dvojica su ranjena pošto ih je skupina Afganistanaca napala hladnim oružjem blizu graničnog mjesta Idomeni, doznaje se od grčke policije.
Dvojica ranjenih hospitalizirana su, a jedan je u kritičnom stanju, prema istom izvoru.
Za sada nitko nije uhićen. Policija traži odgovorne na napad. Lakše ranjeni je rekao da su im napadači ukrali 400 eura i mobitel.
Napad se dogodio blizu prijelaza Idomeni gdje ima puno krijumčara ljudima, posebice migranata. Grčko-makedonska granica je uobičajeni prijelaz migranata koji s turskih obala stižu na grčke otoke i žele nastaviti put prema središnjoj i sjevernoj Europi.
Na prijelazu Idomeni trenutačno 2500 migranata čeka prelazak granice. Prema podacima grčke policije od nedjelje ujutro oko 2500 ljudi dobilo je dopuštenje nastaviti put prema sjeveru Europe.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-na-grckomakedonskoj-granici-grupa-afganistanaca-napala-pakistance-jednog-su-ubili/870561.aspx
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
I nemojte biti tužni zbog ovoga ...Vlad je imao specifican smisao za humor ....to ga nije sprijecilo da pobije hrpu ljudi pa i radi najmanjih sitnica za koje je smatrao da nisu u redu.
Smijite se ha ha ha
Ne gori nigdje ....još.
Smijite se ha ha ha
Ne gori nigdje ....još.
2014-04-11
Hm, dobro ti ide, sam kaj ti nisi mogel biti neki knez pa me spasit muke?jastreb wrote:Jesam. Eto,u tom prošlom životu ti si recimo bila pralja koja je rintala u nekom polumračnom podrumu Tahijeva dvorca,a ja sam bio nekakav raznosač rublja.Eva wrote:A i ti si cijepljen protiv mašte i igre. Tak recimo mi kad god se vozimo po AT i prolazimo kraj nekih dvoraca ja kažem kak bih rado da sam se rodila u to vrijeme i da sam bila u istom princeza, kraljica ili carica, kak bih uživla u šetnjama, jahanju, lovu, zabavama, uglavnom čisti hedonizam. A muž me prekine u maštanju i veli, a kaj ti nikad ne padne na pamet da si mogla tam bit i pralja ili kuharica pa rintat dan i noć? Ah mislim, pa tko o tome mašta? Tak i ti Jastrebe, uopće nisi romantičan.jastreb wrote:Inače jedan od ključnih dokaza o nepostojanju renkarnacije je taj što svaki poklonik te nemoguće gnoze uvijek ističe da je u prošlom životu bio Napoleon, Mojsije, Kolumbo, Da Vinci, Marylin Monroe,ili šta ja znan,Franjo Ferdinand.
Koliko ja pratim te bedastoće,još nisam čuo da je netko rekao kako je u prošlom životu bio nekakav Marko Marković,zemljoradnik iz Glavica Donjih.
I jednog dana,razumiješ ti mene,ja dobijem zadatak da u Tahijev dvorac donesem prljav veš.
I ja donesem veš i to baš u taj podrum gdje ti rintaš.
A ja sam dobio zadatak da čekam dok se opere rublje. I osuši.
I dok se rublje osuši mi odlučimo prekratiti vrijeme i ubiti dosadu.
I eto romantike.
Inače, sigurno znaš da je i Katarina I, žena Petra Velikog i majka carice Elizabete bila litvanska pralja koju je knez Menšikov kao svoju ljubavnicu predstavil Petru. Car se zaljubio u nju i dalje je povijest.
Guest- Guest
jel to oni sto svaku recenicu zavrsi "znate...ja sam povjesnicar al pustimo sad to"Eva wrote:je prapraprapradjed Ivanu Tepešu?RayMabus wrote:Vlad Tepeš je osoba koja je spasila istocnu Evropu a vjerovatno i cijelu da ne bude islamizirana ....a eto pripisuju mu se negativne osobine a lik je kljucan i sudbonosan za smjer svijeta.
Toliko je iztraumizira Turke da su ih zaobilazili u širokom luku.
i taj je sumnjiv , trebalo bi malo razgovarat na engleskom s njim malim
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vijesti iz Čardaka: Ministar uprave Lovro Kuščević u radnom je posjetu Kini poradi razmijene iskustva na planu jačanja sinergije u izgradnji kapaciteta za razvoj poslovanja na lokalnoj i regionalnoj razini s trendovima u razvoju software poslovanja
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
» Kanada ukida vize za Rumunjsku i Bugarsku
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vlada ukida pečat i olakšava uvjete poslovanja
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
» Kanada ukida vize za Rumunjsku i Bugarsku
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» Vlada ukida pečat i olakšava uvjete poslovanja
Page 5 of 5