'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
Pobijte se slobodno do totalnog istrijebljenja.
Il ćete se istrijebiti ili ćete se konačno opametit i prestat majmunisat.
Tu treću opciju da ćete vi s tim majmunskim umom otić u svemir i maltretirat tako i druge MOŽETE ZABORAVITI.
Il ćete se istrijebiti ili ćete se konačno opametit i prestat majmunisat.
Tu treću opciju da ćete vi s tim majmunskim umom otić u svemir i maltretirat tako i druge MOŽETE ZABORAVITI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Netko se odlučio da vam se najebe majke.
Tko nagovještava Apokalisu ( dolazak božjeg kraljestva ) ?
---
by RayMabus Thu 6 Oct - 21:37
Vi ćete odlučiti jel se želite poubijat između sebe atomskim oružjem ili ne.
Ja sam samo aktivirao sve i oni će sad težiti uništenju.
---
jutros kad sam vidio konačne rezultate u BiH dao sam naredbu : Aktiviraj sve.
Prevest ću ti : Postoje razna bića u svemiru npr demoni, negativne duše , uglavnom svašta dakle aktiviraj sve.
Pitali su me jer mislim ozbiljno i odgovorio sam da i aktiviraj sve.
U to upadaju i djeca Ništavila.
ARMAGEDON.
https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_trumpets
Najebali ste.
2014-04-11
RayMabus wrote:by RayMabus Thu 6 Oct - 21:55
Ponašate se ka majmuni, tučete se za teritorij i hranu ( resurse ). Gledate samo kako ćete drugoga osvojit i opljačkat i nametnit svoje.
Jeste li mi nametnili Komšića opet ?
Jeste.
Eto imate atomsku i ovi će vam sad pojest um pa onda imate hrpu luđaka koji teže uništenju a drže aktivaciju gađanja naokolo.
Da vas ne bi još spriječava da se uništite ?
Ma kakvi.
Sad ću vas još i poticat na to pa se jebite.
Zato san i aktivira sve.
Pravite se pametni.
2014-04-11
Nećete vi meni u svemir takvi kakvi ste pa s tim majmunskim umom napadat druge planete naokolo.
Il ćete se sad fino istrijebit il ćete se opametit.
Treće NEMA.
AJ BOG
Il ćete se sad fino istrijebit il ćete se opametit.
Treće NEMA.
AJ BOG
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Putin prijeti hipersoničnim nuklearnim oružjem
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» Putin otima Srbiju zapadu
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» Putin otima Srbiju zapadu
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
Page 2 of 2