Putin otima Srbiju zapadu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Putin otima Srbiju zapadu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-u-beograd-salje-covjeka-za-specijalne-zadatke-ruski-gubernator-balkana-zivio-je-i-radio-u-zagrebu-a-u-beogradu-ima-samo-jednu-misiju/9176537/
Jačanje ruskog utjecaja u regionu.
EU je slaba i u raskolu , Srbi su protiv Amerike i NATOa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Putin otima Srbiju zapadu
kako to "Putin otima Srbiju zapadu"; kad je to Srbija bila dio zapada, jedva da smo i mi to i to samo donekle, da bi je trebalo oteti?
Srbija je dio istočnog kršćanstva, koje kulturološki ima sjedište u Moskvi, i nije kompatibilna s protestantskim zapadom, nismo ni mi kao katolici tu baš prvi ešalon
Srbija je dio istočnog kršćanstva, koje kulturološki ima sjedište u Moskvi, i nije kompatibilna s protestantskim zapadom, nismo ni mi kao katolici tu baš prvi ešalon
Zapadu ne treba Srbija. Problematična i siromašna zemlja koja ionako mrzi zapad (iako je i Rusija dio zapada ali to je druga priča)
Međutim Nijemcima treba Srpska radna snaga, najbolji dio Srbije, mladi i zdravi ljudi između 20 i 40godina i to će Zapad (Švabe) uzeti od Srbije. A Rusima će ostavit bezvrijedan prazni, problematični i siromašni teritorij
Međutim Nijemcima treba Srpska radna snaga, najbolji dio Srbije, mladi i zdravi ljudi između 20 i 40godina i to će Zapad (Švabe) uzeti od Srbije. A Rusima će ostavit bezvrijedan prazni, problematični i siromašni teritorij
Ako je ambasador gubernator, onda je Srbija gubernija.
Čista logika.
Kao da je marcelus ovo pisao...
Čista logika.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo kao da je Mark od mene prepisao.marcellus wrote:kako to "Putin otima Srbiju zapadu"; kad je to Srbija bila dio zapada, jedva da smo i mi to i to samo donekle, da bi je trebalo oteti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hmmm , ...za Ruse nije baš bezvrijedan jer se u Srbiji brani Krim.
2014-04-11
A možda ste samo gubavi....crvenkasti wrote:Ako je ambasador gubernator, onda je Srbija gubernija.
Čista logika.
2014-04-11
jastreb wrote:Ovo kao da je Mark od mene prepisao.marcellus wrote:kako to "Putin otima Srbiju zapadu"; kad je to Srbija bila dio zapada, jedva da smo i mi to i to samo donekle, da bi je trebalo oteti?
A Makedonci, Crnogorci, Bugari, Rumuni, Grci, Šiptari itd. su kompatibilni?
crvenkasti-
2014-04-17
sve zavisi kako ce odigrati zapad
realno, dugorocno to je nemogucr
jedino u uslovima diktature
ili podmetacinama
da se trojanski konji ubace
ko koalicioni partneri, sto je
na delu.
realno, dugorocno to je nemogucr
jedino u uslovima diktature
ili podmetacinama
da se trojanski konji ubace
ko koalicioni partneri, sto je
na delu.
Guest- Guest
Zapad nije ni zainteresiran za Srbiju i BiH. Okružili su vas sa svih strana i jebe ih se za vas.
2014-04-11
marcellus wrote:kako to "Putin otima Srbiju zapadu"; kad je to Srbija bila dio zapada, jedva da smo i mi to i to samo donekle, da bi je trebalo oteti?
da si slusao makronov govor
bilo bi ti jasno kad smo bili
deo zapadne grupacije.
da je francuska imala dan srbije
kao praznik.
to je autenticna srpska politika.
kasnije dolaze titovi srbi
posledice su aktuelnu.
uostalom njihovi potomci
su jurisnici u nameri da
usmere srbiju ka rusiji.
to cemo sprecti !
pomozi Boze !
Guest- Guest
srbija obelezava 180. godina
diplomatskih odnosa sa
francuskom i v.britanijom
nakon rata, titovi srbi
glasaju redovno protiv
saveznika u medj. telima
nepogresivo
sta nam nije jasno
mi se nismo odrekli tih stavova
kenjamo o kontinuitetu
diplomatskih odnosa sa
francuskom i v.britanijom
nakon rata, titovi srbi
glasaju redovno protiv
saveznika u medj. telima
nepogresivo
sta nam nije jasno
mi se nismo odrekli tih stavova
kenjamo o kontinuitetu
Guest- Guest
marcellus wrote:kako to "Putin otima Srbiju zapadu"; kad je to Srbija bila dio zapada, jedva da smo i mi to i to samo donekle, da bi je trebalo oteti?
nije nama sediste u moskvi
ko ti to puni glavu
klonirani popivi moraju da odstupe
srbija ili kolnirani
to je na dnevnom redu
Guest- Guest
njihovi dedovi jurisali su
na beograd dok su nas
stari stvarali srbiju,
probijali albanske gudure
i hitali ka solunu.
sad njihivi potoci i naturalizovani
srbi bi da nas usmersvaju.
na beograd dok su nas
stari stvarali srbiju,
probijali albanske gudure
i hitali ka solunu.
sad njihivi potoci i naturalizovani
srbi bi da nas usmersvaju.
Guest- Guest
Obzirom što je današnji zapad, dobro su i prošli :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije niti približno. Osim Bjelorusije, a i tamo baš ne vole Ruse, sve ostale pravoslavne zemlje ili su u NATO ili žele ući u NATO.
Grčka je član NATO-a, isto tako Rumunjska i Bugarska. Gruzija, Moldavija i Ukrajina bi ovaj sekund potpisale ulazak, da Njemačka i Francuska to dopuste. No ne dopuštaju jer u sve tri Rusi kontroliraju paradržavne odmetnute enklave. Cipar je de facto NATO no zbog Turske se ne može de jure.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
+Turci. Jesu.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Ovo kao da je Mark od mene prepisao.marcellus wrote:kako to "Putin otima Srbiju zapadu"; kad je to Srbija bila dio zapada, jedva da smo i mi to i to samo donekle, da bi je trebalo oteti?
A Makedonci, Crnogorci, Bugari, Rumuni, Grci, Šiptari itd. su kompatibilni?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sprečiti? S čime, s građanskim ratom?pizzon wrote:marcellus wrote:kako to "Putin otima Srbiju zapadu"; kad je to Srbija bila dio zapada, jedva da smo i mi to i to samo donekle, da bi je trebalo oteti?
da si slusao makronov govor
bilo bi ti jasno kad smo bili
deo zapadne grupacije.
da je francuska imala dan srbije
kao praznik.
to je autenticna srpska politika.
kasnije dolaze titovi srbi
posledice su aktuelnu.
uostalom njihovi potomci
su jurisnici u nameri da
usmere srbiju ka rusiji.
to cemo sprecti !
pomozi Boze !
Izgubili ste medije i mladost pa vam ni to ne dolazi u obzir.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
PS: Za Pizzona bi se moglo reći da je "zapadni". Iimaju ih još takvih, nije da nema,
ali su ili manjina ili su oni drugi previše bučni i nasilni.
ali su ili manjina ili su oni drugi previše bučni i nasilni.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Francuskoj desnici smeta Putin jer im otima kolonije po Africi
» Jeremić lobira po Zapadu:Samo ja mogu da spasim Srbiju od Rusa!
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Srbiju srce vuče u NATO i EU ali Putin ne da
» Jeremić lobira po Zapadu:Samo ja mogu da spasim Srbiju od Rusa!
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Srbiju srce vuče u NATO i EU ali Putin ne da
Page 1 of 2