'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
Ovo je samo početak...Zemlja je dana ljudima. Ali, ne pripada njima. Shvatite to više.
Ovo je samo početak...Zemlja je dana ljudima. Ali, ne pripada njima. Shvatite to više.
red wolf-
2016-02-10
omni-
2014-04-12
Re: 'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
Dogodit će se nešto. Vidićete.
Guest- Guest
Re: 'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
Dogodit će se ako netko pokuša bilo što nuklearno.zoro osvetnik wrote:Dogodit će se nešto. Vidićete.
red wolf-
2016-02-10
Ne još.omni wrote:Isus dolazi.
red wolf-
2016-02-10
Vratija se Mujo s misije na Mjesecu i pitaju oni njega jel ima života na Mjesecu ?
Petkom navečer nešto a ostalim danima slabo.
Petkom navečer nešto a ostalim danima slabo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf-
2016-02-10
To ti je samo autosugestija. Kontrola ne postoji. Sve je fluidno. Gotovi smo. Netko se odlučio igrati Boga i izgubio je kontrolu koju nije ni imao. Crno nam se piše.
Guest- Guest
Htjeli su božju česticu, dobit će božju kaznu. Svijet propada nepovratno.
Guest- Guest
zoro osvetnik wrote:To ti je samo autosugestija. Kontrola ne postoji. Sve je fluidno. Gotovi smo. Netko se odlučio igrati Boga i izgubio je kontrolu koju nije ni imao. Crno nam se piše.red wolf wrote:zoro osvetnik wrote:Već pokušavaju. Kasno je za sve. Gotovi smo. Igraju se Boga. Sudnji dan se bliži. Nema nam pomoći.red wolf wrote:Dogodit će se ako netko pokuša bilo što nuklearno.zoro osvetnik wrote:Dogodit će se nešto. Vidićete.
2014-04-11
Nikakve slike pored toliko telefona.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Netko se odlučio da vam se najebe majke.
Tko nagovještava Apokalisu ( dolazak božjeg kraljestva ) ?
---
by RayMabus Thu 6 Oct - 21:37
Vi ćete odlučiti jel se želite poubijat između sebe atomskim oružjem ili ne.
Ja sam samo aktivirao sve i oni će sad težiti uništenju.
---
jutros kad sam vidio konačne rezultate u BiH dao sam naredbu : Aktiviraj sve.
Prevest ću ti : Postoje razna bića u svemiru npr demoni, negativne duše , uglavnom svašta dakle aktiviraj sve.
Pitali su me jer mislim ozbiljno i odgovorio sam da i aktiviraj sve.
U to upadaju i djeca Ništavila.
ARMAGEDON.
---
---
Prevest ću ti : Postoje razna bića u svemiru npr demoni, negativne duše , uglavnom svašta dakle aktiviraj sve.
ARMAGEDON.
2014-04-11
by RayMabus Thu 6 Oct - 21:55
Ponašate se ka majmuni, tučete se za teritorij i hranu ( resurse ). Gledate samo kako ćete drugoga osvojit i opljačkat i nametnit svoje.
Jeste li mi nametnili Komšića opet ?
Jeste.
Eto imate atomsku i ovi će vam sad pojest um pa onda imate hrpu luđaka koji teže uništenju a drže aktivaciju gađanja naokolo.
Da vas ne bi još spriječava da se uništite ?
Ma kakvi.
Sad ću vas još i poticat na to pa se jebite.
Zato san i aktivira sve.
Pravite se pametni.
Ponašate se ka majmuni, tučete se za teritorij i hranu ( resurse ). Gledate samo kako ćete drugoga osvojit i opljačkat i nametnit svoje.
Jeste li mi nametnili Komšića opet ?
Jeste.
Eto imate atomsku i ovi će vam sad pojest um pa onda imate hrpu luđaka koji teže uništenju a drže aktivaciju gađanja naokolo.
Da vas ne bi još spriječava da se uništite ?
Ma kakvi.
Sad ću vas još i poticat na to pa se jebite.
Zato san i aktivira sve.
Pravite se pametni.
2014-04-11
by RayMabus Thu 6 Oct - 21:34
Misliš kao rasa. Ukalkulirao sam to. Neke ćemo pokupit pa vratti kasnije kad se radijacija spusti.
---
Moja je procjena da bi atomski rat izbrisao sve al da bi za pesto godina mogli vratit bića natrag ovamo i da nastavimo s duhovnom evolucijom.
500 godina pauza da se površina odmori od atomskih udara nam ništa ne znači u odnosu da vas sad ovakve pustimo da s ovakvim nakaradnim sistemom ostanete i nastavite s istim u svemiru.
melkior wrote:Pa ono, nek bude atomski rat, nek ide sve u pičku materinu kad nismo sposobni za bolje. Dugo smo i trajali.
Misliš kao rasa. Ukalkulirao sam to. Neke ćemo pokupit pa vratti kasnije kad se radijacija spusti.
---
Moja je procjena da bi atomski rat izbrisao sve al da bi za pesto godina mogli vratit bića natrag ovamo i da nastavimo s duhovnom evolucijom.
500 godina pauza da se površina odmori od atomskih udara nam ništa ne znači u odnosu da vas sad ovakve pustimo da s ovakvim nakaradnim sistemom ostanete i nastavite s istim u svemiru.
2014-04-11
RayMabus wrote:Netko se odlučio da vam se najebe majke.
---
---
ARMAGEDON.
https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_trumpets
Najebali ste.
2014-04-11
JEBALI STE JEŽA.
ANĐELI A NE DEMONI AKTIVIRAJU APOKALIPSU.
-----
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
ANĐELI A NE DEMONI AKTIVIRAJU APOKALIPSU.
-----
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
2014-04-11
Šta će se točno dogoditi ?red wolf wrote:Dogodit će se ako netko pokuša bilo što nuklearno.zoro osvetnik wrote:Dogodit će se nešto. Vidićete.
Makni se ća.
2014-04-11
Ne odlučuješ ti ništa Red Wolf kao ni ti inkarnirani vanzemaljci u letjelicama.
Ima tko odlučuje.
---
Pobijte se slobodno. Jebe mi se.
Ima tko odlučuje.
---
Pobijte se slobodno. Jebe mi se.
2014-04-11
Pobijte se slobodno do totalnog istrijebljenja.
Il ćete se istrijebiti ili ćete se konačno opametit i prestat majmunisat.
Tu treću opciju da ćete vi s tim majmunskim umom otić u svemir i maltretirat tako i druge MOŽETE ZABORAVITI.
Il ćete se istrijebiti ili ćete se konačno opametit i prestat majmunisat.
Tu treću opciju da ćete vi s tim majmunskim umom otić u svemir i maltretirat tako i druge MOŽETE ZABORAVITI.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Putin prijeti hipersoničnim nuklearnim oružjem
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» Putin otima Srbiju zapadu
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» Putin otima Srbiju zapadu
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
Page 1 of 2