PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Re: PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
zanimljivo
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Re: PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
Lako je gostovat u podcastu,kad s foruma pokupi mudrosti od vuka i safeta pa ih onda prikaže kao svoje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darth_vader likes this post
IL Risorto wrote:Lako je gostovat u podcastu,kad s foruma pokupi mudrosti od vuka i safeta pa ih onda prikaže kao svoje.
da, kad idem po pamet navratim ovdje.
ma zajebajem semarcellus wrote:IL Risorto wrote:Lako je gostovat u podcastu,kad s foruma pokupi mudrosti od vuka i safeta pa ih onda prikaže kao svoje.
da, kad idem po pamet navratim ovdje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa normalno da treba ozbiljno shvatiti kada iza njih stoji mentalno poremecena osoba.
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
I ja mislim da treba.
marcelo povukao kocnicu..ovo je vrijeme kad treba biti oprezan i paziti sto pricas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:marcelo povukao kocnicu..ovo je vrijeme kad treba biti oprezan i paziti sto pricas
mislim da nisam rekao ništa što ovdje nisam naveo.
U osnovi, jednostavno je: Ako Ameri nisu spremni ratovat za Ukre, trebali su sjest s ruskim carom i dogovorit se. Ovako se žrtvovalo ukrajinu a onda se na njoj signaliziraju vrline.
kojim carom?..onim sto se oslanja na islamiste i totemiste..komunacmarcellus wrote:U osnovi, jednostavno je: Ako Ameri nisu spremni ratovat za Ukre, trebali su sjest s ruskim carom i dogovorit se. Ovako se žrtvovalo ukrajinu a onda se na njoj signaliziraju vrline.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:kojim carom?..onim sto se oslanja na islamiste i totemiste..komunacmarcellus wrote:U osnovi, jednostavno je: Ako Ameri nisu spremni ratovat za Ukre, trebali su sjest s ruskim carom i dogovorit se. Ovako se žrtvovalo ukrajinu a onda se na njoj signaliziraju vrline.
onim koji vlada ruskim carstvom.
Rusija je imperij, uvijek je bila i uvijek će biti. Imperijalna nacija. Oni razmišljaju drukčije, imaju interese izvan svojih granica, toga su svjesni. Takvi su i Ameri, Englezi, donekle na taj način razmišljaju i Srbi samo što je njihov mini-imperij propao pa ih to strašno frustrira. To razumijem.
Da ja imam ovakvu njušku, nikad ne bih dao da me netko snima.
Kad bi moj pas imao njušku poput marcelosove, obrijao bih mu guzicu i dresirao ga da hoda unatraške.
Kad bi moj pas imao njušku poput marcelosove, obrijao bih mu guzicu i dresirao ga da hoda unatraške.
Last edited by crvenkasti on 1/3/2022, 20:25; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti likes this post
Ruski ratni zločini u Ukrajini počeli su istraživati Kazneni sud u Haagu 01.03.2022, 18:34 :copyright: SES Karim Khan, tužitelj Međunarodnog kaznenog suda u Haagu, najavio je pokretanje istrage o navodnim ratnim zločinima i zločinima protiv čovječnosti u Ukrajini. Navedeno je to u izjavi tužitelja na internetskim stranicama suda, piše Ukrainska Pravda. "Danas vas želim obavijestiti da sam odlučio započeti istragu o stanju u Ukrajini što je prije moguće", kazao je tužitelj. Napomenuo je da Ukrajina nije državna stranka Rimskog statuta Međunarodnog kaznenog zakona, pa ne može prenijeti ovu situaciju na moj ured. Međutim, dva puta je iskoristila svoje ovlasti kako bi pravno priznala nadležnost Suda za navodna kaznena djela rimskog statuta koja se događaju na njezinu državnom području ako sud odluči provesti ga. "Upoznao sam se sa zaključcima Ureda tužitelja koji proizlaze iz preliminarne studije stanja u Ukrajini (na Krimu i Donbasu) i potvrdio da postoje dovoljni razlozi za pokretanje istrage. Konkretno, siguran sam da postoje opravdani razlozi za sumnju da su i ratni zločini i zločini protiv čovječnosti počinjeni u Ukrajini u vezi s događajima koji su već ocijenjeni tijekom preliminarnog ispitivanja od strane Ureda. S obzirom na sve veći sukob posljednjih dana, namjeravam da ova istraga obuhvati i sve nove navodne zločine koji su u nadležnosti mog ureda, a koje je počinila bilo koja strana u sukobu na bilo kojem dijelu teritorija Ukrajine", kazao je tužitelj. Već je naložio svom timu da istraži sve mogućnosti očuvanja dokaza. "Nastavit ću pozorno pratiti događaje na terenu u Ukrajini i ponovno pozivati na suzdržanost i strogo pridržavanje sadašnjih normi međunarodnog humanitarnog prava", kazao je tužitelj. Litva je pozvala Međunarodni sud pravde da istraži ratne zločine koje su Rusija i Bjelarus počinili u Ukrajini.
2014-04-16
crvenkasti wrote:Da ja imam ovakvu njušku, nikad ne bih dao da me netko snima.
crvenkasti-
2014-04-17
EU i NATO moraju shvatiti da će, ako Ukrajina padne, ruski vojnici doći k njima - Zelenskij
01.03.2022 21:16
EU i NATO moraju shvatiti da će, ako Ukrajina padne, ruske postrojbe doći na svoje granice.
2014-04-16
marcellus wrote:vuksadinare wrote:kojim carom?..onim sto se oslanja na islamiste i totemiste..komunacmarcellus wrote:U osnovi, jednostavno je: Ako Ameri nisu spremni ratovat za Ukre, trebali su sjest s ruskim carom i dogovorit se. Ovako se žrtvovalo ukrajinu a onda se na njoj signaliziraju vrline.
onim koji vlada ruskim carstvom.
Rusija je imperij, uvijek je bila i uvijek će biti. Imperijalna nacija. Oni razmišljaju drukčije, imaju interese izvan svojih granica, toga su svjesni. Takvi su i Ameri, Englezi, donekle na taj način razmišljaju i Srbi samo što je njihov mini-imperij propao pa ih to strašno frustrira. To razumijem.
Zapadni novinari su se čudili starim i siromašnim Moskovljankama, koje su snimali kako prvo stoje u redu za mleko i hleb, a onda krenu niz ulicu uzvikujući – Ne damo Kurilska ostrva. Kurilska ostrva su možda daleko od prodavnice mleka, ali su deo Imperije, a Imperija se oduvek stvarala na uštrb hleba i mleka nesrećnog sveta.
https://pescanik.net/razglednice-s-ljetovanja/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa to je ono što sam rekao u podcastu. Ruski seljak je uvijek bio gladan, i zna da će uvijek biti gladan. Ne možeš njega disiplinirati sankcijama, jebe mu se. Njega zanima moć Rusije, više nego kila kruha.
Putinu ne smiju dati ni milimetra , jer to bi bio signal svima s nuklearnom da mogu osvajati druge države.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A s takvima ne možeš pregovarati. Osim da im daš što hoće pa evo..pregovarali smo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
» Schmidt u Vijeću sigurnosti UN-a: Morate ozbiljno shvatiti Dodikove prijetnje
» Užas: Putin prijeti hipersoničnim nuklearnim oružjem
» PODCAST VELEBIT:Robert Valdec-'Arhitekte,akademike,doktore" pomazu mocne organizacije velikim kolicinama novca
» Vic dana ; Putin: NATO i SAD trebaju ozbiljno shvatiti zahtjeve Rusije
» Schmidt u Vijeću sigurnosti UN-a: Morate ozbiljno shvatiti Dodikove prijetnje
» Užas: Putin prijeti hipersoničnim nuklearnim oružjem
» PODCAST VELEBIT:Robert Valdec-'Arhitekte,akademike,doktore" pomazu mocne organizacije velikim kolicinama novca
» Vic dana ; Putin: NATO i SAD trebaju ozbiljno shvatiti zahtjeve Rusije
Page 1 of 3