Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
Page 1 of 1
Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
Ruski predsednik je potvrdio da su se ukrajinski vojnici dali u beg i pre nego što su dobili komandu o povlačenju.
- To je bilo bekstvo, a ne povlačenje - rekao je Putin.
Nije mi jasno kako se ukrajinska komanda prema svojim vojnicima odnosi kao da nisu njihovi ljudi, rekao je Putin.
POSLE AVDEJEVKE "PAO" JOŠ JEDAN UKRAJINSKI GRAD: Šojgu potvrdio veliku pobedu, Krinki potpuno pod ruskom kontrolom
A njega boli k za ove dole šta je posla da ginu za majčicu Rusiju. Al eto ka ono sad njemu nije jasno kakvi su to tamo ovi u Kijevu pa ih nije brige ni za vlastite ljude. Ovo isto provala i trljanje soli na ranu Bidenu i ekipi da to nije bilo povlačenje nego opšta bežanija.
- To je bilo bekstvo, a ne povlačenje - rekao je Putin.
Nije mi jasno kako se ukrajinska komanda prema svojim vojnicima odnosi kao da nisu njihovi ljudi, rekao je Putin.
POSLE AVDEJEVKE "PAO" JOŠ JEDAN UKRAJINSKI GRAD: Šojgu potvrdio veliku pobedu, Krinki potpuno pod ruskom kontrolom
A njega boli k za ove dole šta je posla da ginu za majčicu Rusiju. Al eto ka ono sad njemu nije jasno kakvi su to tamo ovi u Kijevu pa ih nije brige ni za vlastite ljude. Ovo isto provala i trljanje soli na ranu Bidenu i ekipi da to nije bilo povlačenje nego opšta bežanija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
Jebe ih se...
Populacija se smanila za pola,.znači da Orci okupiraju i pola države ovi neće ni osjetiti...
Populacija se smanila za pola,.znači da Orci okupiraju i pola države ovi neće ni osjetiti...
» Vučic: BRICS je alternativa kolektivnom Zapadu
» Putin otima Srbiju zapadu
» 'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
» Srbija orgija u kolektivnom ludilu
» 'Ko mi to prosipa žuku, slano i ljutu na ranu...
» Putin otima Srbiju zapadu
» 'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'
» Srbija orgija u kolektivnom ludilu
» 'Ko mi to prosipa žuku, slano i ljutu na ranu...
Page 1 of 1