Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
Uhljeb koji garantiram nikad nije ni karte platio.
Za vrime SP nijednom se nije oglasio.
Prizeljkivao je taj cetnik rasulo na SP ali jebiga neide cetniku nista od ruke.
Amper je cetnik
Amper je cetnik
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma meni ti je samo dosta da znam da podržava NH i sve mi je jasno. Parazit, uhljeb, idiot.FRANK wrote:Uhljeb koji garantiram nikad nije ni karte platio.
Amper je cetnik
Last edited by zoro avenger on 17/1/2023, 02:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sa njime price nema on ti je dio ekipe DABOGDA SVE IZGUBILI.
Mentalni cetnik zadnje smece.
Popusio je kurac vise puta Rilovu nego na glavi dlake
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Aha, ja sam dite komunizma, a ne ovaj koji bi gasija udruge koje mu se ne svidaju...FRANK wrote:Branitelj sam i ja i gadi mi se sve to oko braniteljskih udruga.zoro avenger wrote:Jebogaled,ja sam branitelj pa mi se digne kosa na glavi kad vidim koliko ima tih braniteljskih udruga. Totalno bespotrebno i parazitski. Treba biti samo jedna na nivou cijele države. I to s časnim i moralnim ljudima na čelu. Napslijetku, svi branitelji su se i borili za isti cilj.
Isto tako mislim i za Hajduka. Koji će mu kurac toliko udruga, koje se usto i međusobno savđaju i podmeću klipove jedna drugoj. A NH je predvodnik u tom razjedinjenju svojim ucjenjivanjima.
Brajo, akoš navijat za Hajduka i bit član neke udruge neka bude samo jedna. I to ona koja je poznata u cilome svitu i šire. A to je Torcida. I onda nema svađe ni podmetanja.
Navijači drugih klubova jedva i da su čuli za nekakve parazitske DPH-ove..
A za Torcidu zna pola svita, ako ne i više. Samo Torcida je dio Hajdukove prepoznatljivosti i ništa više. Sve ostalo je čisti interes pojedinaca.
Navijac sam Dinama koji se stidi Mamica i sram me je te budaletine i njegovih pusaca kurca.
Sa amperom ti nema svadje.
To je psihicki bolesna osoba.
Dite komunizma.
Njegova bolest je teska.
Teski sektas i placenik.
Cak iman uvjerenje da je i srbin
A bas u tom komunizmu su se gasili udruge voljom komunistickih mocnika... Tako su se i ugasile dvije u Zagrebu 1945 godine, ali to je druga prica...
Last edited by Andreas Goldberger on 17/1/2023, 02:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma svi su ti sektaši isto smeće.FRANK wrote:Sa njime price nema on ti je dio ekipe DABOGDA SVE IZGUBILI.
Guest- Guest
Sektas.zoro avenger wrote:Ma meni ti je samo dosta da znam da podržava NH i sve mi je jasno. Parazit, uhljeb, idiot.FRANK wrote:Uhljeb koji garantiram nikad nije ni karte platio.
Amper je cetnik
Suludi mentalni cetnik koji zivi u svome svijetu i zabludi da ce on jednog dana biti neki kurac u hajduku.
Naime radi se o propalici koja se kune na onu mrtvu uslagiranu narkomancinu Cabu.
Kad na tu budalu drkaju vec istrunili Lucic i nazalost jos zivi Dezulovic onda znas o cemu se radi.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Spasi sebe svoje i nas mentalni cetnice i UBIJ SEAndreas Goldberger wrote:Aha, ja sam dite komunizma, a ne ovaj koji bi gasija udruge koje mu se ne svidaju...FRANK wrote:Branitelj sam i ja i gadi mi se sve to oko braniteljskih udruga.zoro avenger wrote:Jebogaled,ja sam branitelj pa mi se digne kosa na glavi kad vidim koliko ima tih braniteljskih udruga. Totalno bespotrebno i parazitski. Treba biti samo jedna na nivou cijele države. I to s časnim i moralnim ljudima na čelu. Napslijetku, svi branitelji su se i borili za isti cilj.
Isto tako mislim i za Hajduka. Koji će mu kurac toliko udruga, koje se usto i međusobno savđaju i podmeću klipove jedna drugoj. A NH je predvodnik u tom razjedinjenju svojim ucjenjivanjima.
Brajo, akoš navijat za Hajduka i bit član neke udruge neka bude samo jedna. I to ona koja je poznata u cilome svitu i šire. A to je Torcida. I onda nema svađe ni podmetanja.
A za Torcidu zna pola svita, ako ne i više. Samo Torcida je dio Hajdukove prepoznatljivosti i ništa više. Sve ostalo je čisti interes pojedinaca.
Navijac sam Dinama koji se stidi Mamica i sram me je te budaletine i njegovih pusaca kurca.
Dite komunizma.
Njegova bolest je teska.
Teski sektas i placenik.
A bas u tom komunizmu su se gasili udruge voljom komunistickih mocnika... Tako su se i ugasile dvije u Zagrebu 1945 godine, ali to je druga prica...
2015-09-13
Takvi samo mogu upropastit Hajduka i ništa više. A to i rade zadnjih godina.FRANK wrote:Sektas.zoro avenger wrote:Ma meni ti je samo dosta da znam da podržava NH i sve mi je jasno. Parazit, uhljeb, idiot.FRANK wrote:Uhljeb koji garantiram nikad nije ni karte platio.
Amper je cetnik
Suludi mentalni cetnik koji zivi u svome svijetu i zabludi da ce on jednog dana biti neki kurac u hajduku.
Naime radi se o propalici koja se kune na onu mrtvu uslagiranu narkomancinu Cabu.
Kad na tu budalu drkaju vec istrunili Lucic i nazalost jos zivi Dezulovic onda znas o cemu se radi.
Last edited by zoro avenger on 17/1/2023, 02:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Evo ti ampera dalje ne tribamzoro avenger wrote:Ma svi su ti sektaši isto smeće.FRANK wrote:Sa njime price nema on ti je dio ekipe DABOGDA SVE IZGUBILI.
2015-09-13
Pa njima je i cilj los Hajduk da mogu sa klubom zavladati.zoro avenger wrote:Takvi samo mogu upropastiz Hajduka i ništa više. A to i rade zadnjih godina.FRANK wrote:Sektas.zoro avenger wrote:Ma meni ti je samo dosta da znam da podržava NH i sve mi je jasno. Parazit, uhljeb, idiot.FRANK wrote:Uhljeb koji garantiram nikad nije ni karte platio.
Amper je cetnik
Postane li Hajduk prvak njihovo postojanje nema vise smisla.
A njima nepada napamet jaki hajduk.
Oni su sebi dovoljni
2015-09-13
Ja sam u prvom redu ponosni dalmatinac, hajdukovac i clan Hajduka...FRANK wrote:Spasi sebe svoje i nas mentalni cetnice i UBIJ SEAndreas Goldberger wrote:Aha, ja sam dite komunizma, a ne ovaj koji bi gasija udruge koje mu se ne svidaju...FRANK wrote:Branitelj sam i ja i gadi mi se sve to oko braniteljskih udruga.zoro avenger wrote:Jebogaled,ja sam branitelj pa mi se digne kosa na glavi kad vidim koliko ima tih braniteljskih udruga. Totalno bespotrebno i parazitski. Treba biti samo jedna na nivou cijele države. I to s časnim i moralnim ljudima na čelu. Napslijetku, svi branitelji su se i borili za isti cilj.
Dite komunizma.
Njegova bolest je teska.
Teski sektas i placenik.
Sva uza i dalja familija su mi hrvati, nemam nikakvog roda van granica RH.
Dvoje djece mi je rodeno vani, gdje i ja zivim evo skoro 7 godina... U puno normalnijem i uredenijem drustvu... Hajduk puno vise pripada ovom drustvu gdje sam ja, jedna od rijetkih svijetlih tocaka trule drzave...
Budite pozdravljeni...
HZV
Guest- Guest
FRANK wrote:Majke ti isusove sekta skroz ubija neistomisljenike.
ovo što sekta radi je odvratno, a još odvratnije je što ima takvih tipova poput čmarpera koji to podržavaju.zoro avenger wrote:Lopovi ste koji zavode narod.
i naravno oni su u većini jer budala uvijek ima najviše
FUJ
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kmeee, kmeeee, kmeeee...End wrote:FRANK wrote:Majke ti isusove sekta skroz ubija neistomisljenike.ovo što sekta radi je odvratno, a još odvratnije je što ima takvih tipova poput čmarpera koji to podržavaju.zoro avenger wrote:Lopovi ste koji zavode narod.
i naravno oni su u većini jer budala uvijek ima najviše
FUJ
Guest- Guest
Najkomicnije je to sto najvise kmece oni koji ni ne dolaze na Poljud...
Licemjerni jebivjetri...
Licemjerni jebivjetri...
Guest- Guest
Jedna zamolba: napušite se kurcine sa pričom o ‘sektasima’…
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
kakve su ono mrize na tribinama ?
issami najebat ce grdelini
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Al još ima grdelina po Splitu?debotoijusto wrote:kakve su ono mrize na tribinama ?
:D
Mi bi ih znali vatat kraj FESB-a, tamo di je vojarna bila…
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
mi na staru bolnicu/muzej revolucije/multimedijalni/galerija umjetnina zadnja 6 bila u pavla papa a potla livadefridrih_niche wrote:Al još ima grdelina po Splitu?debotoijusto wrote:kakve su ono mrize na tribinama ?
:D
Mi bi ih znali vatat kraj FESB-a, tamo di je vojarna bila…
<3
i nemoj me zbunjivat nego brzo reci sta su one mrize issati
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50