Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
Nešto si falija. To ti je bila mater.Andreas Goldberger wrote:
Je, znam i ja da si ti pusija Ciganovicu... Znam cak i u kojem hotelu...
Guest- Guest
Znaci oboje, a dobro onda...zoro avenger wrote:Nešto si falija. To mi je bila mater.Andreas Goldberger wrote:
Guest- Guest
E i ti i ona.Andreas Goldberger wrote:Znaci oboje, a dobro onda...zoro avenger wrote:Nešto si falija. To mi je bila mater.Andreas Goldberger wrote:
Guest- Guest
zoro avenger wrote:E ja i ona.Andreas Goldberger wrote:Znaci oboje, a dobro onda...zoro avenger wrote:Nešto si falija. To mi je bila mater.Andreas Goldberger wrote:
Guest- Guest
I sestra ti.Andreas Goldberger wrote:zoro avenger wrote:E ja i ona.Andreas Goldberger wrote:Znaci oboje, a dobro onda...zoro avenger wrote:Nešto si falija. To mi je bila mater.Andreas Goldberger wrote:
Guest- Guest
zoro avenger wrote:I sestra mi.Andreas Goldberger wrote:zoro avenger wrote:E ja i ona.Andreas Goldberger wrote:Znaci oboje, a dobro onda...zoro avenger wrote:Nešto si falija. To mi je bila mater.Andreas Goldberger wrote:
Guest- Guest
I oni lopovi šta primaju plaću u NH.Andreas Goldberger wrote:zoro avenger wrote:I sestra mi.Andreas Goldberger wrote:zoro avenger wrote:E ja i ona.Andreas Goldberger wrote:Znaci oboje, a dobro onda...zoro avenger wrote:Nešto si falija. To mi je bila mater.Andreas Goldberger wrote:
Guest- Guest
Vaš Hajduk će propasti, a uhljebi završit na zavodu.Andreas Goldberger wrote:Nas Hajduk je toliko jednostavan da ga svaka budala može zakomplicirati
Guest- Guest
Zoro, vrime je da prominis ime u Baba Vanga...zoro avenger wrote:Vaš Hajduk će propasti, a uhljebi završit na zavodu.Andreas Goldberger wrote:Nas Hajduk je toliko jednostavan da ga svaka budala može zakomplicirati
Guest- Guest
Tebi je vrime da prominiš nick u "Sektaš".Andreas Goldberger wrote:Zoro, vrime je da prominis ime u Baba Vanga...zoro avenger wrote:Vaš Hajduk će propasti, a uhljebi završit na zavodu.Andreas Goldberger wrote:Nas Hajduk je toliko jednostavan da ga svaka budala može zakomplicirati
Guest- Guest
Obecavam da ocu kad "Nas Hajduk" propadne...zoro avenger wrote:Tebi je vrime da prominiš nick u "Sektaš".Andreas Goldberger wrote:Zoro, vrime je da prominis ime u Baba Vanga...zoro avenger wrote:Vaš Hajduk će propasti, a uhljebi završit na zavodu.Andreas Goldberger wrote:Nas Hajduk je toliko jednostavan da ga svaka budala može zakomplicirati
Guest- Guest
Nadam se uskoro.Andreas Goldberger wrote:Obecavam da ocu kad "Nas Hajduk" propadne...zoro avenger wrote:Tebi je vrime da prominiš nick u "Sektaš".Andreas Goldberger wrote:Zoro, vrime je da prominis ime u Baba Vanga...zoro avenger wrote:Vaš Hajduk će propasti, a uhljebi završit na zavodu.Andreas Goldberger wrote:Nas Hajduk je toliko jednostavan da ga svaka budala može zakomplicirati
Guest- Guest
Nadaj se, nadaj...zoro avenger wrote:Nadam se uskoro.Andreas Goldberger wrote:Obecavam da ocu kad "Nas Hajduk" propadne...zoro avenger wrote:Tebi je vrime da prominiš nick u "Sektaš".Andreas Goldberger wrote:Zoro, vrime je da prominis ime u Baba Vanga...zoro avenger wrote:Vaš Hajduk će propasti, a uhljebi završit na zavodu.Andreas Goldberger wrote:Nas Hajduk je toliko jednostavan da ga svaka budala može zakomplicirati
Guest- Guest
Naravno. Štoviše, uvjeren sam u to.Andreas Goldberger wrote:Nadaj se, nadaj...zoro avenger wrote:Nadam se uskoro.Andreas Goldberger wrote:Obecavam da ocu kad "Nas Hajduk" propadne...zoro avenger wrote:Tebi je vrime da prominiš nick u "Sektaš".Andreas Goldberger wrote:Zoro, vrime je da prominis ime u Baba Vanga...zoro avenger wrote:Vaš Hajduk će propasti, a uhljebi završit na zavodu.Andreas Goldberger wrote:Nas Hajduk je toliko jednostavan da ga svaka budala može zakomplicirati
Guest- Guest
Prije će se NH raspast, nego Hajduk postane prvak HNL-a.
Primam oklade, ako se tko želi kladit u to.
Primam oklade, ako se tko želi kladit u to.
Guest- Guest
To je tebi ostala navika iz NH. Pošteno ne znate.Andreas Goldberger wrote:VIrujem da se niko nece kladiti jer ces ga sigurno zajebati...
Guest- Guest
Branitelj sam i ja i gadi mi se sve to oko braniteljskih udruga.zoro avenger wrote:Jebogaled,ja sam branitelj pa mi se digne kosa na glavi kad vidim koliko ima tih braniteljskih udruga. Totalno bespotrebno i parazitski. Treba biti samo jedna na nivou cijele države. I to s časnim i moralnim ljudima na čelu. Napslijetku, svi branitelji su se i borili za isti cilj.
Isto tako mislim i za Hajduka. Koji će mu kurac toliko udruga, koje se usto i međusobno savđaju i podmeću klipove jedna drugoj. A NH je predvodnik u tom razjedinjenju svojim ucjenjivanjima.
Brajo, akoš navijat za Hajduka i bit član neke udruge neka bude samo jedna. I to ona koja je poznata u cilome svitu i šire. A to je Torcida. I onda nema svađe ni podmetanja.
Navijači drugih klubova jedva i da su čuli za nekakve parazitske DPH-ove..
A za Torcidu zna pola svita, ako ne i više. Samo Torcida je dio Hajdukove prepoznatljivosti i ništa više. Sve ostalo je čisti interes pojedinaca.
Navijac sam Dinama koji se stidi Mamica i sram me je te budaletine i njegovih pusaca kurca.
Sa amperom ti nema svadje.
To je psihicki bolesna osoba.
Dite komunizma.
Njegova bolest je teska.
Teski sektas i placenik.
Cak iman uvjerenje da je i srbin
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Evo, upravo sam shvatio nakon što smo popričali malo.FRANK wrote:
Sa amperom ti nema svadje.
To je psihicki bolesna osoba.
Guest- Guest
Uhljeb koji garantiram nikad nije ni karte platio.
Za vrime SP nijednom se nije oglasio.
Prizeljkivao je taj cetnik rasulo na SP ali jebiga neide cetniku nista od ruke.
Amper je cetnik
Za vrime SP nijednom se nije oglasio.
Prizeljkivao je taj cetnik rasulo na SP ali jebiga neide cetniku nista od ruke.
Amper je cetnik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50