Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:100kn wrote:ist
pit
hajduk split
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
https://www.24sata.hr/sport/kako-na-poljud-ako-nisi-clan-hajduka-u-prodaji-i-pretplate-885646
sta je ovo krvitiissusove ?
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Iako sam član, ovo im je glup potez koji će bit kontraproduktivan…debotoijusto wrote:https://www.24sata.hr/sport/kako-na-poljud-ako-nisi-clan-hajduka-u-prodaji-i-pretplate-885646
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Ne virujem da ce biti kontraproduktivan iako bi ja ostavija kao do sad. do zadnjeg dana clanovi imaju pravo kupnje ulaznice, zabnji slobodna prodaja.fridrih_niche wrote:Iako sam član, ovo im je glup potez koji će bit kontraproduktivan…debotoijusto wrote:https://www.24sata.hr/sport/kako-na-poljud-ako-nisi-clan-hajduka-u-prodaji-i-pretplate-885646
;)
No kad vidim licemjerno drustvo gdje vec duze vrimena pojedini klubovi ne daju kupnju ulaznice pojedincima zbog mjesta prebivališta i to samo kad igraju protiv Hajduka sto je teska diskriminacija a nitko osim navijaca Hajduka ne dize glas, nikakve udruge za ljudska prava, onda sad 100% podrzavam ovu odluku kluba i nek se sad javljaju licemjeri tipa ova "krvitiissusove sta je ovo". Ko vas jebe, uclanite se ili odjebite...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Ne virujem da ce biti kontraproduktivan iako bi ja ostavija kao do sad. do zadnjeg dana clanovi imaju pravo kupnje ulaznice, zabnji slobodna prodaja.fridrih_niche wrote:Iako sam član, ovo im je glup potez koji će bit kontraproduktivan…debotoijusto wrote:https://www.24sata.hr/sport/kako-na-poljud-ako-nisi-clan-hajduka-u-prodaji-i-pretplate-885646
;)
No kad vidim licemjerno drustvo gdje vec duze vrimena pojedini klubovi ne daju kupnju ulaznice pojedincima zbog mjesta prebivališta i to samo kad igraju protiv Hajduka sto je teska diskriminacija a nitko osim navijaca Hajduka ne dize glas, nikakve udruge za ljudska prava, onda sad 100% podrzavam ovu odluku kluba i nek se sad javljaju licemjeri tipa ova "krvitiissusove sta je ovo". Ko vas jebe, uclanite se ili odjebite...
u kojem svemiru ovo moze biti dobar posao ?
narodni klub dobiva neko drugo znacenje ?
kad dodje 2-3 000 ljudi gledat bude kako zasto ?
kad ponovo bude sranja na utakmici moze li osteceni rutinski tuzit udrugu jer jasno da samo clanovi mogli prisustvovat/izvrsit ?
ovako na prvu...
debotoijusto- Posts : 31667
2014-04-12
Majke ti isusove sekta skroz ubija neistomisljenike.
Mamic je kamilica
Mamic je kamilica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A amper isprani idiot stiti po naredbi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Hajduk je ovo napravija kao test do kraja sezone + pustili su u prodaju polusezonske pretplate. Ocito je cilj privuci sto vise ljudi da kupe pretplatu i tu ce statistika dati neke odgovore hoce li i dalje gurati ovo ili ne. Tko misli doci na par utakmica do kraja sezone i bolje mu je pretplatu uzeti.debotoijusto wrote:Andreas Goldberger wrote:Ne virujem da ce biti kontraproduktivan iako bi ja ostavija kao do sad. do zadnjeg dana clanovi imaju pravo kupnje ulaznice, zabnji slobodna prodaja.fridrih_niche wrote:Iako sam član, ovo im je glup potez koji će bit kontraproduktivan…debotoijusto wrote:https://www.24sata.hr/sport/kako-na-poljud-ako-nisi-clan-hajduka-u-prodaji-i-pretplate-885646
;)
u kojem svemiru ovo moze biti dobar posao ?
narodni klub dobiva neko drugo znacenje ?
kad dodje 2-3 000 ljudi gledat bude kako zasto ?
kad ponovo bude sranja na utakmici moze li osteceni rutinski tuzit udrugu jer jasno da samo clanovi mogli prisustvovat/izvrsit ?
ovako na prvu...
Da ce doci 2, 3 tisuce ljudi, nemoj pisati gluposti. Sad vec klub ima preko 10 tisuća pretplatnika...
Ovo o tuzbi protiv udruge, koje udruge?!? Trenutno postoje njih 64 koji imaju potpisan ugovor s Hajdukom kao one koje okupljaju clanove tako da uozbilji se.
Na kraju krajeva pretplatnici ne moraju biti clanovi i sigurno ima takvih. Pucas u prazno...
Guest- Guest
Hajduk je u početku stvarno trebao postati narodni klub. Onda su nastupili prevaranti i ljudi od sopstvenih interesa, koje su htjeli kroz klub realizirati.FRANK wrote:A amper isprani idiot stiti po naredbi
Pa je na kraju je ispalo da s njime upravljaju privilegirane skupine ljudi.
Nije to to što je trebalo biti. Ja sam razočaran, jer navijam za Hajduka idalje. Samo, na ovaj način nikad do titule.
Trebaju se sve udruge vezane uz Hajduk ukinuti, osim Torcide koja ima tradiciju od 1950. i još ipak nešto predstavlja pravim navijačima. Naravno, bilo je i u njoj grešaka, ali bili su zavedeni i prevareni, kao i ostali navijači Hajduka. Naposlijetku, svaki klub ima svoju skupinu navijača. I to je skroz dovoljno. Ne trebaju nam paraziti.
Guest- Guest
Ko sto rekoh, u sustini sam protiv ovakve odluke da Hajduk djeluje u normalnoj drzavi. No kad nitko od vas nije glas diga kad covik iz okolice Zadra ne moze kupiti ulaznicu i odvesti sina na Subicevac da pogleda Hajduka jer ima mjesto prebivaliste gdje ima, a moze sina odvesti na taj isti Subicevac kad igra Dinamo, onda ko vas jebe sve skupa licemjerne...FRANK wrote:A amper isprani idiot stiti po naredbi
Sad kemcite o sekti, sektasiji i slicnim pizdarijama...
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Hajduk je u početku stvarno trebao postati narodni klub. Onda su nastupili prevaranti i ljudi od sopstvenih interesa, koje su htjeli kroz klub realizirati.FRANK wrote:A amper isprani idiot stiti po naredbi
Pa je na kraju je ispalo da s njime upravljaju privilegirane skupine ljudi.
Nije to to što je trebalo biti. Ja sam razočaran, jer navijam za Hajduka idalje. Samo, na ovaj način nikad do titule.
Trebaju se sve udruge vezane uz Hajduk ukinuti, osim Torcide koja ima tradiciju od 1950. i još ipak nešto predstavlja pravim navijačima. Naravno, bilo je i u njoj grešaka, ali bili su zavedeni i prevareni, kao i ostali navijači Hajduka. Naposlijetku, svaki klub ima svoju skupinu navijača. I to je skroz dovoljno. Ne trebaju nam paraziti.
Kad dode titula brzo ces ti obuci klobuk i biti najveci navijac Hajduka od rodzenja...
To sto bi ti ukidao neke to malo zajebi. Prosla su ta vrimena, ako zalis za tim vrimenima odi lipo u Sj. Koreju.
Vidim da bi ti ukinuo i jedan DPH Zagreb koji ima tradiciju duzu i od Torcide (1949 godina) jer eto moze komunizam prestati djelovati ali ne moze ideologija u zadojenoj glavi.
A da ne pricam dalje o tome da mi objasnis kako biti clan dionickog drustva ako ne ide preko neke od udruga, o tome nema potrebe...
Guest- Guest
Tupino nisam ja rekao da mogu ukinuti udruge, nego smatram da bi tako bilo puno bolje za klub. A taj NH će se ionako jednog dana raspast, jer počiva na krivim temeljima.Andreas Goldberger wrote:
Kad dode titula brzo ces ti obuci klobuk i biti najveci navijac Hajduka od rodzenja...
To sto bi ti ukidao neke to malo zajebi. Prosla su ta vrimena, ako zalis za tim vrimenima odi lipo u Sj. Koreju.
Vidim da bi ti ukinuo i jedan DPH Zagreb koji ima tradiciju duzu i od Torcide (1949 godina) jer eto moze komunizam prestati djelovati ali ne moze ideologija u zadojenoj glavi.
A da ne pricam dalje o tome da mi objasnis kako biti clan dionickog drustva ako ne ide preko neke od udruga, o tome nema potrebe...
A Torcida nije udruga? Mislim da je puno vjerodostojnija od NH.
I šta će svakom selu DPH? To samo otupljuje ljude. Lipo ako se očeš negdi učlanit kao navijač Hajduka, odeš u Torcidu. Kakvi DPH-ovi...To je za parazite. Ima ih na stotine.
Guest- Guest
Ampere da neduljim.
Prcin mater teni nasem hajduku i takvima poput tebe
Prcin mater teni nasem hajduku i takvima poput tebe
2015-09-13
Jebogaled,ja sam branitelj pa mi se digne kosa na glavi kad vidim koliko ima tih braniteljskih udruga. Totalno bespotrebno i parazitski. Treba biti samo jedna na nivou cijele države. I to s časnim i moralnim ljudima na čelu. Napslijetku, svi branitelji su se i borili za isti cilj.
Isto tako mislim i za Hajduka. Koji će mu kurac toliko udruga, koje se usto i međusobno savđaju i podmeću klipove jedna drugoj. A NH je predvodnik u tom razjedinjenju svojim ucjenjivanjima.
Brajo, akoš navijat za Hajduka i bit član neke udruge neka bude samo jedna. I to ona koja je poznata u cilome svitu i šire. A to je Torcida. I onda nema svađe ni podmetanja.
Navijači drugih klubova jedva i da su čuli za nekakve parazitske DPH-ove..
A za Torcidu zna pola svita, ako ne i više. Samo Torcida je dio Hajdukove prepoznatljivosti i ništa više. Sve ostalo je čisti interes pojedinaca.
Isto tako mislim i za Hajduka. Koji će mu kurac toliko udruga, koje se usto i međusobno savđaju i podmeću klipove jedna drugoj. A NH je predvodnik u tom razjedinjenju svojim ucjenjivanjima.
Brajo, akoš navijat za Hajduka i bit član neke udruge neka bude samo jedna. I to ona koja je poznata u cilome svitu i šire. A to je Torcida. I onda nema svađe ni podmetanja.
Navijači drugih klubova jedva i da su čuli za nekakve parazitske DPH-ove..
A za Torcidu zna pola svita, ako ne i više. Samo Torcida je dio Hajdukove prepoznatljivosti i ništa više. Sve ostalo je čisti interes pojedinaca.
Guest- Guest
Ti si rekao, citiram:"Trebaju se sve udruge vezane uz Hajduk ukinuti". Bio si sasvim jasan, ne izvlaci se sad...zoro avenger wrote:Tupino nisam ja rekao da mogu ukinuti udruge, nego smatram da bi tako bilo puno bolje za klub. A taj NH će se ionako jednog dana raspast, jer počiva na krivim temeljima.Andreas Goldberger wrote:
A Torcida nije udruga? Mislim da je puno vjerodostojnija od NH.
I šta će svakom selu DPH? To samo otupljuje ljude. Lipo ako se očeš negdi učlanit kao navijač Hajduka, odeš u Torcidu. Kakvi DPH-ovi...To je za parazite. Ima ih na stotine.
NH raste po broju clanova a bome i po broju dionica Hajduka, price o raspadu su samo slatki snovi takvih kao tebe...
Vidim da brkas i osnovne pojmove. Torcida je udruga gradana koja okuplja navijace. Navijacka skupina.
DPH i NH okupljaju clanove Hajduka i moraju biti okupljeni oko udruga jer je Hajduk sdd. Zasto sam to napisao trebalo bi malo prouciti zakon o dd i sdd, ali to tebi nema potrebe objasnjavati jer ionako kurca ne razumis...
Guest- Guest
Šta se imam izvlačit. I trebaju se ukinut ako se želi bolje klubu. Još stojim kod te tvrdnje.Andreas Goldberger wrote:
Ti si rekao, citiram:"Trebaju se sve udruge vezane uz Hajduk ukinuti". Bio si sasvim jasan, ne izvlaci se sad...
A ti si rekao da bi ih ja ukinuo.
E. pa ja to nažalost ne mogu. Nismo u Sjevernoj Koreji u kojoj ja vladam.
Guest- Guest
Tako su se klanjali i zlatnom teletu. Sve do jednog dana.Andreas Goldberger wrote:
NH raste po broju clanova a bome i po broju dionica Hajduka, price o raspadu su samo slatki snovi takvih kao tebe...
Guest- Guest
Idiote, pa i mislio sam da je Torcida udruga.Andreas Goldberger wrote:
Vidim da brkas i osnovne pojmove. Torcida je udruga gradana koja okuplja navijace. Navijacka skupina.
Guest- Guest
Nema ništa nakaradnije ni besmislenije nego kad nekoliko udruga navija isti klub, a međusobno se svađaju, ucjenjuju i podmeću jedna drugoj.Andreas Goldberger wrote:
DPH i NH okupljaju clanove Hajduka i moraju biti okupljeni oko udruga jer je Hajduk sdd. Zasto sam to napisao trebalo bi malo prouciti zakon o dd i sdd, ali to tebi nema potrebe objasnjavati jer ionako kurca ne razumis...
To nema veze ni sa sportom, ni sa životom. To je oličenje kretenluka.
Guest- Guest
Pa ti bi ih ukinuo u svojoj komunističkoj ideologiji... To sto ne mozes drugi je par postola...zoro avenger wrote:Šta se imam izvlačit. I trebaju se ukinut ako se želi bolje klubu. Još stojim kod te tvrdnje.Andreas Goldberger wrote:
Ti si rekao, citiram:"[size=46]Trebaju se sve udruge vezane uz Hajduk ukinuti". Bio si sasvim jasan, ne izvlaci se sad... [/size]
A ti si rekao da bi ih ja ukinuo.
E. pa ja to nažalost ne mogu. Nismo u Sjevernoj Koreji u kojoj ja vladam.
Udruge gradana, đostoje zakonski okviri po kojima se iste mogu osnovati i raspustiti. Zivimo u demokraciji.
Razni DPH okupljaju clanove i imaju potpisan ugovor s Hajdukom. Lani su uplatili skoro 1m eura od clanarina klubu, ove godine ide to na 1.5m eura minimalno. Znaci prosle godine vise nego sto je ugovor najboljem igracu. Nije lose...
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Tako su se klanjali i zlatnom teletu. Sve do jednog dana.Andreas Goldberger wrote:
[size=46]NH raste po broju clanova a bome i po broju dionica Hajduka, price o raspadu su samo slatki snovi takvih kao tebe... [/size]
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50