Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
Page 1 of 1
Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
Ovog i slične triba kazneno gonit zbog ovakvih izjava.
Vjerovatno mu je i kuna na grbu Slavonije a samim time i na državnom grbu isto ustaška.
Vjerovatno mu je i kuna na grbu Slavonije a samim time i na državnom grbu isto ustaška.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
Dok se ne očisti ova država od ovakvih ka šta su ovi Puhovski i svih onih koji ne kuže da bi njega u Americi strpalo iza rešetaka na jako dugo nakon ove izjave a nije mu prvi put jer je isto izjavija i prije godinu dana ovo društvo neće naprijed.
Prvo ovakve izbaciš iz svoje kuće. To su oni šta žive u njoj a seru ti po dnevnom boravku.
Prvo ovakve izbaciš iz svoje kuće. To su oni šta žive u njoj a seru ti po dnevnom boravku.
2014-04-11
Re: Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
RayMabus wrote:Ovog i slične triba kazneno gonit zbog ovakvih izjava.
Lipi moj, de ti meni objasni kako staviš "Naslov teme" kao poveznicu na članak!
Imaš kvadratić : insert link ( nalazi se odma do kvadratića na kojem piše : GIF ). Klikneš i otvori ti dva stupca. U gornji staviš internet poveznicu stranice a u donji ručno upišeš naslov il ga samo prebaciš i tu staviš tj copy paste naslova. Na kraju samo klikneš da obavi i to ti stavi dole u post.Eroo wrote:
Lipi moj, de ti meni objasni kako staviš "Naslov teme" kao poveznicu na članak!
2014-04-11
Meni će biti veliko zadovoljtvo kad se riješim vas đubradovića koji mrzite nacionalne države i želite napravit nekakvu eu utopiju s jednim centrom moći a iza kojeg će vladati xy.
Kako vam je legla Meloni u Italiji ?
Kako vam je legla Meloni u Italiji ?
2014-04-11
zanimljivo kako se neke srvari podudaraju..ova agentura ovdje pocne siljit kurac kad im ppslodavac sprema opet pizdariju i pizdarije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Taj eu projekt će se uništit tamo di je i nastao ( osovina Francuska Njemačka ).
Iako na prvi pogled izgleda plemenita ideja u suštini se radi o iluminatskom projektu iza kojeg stoje negativni vanzemaljci a s ciljem porobljavanja naroda i ljudi i država i stavljanja pod svoju vlast a da ovi dotični nemaju pravo glasa nego ti negativni vanzemaljci.
S obzirom da sam general galaktičke federacije budite sigurni da znam puno više nego šta sam sad ovdje napisao.
Ajmo trpaj.
Iako na prvi pogled izgleda plemenita ideja u suštini se radi o iluminatskom projektu iza kojeg stoje negativni vanzemaljci a s ciljem porobljavanja naroda i ljudi i država i stavljanja pod svoju vlast a da ovi dotični nemaju pravo glasa nego ti negativni vanzemaljci.
S obzirom da sam general galaktičke federacije budite sigurni da znam puno više nego šta sam sad ovdje napisao.
Ajmo trpaj.
2014-04-11
I to s pet zvjezdica a to znači da je stigla JEBAČINA.RayMabus wrote:
2014-04-11
Puhovski, odurno komunisticko smece.
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou likes this post
Gore je to šta u ovoj državi nitko nije doša pa mu diga prijavu prije godinu dana kad je ovo isto izjavija.dijagram wrote:Puhovski, odurno komunisticko smece.
Mislija san mu ja dignit al em san lin em :
Iman ja druge metode. Već sam im 2020 godine dakle prije dvi godine zapiva šta će im bit ako me uvedeu u euro a mene ne pitaju ništa.
2014-04-11
ovo je neistinadijagram wrote:Puhovski, odurno komunisticko smece.
dedica je samo socijalist kao i svi ostali ljevičarski i desničarski socijalist zajedno sa globalistima u snovima nadnaravnosti rase kojoj pripada ,,, jer su sve civilizaciske stekovine za tu rasu ništarija
i u pravu je ,,,,ima svoju rasističku otadžbinu ,,, i prolit će krv za nju
više vole oni svoju otadžbinu rasističku neg mi hrvati hrvatsku ,,berem materijalno i represivno
Gast- Guest
RayMabus wrote:Evo ti tema a znaš iz koje godine ?
2020 godina
Mjesec srpanj.
Hrvatska je korak bliže uvođenju eura. Evo po kojem će se tečaju mijenjati za kune
Hina, Index Vijesti
19:59, 10. srpnja 2020.
---
Znaš li šta piše ?
Evo :
by RayMabus Fri 10 Jul - 18:55
A referendum ništa ?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2197287
A kako ćete najebat zbog ovoga
--
TEMA 2020 GODINA
https://www.ex-iskon-pleme.com/t41507-hrvatska-uvodi-euro-najranije-do-2023-objavljeno-i-po-kojem-tecaju
---
by RayMabus Fri 10 Jul - 18:58
Uvedite ovo bez referenduma i imat ćete posla s generalom GF.
Četiri države eurozone koje imaju najveći pad BDP-A su Italija , Španjolska , Francuska i Grčka.
Povući ću vas na dno i uništit tu valutu.
Euro je način na koji države u Europi gube monetarni suverenitet i postaju njemačka kolonija.
---
ETO SAD ME UVEDITE NA SILU 1.01.2023
2014-04-11
Bila Kuna ustaski recidiv ili ne, ona je bila posljednji element hrvatskog suvereniteta
Ali dobro, ostaje nogometna repka
Ali dobro, ostaje nogometna repka
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bit će veliko olakšanje kad se riješimo drukera puhovskog, simbola udbe
Jebo te onmarcellus wrote:Bit će veliko olakšanje kad se riješimo drukera puhovskog, simbola udbe
Nebitan lik
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
» Zastupnik Suverenista: Prikupili smo 157 tisuća potpisa za referendum o uvođenju eura
» Plenkovic predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute
» Kenwood Kenon o uvođenju eura: Ako imate doma gotovinu, položite je u banku
» ''ŽUPNIK IZ TUČEPA NOVI KALEŽ PLATIO 10.000 EURA: ‘Bilo je i kritičara, ali to su kratkovidni ljudi koji ne razumiju važnost ovog simbola’''
» Zastupnik Suverenista: Prikupili smo 157 tisuća potpisa za referendum o uvođenju eura
» Plenkovic predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute
» Kenwood Kenon o uvođenju eura: Ako imate doma gotovinu, položite je u banku
» ''ŽUPNIK IZ TUČEPA NOVI KALEŽ PLATIO 10.000 EURA: ‘Bilo je i kritičara, ali to su kratkovidni ljudi koji ne razumiju važnost ovog simbola’''
Page 1 of 1