Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
Ovaj ideologiju brka s monetarnom politikom.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/puhovski-veselim-se-da-cemo-se-rijesiti-zadnjeg-pravog-ustaskog-simbola-kune/2330645.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
Životpis :
Po majci židovskog podrijetla
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDarko_Puhovski
https://www.index.hr/vijesti/clanak/puhovski-veselim-se-da-cemo-se-rijesiti-zadnjeg-pravog-ustaskog-simbola-kune/2330645.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
Životpis :
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
Pa i nije baš zadnji
2014-04-15
Re: Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
Kako ćeš ti ovo komentirat kad on ne vidi nego ustaška kuna i tu nema dalje.
Nema uopće monetarne rasprave da banka u drugoj državi sa sjedištem u Franfurtu preuzima ono šta je radila banka u Zagrebu itd nit oće li to udarit na standard građana itd.
Ništa to. TO SU USTAŠE I GOTOVO.
To su po meni bolesni ljudi. On ne kuži da je to valuta a ne šta ja znam, neki natpis na nekoj zgradi.
Nema uopće monetarne rasprave da banka u drugoj državi sa sjedištem u Franfurtu preuzima ono šta je radila banka u Zagrebu itd nit oće li to udarit na standard građana itd.
Ništa to. TO SU USTAŠE I GOTOVO.
To su po meni bolesni ljudi. On ne kuži da je to valuta a ne šta ja znam, neki natpis na nekoj zgradi.
2014-04-11
Ove Puhovske po Hrvatskoj šta već desetljećima smrde po medijskom prostoru i netko im daje medijski prostor triba odma razotkrit.
Pa tebi mater Židovka.
Sam se zapali u pećici da te ne moram ja. Pun mi vas je kurac.
Pa tebi mater Židovka.
Sam se zapali u pećici da te ne moram ja. Pun mi vas je kurac.
2014-04-11
Puhovski zaboravio na himnu "Lijepa naša"
Guest- Guest
I ja se veselim kad Puhovski i slican jugosljam konacno napuni one,...kako je danas moderno reci,...autobuse.
dijagram-
2015-08-09
Puhovski je idiot.
2014-04-11
Zlonamjerni idiot.
Ako većina ljudi u državi nema problema s tim da jednog dana uđemo u eurozonu ali ih brine da uđemo u to jer neki bankari to forisiraju a na štetu standarda građana onda a uzevši i to da kuna nije ustaška valuta nego vuće svoje korjene iz srednjeg vijeka ...e sad se postavlja pitanje : Zašto ti s takvom izjavom izlaziš uopće u javnost ?
Recimo želiš dizati tenzije i polarizirat narod na lijevo i desno i to prestavit kao ideološko a ne ekonomsko valutno pitanje.
Odlično.
Sad ću te ja polarizirat.
Ako većina ljudi u državi nema problema s tim da jednog dana uđemo u eurozonu ali ih brine da uđemo u to jer neki bankari to forisiraju a na štetu standarda građana onda a uzevši i to da kuna nije ustaška valuta nego vuće svoje korjene iz srednjeg vijeka ...e sad se postavlja pitanje : Zašto ti s takvom izjavom izlaziš uopće u javnost ?
Recimo želiš dizati tenzije i polarizirat narod na lijevo i desno i to prestavit kao ideološko a ne ekonomsko valutno pitanje.
Odlično.
Sad ću te ja polarizirat.
2014-04-11
Uzalud veselje, takve i virusi izbjegavaju...dijagram wrote:I ja se veselim kad Puhovski i slican jugosljam konacno napuni one,...kako je danas moderno reci,...autobuse.
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Popriča s ostalima iz galaktičkog vijeća.
Kad uđemo u eurozonu napravit ćemo bitcoin Kunu za dišpet vama.
PUŠI KURAC.
Kad uđemo u eurozonu napravit ćemo bitcoin Kunu za dišpet vama.
PUŠI KURAC.
Last edited by RayMabus on 6/1/2022, 18:33; edited 1 time in total
2014-04-11
da je kaja napisala. ok
ali puh je ljubomoran na kunu.
nema druge.
ali puh je ljubomoran na kunu.
nema druge.
2014-12-30
već pola stoljeća prodaje vlastito podilaženje političarima i od toga dobro živi.RayMabus wrote:Ovaj ideologiju brka s monetarnom politikom.
Životpis :
dobro za njegov osobni biznis u kojem vlastite kretenske ideje stavlja u službu režimu na vlasti.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa naziv Kuna jeste ustaski izum, Ali ova sada Kuna ipak nema veze sa NDH.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mesic, puhovski, soros, ero itd.. Svi čekamo da se ta ekipa konačno ukrca na jedan od autobusa
Stvarno ?Ringo10 wrote:Pa naziv Kuna jeste ustaski izum.
Mussolini postavi Pavelića i ovi eto bubne neka se novac zove Kuna.
2014-04-11
Banovac je naziv za prvi hrvatski novac kovan u Pakracu i Zagrebu otprilike u razdoblju od 1235. do 1384. godine.
Godine 1256.g. Pakrac je imao povlasticu kovanja novca. Smatra se da je to ujedno prva kovnica novca u Hrvata. MONETA REGIS P(ro) SCLAVONIA, naš banovac, je srebrni novac na kojemu je na prednjoj strani kuna u trku, a na naličju patrijarhalni (dvostruki) križ s dvjema okrunjenim glavam
https://hr.wikipedia.org/wiki/Banovac
2014-04-11
Je li ti grb Slavonije ustaški ?Ringo10 wrote:Pa naziv Kuna jeste ustaski izum.
Kralj Vladislav II. Jagelović (1490. – 1516.) potvrdio je 8. prosinca[2] 1496. godine slavonskim velikašima zemaljski grb Kraljevine Slavonije u obliku štita s kunom između dvije rijeke sa šestokrakom zvijezdom u vrhu štita. Predložak za lik četveronožne životinje koju se identificiralo s kunom, bio je zapravo lav u hodu koji je predstavljao dinastički simbol mlađih kraljeva i hrvatskih hercega iz vladarske obitelji Arpadovića, čiji se prikaz nalazio na aversu slavonskih banovaca, koje su kovali hrvatski hercezi i banovi cijele Slavonije od druge polovice 13. do druge polovice 14. stoljeća.[3] Činjenica da se u kraljevoj grbovnici šesterokraka zvijezda naziva Marsovom zvijezdom (Mart), upućuje na zaključak kako je u razdoblju do kraja 15. stoljeća među slavonskim plemstvom došlo do pogrešnog vjerovanja da je životinja prikazana na novcima zapravo kuna, imajući u vidu da se kuna na srednjovjekovnom latinskom jeziku nazivala martes. Iz te latinske riječi nastao je i izraz marturina, odnosno kunovina, koja se plaćala kao porez prvenstveno na području između Drave i Save
https://hr.wikipedia.org/wiki/Grb_Slavonije
2014-04-11
Grbovnica za Kraljevinu Slavoniju koju je kralj Vladislav II izdao u Budimu 8. prosinca 1496. (Hrvatski državni arhiv, 2009.).
2014-04-11
Netko tko Kunu nazove ustaškim novcem u osnovi bi trebao biti priveden i procesuiran jer je istu izglasao hrvatski Sabor i potvrdi to i valuta je države.
Dakle tom i tom je sama država ustaška.
To šta se u ovoj državi takvi ne hapse i ne procesuiraju to je već pitanje za one koji bi zakon trebali provoditi.
Dakle tom i tom je sama država ustaška.
To šta se u ovoj državi takvi ne hapse i ne procesuiraju to je već pitanje za one koji bi zakon trebali provoditi.
2014-04-11
Puhovski je idiot i to zlonamjeran.
Da je ovo normalna država taj Puhovski i slični njemu bi odavno završili iza rešetaka i ne bi slobode više ugledali.
Al on je UDBA i usto mu je majka Židovka. Pa gdje češ dirat druga i još k tome Židova ?
Da ti ne bi slučajno rekli onda da si ustaša jer si ga takao.
TAKNI ĆU GA JA. NEKA MENI TO REČU.
Da je ovo normalna država taj Puhovski i slični njemu bi odavno završili iza rešetaka i ne bi slobode više ugledali.
Al on je UDBA i usto mu je majka Židovka. Pa gdje češ dirat druga i još k tome Židova ?
Da ti ne bi slučajno rekli onda da si ustaša jer si ga takao.
TAKNI ĆU GA JA. NEKA MENI TO REČU.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 1 of 4