Kenwood Kenon o uvođenju eura: Ako imate doma gotovinu, položite je u banku
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kenwood Kenon o uvođenju eura: Ako imate doma gotovinu, položite je u banku
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-o-uvodjenju-eura-ako-imate-doma-gotovinu-polozite-je-u-banku/2332944.aspx
nije trebalo oružje predavati nakon rata sve mi se čini, prva pogreška...
michaellcmacha likes this post
Re: Kenwood Kenon o uvođenju eura: Ako imate doma gotovinu, položite je u banku
Trebao je samo reći, vi uložite, a ostalo je naš posao...
Kod njegovog prike Vujčića.
https://hr.n1info.com/vijesti/sucevic-bez-obzira-je-li-vujcic-kriv-ili-ne-afera-hnb-ce-ugroziti-projekt-euro/
https://hr.n1info.com/vijesti/sucevic-bez-obzira-je-li-vujcic-kriv-ili-ne-afera-hnb-ce-ugroziti-projekt-euro/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Razumno jer onda ide automatska konverzija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
PREMIJER Andrej Kenwood Kenon u Banskim dvorima s ministrima Zdravkom Marićem i Tomislavom Ćorićem te guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute u RH te Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom.
čekaj zašto ovaj boldani nije još smjenjen, on i pola HNBa uhvaćeni u korupcijskom skandalu , mislim u Kini bi ga uhapsila tajna policija i stavila na sprave za mučenje? a ovaj i dalje normalno radi kao da se ništa nije dogodilo? kakva je ovo vukojebina?
čekaj zašto ovaj boldani nije još smjenjen, on i pola HNBa uhvaćeni u korupcijskom skandalu , mislim u Kini bi ga uhapsila tajna policija i stavila na sprave za mučenje? a ovaj i dalje normalno radi kao da se ništa nije dogodilo? kakva je ovo vukojebina?
AssadNaPodmornici wrote:PREMIJER Andrej Kenwood Kenon u Banskim dvorima s ministrima Zdravkom Marićem i Tomislavom Ćorićem te guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute u RH te Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom.
ovo je najsjevernija koreja, sa strujom i internetom
Guverner Vujčić odbija preuzeti odgovornost, a potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić danas je izjavio kako nije problem ako Vujčic kaže da nije znao što su radili njegovi najbliži suradnici. “Ako nije znao što su radili njegovi najbliži suradnici onda je to velik problem. Morao je imati implementiran sustav kontrole. To je isto kao da imate zakon, ali ga ne kotrolirate”, prokomentirao je.
2014-04-11
Daj pare..eu komisija vise ne da
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenki
https://youtu.be/3djrPfJFEeo
https://youtu.be/3djrPfJFEeo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bogte ovakve najbanalnije stvari demotiviraju obične ljude da išta osjećaju za ovu državukic wrote:AssadNaPodmornici wrote:PREMIJER Andrej Kenwood Kenon u Banskim dvorima s ministrima Zdravkom Marićem i Tomislavom Ćorićem te guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute u RH te Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom.
a onda vidiš one "domoljube" tipa vuk,epi, koji se još naslađuju na drugim Hrvatima koji su žrtve raznih ovakvih mafijaša..
mislim lik jučer uhvaćen on i cijela njegova ekipa u žestokoj krađi, kako rekoh u Kini bi mu u 4 ujutro njemu i onoj bandićevoj savjetnici i ostaloj ekipi provalila tajna policija, čupali bi mu nokte dok ne bi propjevao, a ovaj as sa premijerom par dana kasnije iznosi novi dijabolični plan u javnost kao da se ništa nije dogodilo
e da moj savjet kao makroekonomista, ako imate višak casha nemojte ga čuvati u bankama, jer će vam ga inflacija pojesti, radije ga uložite u zlato, srebro, neki švicaarski fond, pa čak i u kriptovalute..
izbjegavajte "ulaganje" u recimo Hrvatsko tržište kapitala da vam država nebi nacionalizirala i predala lešinarima, (lex agrokor) , ili čuvanje u bankama pa će vam inflacija pojesti sve
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kaj ... držite novce u jastuku?
Sve legalis ... je l'?
Sve legalis ... je l'?
Guest- Guest
kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:PREMIJER Andrej Kenwood Kenon u Banskim dvorima s ministrima Zdravkom Marićem i Tomislavom Ćorićem te guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute u RH te Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom.
Aha ... men'se čini ovde sve neki ''Vidoševići'' zgleda.
Guest- Guest
Kupite investicijsko tozla ak nećete šaltati u ojre.
Po malo.
Kilica svaki dan i skupi se.
Po malo.
Kilica svaki dan i skupi se.
Guest- Guest
nekretnine, pokretnine...
najbolje i najsigurnije i najbolje se vraća
najbolje i najsigurnije i najbolje se vraća
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:[size=49]PREMIJER Andrej Kenwood Kenon u Banskim dvorima s ministrima Zdravkom Marićem i Tomislavom Ćorićem te guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute u RH te Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom.[/size]
[size=49]čekaj zašto ovaj boldani nije još smjenjen, on i pola HNBa uhvaćeni u korupcijskom skandalu , mislim u Kini bi ga uhapsila tajna policija i stavila na sprave za mučenje? a ovaj i dalje normalno radi kao da se ništa nije dogodilo? kakva je ovo vukojebina? [/size]
Sjeverna Koreja ima nuklearni arsenal. Mi smo Ruanda... sa strujom...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-o-uvodjenju-eura-ako-imate-doma-gotovinu-polozite-je-u-banku/2332944.aspx
Kuna nije oružje nego smeće. Veći dio štednje u bankama je ionako u eurima.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kic wrote:
A kome se gubi vrijeme sa konverzijom kuna u eure (nije rečeno čak ni po kojem tečaju) u HNB-u godinama nakon automatske konverzije, neka slobodno izvoli. Samo neka poslije ne plače kako ga je država izigrala.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kic wrote:
Emotivno smo vezani... Pogotovo jer neke jako živcira navodno...
darth_vader-
2014-04-17
Nisam emotivno vezan. Objasnija sam na ovoj temi šta mene najviše muči.
--
by RayMabus Today at 10:53
Radiš projekt za unuke i praunuke. Godina je 2100 i sad oni proučavaju povijest i njima je svejedno jel Hrvatska ušla u europodručje 2023 ili 2026. Te tri godine njima ništa ne znače.
Sad uđeš 2023 i stvoriš euroskeptike i oni su trajna kategorija tu jer jednom kad iz ničega stvoriš takve onda ga imaš cijeli njegov život. I oni ti uruše EU na kraju. Dakle nema ono tamo neki praunuk u 2100 godini gleda povijest al nije u EU nego je druga alternativna budućnost jer si stvorio euroskeptike koji su urušili EU.
Zašto riksikrate pojavu euroskepticizma kad nema potrebe ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50025-plenkovic-predstavlja-prijedlog-zakona-o-uvoenju-eura-kao-sluzbene-valute
--
by RayMabus Today at 10:53
Radiš projekt za unuke i praunuke. Godina je 2100 i sad oni proučavaju povijest i njima je svejedno jel Hrvatska ušla u europodručje 2023 ili 2026. Te tri godine njima ništa ne znače.
Sad uđeš 2023 i stvoriš euroskeptike i oni su trajna kategorija tu jer jednom kad iz ničega stvoriš takve onda ga imaš cijeli njegov život. I oni ti uruše EU na kraju. Dakle nema ono tamo neki praunuk u 2100 godini gleda povijest al nije u EU nego je druga alternativna budućnost jer si stvorio euroskeptike koji su urušili EU.
Zašto riksikrate pojavu euroskepticizma kad nema potrebe ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50025-plenkovic-predstavlja-prijedlog-zakona-o-uvoenju-eura-kao-sluzbene-valute
2014-04-11
Glupkakurac wrote:
Pogotovo jer neke jako živcira navodno...
Istina. Neki su poput jednog od glavnih osnivača UJDI-a konačno pokazali svoje pravo lice po tom pitanju.
A tako su do sad uspješno iskakali iz svake medijske paštete...
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kenwood Kenon: Šteta od potresa u Zagrebu 11,5 milijardi eura
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
» Zastupnik Suverenista: Prikupili smo 157 tisuća potpisa za referendum o uvođenju eura
» Plenkovic predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
» Zastupnik Suverenista: Prikupili smo 157 tisuća potpisa za referendum o uvođenju eura
» Plenkovic predstavlja Prijedlog zakona o uvođenju eura kao službene valute
Page 1 of 4