Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
A referendum ništa ?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2197287
A kako ćete najebat zbog ovoga
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2197287
A kako ćete najebat zbog ovoga
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
Uvedite ovo bez referenduma i imat ćete posla s generalom GF.
Četiri države eurozone koje imaju najveći pad BDP-A su Italija , Španjolska , Francuska i Grčka.
Povući ću vas na dno i uništit tu valutu.
Euro je način na koji države u Europi gube monetarni suverenitet i postaju njemačka kolonija.
Četiri države eurozone koje imaju najveći pad BDP-A su Italija , Španjolska , Francuska i Grčka.
Povući ću vas na dno i uništit tu valutu.
Euro je način na koji države u Europi gube monetarni suverenitet i postaju njemačka kolonija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
veselim se € , odlicna vijest
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ne mislim da ću imat neke osobite koristi,ali ni štete od toga,ali takođe se veselim jačem integriranju u europske procese.debotoijusto wrote:veselim se € , odlicna vijest
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
debotoijusto wrote:veselim se € , odlicna vijest
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
סמאל wrote:Ne mislim da ću imat neke osobite koristi,ali ni štete od toga,ali takođe se veselim jačem integriranju u europske procese.debotoijusto wrote:veselim se € , odlicna vijest
zgodno je za kredite i financijsku sigurnost....ali da, pojačava europske integracije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za završni korak je potreban širok konsenzus, on momentalno ne postoji.
Iskustva zemalja po uvođenju eura nisu bajna. Imajmo na umu, za razliku od kune, euro nije ustrojen i vođen zbog Hrvatske.
Treba prvo pustiti Bugarsku i promatrati, pa dobro promisliti i puno analizirati i razgovarati.
Iskustva zemalja po uvođenju eura nisu bajna. Imajmo na umu, za razliku od kune, euro nije ustrojen i vođen zbog Hrvatske.
Treba prvo pustiti Bugarsku i promatrati, pa dobro promisliti i puno analizirati i razgovarati.
Guest- Guest
treba kurac.mobiu$ wrote:Za završni korak je potreban širok konsenzus, on momentalno ne postoji.
ne uvest euro možemo kao zbog domicilne valute, domoljublja, di si bio 91e? i sl. sranja.
hrvatska ionako funkcionira u euro zoni i sve trensakcije se obavljaju u euru koji se onda konvertira u kune.
jedino vlasnici master carda imaju obračun u dolarima koji se pretvara u euro pa onda u kune.
sve transakcije unutar eu vode se u eurima. i mislim da je na nivou eu.
nemojte me lovit za natipkano ali dok sam imao firmu, mislim da je 2002e uveden euro za bankovne transakcije.
tako da bulažnjenje kolege je skroz nebitno.
bankovne transakcije se ionako obavljaju u eurima.
mogu potražiti dispozicije kada smo prešli s DM na EUR
2014-12-30
između 09.03.1999e i 29.03.1999e euro je zamijenio u platnom prometu nacionalne valute.
pogledao sam dispozicije.
09.03.1999 DB AG mi je isplatila 6000 DEM
29.03.1999 DB AG mi je isplatila 18. 832,09 Eura
tako da je euro u platnom prometu prije nego kao novčanica.
u to vrijeme sam imao devizni kod trgovačke banke.
pogledao sam dispozicije.
09.03.1999 DB AG mi je isplatila 6000 DEM
29.03.1999 DB AG mi je isplatila 18. 832,09 Eura
tako da je euro u platnom prometu prije nego kao novčanica.
u to vrijeme sam imao devizni kod trgovačke banke.
2014-12-30
tečaj je bio 7,5795560
2014-12-30
isti dan mi od banca manzano liježe 23.055,33 eura konvertiranih iz lira
2014-12-30
Uvijek ću više vjerovati dolaru nego euru...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
budeš i curu našao.melkior wrote:Uvijek ću više vjerovati dolaru nego euru...
samo polako.
2014-12-30
Teško, ja sam radoholičar, nakon posla treba mi samo odmor, mir i samoća. Potraga za curom i kasnije posvećivanje istoj podrazumijeva veliku potrošnju vremena, energije i snage, ne bi bilo pošteno od mene ni prema njoj ni prema sebi održavati vezu dok ganjam karijeru. Ray Mabus je u pravu: ako ganjaš karijeru, nemaš vremena za partnera. Istina, žene su ganjanjem karijere u tom smislu više oštećene jer njima curi biološki sat. Imam previše stresa na poslu i sve što želim nakon posla jest odmor od ljudi. Nisam ja toliko fundamentalno protiv cura kao Ray Mabus, samo nisam u poziciji, niti bi bilo pošteno prema njima, a i prema sebi, barem do kraja ove godine.veber wrote:budeš i curu našao.melkior wrote:Uvijek ću više vjerovati dolaru nego euru...
samo polako.
2015-08-09
onda sam sebi priznaj da si derpe i nađi dečka.melkior wrote:Teško, ja sam radoholičar, nakon posla treba mi samo odmor, mir i samoća. Potraga za curom i kasnije posvećivanje istoj podrazumijeva veliku potrošnju vremena, energije i snage, ne bi bilo pošteno od mene ni prema njoj ni prema sebi održavati vezu dok ganjam karijeru. Ray Mabus je u pravu: ako ganjaš karijeru, nemaš vremena za partnera. Istina, žene su ganjanjem karijere u tom smislu više oštećene jer njima curi biološki sat. Imam previše stresa na poslu i sve što želim nakon posla jest odmor od ljudi. Nisam ja toliko fundamentalno protiv cura kao Ray Mabus, samo nisam u poziciji, niti bi bilo pošteno prema njima, a i prema sebi, barem do kraja ove godine.veber wrote:budeš i curu našao.melkior wrote:Uvijek ću više vjerovati dolaru nego euru...
samo polako.
2014-12-30
A čuj, nemam se potrebe u tom smislu nikome dokazivati.veber wrote:onda sam sebi priznaj da si derpe i nađi dečka.melkior wrote:Teško, ja sam radoholičar, nakon posla treba mi samo odmor, mir i samoća. Potraga za curom i kasnije posvećivanje istoj podrazumijeva veliku potrošnju vremena, energije i snage, ne bi bilo pošteno od mene ni prema njoj ni prema sebi održavati vezu dok ganjam karijeru. Ray Mabus je u pravu: ako ganjaš karijeru, nemaš vremena za partnera. Istina, žene su ganjanjem karijere u tom smislu više oštećene jer njima curi biološki sat. Imam previše stresa na poslu i sve što želim nakon posla jest odmor od ljudi. Nisam ja toliko fundamentalno protiv cura kao Ray Mabus, samo nisam u poziciji, niti bi bilo pošteno prema njima, a i prema sebi, barem do kraja ove godine.veber wrote:budeš i curu našao.melkior wrote:Uvijek ću više vjerovati dolaru nego euru...
samo polako.
2015-08-09
pa nije potrebno dokazivat se.melkior wrote:A čuj, nemam se potrebe u tom smislu nikome dokazivati.veber wrote:onda sam sebi priznaj da si derpe i nađi dečka.melkior wrote:Teško, ja sam radoholičar, nakon posla treba mi samo odmor, mir i samoća. Potraga za curom i kasnije posvećivanje istoj podrazumijeva veliku potrošnju vremena, energije i snage, ne bi bilo pošteno od mene ni prema njoj ni prema sebi održavati vezu dok ganjam karijeru. Ray Mabus je u pravu: ako ganjaš karijeru, nemaš vremena za partnera. Istina, žene su ganjanjem karijere u tom smislu više oštećene jer njima curi biološki sat. Imam previše stresa na poslu i sve što želim nakon posla jest odmor od ljudi. Nisam ja toliko fundamentalno protiv cura kao Ray Mabus, samo nisam u poziciji, niti bi bilo pošteno prema njima, a i prema sebi, barem do kraja ove godine.veber wrote:budeš i curu našao.melkior wrote:Uvijek ću više vjerovati dolaru nego euru...
samo polako.
ili jesi ili nisi.
ili čkapi ili pakšu.
seksualnost ne ide po godišnjim dobima, niti-barem ja osobno-ne nađem/sretnem žensku koja je moj ideal.
ako si duplonka KbK
2014-12-30
Prezirem homoseksualnost i ne bih nikad mogao biti homoseksualac, prije aseksualac. Ne mogu si priuštiti da mi spolnost bude u središtu mog postojanja, isključivo sam fokusiran na obrazovanje, rad i rezultate svog rada, spolnost mi u ovom trenutku predstavlja samo neželjenu distrakciju. To ne znači da nemam libido, to samo znači da mu ne pridajem nikakvu važnost u svom životu, niti mu dopuštam da mi diktira i usmjerava život. Ja sam redovnik - vojnik.
2015-08-09
to vele svi latentni.melkior wrote:Prezirem homoseksualnost i ne bih nikad mogao biti homoseksualac, prije aseksualac. Ne mogu si priuštiti da mi spolnost bude u središtu mog postojanja, isključivo sam fokusiran na obrazovanje, rad i rezultate svog rada, spolnost mi u ovom trenutku predstavlja samo neželjenu distrakciju. To ne znači da nemam libido, to samo znači da mu ne pridajem nikakvu važnost u svom životu, niti mu dopuštam da mi diktira i usmjerava život. Ja sam redovnik - vojnik.
redovnik-vojnik, jebote.
prije
latentni-peder
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 01.01.2023. Hrvatska ulazi u euro zonu
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Uvodi se novi sustav: Od 2023. za ulazak u Hrvatsku iz BiH plaćat će se 7 eura
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Silovanje demokracije Stoka uvodi Euro mimo volje naroda
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Uvodi se novi sustav: Od 2023. za ulazak u Hrvatsku iz BiH plaćat će se 7 eura
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Silovanje demokracije Stoka uvodi Euro mimo volje naroda
Page 1 of 3