Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
nekaj nam nema kmečavaca.Šandor Winnetou wrote:Kako god moraju negdje sletjeti, nadam se s tozla oko vrata, čisto da nas većina nejači još više mrzi :))))))darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:evo iskreno bio bi zadovoljan s time što smo među 8 najboljih zemalja na cijelom svijetu no prošli smo dalje. Niti niskozemci niti argentinci me nisu oduševili, više bi volio niskozemce no ni argentina me ne sekira previše. Držim da smo bolji i da nam se smješi finale no kako god bude meni su naši igrači i repka legende s čim god dođu na aerodrom dr FT
Ej, ali jebo nas svih FT...pun mi kurac tih "otaca" nacije..no hard feelings
em neki dan nafta još pojeftinila, em rusija malo kihava i u pizdu materinu ustaše pobjedile srpsku nejač iz brazila. po facama im vidiš da su čisti turci, crnci, upsss srbi.
pokušali se zblajhati ali ne ide.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Gledao sam i drugo polufinale. Argentinci su puno bolji od Nizozemaca.vuksadinare wrote:argentina?...ideno dalje..oni nam leze..isamarali smo ih 2018...njih cemo jos jednom duplo paralizirat
Mislim da su nam šanse podjednake za finale.
Naposlijetku, ako izgubimo, lakše će mi biti da smo izgubili od južnoameričkih katolika, nego od nizozemskih liptarada.
Guest- Guest
Nizozemska podržava Komšića. Drago mi je da su ispali.zoro avenger wrote:Gledao sam i drugo polufinale. Argentinci su puno bolji od Nizozemaca.vuksadinare wrote:argentina?...ideno dalje..oni nam leze..isamarali smo ih 2018...njih cemo jos jednom duplo paralizirat
Naposlijetku, ako izgubimo, lakše će mi biti da smo izgubili od južnoameričkih katolika, nego od nizozemskih liptarada.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
darth_vader wrote:Hektorović wrote:darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:evo iskreno bio bi zadovoljan s time što smo među 8 najboljih zemalja na cijelom svijetu no prošli smo dalje. Niti niskozemci niti argentinci me nisu oduševili, više bi volio niskozemce no ni argentina me ne sekira previše. Držim da smo bolji i da nam se smješi finale no kako god bude meni su naši igrači i repka legende s čim god dođu na aerodrom dr FT
Ej, ali jebo nas svih FT...pun mi kurac tih "otaca" nacije..no hard feelings
FT ima ogromne zasluge za nastanak ovoga što sad možemo slobodno zvati Hrvatska škola nogometa. Nebi se nikad Maminjo razmahao da nije država tih godina ulagala. Tuđman je imao viziju Hrvatske kao nogometne sile.
Svi su smatrali 1998 izuzetkom. No nije bila izuzetak, bila je nagovještaj.
Ej..a znaš ti i puno bolje od ovog....ja se samo sjećam zvižduka Torcide s finala Kupa 1993....cila 4. Gardijska je bila prisutna. Posijao je sjeme razdora. Govori ti ovo lik kojem je materinji kajkavski...
Puk ne kuži uvijek viziju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ima i ta mista.RayMabus wrote:Nizozemska podržava Komšića. Drago mi je da su ispali.zoro avenger wrote:Gledao sam i drugo polufinale. Argentinci su puno bolji od Nizozemaca.vuksadinare wrote:argentina?...ideno dalje..oni nam leze..isamarali smo ih 2018...njih cemo jos jednom duplo paralizirat
Guest- Guest
Ja sam zadovoljan pobjedom na Brazilom ( a kako neću bit ). Još mi to djeluje nekako nestvarno. Znaš da je al ne vjeruješ. Triba to da se slegne da smo mi pobjedili Brazil i izbacili ga sa SP-a. Ogromna stvar. Povijesna.
Odlično je to. Šta jest jest.
Odlično je to. Šta jest jest.
2014-04-11
veber wrote:je i broj jedan je lijepo savjetovao leonidu da smršavi inače bu zaglavio u klancu.
bolan, daj se skini sa droga.
jebo vas ft i krepani odojak.
zato imate rvacku, a mi opet u dijaspori.
još deset godina i kao ambrozija ćete nestati.
Neće nestati, ovakav narod ne nestaje.
Nakon ove tekme ne možeš pisati takve gluparije. Nije izgubljen duh borbe i pobjede.
2018-04-10
sve je politika.niels wrote:E, ali dečki, dosta te politike.
ova moja ekipa najviše navija za hrvatsku jer rijetko bijela repka. pa ti reci da nije politika.
kod njih isto 30 bilo previše na suncu.
2014-12-30
mijenjaj dilera, pod hitno.Hektorović wrote:veber wrote:je i broj jedan je lijepo savjetovao leonidu da smršavi inače bu zaglavio u klancu.
bolan, daj se skini sa droga.
jebo vas ft i krepani odojak.
zato imate rvacku, a mi opet u dijaspori.
još deset godina i kao ambrozija ćete nestati.
Neće nestati, ovakav narod ne nestaje.
Nakon ove tekme ne možeš pisati takve gluparije. Nije izgubljen duh borbe i pobjede.
za tri tjedna stiže otrježnjenje. u biti iza 15og siječnja kada poćnu stizati plaće u eurima.
vama uhljebima dok ide ide.
a, pride je njemačka porezna obavjestila hrvatsku da hrvatska strana krši ugovor o ne plaćanju dvostrukog poreza i da si svoj zahtjev o građanima rh koji plaćaju porez u njemačkoj, objese mačku o rep. i da u pokušaju naplate poreza krše zakone vezane uz porez između dvije zemlje i eu zakona o načelu naplate poreza samo u jednoj zemlji.
tako da će i ovo zločinačka popušit.
2014-12-30
2022 završavamo sigurno u finalu SP, vjerojatno kao prvaci.
2023 prvaci lige nacija.
2023 prvaci lige nacija.
2018-04-10
veber wrote:
za tri tjedna stiže otrježnjenje. u biti iza 15og siječnja kada poćnu stizati plaće u eurima.
vama uhljebima dok ide ide.
a, pride je njemačka porezna obavjestila hrvatsku da hrvatska strana krši ugovor o ne plaćanju dvostrukog poreza i da si svoj zahtjev o građanima rh koji plaćaju porez u njemačkoj, objese mačku o rep. i da u pokušaju naplate poreza krše zakone vezane uz porez između dvije zemlje i eu zakona o načelu naplate poreza samo u jednoj zemlji.
tako da će i ovo zločinačka popušit.
Popušit mogu jedino kobasičari.
“Handelsblatt”: Scholz isolated Germany in the EU
https://www.agenzianova.com › news
Prevedi ovu stranicu
30. stu 2022. — The German chancellor, Olaf Scholz, has succeeded in isolating Germany in the EU with his policy aimed at defending the national interest.
2018-04-10
Ove Ivane Koll svugdje ima. Evo ad čitam jedne brazilske novine i iskoči mi ona. Ko iz paštete.
https://www.correiobraziliense.com.br/esportes/2022/12/5057849-torcedora-croata-ivana-koll-desafia-conservadorismo-no-catar.html
Ima bit da i u Brazilu drkaju na nju.
https://www.correiobraziliense.com.br/esportes/2022/12/5057849-torcedora-croata-ivana-koll-desafia-conservadorismo-no-catar.html
Ima bit da i u Brazilu drkaju na nju.
2014-04-11
Lijepo. Meni osobno će trebat dan dva da mi se slegne da je ovo istina. Vidim po reakcijama da će tribat i ovima u Brazilu isto bar toliko da skuže da su izgubili i odletili sa SP-a-
Ovo je malo tko očekiva tako da je ovo šok. Pa jebate znaš ti šta je Brazil. Izbacit Brazil u nokaut fazi SP-a. Krvi ti Irudove.
Argetinski navjači slavili ispadanje Brazila jer oni su rivali veliki s Brazilom. Šok i nevjerica. Ovo je za Brazil poniženje. Izbornik da ostavku, Nejmar izjavljuje da neće igrat više za reprezentaciju. Totalni šok. Osramotili se pred cijelim svijetom. Propadaju u zemlju.
Ovo je malo tko očekiva tako da je ovo šok. Pa jebate znaš ti šta je Brazil. Izbacit Brazil u nokaut fazi SP-a. Krvi ti Irudove.
Argetinski navjači slavili ispadanje Brazila jer oni su rivali veliki s Brazilom. Šok i nevjerica. Ovo je za Brazil poniženje. Izbornik da ostavku, Nejmar izjavljuje da neće igrat više za reprezentaciju. Totalni šok. Osramotili se pred cijelim svijetom. Propadaju u zemlju.
2014-04-11
Zašto šok? 2002 su zadnji put osvojili SP, a nogomet se od tada promjenio. Od tada do danas najveći uspijeh bio im je 1/2 finala 2014, a to znamo kako se završilo.
Ne možeš ubaciti 4 napadača i zanemariti sredinu terena kao što se moglo u neka druga vremena.
Ljudi sanjare o mitološkom Brazilu iz 70tih, a ne Brazilu kakav je zadnjih 20 godina.
Hrvatska je danas jača nogometna sila
Ne možeš ubaciti 4 napadača i zanemariti sredinu terena kao što se moglo u neka druga vremena.
Ljudi sanjare o mitološkom Brazilu iz 70tih, a ne Brazilu kakav je zadnjih 20 godina.
Hrvatska je danas jača nogometna sila
2018-04-10
Hektorović wrote:Zašto šok?
Zlatko Dalić emotivno je proživio susret kao i svi Hrvati i navijači Hrvatske. U prvoj izjavi je kazao:
- Ovo je za hrvatski narod, ovo nam treba. Svaka čast dečkima. Sjajna utakmica, izbacili smo najvećeg favorita. Ovo je Hrvat, kada treba, kada je najvažnije. Hrvat uvijek uspije. Ponos do neba. To je jedna od najvećih pobjeda, taktički majstorski smo odigrali, kontrolirali smo cijelu utakmicu. Ovo može samo Hrvatska. Imamo snage za dalje, kada smo došli u polufinale, nećemo odustati....
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/dalic-opisao-nevidenu-dramu-na-kraju-utakmicu-oni-su-u-tom-trenutku-vec-mislili-da-su-izgubili-15284685
Meni osobno je šok al pozitivni. Oni su bili najveći favoriti na ovom SP-u. Eto ti izjava od Dalića.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hektorović wrote:Zašto šok?
Zlatko Dalić emotivno je proživio susret kao i svi Hrvati i navijači Hrvatske. U prvoj izjavi je kazao:
- Ovo je za hrvatski narod, ovo nam treba. Svaka čast dečkima. Sjajna utakmica, izbacili smo najvećeg favorita. Ovo je Hrvat, kada treba, kada je najvažnije. Hrvat uvijek uspije. Ponos do neba. To je jedna od najvećih pobjeda, taktički majstorski smo odigrali, kontrolirali smo cijelu utakmicu. Ovo može samo Hrvatska. Imamo snage za dalje, kada smo došli u polufinale, nećemo odustati....
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/dalic-opisao-nevidenu-dramu-na-kraju-utakmicu-oni-su-u-tom-trenutku-vec-mislili-da-su-izgubili-15284685
Meni osobno je šok al pozitivni. Oni su bili najveći favoriti na ovom SP-u. Eto ti izjava od Dalića.
Favorit medija... već 20 godina su favorit koji ispada u 1/4 finala.
Svi su znali kako je HR ozbiljna ovaj put, kao aktualni viceprvak svijeta i final 4 lige nacija. Pogledaj kako su Španjolci samo bježali.
2018-04-10
A je, lipo su utekli.Hektorović wrote: Pogledaj kako su Španjolci samo bježali.
Maroko ih izbacija.
2014-04-11
veber wrote:sve je politika.niels wrote:E, ali dečki, dosta te politike.
ova moja ekipa najviše navija za hrvatsku jer rijetko bijela repka. pa ti reci da nije politika.
kod njih isto 30 bilo previše na suncu.
Nisam mislio na sveopću politiku. Kad doma pregovaraš s veleštovanom punicom, to je itekako politika.
Ovdje su neki počeli uvlačiti megazločinačku i općenito klasičnu, stranačku politiku. Stvarno je neumjesno.
niels-
2021-04-26
RayMabus likes this post
Placem cijelo jutro
Jutros smo ja sin I kcerka razbudili cijelo susjedstvo svojom dernjavom
Sad Argentina
Kako bi bilo lijepo... Ali vidjet cemo
Jutros smo ja sin I kcerka razbudili cijelo susjedstvo svojom dernjavom
Sad Argentina
Kako bi bilo lijepo... Ali vidjet cemo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nakon sto je verovatno
dobar deo srbije javno
ili tiho u sebi bio za pobedu hr.selektor delic
je kenjao o " braniteljima "
zato je sasvim ok da nakon svake pobede
srbije selektor izjavi
da je pobeda namenjena
zrtvama ustaskih zlocina
za vreme ndh i tokom devedesetih.
dobar deo srbije javno
ili tiho u sebi bio za pobedu hr.selektor delic
je kenjao o " braniteljima "
zato je sasvim ok da nakon svake pobede
srbije selektor izjavi
da je pobeda namenjena
zrtvama ustaskih zlocina
za vreme ndh i tokom devedesetih.
2020-04-21
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 18 of 50