Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Nije niti VAR pogleda. Samo je čeka nešto da može presudit il slobodni udarac il penal za Argentinu ako ova ne povede iz igre a nije.
Tko mu je prigovorija odma mu je žuti da ( Kovačić ).
A mislim sve je jasno. Nije ode nitko debil
Sad će najebat. Ono s Francuskom prije četiri godine san pustija jer mi je bila bitna bilo kakva medalja a to smo ostvarili s pobjedom nad Engleskom koju san ja gleda obrnuto cilu utakmicu tj imam ogledalo u kući veliko i gleda san naopako i pozva Demija da nam da kaos i pomogne.
Demiurge je Bog ništavila , suprotnost od Bog kreacije koja je stvorila ovaj svijet i sva živa bića i duše u istome.
SAD ĆU VAM JEBAT MAJKU.
Tko mu je prigovorija odma mu je žuti da ( Kovačić ).
A mislim sve je jasno. Nije ode nitko debil
Sad će najebat. Ono s Francuskom prije četiri godine san pustija jer mi je bila bitna bilo kakva medalja a to smo ostvarili s pobjedom nad Engleskom koju san ja gleda obrnuto cilu utakmicu tj imam ogledalo u kući veliko i gleda san naopako i pozva Demija da nam da kaos i pomogne.
Demiurge je Bog ništavila , suprotnost od Bog kreacije koja je stvorila ovaj svijet i sva živa bića i duše u istome.
SAD ĆU VAM JEBAT MAJKU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
nego, do toga uopce nije trebalo ni doći...kao što si i rekao
ta odluka i pogodak su nas rastrojili, drugi gol smo dobili kad smo još u šoku od prvog bili
ende
Guest- Guest
tak je i moj stari rekao prije 4g.niels wrote:Šteta, i meni je ovo najvjerojatnije zadnje SP :)
veće su šanse da ja zginem nego ti.
2014-12-30
pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ta odluka i pogodak su nas rastrojili, drugi gol smo dobili kad smo još u šoku od prvog bili
ende
pa ne bi naša cijela klupa skočila da je bilo temelja za onakvu odluku, Dalić je realan i prizemljen
Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
pa ne bi naša cijela klupa skočila da je bilo temelja za onakvu odluku, Dalić je realan i prizemljen
Guest- Guest
aj ne...kaki ;)niels wrote:Šteta, i meni je ovo najvjerojatnije zadnje SP :)
Sad je gotovo
Treba dobit to trece mjesto
Treba dobit to trece mjesto
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ugl...teeeška krađazoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
dao Bog da i francuze i ove arapi razvale
u njegovim godinama opstipacija je zajebana.Noor wrote:aj ne...kaki ;)niels wrote:Šteta, i meni je ovo najvjerojatnije zadnje SP :)
bolje da sere.
i ti čovjeku želiš zlo.
2014-12-30
Inšalah, što bi rekli u Sarajevu.Noor wrote:ugl...teeeška krađazoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Mašaladzango wrote:Inšalah, što bi rekli u Sarajevu.Noor wrote:ugl...teeeška krađazoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Nista od togaNoor wrote:ugl...teeeška krađazoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Argentina I Francuska u finalu
MMislim da to Argentina dobija
2015-09-24
shvatio je ;)veber wrote:u njegovim godinama opstipacija je zajebana.Noor wrote:aj ne...kaki ;)niels wrote:Šteta, i meni je ovo najvjerojatnije zadnje SP :)
bolje da sere.
i ti čovjeku želiš zlo.
Nebi valjalo za nas. Lakše dobit arape nego afriku za treće mjesto.Noor wrote:ugl...teeeška krađazoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Guest- Guest
Mesi protiv Mbapea. Ne znaš koji je gadniji. A nekada su fudbaleri imali harizmu.Ringo10 wrote:Nista od togaNoor wrote:ugl...teeeška krađazoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Argentina I Francuska u finalu
MMislim da to Argentina dobija
Od pocetka prvenstva meni se nije svidjelo kako sve to ide
Neefikasnost I prilicno mnogo srece
Dobro SMO I dosli u polufinale
Neefikasnost I prilicno mnogo srece
Dobro SMO I dosli u polufinale
2015-09-24
zoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Da. Da su nam prepustili posjed.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
:)zoro avenger wrote:Nebi valjalo za nas. Lakše dobit arape nego afriku za treće mjesto.Noor wrote:ugl...teeeška krađazoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Biće da protivnici i Barceloni i Man City-u uvijek prepuste posjed.MDMiridije wrote:zoro avenger wrote:Pa i posjed lopte na poluvremenu nešto govori.Noor wrote:pa nismo im dali disati, ko i s brazilom...i onda šokzoro avenger wrote:E. Do penala smo mi bili bolji.Noor wrote:ma taj šut nije bilo ni moguće obraniti, visoko u sam kutzoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
ende
Da. Da su nam prepustili posjed.
Guest- Guest
Inače, u nogometu se obično posjed lopte prepusti boljima od sebe.
Guest- Guest
Ovo nije sramota iako je rezultat previsok
ALI BILA BI SRAMOTA IZGUBIT TRECE MJESTO
Zato treba prestati Sa hamletovskom tragikom I prenemaganjem I spremat se ZA tekmu Sa Marokom
ALI BILA BI SRAMOTA IZGUBIT TRECE MJESTO
Zato treba prestati Sa hamletovskom tragikom I prenemaganjem I spremat se ZA tekmu Sa Marokom
2015-09-24
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 34 of 50