Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
kako god bilo bi jako dobro da prođemo m kao prvi i i srbi kao drugi, pa da se nađemo u četvrtfinalu, mislim da bi u toj varijanti nam oni bili u četvrtfinalu ako prođu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango wrote:Imamo svoju verziju Modrića- To je Duшан Таdić. Ali on ove sezone nije u formi. To su primetili i u Ajaxu ali nemaju boljeg kreativca.Hektorović wrote:marcellus wrote:A što se srbije tiče... mislim, okrenut s 1:0 na 1:3 malo ko može, to je uspjeh. Popit nakon toga onako dva pacerska gola, to ja mislim da ne može niko osim njih. To već spada u poglavlje "specijalci". Sad gledam po njihovim komentarima kao ne znaju da igraju fudbal, i takve priče. Kao trebamo se pomirit s tim da nismo nogometna nacija. Kurac, igraju oni sasvim ok i imaju ekipu koja je možda i jača od naše. Samo što nemaju iskustva, i dobrog selektora, jer im se ovakve glupe greške inače ne bi događale. Ni to da se potpuno raspadnu nakon onog gola za 2:3. U biti je u srpskom nogometu sve osim igrača totalno u kurcu. Igraći su im najmanji problem kolko ja vidim
Nešto su ipak slabiji.
Naime nemaju svog Modrića.
Modrić je vanserijski tip igrača koji podiže čitavu repku.
imate i FSS koji su kolko čujem sve same budale i kriminalci
dobro, u nogometu su inače kriminalci, ali...
neće oni dobiti švicu, brazil ih je jedva slomio a imala je švica svoje šanse na tekmi. Švica mi djeluje kao puno jača i kompaktnija ekipa od srbijemarcellus wrote:kako god bilo bi jako dobro da prođemo m kao prvi i i srbi kao drugi, pa da se nađemo u četvrtfinalu, mislim da bi u toj varijanti nam oni bili u četvrtfinalu ako prođu
https://sport.hrt.hr/hrvatska-na-sp-u/belgijski-novinari-hrvatska-igra-je-rock-and-roll--10467801Ringo10 wrote:Ne znam, Imam nekako los osjecaj pred Belgiju
https://www.dnevnik.ba/sport/bbc-prognozirao-rezultat-utakmice-hrvatska-belgija-njima-je-to-kraj-jedne-ere-2648013
Šandor Winnetou wrote:neće oni dobiti švicu, brazil ih je jedva slomio a imala je švica svoje šanse na tekmi. Švica mi djeluje kao puno jača i kompaktnija ekipa od srbijemarcellus wrote:kako god bilo bi jako dobro da prođemo m kao prvi i i srbi kao drugi, pa da se nađemo u četvrtfinalu, mislim da bi u toj varijanti nam oni bili u četvrtfinalu ako prođu
vidjet ćemo. Ja bi radije da ih mi pošaljemo doma nego šiptari.
I FSS i klubovi su u rukama mafije i naprednjaka. Živo blato.marcellus wrote:dzango wrote:Imamo svoju verziju Modrića- To je Duшан Таdić. Ali on ove sezone nije u formi. To su primetili i u Ajaxu ali nemaju boljeg kreativca.Hektorović wrote:marcellus wrote:A što se srbije tiče... mislim, okrenut s 1:0 na 1:3 malo ko može, to je uspjeh. Popit nakon toga onako dva pacerska gola, to ja mislim da ne može niko osim njih. To već spada u poglavlje "specijalci". Sad gledam po njihovim komentarima kao ne znaju da igraju fudbal, i takve priče. Kao trebamo se pomirit s tim da nismo nogometna nacija. Kurac, igraju oni sasvim ok i imaju ekipu koja je možda i jača od naše. Samo što nemaju iskustva, i dobrog selektora, jer im se ovakve glupe greške inače ne bi događale. Ni to da se potpuno raspadnu nakon onog gola za 2:3. U biti je u srpskom nogometu sve osim igrača totalno u kurcu. Igraći su im najmanji problem kolko ja vidim
Nešto su ipak slabiji.
Naime nemaju svog Modrića.
Modrić je vanserijski tip igrača koji podiže čitavu repku.
imate i FSS koji su kolko čujem sve same budale i kriminalci
dobro, u nogometu su inače kriminalci, ali...
Šipatari su čvrsta, organizovana i limitirana ekipa.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:neće oni dobiti švicu, brazil ih je jedva slomio a imala je švica svoje šanse na tekmi. Švica mi djeluje kao puno jača i kompaktnija ekipa od srbijemarcellus wrote:kako god bilo bi jako dobro da prođemo m kao prvi i i srbi kao drugi, pa da se nađemo u četvrtfinalu, mislim da bi u toj varijanti nam oni bili u četvrtfinalu ako prođu
A gledaj to ovako, vama je obrana šuplja, njima nije, njima remi igra za prolaz dalje, vama ne igra jer vam je lošija gol razlika- dakle sve je na strani švice no ovisi o vama i nikome drugome. Ako budete imali dišpet nije vam nemoguće pobjediti ih no ja zaista to ne vidim u vašoj ekipi. No neka se marcove želje ostvare pa naletimo jedni na druge, i vama i nama je to ok rezultat, vama puno veći jer ne prolazite nikada grupu, nama nešto manji jer smo već dogurali puno dalje.dzango wrote:Šipatari su čvrsta, organizovana i limitirana ekipa.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:neće oni dobiti švicu, brazil ih je jedva slomio a imala je švica svoje šanse na tekmi. Švica mi djeluje kao puno jača i kompaktnija ekipa od srbijemarcellus wrote:kako god bilo bi jako dobro da prođemo m kao prvi i i srbi kao drugi, pa da se nađemo u četvrtfinalu, mislim da bi u toj varijanti nam oni bili u četvrtfinalu ako prođu
Brazil se vukao protiv Svice.
Remi ko kuca realan rezultat.
Remi ko kuca realan rezultat.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dzango wrote:Šipatari su čvrsta, organizovana i limitirana ekipa.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:neće oni dobiti švicu, brazil ih je jedva slomio a imala je švica svoje šanse na tekmi. Švica mi djeluje kao puno jača i kompaktnija ekipa od srbijemarcellus wrote:kako god bilo bi jako dobro da prođemo m kao prvi i i srbi kao drugi, pa da se nađemo u četvrtfinalu, mislim da bi u toj varijanti nam oni bili u četvrtfinalu ako prođu
Apsolutno.
niels-
2021-04-26
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Gudelj nije hteo da jebe Sofiju.niels wrote:
Dobro sve, ali zašto su se Jović i Gudelj potukli? :)
Zašto, šta fali Sofiji?
marcellus wrote:dzango wrote:Gudelj nije hteo da jebe Sofiju.niels wrote:
Zašto, šta fali Sofiji?
Još samo bubonska kuga, sve ostalo ima.
niels-
2021-04-26
Ne znam. Ja bi je jebo da sam na njegovom mestu. Bar zbog sloge u ekipi.marcellus wrote:dzango wrote:Gudelj nije hteo da jebe Sofiju.niels wrote:
Zašto, šta fali Sofiji?
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 29 of 50