Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Pa vidiš to me i plaši, da ne bi ovi naši iz svega ovog zaključili "lako ćemo s Belgijom, igraju loše i u rasulu su", pa da igraju ko protiv Maroka. Belgija je JEBENO opasna, i mogli bi proigrat u trećoj ko što smo i mi u drugoj utakmici. A oni su i dalje druga momčad svijeta, i u stanju su, kad se slože i imaju dobar dan, pobijedit doslovce bilo koga.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:A što se srbije tiče... mislim, okrenut s 1:0 na 1:3 malo ko može, to je uspjeh. Popit nakon toga onako dva pacerska gola, to ja mislim da ne može niko osim njih. To već spada u poglavlje "specijalci". Sad gledam po njihovim komentarima kao ne znaju da igraju fudbal, i takve priče. Kao trebamo se pomirit s tim da nismo nogometna nacija. Kurac, igraju oni sasvim ok i imaju ekipu koja je možda i jača od naše. Samo što nemaju iskustva, i dobrog selektora, jer im se ovakve glupe greške inače ne bi događale. Ni to da se potpuno raspadnu nakon onog gola za 2:3. U biti je u srpskom nogometu sve osim igrača totalno u kurcu. Igraći su im najmanji problem kolko ja vidim
Nešto su ipak slabiji.
Naime nemaju svog Modrića.
Modrić je vanserijski tip igrača koji podiže čitavu repku.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma dobro, ali imaju dobre igrače, treba to neko složit da funkcionira i naravno cijeli fudbalski savez je u kurcu tamo još živi duh miljana miljanića
FIFA je pokrenula disciplinski postupak protiv hrvatske reprezentacije zbog ponašanja navijača na utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Kanade, tvrdi agencija AP. Razlog tome je što su hrvatski navijači vrijeđali Milana Borjana, Srbina rođenog u Kninu koji je na golu Kanade, tijekom utakmice drugog kola Svjetskog prvenstva u kojoj je Hrvatska pobijedila Kanadu 4:1.
Za komentar slučaja smo povodom pokretanja istrage protiv Hrvatske pitali Sašu Pavličić-Bekića, zagrebačkog odvjetnika koji je nedavno u Ženevi magistrirao sportsko pravo. "Pod pretpostavkom da se utvrdi odgovornost HNS-a, to jest da se utvrdi da su to radili navijači reprezentacije Hrvatske, HNS, a samim tim i nogometnu reprezentaciju Hrvatske, povodom ovih ispada njenih navijača i spomenute istrage nesumnjivo čeka teška kazna ili kazne.
Uvjeren sam da će kazna biti ozbiljna jer je Hrvatska zbog ponašanja njenih navijača recidivist u smislu kršenja pravila i učestalih kazni koje zbog toga dobiva. U ovom slučaju otegotna okolnost je što su navijači Hrvatske golmana Kanade teško vrijeđali i verbalno i transparentom tijekom cijele utakmice, zatim što je predmet njihovih uvreda bila i njegova supruga te što su se uvrede nastavile i nakon utakmice putem WhatsApp poruka.
Naravno, FIFA će kao posebno težak krimen označiti to što su uvrede nacionalističke, uz veličanje zločinačkog ustaškog režima." Na pitanje kakve kazne Hrvatskoj se mogu očekivati Pavličić-Bekić odgovara: "FIFA-i je na raspolaganju niz sankcija. Od toga da se do kraja SP-a značajno reducira broj ulaznica namijenjenih hrvatskim navijačima, preko teške novčane kazne HNS-u, do toga da se Hrvatska u budućim kvalifikacijama za velika natjecanja, prije svega SP, kazni igranjem domaćih utakmica pred praznim tribinama."
Za komentar slučaja smo povodom pokretanja istrage protiv Hrvatske pitali Sašu Pavličić-Bekića, zagrebačkog odvjetnika koji je nedavno u Ženevi magistrirao sportsko pravo. "Pod pretpostavkom da se utvrdi odgovornost HNS-a, to jest da se utvrdi da su to radili navijači reprezentacije Hrvatske, HNS, a samim tim i nogometnu reprezentaciju Hrvatske, povodom ovih ispada njenih navijača i spomenute istrage nesumnjivo čeka teška kazna ili kazne.
Uvjeren sam da će kazna biti ozbiljna jer je Hrvatska zbog ponašanja njenih navijača recidivist u smislu kršenja pravila i učestalih kazni koje zbog toga dobiva. U ovom slučaju otegotna okolnost je što su navijači Hrvatske golmana Kanade teško vrijeđali i verbalno i transparentom tijekom cijele utakmice, zatim što je predmet njihovih uvreda bila i njegova supruga te što su se uvrede nastavile i nakon utakmice putem WhatsApp poruka.
Naravno, FIFA će kao posebno težak krimen označiti to što su uvrede nacionalističke, uz veličanje zločinačkog ustaškog režima." Na pitanje kakve kazne Hrvatskoj se mogu očekivati Pavličić-Bekić odgovara: "FIFA-i je na raspolaganju niz sankcija. Od toga da se do kraja SP-a značajno reducira broj ulaznica namijenjenih hrvatskim navijačima, preko teške novčane kazne HNS-u, do toga da se Hrvatska u budućim kvalifikacijama za velika natjecanja, prije svega SP, kazni igranjem domaćih utakmica pred praznim tribinama."
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nema više “lakih” utakmica, znamo kako to ide.
Slijede Belgija, pa ako prođemo Španjolska/Njemačka, pa Brazil pa Argentina pa Francuska. Mogu se pojaviti i Engleska, Portugal, Nizozemska...
Moraš biti spreman i načisto da možeš sve te ekipe pobijediti, čak i da zaigraju utakmice generacije i otići do kraja s malo bolje raspoređenim snagama.
S takvim pristupom, to se može dobro završiti.
Slijede Belgija, pa ako prođemo Španjolska/Njemačka, pa Brazil pa Argentina pa Francuska. Mogu se pojaviti i Engleska, Portugal, Nizozemska...
Moraš biti spreman i načisto da možeš sve te ekipe pobijediti, čak i da zaigraju utakmice generacije i otići do kraja s malo bolje raspoređenim snagama.
S takvim pristupom, to se može dobro završiti.
niels-
2021-04-26
Što se tiče belgijskih problema, ne zanimaju me.
Ja na terenu očekujem Belgiju u najboljem izdanju u zadnje 4 godine. Mnogi od tih igrača su na svojem posljednjem Mundijalu.
Sve ispod maksimalne igre, i idemo doma. I tako, i ako prođemo, će nam biti, od sada nadalje.
Ja na terenu očekujem Belgiju u najboljem izdanju u zadnje 4 godine. Mnogi od tih igrača su na svojem posljednjem Mundijalu.
Sve ispod maksimalne igre, i idemo doma. I tako, i ako prođemo, će nam biti, od sada nadalje.
niels-
2021-04-26
pa i vi ste napustili posavinu,
ne znam cemu toliko kurchenje ?
vidim nasi ne kenjaju o tome !?
ne znam cemu toliko kurchenje ?
vidim nasi ne kenjaju o tome !?
2020-04-21
Belgiji cemo uvaliti barem tri komada.niels wrote:Što se tiče belgijskih problema, ne zanimaju me.
Bolji smo, morali bi strasno podbaciti da izgubimo ovu utakmicu.
dijagram-
2015-08-09
debotoijusto wrote:FIFA je pokrenula disciplinski postupak protiv hrvatske reprezentacije zbog ponašanja navijača na utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Kanade, tvrdi agencija AP. Razlog tome je što su hrvatski navijači vrijeđali Milana Borjana, Srbina rođenog u Kninu koji je na golu Kanade, tijekom utakmice drugog kola Svjetskog prvenstva u kojoj je Hrvatska pobijedila Kanadu 4:1.
Ne znam kako je ono što su skandirali njegovoj supruzi “otegotna okolnost”.
To nije nikakva okolnost, to je činjenica.
niels-
2021-04-26
NIZOZEMSKA i Senegal plasirali su se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Nizozemska je pobijedila Katar 2:0 te kao prva u skupini A sa sedam bodova ide u nokaut-fazu, dok je u direktnom dvoboju za drugo mjesto Senegal savladao Ekvador 2:1 i došao do šest bodova. Ekvador natjecanje završava s četiri boda, dok je Katar doživio tri poraza.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U intervjuu s Piersom Morganom koji je u ponedjeljak emitiran na TalkTV-u, Al-Thawadi je upitan o broju smrtnih slučajeva radnika migranata kao rezultat rada vezanim uz Svjetsko prvenstvo rekao: "Procjena je oko 400, između 400 i 500. Nemam točan broj, to je nešto o čemu se raspravljalo. I jedna smrt je previše, jednostavno je tako", rekao je.
"Mislim da se svake godine zdravstveni i sigurnosni standardi na gradilištima poboljšavaju, barem na našim gradilištima, gradilištima Svjetskog prvenstva, onima za koje smo mi odgovorni. Sasvim sigurno", rekao je.
Ranije u studenom vladin dužnosnik rekao je za CNN da su se dogodila tri smrtna slučaja povezana s radom na stadionima Svjetskog prvenstva i 37 smrtnih slučajeva koji nisu bili povezani s radom na samim gradilištima stadiona.
Te je brojke ponovio i glasnogovornik katarskog Vrhovnog odbora za isporuku i nasljeđe.
"Mislim da se svake godine zdravstveni i sigurnosni standardi na gradilištima poboljšavaju, barem na našim gradilištima, gradilištima Svjetskog prvenstva, onima za koje smo mi odgovorni. Sasvim sigurno", rekao je.
Ranije u studenom vladin dužnosnik rekao je za CNN da su se dogodila tri smrtna slučaja povezana s radom na stadionima Svjetskog prvenstva i 37 smrtnih slučajeva koji nisu bili povezani s radom na samim gradilištima stadiona.
Te je brojke ponovio i glasnogovornik katarskog Vrhovnog odbora za isporuku i nasljeđe.
2014-04-12
38'
GOOOL! Amerika zasluženo vodi. Gol je zabio Pulisic nakon što mu je Dest spustio loptu glavom. SAD je u ovom trentku u osmini finala skupa s Engleskom.
Pulišić je Hrvat.
GOOOL! Amerika zasluženo vodi. Gol je zabio Pulisic nakon što mu je Dest spustio loptu glavom. SAD je u ovom trentku u osmini finala skupa s Engleskom.
Pulišić je Hrvat.
2014-04-11
38‘ GOOOOOOOOL! Pulišić za vodstvo SAD-a protiv Irana!! Amerikanac hrvatskih korijena utrčao je ubačaj raspoloženog Desta i poentirao za 1:0 iz peterca, ali ukazivala mu se pomoć odmah nakon gola jer je nezgodno naletio na iranskog vratara. Pohvale idu i McKenniju koji je odigrao sjajnu dugu loptu na Desta u začetku akcije. Sada je SAD drugi na ljestvici i ostane li ovako na oba meča, prolazi u nokaut fazu s Engleskom. Pulišiću je ovo prvi gol na SP-u, dosad se nije ni pojavljivao na Mundijalu.
Drago mi je za Pulišića da je da gol na SP-u.
Ova utakmica je nabijena nekom politikom zbog ovih sukoba po svijetu.
Drago mi je za Pulišića da je da gol na SP-u.
Ova utakmica je nabijena nekom politikom zbog ovih sukoba po svijetu.
2014-04-11
IRAN VS. SAD
Večeras jedna od politički najnabijenih utakmica SP-a: Za iranske vlasti je trenutak posebno značajan...
Prosvjede u Iranu podržali su i članovi iranske nogometne reprezentacije
Dolazak Joea Bidena na vlast nagovijestio je mogućnost povratka sporazuma, no nadu je ugasila pobjeda ultrakonzervativnog tvrdolinijaškog svećenika Ebrahima Raisija na predsjedničkim izborima, osobnog favorita Vrhovnog vođe Hameneija. Pregovori, koje je Ruhani započeo s Bidenom, ubrzo su se našli pred zidom, te se već više od pola godine nisu pomaknuli s mjesta.
Za iranske vlasti, trenutak odvijanja sadašnje utakmice posebno je značajan, jer zemlju već tri mjeseca tresu prosvjedi protiv Homeneija, Vijeća čuvara i teokratske gerontokracije koja vlada državom već više od četiri desetljeća.
Prosvjede, koje je potaknula smrt 22-godišnje Kurdinje Mahse Amini u policijskom pritvoru, podržali su i članovi iranske nogometne reprezentacije pred utakmicu s Engleskom prije tjedan dana, kada je odbila pjevati nacionalnu himnu.
Iako iranske vlasti krive SAD i Izrael za prosvjede, očito je da su se igrači svrstali uz narod, te se ne čini kao da će ishod današnje utakmice, kakav god bio, promijeniti sadašnje odnose između vlada dviju država. Mnogi se navijači i ljubitelji nogometa ipak nadaju da bi ogled Irana i SAD-a mogao demonstrirati sposobnost nogometa da nadiđe politiku i zbliži kako igrače tako i navijače.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/veceras-jedna-od-politicki-najnabijenih-utakmica-sp-a-za-iranske-vlasti-je-trenutak-posebno-znacajan-15281049
Večeras jedna od politički najnabijenih utakmica SP-a: Za iranske vlasti je trenutak posebno značajan...
Prosvjede u Iranu podržali su i članovi iranske nogometne reprezentacije
Dolazak Joea Bidena na vlast nagovijestio je mogućnost povratka sporazuma, no nadu je ugasila pobjeda ultrakonzervativnog tvrdolinijaškog svećenika Ebrahima Raisija na predsjedničkim izborima, osobnog favorita Vrhovnog vođe Hameneija. Pregovori, koje je Ruhani započeo s Bidenom, ubrzo su se našli pred zidom, te se već više od pola godine nisu pomaknuli s mjesta.
Za iranske vlasti, trenutak odvijanja sadašnje utakmice posebno je značajan, jer zemlju već tri mjeseca tresu prosvjedi protiv Homeneija, Vijeća čuvara i teokratske gerontokracije koja vlada državom već više od četiri desetljeća.
Prosvjede, koje je potaknula smrt 22-godišnje Kurdinje Mahse Amini u policijskom pritvoru, podržali su i članovi iranske nogometne reprezentacije pred utakmicu s Engleskom prije tjedan dana, kada je odbila pjevati nacionalnu himnu.
Iako iranske vlasti krive SAD i Izrael za prosvjede, očito je da su se igrači svrstali uz narod, te se ne čini kao da će ishod današnje utakmice, kakav god bio, promijeniti sadašnje odnose između vlada dviju država. Mnogi se navijači i ljubitelji nogometa ipak nadaju da bi ogled Irana i SAD-a mogao demonstrirati sposobnost nogometa da nadiđe politiku i zbliži kako igrače tako i navijače.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/veceras-jedna-od-politicki-najnabijenih-utakmica-sp-a-za-iranske-vlasti-je-trenutak-posebno-znacajan-15281049
2014-04-11
Pulišić nakon sudara s Beiranvandom prilikom pogotka za vodstvo
46‘ - Počinje drugo poluvrijeme finalnih utakmica skupine B.. Zanimljivo, Bale je izašao iz igre iako Walesu trenutno treba visoka pobjeda za prolaz. Na njegovo će mjesto Johnson. Na drugoj utakmici Aaronson je zamijenio Pulišića, izgleda da heroj prvog poluvremena ne može nastaviti meč nakon sudara s vratarom prilikom pogotka za 1:0. U redovima Irana, Ghoddos je zamijenio Azmouna.
2014-04-11
ENGLESKA i SAD su prošle u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Engleska je očekivano lagano se obračunala s Walesom i pobijedila 3:0 za prvo mjesto u skupini, dok su SAD i Iran igrali za prolaz. Iranu je i bod bio dovoljan, a Amerikancima je igrala samo pobjeda. Do nje su došli golom Pulisica u 38. minuti. Engleska je nakon blijedog prvog poluvremena u nastavku razbila Wales. Dva gola Rashforda i jedan Fodena bili su dovoljni za uvjerljivu pobjedu i potvrdu prvog mjesta u skupini.
Engleska će u osmini finala igrati protiv Senegala, dok će SAD šansu za četvrtfinale tražiti protiv Nizozemske.
Engleska će u osmini finala igrati protiv Senegala, dok će SAD šansu za četvrtfinale tražiti protiv Nizozemske.
2014-04-11
USijanci odigrali dobru utakmicu mislim da se mogu nosit s nizozemcima
2014-04-12
Imamo svoju verziju Modrića- To je Duшан Таdić. Ali on ove sezone nije u formi. To su primetili i u Ajaxu ali nemaju boljeg kreativca.Hektorović wrote:marcellus wrote:A što se srbije tiče... mislim, okrenut s 1:0 na 1:3 malo ko može, to je uspjeh. Popit nakon toga onako dva pacerska gola, to ja mislim da ne može niko osim njih. To već spada u poglavlje "specijalci". Sad gledam po njihovim komentarima kao ne znaju da igraju fudbal, i takve priče. Kao trebamo se pomirit s tim da nismo nogometna nacija. Kurac, igraju oni sasvim ok i imaju ekipu koja je možda i jača od naše. Samo što nemaju iskustva, i dobrog selektora, jer im se ovakve glupe greške inače ne bi događale. Ni to da se potpuno raspadnu nakon onog gola za 2:3. U biti je u srpskom nogometu sve osim igrača totalno u kurcu. Igraći su im najmanji problem kolko ja vidim
Nešto su ipak slabiji.
Naime nemaju svog Modrića.
Modrić je vanserijski tip igrača koji podiže čitavu repku.
Ne morate. Dosta je da De Brujne pošalje dve svoje lopte na početku i ulazi voda u uši.dijagram wrote:Belgiji cemo uvaliti barem tri komada.niels wrote:Što se tiče belgijskih problema, ne zanimaju me.
Bolji smo, morali bi strasno podbaciti da izgubimo ovu utakmicu.
Ne znam, Imam nekako los osjecaj pred Belgiju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kako god bilo bi jako dobro da prođemo m kao prvi i i srbi kao drugi, pa da se nađemo u četvrtfinalu, mislim da bi u toj varijanti nam oni bili u četvrtfinalu ako prođu
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 28 of 50