Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Mitrovic ima nekih 10 kila viska
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
debotoijusto wrote:
sve znam , ne vidim kako bi ova spora staromodna igra mogla parirat svicarcima osim da ih sreca pomazi
srbija hitno treba trenera s autoritetom i radnim navikama
Igraju ko što je igrala ex-yu, to je pixijev domet.
Hrvatska je u zadnjih 30 godina izgradila svoj prepoznatljiv stil igre sa brzim tranzicijama.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dadebotoijusto wrote:pizzon wrote:debotoijusto wrote:pizzon wrote:mamicu da im jebemSerbinho-3 wrote:pizzon wrote:cim se umesa politika
to je krah sporta
koja budala nam prilepila
ruski grb
Kriv grb sto ovi ne znaju da igraju.
Mozda je i trava bila visoka.
za ruski grb
na nasem dresu
nisam ubra ovi moment s grbom ?
iz aviona se vidi
da grb na zastavi
nema veze sa grbom
na dresu
pa pogledaj
ovo s stiliziranim orlovima ?
na prvom, crvenom
brutalno "stilizovan"
2020-04-21
Jebite se Srbi
Ovako zajebat dva gola razlike to ni tim iz trece lige ne smije sebi dopustiti
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jebite se Srbi
Sledi igrica
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pizzon wrote:debotoijusto wrote:pizzon wrote:mamicu da im jebemSerbinho-3 wrote:pizzon wrote:cim se umesa politika
to je krah sporta
koja budala nam prilepila
ruski grb
Kriv grb sto ovi ne znaju da igraju.
Mozda je i trava bila visoka.
za ruski grb
na nasem dresu
nisam ubra ovi moment s grbom ?
iz aviona se vidi
da grb na zastavi
nema veze sa grbom
na dresu
pa pogledaj
Ja taj grb i ne gledam.
Ne igra tetovaza, frizura, grb.
KBK.
2014-08-25
Ma dobro jos nije gotovoSerbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:Jebite se Srbi
Sledi igrica
Sami sebi rjesavate sudbinu. Pobijedite Svicu I to je to
2015-09-24
Srbija mora pobijediti Švicarsku
Da je pobijedila, momčad Piksija Stojkovića imala bi odlične šanse za prolazak skupine, a sad u svakom slučaju mora pobijediti Švicarsku u zadnjem kolu u petak ako želi ići dalje. Prvi kriterij određivanja poretka u skupini je gol razlika, onda broj zabijenih golova i onda međusobni susret.
Ako Brazil danas pobijedi Švicarsku, Srbija će sigurno proći skupinu s pobjedom protiv Švicarske u zadnjem kolu. Ako Brazil i Švicarska odigraju neodlučeno, Srbiji u zadnjem kolu treba pobjeda od najmanje dva gola razlike protiv Švicarske.
Svi mogu završiti na četiri boda
Kad bi Švicarska danas pobijedila Brazil, Srbija bi osim pobjede protiv Švicarske trebala i pomoć Kameruna koji bi morao pobijediti Brazil u zadnjem kolu. Odgovarao bi Srbiji i remi Kameruna i Brazila, ali bi u tom slučaju morala pobijediti Švicarsku s velikom razlikom.
Može se dogoditi i nevjerojatan scenarij da sve četiri momčadi u ovoj skupini završe na istom broju bodova ako Brazil i Švicarska danas odigraju neodlučeno, a Srbija i Kamerun u zadnjem kolu upišu pobjede.
---
A ništa, čekamo ovu utakmicu Brazila i Švicarske pa ćemo znat više. Očekuje se pobjeda Brazila al ne mora značit i da će biti tako.
Da je pobijedila, momčad Piksija Stojkovića imala bi odlične šanse za prolazak skupine, a sad u svakom slučaju mora pobijediti Švicarsku u zadnjem kolu u petak ako želi ići dalje. Prvi kriterij određivanja poretka u skupini je gol razlika, onda broj zabijenih golova i onda međusobni susret.
Ako Brazil danas pobijedi Švicarsku, Srbija će sigurno proći skupinu s pobjedom protiv Švicarske u zadnjem kolu. Ako Brazil i Švicarska odigraju neodlučeno, Srbiji u zadnjem kolu treba pobjeda od najmanje dva gola razlike protiv Švicarske.
Svi mogu završiti na četiri boda
Kad bi Švicarska danas pobijedila Brazil, Srbija bi osim pobjede protiv Švicarske trebala i pomoć Kameruna koji bi morao pobijediti Brazil u zadnjem kolu. Odgovarao bi Srbiji i remi Kameruna i Brazila, ali bi u tom slučaju morala pobijediti Švicarsku s velikom razlikom.
Može se dogoditi i nevjerojatan scenarij da sve četiri momčadi u ovoj skupini završe na istom broju bodova ako Brazil i Švicarska danas odigraju neodlučeno, a Srbija i Kamerun u zadnjem kolu upišu pobjede.
---
A ništa, čekamo ovu utakmicu Brazila i Švicarske pa ćemo znat više. Očekuje se pobjeda Brazila al ne mora značit i da će biti tako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znate kako piksija zovu u srbiji...kiksi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo citam da se Suljo u 22 sata vanredni obraca gradjanima...procenjujem da ce izreci sudbonosno za srbiju...'necemo biti prvaci sveta'
2015-09-08
Najjači komentar sa srpskih portala: "Neugodna Srbija umalo da iznenadi Kamerunce".
Inače, srbi izračunali da Srbija može bit i prva u skupini... samo da razvali Švicarsku s par golova razlike, da Kamerun pobijedi Brazil i da Švicarska i Brazil igraju neriješeno...
Inače, srbi izračunali da Srbija može bit i prva u skupini... samo da razvali Švicarsku s par golova razlike, da Kamerun pobijedi Brazil i da Švicarska i Brazil igraju neriješeno...
pa njih uvijek i zajebe kalkulacije..'ako ovi a mi ovo'...i dum..bujrummarcellus wrote:Najjači komentar sa srpskih portala: "Neugodna Srbija umalo da iznenadi Kamerunce".
2015-09-08
ma vuče to je njihova zajebancija. Kamerun će pobijedit brazil ko što će... hm, doduše saudi arabija je pobijedila argentinu, a japan njemačku...
Ringo10 wrote:Jebite se Srbi
pusti, bar su ih ovi kamerunci natjerali da trče 90 minuta, i dali su tri gola na jednoj utakmici, to valjda nisu od kosovske bitke, bar se ja ne sjećam
Nisam stigao pogledati sve...za kamerunske golove sam odmahival, bil sam siguran da su ofsajdi.
Oni su toliko brzi u tim ubacivanjima iza leđa obrane, to je nevjerojatno, ne sjećam se da sam vidio izbjegnutu ofsajd zamku i lopte primljenu tako duboko u polju.
Srbija ima visoke, fizički jake igrače. Ali onda obrana protiv Kameruna ili mora stavljati besprijekorne ofsajd zamke, ili igrati s dva osigurača koji bi i primali lopte na pritisak, ili uopće se ne micati od gola i čekati kornere i slobodnjake na nabacivanje i to zakucavati u mrežu.
Mislim da igrači stvarno daju sve od sebe, druga utakmica da su dušu ostavili na terenu, i pretrčali su više od Kamerunaca, koji su se ipak više branili i skraćivati teren dok su Srbi pokušavali razvući formaciju, naći međuprostore i pucati od tamo.
Bilo kako bilo, dali su tri gola, ali su i primili tri gola, preokret. Baš kao ni mi, Srbi ne znaju čuvati rezultat niti bi to trebali raditi. Moraju napadati i držati loptu, proigravati i dalje za četvrti gol.
Završno, Srbija je poprilično gruba, moraju se paziti toga sa Švicarcima koji su iskusna, cinična ekipa, koja zna iznuditi i penal i crveni i isprovocirati protivnika.
Oni su toliko brzi u tim ubacivanjima iza leđa obrane, to je nevjerojatno, ne sjećam se da sam vidio izbjegnutu ofsajd zamku i lopte primljenu tako duboko u polju.
Srbija ima visoke, fizički jake igrače. Ali onda obrana protiv Kameruna ili mora stavljati besprijekorne ofsajd zamke, ili igrati s dva osigurača koji bi i primali lopte na pritisak, ili uopće se ne micati od gola i čekati kornere i slobodnjake na nabacivanje i to zakucavati u mrežu.
Mislim da igrači stvarno daju sve od sebe, druga utakmica da su dušu ostavili na terenu, i pretrčali su više od Kamerunaca, koji su se ipak više branili i skraćivati teren dok su Srbi pokušavali razvući formaciju, naći međuprostore i pucati od tamo.
Bilo kako bilo, dali su tri gola, ali su i primili tri gola, preokret. Baš kao ni mi, Srbi ne znaju čuvati rezultat niti bi to trebali raditi. Moraju napadati i držati loptu, proigravati i dalje za četvrti gol.
Završno, Srbija je poprilično gruba, moraju se paziti toga sa Švicarcima koji su iskusna, cinična ekipa, koja zna iznuditi i penal i crveni i isprovocirati protivnika.
niels-
2021-04-26
Ali dobro, dve utakmice, nisu za drvlje, kamenje, katran i perje, Srbija je više propustila neke situacije, ali ima se pravo nadati prolazu, osim ako Brazil ne izgubi od Švicarske.
niels-
2021-04-26
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:
sve znam , ne vidim kako bi ova spora staromodna igra mogla parirat svicarcima osim da ih sreca pomazi
srbija hitno treba trenera s autoritetom i radnim navikama
Igraju ko što je igrala ex-yu, to je pixijev domet.
Hrvatska je u zadnjih 30 godina izgradila svoj prepoznatljiv stil igre sa brzim tranzicijama.
To je zapravo stara ideja barba Luke Kaliterne, tzv. kišobran. Svi naši treneri su je preuzeli, HNL je prepuna takvih ekipa.
Neovisno o posjedu lopte (možeš imati loptu i sakriti ju; možeš nemati loptu i igrati presing), momčad koja čuva gol se skuplja, poput antičkih borbenih formacija, dakle kišobran je zatvoren i svezan.
Na presijecanje lopte ili ključno dodavanje, momčad se naglo otvara i širi u svim pravcima, vrlo prirodno i logično, tzv. otvoreni kišobran.
Daily Telegraph je sinoć napisao “Hrvatska je tip ekipe kojoj je ugodno biti u neugodnoj situaciji”, vraćam se na to da ne smijemo čuvati rezultat ni minute, to nije naša igra.
niels-
2021-04-26
Hektorović likes this post
Pogleda zadnjih pola sata utakmicu Gana : Južna Koreja...kad je meni to prošlo ko pet minuta onda znači da su igrali odličan nogomet. Izgleda da je cila utakmica bila luda kuća. Pogleda san golove isto. Odlična neka utakmica šta jest jest. Uzbudljiva. Odličan nogomet. Prava uživancija za gledanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
niels likes this post
Dragiša Binić: "Ovo što se desilo Srbiji se nikada ne bi desilo Hrvatskoj"
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3592231-dragisa-binic-ovo-sto-se-desilo-srbiji-se-nikada-ne-bi-desilo-hrvatskoj
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3592231-dragisa-binic-ovo-sto-se-desilo-srbiji-se-nikada-ne-bi-desilo-hrvatskoj
2014-08-25
UŽIVO, BRAZIL - ŠVAJCARSKA, Cela Srbija isčekuje ovaj meč i navija za Selesao, POZNATI SASTAVI, nema ŠAĆIRIJA
https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4059900/brazil-protiv-svajcarske-u-grupi-g-mundijala-u-kataru
https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4059900/brazil-protiv-svajcarske-u-grupi-g-mundijala-u-kataru
2014-08-25
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 23 of 50