Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Perisic po desnom krilu, umesto sredine.
Ima jak udarac a isti sa desne strane je neupotrebljiv.
Ima jak udarac a isti sa desne strane je neupotrebljiv.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja ih necu vise ni gledat
Samo se zivciram bez veze
Samo se zivciram bez veze
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...dalic je postavio tako utakmicu 'ne daj boze da izgubimo pa sto se napravi u napadu'...njemu na klupi sjede igraci koji znaju igrati..do 80 minute..modric nije sa kim prema naprijed imao igrati..juranovic niti jedan kvalitetan proboj..kovacic kao da nije igrao..sosa 'halo di sam'..kramaric zujao a malo meda ..perisic je igrao dok je imao snage..obrana ok lovren gvardijol..nije bilo puno gresaka..vlasic los do sanse..pasalic isto zujao malo meda..brozovic ok...modric ne moze sve sam...livaja i ono malo sto je igrao zakuhao dva puta pred golom...ovu utakmicu dalic nije dobio zahvaljujuci njemu najvise jer iskreno ziheraski je usao u utakmicu...dobro je rekao ivkovic previse se razmisljalo o maroku...protiv kanade se zna sad tko treba poceti utakmicu nema vise kalkulacija..
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Nema od njih nista
Po mome misljenju
Po mome misljenju
2015-09-24
"Debakl Njemačke na početku Svjetskog prvenstva" naslov je Bildova teksta, u kojem piše: "Ovo nije istina! Blamaža Njemačke na startu Svjetskog prvenstva. Izgubila je 2:1 od autsajdera Japana iako je imala vodstvo. Debakl podsjeća na gorki turnir u Rusiji 2018., kada je Njemačka ispala nakon grupne faze.
Gorka spoznaja je da Njemačka nema samo problem postići pogodak već se i obraniti. Obrana djeluje klimavo i puna je rupa, a gubi se i puno lopti. Nogometna Njemačka strepi i zbog utakmice sa Španjolskom u nedjelju. Nakon poraza od Japana protiv Španjolske će već biti kao da se igra finale", objavio je Bild.
Njemački mediji: Ovo nije istina! Blamaža Njemačke na Svjetskom prvenstvu
Gorka spoznaja je da Njemačka nema samo problem postići pogodak već se i obraniti. Obrana djeluje klimavo i puna je rupa, a gubi se i puno lopti. Nogometna Njemačka strepi i zbog utakmice sa Španjolskom u nedjelju. Nakon poraza od Japana protiv Španjolske će već biti kao da se igra finale", objavio je Bild.
Njemački mediji: Ovo nije istina! Blamaža Njemačke na Svjetskom prvenstvu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Speare Shaker wrote:niels wrote:
Omatorio si…podsjetiću te :)
Bome i tebi treba podsjećanje.
Dobro, što se na snimci desilo a da sam propustio opisati? :)
niels-
2021-04-26
https://ibb.co/w4jpt4L
https://ibb.co/1JxV1xx
https://ibb.co/1JxV1xx
2014-08-25
ovi nasi njah i jos jedan njah no dobro moguce los dan i "danas svi igraju nogomet" ...zato dobra ova druga iz nase skupine kanadjani lakonogi i drski ako budu zadrzali kapacitet pluca namuce penzice rutinere iz belgije
@aerby koji kurac pizza
oborita riba st. hills Dingac 2015 berba i sisara desno jedino sto priznajem vrijedno potrosenih piksela
@aerby koji kurac pizza
oborita riba st. hills Dingac 2015 berba i sisara desno jedino sto priznajem vrijedno potrosenih piksela
debotoijusto- Posts : 31575
2014-04-12
KRAJ! HRVATSKA JE U POLUFINALU, MARIN ČILIĆ NADJAČAO JE PABLA CARRENA BUSTU! 4:1 imao je Španjolac u tie-breaku, ali hrvatski reket broj 1 izvukao je najbolje iz sebe kada je to bilo najpotrebnije. U polufinalu Hrvatska igra protiv Australije, mečevi su zakazani za petak.
SJAJNA HRVATSKA SREDILA ŠPANJOLCE! NAKON ĆORIĆA, SLAVIO I ČILIĆ, EVO S KIM IGRAMO U POLUFINALU DAVIS CUPA
SJAJNA HRVATSKA SREDILA ŠPANJOLCE! NAKON ĆORIĆA, SLAVIO I ČILIĆ, EVO S KIM IGRAMO U POLUFINALU DAVIS CUPA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
niels likes this post
Kamađami su jaki u duelu i trčanju. Prosto su odnosili Belgijance u duelima. Taktički isto dobri i disciplinovani. Ali fali im tehnika. Slobodni udarci, korneri i završni pasovi su im ubi bože.debotoijusto wrote:ovi nasi njah i jos jedan njah no dobro moguce los dan i "danas svi igraju nogomet" ...zato dobra ova druga iz nase skupine kanadjani lakonogi i drski ako budu zadrzali kapacitet pluca namuce penzice rutinere iz belgije
@aerby koji kurac pizza
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ovi hoće da vas jebu.
Vidim ja i večeras da oni uopće vide da je SP, ali im nije jasno u čemu…Vi ste sutra navečer?
Kakvo je prvenstvo, bilo bi iznenađenje da Brazil pobjedi.
niels-
2021-04-26
Opet iz keca u dvojku. Samo neka nastavi, bar još sutra.niels wrote:dzango wrote:Ovi hoće da vas jebu.
Vidim ja i večeras da oni uopće vide da je SP, ali im nije jasno u čemu…Vi ste sutra navečer?
Kakvo je prvenstvo, bilo bi iznenađenje da Brazil pobjedi.
niels wrote:Speare Shaker wrote:niels wrote:
Jesi ti dementan?
Tadić ne prati Šaćirija 60 metara. Šaćiri mu bježi od centra jer ima ogromnu startnu brzinu. Tadić ga pristiže tek u 16 metara i pokušava napraviti opstrukciju rukom i uklizati. Obaranje Šaćirija bi automatski značilo faul i crveni karton čak i prije 16. Da se to dogodilo u 16 onda bi bio i penal kao dodatak.
Njih dvojica ne natrčavaju na Ivanovića, nemam pojma odakle se on pojavio u tvojoj priči.
Šaćiri zabija efektan gol.
Uostalom, pogledaj video.
Guest- Guest
Ovaj siptarski komentator se dere ko da je Sa Uma skrenuo...Speare Shaker wrote:niels wrote:Speare Shaker wrote:niels wrote:
Jesi ti dementan?
Tadić ne prati Šaćirija 60 metara. Šaćiri mu bježi od centra jer ima ogromnu startnu brzinu. Tadić ga pristiže tek u 16 metara i pokušava napraviti opstrukciju rukom i uklizati. Obaranje Šaćirija bi automatski značilo faul i crveni karton čak i prije 16. Da se to dogodilo u 16 onda bi bio i penal kao dodatak.
Njih dvojica ne natrčavaju na Ivanovića, nemam pojma odakle se on pojavio u tvojoj priči.
HahahHahaha ovo jos nisam cuo ovakvu dernjavu
Ni Drago Cosic mu nije ni blizu
2015-09-24
Speare Shaker wrote:niels wrote:Speare Shaker wrote:niels wrote:
Jesi ti dementan?
Naravno da sam dementan, pa imam 83 :)
Da si malo češće na Nogometu, shvatio bi da ne smiješ izmišljati osnovnu akciju (npr. Niko Kranjčar je presjekao dodavanje na utakmici s Man Utd. imao box-to-box sprint, digao je loptu petom iznad sebe i zakucao u gol - ne, nije se desilo). Ali, pretjerivanje je među nogometnim navijačima savršeno uobičajeno.
Nije bitno koliko je Tadić pratio Shaqirija, 5, 50 ili 100 metara, igrača s takvim ubrzanjem i brzinom se zaustavlja prekršajem čim primi loptu a to je bila polovica šiptarsko-švicarske reprezentacije, ne kad on izbija u gol-priliku. Ivanović ti je trojka do golmana, pokušavao je s tijelom pokriti što je više mogao.
Sve ostalo je kako sam opisao, jedva ometan Shaqiri natrčava u ogromnoj brzini na Ivanovića i golmana i daje gol. Stoper i golman nisu nikad krivi za takve situacije, nema pritiska u prvoj trećini, vezni red ne pokriva i ovi su na streljani. To je bila sva poanta oko ovog konkretnog slučaja.
Last edited by niels on 24/11/2022, 02:41; edited 1 time in total
niels-
2021-04-26
Speare Shaker wrote:niels wrote:Speare Shaker wrote:niels wrote:
Jesi ti dementan?
Eh, sad, malo šire od teme: imaš li ti kakav problem generalno sa mnom? Vidim da me marljivo slijediš i još marljivije “ispravljaš”.
niels-
2021-04-26
nemam ništa protiv tebe, ali to s ivanovićem ti je kao onaj stari vic o muji koji hoće kupiti jogurt kojeg naravno kako i kolinda reče, nema
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
dzango wrote:Kamađami su jaki u duelu i trčanju. Prosto su odnosili Belgijance u duelima. Taktički isto dobri i disciplinovani. Ali fali im tehnika. Slobodni udarci, korneri i završni pasovi su im ubi bože.debotoijusto wrote:ovi nasi njah i jos jedan njah no dobro moguce los dan i "danas svi igraju nogomet" ...zato dobra ova druga iz nase skupine kanadjani lakonogi i drski ako budu zadrzali kapacitet pluca namuce penzice rutinere iz belgije
@aerby koji kurac pizza
Da su igrali na ulici malo fuce kao mi u Bloku, imali bi taj osecaj.
Nikad video da neko toliko trci ludacki do poslednjeg zvizdaja sudije,
kompletan presing na zadnju liniju Belgije sa 4 igraca, jurili ih gde su
stigli.
Pod takvim okolnostima, vidi se kvalitet igraca Belgije, koji ne postoji.
Igrac Zvezde, bek, ne znam ko je, gleda igraca Monaka pred centarsut,
falilo samo neko stolicu da mu donese da sedne.
Centarsut i gol a ti gledaj, umesto presing da igras tj. odbranu.
Kanada prijatno iznenadjenje, fali im brusenje dijamanta.
De Brujne, ispumpan balon ako igras odbranu, Hazard isto.
2014-08-25
Srbija nece izgledati ofanzivno, vec defanzivno.
Brazil sa 4 napadaca, Piksi kaze da neko i odbranu treba igrati.
Odbrana i srednji red bedem, pa sta se uradi u napadu.
Bice zanimljiva utakmica i videcemo koja je prica u igri.
Brazil sa 4 napadaca, Piksi kaze da neko i odbranu treba igrati.
Odbrana i srednji red bedem, pa sta se uradi u napadu.
Bice zanimljiva utakmica i videcemo koja je prica u igri.
2014-08-25
niels wrote:Ivanović ti je trojka do golmana, pokušavao je s tijelom pokriti što je više mogao.
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 6 of 50