Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
niels wrote:Ivanović ti je trojka do golmana, pokušavao je s tijelom pokriti što je više mogao.
Guest- Guest
niels wrote:
Eh, sad, malo šire od teme: imaš li ti kakav problem generalno sa mnom? Vidim da me marljivo slijediš i još marljivije “ispravljaš”.
Ne slijedim te i nemam nikakav problem ne samo s tobom nego sa niti jednom forumašem, čak niti na ovom forumu za mentalno retardirane.
Imaš li ti problem sa priznavanjem da si pogriješio?
Guest- Guest
dzango wrote:Ovi hoće da vas jebu.
pa kad ovako igraju normalno da na njih i zec diže kurac
[quote="niels"]
Nisi ti samo dementan nego očito i slijep. A očito imaš i problema sa priznavanjem da si pogriješio.
Gledaj, neće ti zbog toga pasti kruna s glave, nema veze što na forumu pokušavaš izigravati mudrog starca, a zapravo si samo star.
Speare Shaker wrote:
Naravno da sam dementan, pa imam 83 :)
Nisi ti samo dementan nego očito i slijep. A očito imaš i problema sa priznavanjem da si pogriješio.
Gledaj, neće ti zbog toga pasti kruna s glave, nema veze što na forumu pokušavaš izigravati mudrog starca, a zapravo si samo star.
Last edited by Speare Shaker on 24/11/2022, 09:05; edited 2 times in total
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:
Nikad video da neko toliko trci ludacki do poslednjeg zvizdaja sudije,
Problem s takvim ekipama je što nitko na turnirima poput svjetskih prevenstava ne može izdržati takav tempo fizičke potrošnje kroz niz utakmica, čak niti pod dopingom.
Prva utakmica nije realni pokazatelj. Mogu izdržati tako još jedino protiv nas, a onda će pasti.
Kasnije dominiraju tehnički i taktički kvalitetnije ekipe.
Predviđam (makar sam generalno loš prognozer rezultata u nogometu i klonim se takvih predviđanja) da će protiv Maroka sigurno pretrpjeti ne običan nego i neugodan poraz.
Nisam siguran da će tako biti protiv nas.
No, mi generalno znamo kako igrati protiv europskih ekipa, pogotovo već malo raštimanih i ostarjelih poput Belgije i takve nam više odgovaraju pa su nam tu šanse možda i veće nego protiv Kanade.
Guest- Guest
I da ne zaboravim spomenuti, uopće me nije iznenadio poraz Njemačke protiv Japana, makar ga se ne bih usudio prognozirati prije utakmice.
Nijemcima očito ne leže te fanatične azijske ekipe.
U Rusiji su izgubili protiv Koreje i to na način koji je vrijedan svake poruge. Igrali su kao Pat i Mat.
Također, Nijemci izgleda imaju problema sa kohezijom u svojoj ekipi, a ima li to veze sa neetničkim "Nijemcima" u stastavu i koliko, o tome bi se dalo raspravljati.
Nijemcima očito ne leže te fanatične azijske ekipe.
U Rusiji su izgubili protiv Koreje i to na način koji je vrijedan svake poruge. Igrali su kao Pat i Mat.
Također, Nijemci izgleda imaju problema sa kohezijom u svojoj ekipi, a ima li to veze sa neetničkim "Nijemcima" u stastavu i koliko, o tome bi se dalo raspravljati.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:niels wrote:Ivanović ti je trojka do golmana, pokušavao je s tijelom pokriti što je više mogao.
I da, tek sad i ja vidim da igrač uz Šaćirija nije Tadić nego Tošić sa trojkom na leđima.
Povukao me Serbinjo sa onom pričom kako je Tadić pratio Šaćirija, a nije ga rušio pa nisam detaljno ni provjeravao.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:niels wrote:Speare Shaker wrote:
A jebote, koje greške u formiranju posta...
Ali nije do demencije, još sam premlad za to.
Obični manjak pažnje.
Guest- Guest
....moramo biti realni..japan,kanada,ameri..tamo jenogomet ne treci nego cetvrti peti sport..nema medijskog navijackog pritiska..i oni nemaju sto izgubiti izgubili ispali nece ih se razapeti..njima je nogomet bas igra...i onda igraju bez pritiska i mogu dati ne 100% nego i 120% vise nego sto objektivno vrijede i onda mogu napraviti ozbiljne probleme favoritima ako ozbiljno ne shvate protivnika
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ništa. Još na slikanju ekipa stavite ruke na dupe umesto na usta, kao Nemci, i rešen problem.marcellus wrote:dzango wrote:Ovi hoće da vas jebu.
ne vjerujem da će pomoć
kako god ovi će nam nabit tri četri komada ako ovako budu trčali, a mi onako kako smo protiv maroka
Speare Shaker wrote:niels wrote:Ivanović ti je trojka do golmana, pokušavao je s tijelom pokriti što je više mogao.
Ovo nije Ivanovic, vec Karleusa Tosic broj 3.
Ivanovic je bio navodno kriv kod drugog gola, oko ivice 16 metara,
sto nije dovoljno brzo izasao i blokirao sut Dzake.
Jedan je Ilija Najdoski!
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vise nego ocigledno da
sudije forsiraju
ekipe arapskog sveta.
za veceras, vs brazila,
lopta i okrugla i sreca..
za srbiju...
sudije forsiraju
ekipe arapskog sveta.
za veceras, vs brazila,
lopta i okrugla i sreca..
za srbiju...
2020-04-21
niels wrote:Serbinho-3 wrote:niels wrote:I Tadić je ostao dužan s prošlog Mundijala, pratio Shaqirija 60 metara dok ovaj nije dao gol, prije su dvojica držala Mitrovića u šesnaetercu sudac slijep.
Milinković Savić je bio jedan od onih koji su se istakli, Vlahović se muči skupa s Juventusom, ali Šuker uopće ‘98 nije igrao za Real, bio je uglavnom na klupi, tako da se Jović ne treba opterećivati, Mitrović i Vlahović će mu razgrnuti svaku obranu, on mora primiti loptu u punom sprintu i opaliti, to je njegova igra, to Real ne igra. Napadači su čudne biljke, nikad ne znaš kad će krenuti trpati.
Srbija je po imenima dobra ekipa, ne vidim nikakve slabosti na terenu, ali, kao i za sve, to vrijedi i za Srbiju: samo teren daje odgovore.
Rezultati su danas bili očekivani, ne i igra. Nizozemska očajna protiv Senegala bez Manea i Tourea, zabili su dva iz gužve, pred kraj.
Ameri su izgledali dobro u prvom poluvremenu, mirisalo je na iznenađenje, Wales nigdje. Onda budala startala na Balea ispred suca, ovaj dao penal, 1:1.
Sutra nema nekih zanimljivih utakmica, 4 ih je na rasporedu.
Znas ti vise od mene, ja ti se i ne secam vise.
Bila je ta neka kontra i zasto faul nije pravio i
Ivanovic zasto nije izasao, kasnije se posvadjali,
Ivanovica oterali, nisam prati vise a i sada ne pratim.
Omatorio si…podsjetiću te :)
Tadić goni Shaqirija, ali nema faula na sredini terena, nema pokrivanja ni uklizavanja na loptu…oni natrče u punoj brzini na Ivanovića, a zna se da stoper nije kriv kad stoji na širokom prostoru a na njega natrčava napadač s loptom…
E, ali kad je već došlo do svađe (o kojoj ne znam ništa, prve vijesti) išlo se logikom Jerryija Bussa 2004 u Bryant-O’Neal sukobu: nije bitno tko je u pravu, Bryant ima 26 i u formi je, Shaq ima 32 i bio je u formi zadnji puta valjda u srednjoj školi. Na Bryantu mogu graditi narednih 10 godina, i jesu. Na Tadiću mogu graditi ekipu za ovo SP i jesu, Ivanović je stari igrač.
Americki i Balkanski mentalitet u toj prici je isti.
Mozes uraditi ne znam sta u zivotu, dok im trebas, trebas im, kada vise
ne trebas, zalupe ti vrata ko poslednjem keru.
Tako su se zahvalili Ivanovicu a i Shaq-u.
Ovde u Italiji je druga prica, gledace da se to sve nekako ne primeti i
izbegne publicitet i slicno.
Nece te oterati ko kera, sto je poceo primenjivati i Terzic u Zvezdi,
izbegavati taj nerafinirani pristup.
Terzica sam snimio ovde u Rinascente na poslednjem spratu,
ispijao kafu sa suprugom, izgleda cesto svrati, vidi kulturne
razlike, pa primenju Milaneze stil, ispred tog Balkansko USA i slicno.
Shaq je inace sam kriv a o tome drugi put.
2014-08-25
Speare Shaker wrote:niels wrote:Speare Shaker wrote:
Oh, ovo mi je umalo promaklo. Za kontinentalca sam neubičajni empirist, pa ćemo od specifičnijem prema općenitijem, razbiti ću to na par postova.
Konkretna situacija s utakmice: igrač A je primio loptu. Niskog je težišta, jak, odličan dribler. Igrač B u svojoj trećini terena mu je blizu, bliže mu neće biti. Sport je vrlo jednostavan ako se igra kako treba, što je vrlo teško (Johann Cruyff, da ne bi ispalo da izigravam starog mudraca). Radi se smjesta prekršaj i tu je igrač B pogriješio. Kolokvijalno, taktički prekršaj, za to se ne dobiva ni žuti karton.
Da li se igrač A zove Shaqiri, Messi ili Lukaku, a igrač B Tadić, Tošić ili Ivanović je nebitno. Bitan je princip na koji sam želio upozoriti, koliko detalji presuđuju u nogometu. To si posve promašio, zgrabio si se za prezimena, dresove i broj metara.
Toliko o jednoj situaciji.
niels-
2021-04-26
Općenitije:
Nije mi nikakav problem priznati da sam pogriješio, učinio sam to puno puta ovdje. Griješim svaki dan, i u vjerskom i u svjetovnom smislu te riječi. U gore opisanoj situaciji, međutim, nisam pogriješio, jer je važan princip spriječavanja kontre, a ne detalji.
Nadalje, ako i jesam pogriješio oko detalja, moje priznanje i drugarska samokritika nisu nužni, ispravak je sasvim dovoljan (inače, Shaqiri ne Šećiri, ljudi su ne tako davno robijali da bi naš pravopis bio standard, koristi barem svoj maternji jezik pravilno. Nije Milvoki, nego Milwaukee, nije Čarls/Šarls nego Charles, itd.). Elementarno si nepismen, priznanje nije potrebno.
Toliko o priznavanju, nastavno na moj prvi post.
Nije mi nikakav problem priznati da sam pogriješio, učinio sam to puno puta ovdje. Griješim svaki dan, i u vjerskom i u svjetovnom smislu te riječi. U gore opisanoj situaciji, međutim, nisam pogriješio, jer je važan princip spriječavanja kontre, a ne detalji.
Nadalje, ako i jesam pogriješio oko detalja, moje priznanje i drugarska samokritika nisu nužni, ispravak je sasvim dovoljan (inače, Shaqiri ne Šećiri, ljudi su ne tako davno robijali da bi naš pravopis bio standard, koristi barem svoj maternji jezik pravilno. Nije Milvoki, nego Milwaukee, nije Čarls/Šarls nego Charles, itd.). Elementarno si nepismen, priznanje nije potrebno.
Toliko o priznavanju, nastavno na moj prvi post.
niels-
2021-04-26
Slijedi dio koji mi nije drag.
Dvije su aktivne teme, jedna je bila nedavno gdje me ispravljaš u stvarima u kojima, po vlastitom priznanju, se uopće ne razumiješ (nogomet) ili su visokoapstraktne, s malo informacija u javnosti (navodna blokada hrvatskog pristupa Schengenu), ti me pratiš, ispravljaš me krivim navodima i tražiš da priznam pogreške koje ili nisam napravio ili nisu bitne za opći tijek rasprave.
Da, sjećam se vrlo dobro, naravno da nisam dementan, to je bila standardna zafrkancija. Niti kad sam ti se “ispričao” zbog svoje “pogreške”, nisam bio ozbiljan, bio sam sarkastičan.
Uz to, operiran si od bilo kakvog humora, raspravljam s drugim forumašima, imam s njima internu zafrkanciju, a ti upadaš kao padobranac i sve shvaćaš doslovno.
Nisam primjetio da tako tretiraš ostale, to ti moraš riješiti sam sa sobom, ali primjetio sam te, i kažem ti da tako nećeš komunicirati sa mnom.
Uostalom, odvrti nazad teme i vidi svoje reakcije na moje upise, razmisli o svojem ponašanju i izvuci pouke.
Dvije su aktivne teme, jedna je bila nedavno gdje me ispravljaš u stvarima u kojima, po vlastitom priznanju, se uopće ne razumiješ (nogomet) ili su visokoapstraktne, s malo informacija u javnosti (navodna blokada hrvatskog pristupa Schengenu), ti me pratiš, ispravljaš me krivim navodima i tražiš da priznam pogreške koje ili nisam napravio ili nisu bitne za opći tijek rasprave.
Da, sjećam se vrlo dobro, naravno da nisam dementan, to je bila standardna zafrkancija. Niti kad sam ti se “ispričao” zbog svoje “pogreške”, nisam bio ozbiljan, bio sam sarkastičan.
Uz to, operiran si od bilo kakvog humora, raspravljam s drugim forumašima, imam s njima internu zafrkanciju, a ti upadaš kao padobranac i sve shvaćaš doslovno.
Nisam primjetio da tako tretiraš ostale, to ti moraš riješiti sam sa sobom, ali primjetio sam te, i kažem ti da tako nećeš komunicirati sa mnom.
Uostalom, odvrti nazad teme i vidi svoje reakcije na moje upise, razmisli o svojem ponašanju i izvuci pouke.
niels-
2021-04-26
I finiš, superego sekcija:
“stari mudrac”.
Alkemičari su tragali za mudrošću, ja sigurno neću ovdje ambiciozno definirati što je. Starost, međutim, donosi iskustvo.
Možemo debatirati da li je netko inteligentan (ako tvrdiš da je ovo forum za mentalno retardirane, zašto pišeš ovdje? Osim ako ne misliš da tu ne pripadaš, onda pardon), obrazovan, prirodno lukav, itd.
Međutim, jesam star i prošao sam dosta. A to me naučilo da čitam i ovdje upise i učim iz njih. Može se naučiti od svakog nešto, pa i od budale.
Ti nisi prošao ama baš ništa, i to se lijepo vidi po tvojim upisima. Sasvim mirno priznaješ da nisi tu da čitaš ičije upise, nego da ostaviš svoj, odbijaš saznati išta o kolegicama i kolegama s kojima debatiraš. Tako stagniraš, ne usvajaš tuđa znanja, a kamoli da ih primjenjuješ. Dobro, život će te to naučiti, ti valjda moraš tresnuti kao Ikar da išta životno usvojiš.
Po tvojim upisima vidim da nisi prošao ama baš ništa. Suprotno svojem uvjerenju, niti imaš EQ ni SQ, pa ni IQ jer bi primjenjivao teoriju igara na ovu našu dinamiku.
Ne zanima me što si pročitao ili završio, čovjek koji ne poznaje pravopis maternjeg jezika jest nepismen po definiciji.
Zaključno: ne znam da li sam mudar, ali sam prošao dovoljno (ne zbog godina, jednostavno jesam, tako se poklopilo) da smatram da u određenom trenutku mogu čitati druge upise i pridonijeti temi.
Tvoje visokoparne invektive to ne čine. Niti si kulturan, niti si iskusan, niti si inteligentan po bilo kojem parametru, a imaš katastrofalne rupe u obrazovanju.
“stari mudrac”.
Alkemičari su tragali za mudrošću, ja sigurno neću ovdje ambiciozno definirati što je. Starost, međutim, donosi iskustvo.
Možemo debatirati da li je netko inteligentan (ako tvrdiš da je ovo forum za mentalno retardirane, zašto pišeš ovdje? Osim ako ne misliš da tu ne pripadaš, onda pardon), obrazovan, prirodno lukav, itd.
Međutim, jesam star i prošao sam dosta. A to me naučilo da čitam i ovdje upise i učim iz njih. Može se naučiti od svakog nešto, pa i od budale.
Ti nisi prošao ama baš ništa, i to se lijepo vidi po tvojim upisima. Sasvim mirno priznaješ da nisi tu da čitaš ičije upise, nego da ostaviš svoj, odbijaš saznati išta o kolegicama i kolegama s kojima debatiraš. Tako stagniraš, ne usvajaš tuđa znanja, a kamoli da ih primjenjuješ. Dobro, život će te to naučiti, ti valjda moraš tresnuti kao Ikar da išta životno usvojiš.
Po tvojim upisima vidim da nisi prošao ama baš ništa. Suprotno svojem uvjerenju, niti imaš EQ ni SQ, pa ni IQ jer bi primjenjivao teoriju igara na ovu našu dinamiku.
Ne zanima me što si pročitao ili završio, čovjek koji ne poznaje pravopis maternjeg jezika jest nepismen po definiciji.
Zaključno: ne znam da li sam mudar, ali sam prošao dovoljno (ne zbog godina, jednostavno jesam, tako se poklopilo) da smatram da u određenom trenutku mogu čitati druge upise i pridonijeti temi.
Tvoje visokoparne invektive to ne čine. Niti si kulturan, niti si iskusan, niti si inteligentan po bilo kojem parametru, a imaš katastrofalne rupe u obrazovanju.
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:dzango wrote:Ovi hoće da vas jebu.
Hajde, našli smo i plus za ovakvu očajnu igru - biti će seksa. :)
dzango, jesi nervozan?
niels-
2021-04-26
@Niels,
opusteno, sta se pravdas nekome i podnosis racune.
Utakmica jeste takva bila, da li je Zika bio, Mika ili patika,
sasvim nebitno.
Samo zene cepidlace a zene nismo.
Ide jos malo pa Brazil, nadajmo se da ne prodjemo
ko Kostarika.
opusteno, sta se pravdas nekome i podnosis racune.
Utakmica jeste takva bila, da li je Zika bio, Mika ili patika,
sasvim nebitno.
Samo zene cepidlace a zene nismo.
Ide jos malo pa Brazil, nadajmo se da ne prodjemo
ko Kostarika.
2014-08-25
niels likes this post
Ma nećete, viši ste i jači od njih.
Dižite im loptu u zrak, tjerajte ih da se pokušavaju nadskakivati. Set-up nabacivanja iz kornera i slobodnjaka, to su vaše velike šanse.
Ako Srbija spriječi ubrzavanje igre s kratkim dodavanjima, Brazil će biti u problemima.
Dižite im loptu u zrak, tjerajte ih da se pokušavaju nadskakivati. Set-up nabacivanja iz kornera i slobodnjaka, to su vaše velike šanse.
Ako Srbija spriječi ubrzavanje igre s kratkim dodavanjima, Brazil će biti u problemima.
niels-
2021-04-26
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 7 of 50