ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Page 21 of 24 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next

Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 21 Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 31/8/2022, 18:32

usput, ovo je jedan od problema s analognim uređajima:

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 21 EverlastingJoyousBird-size_restricted

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 21 Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by veber 31/8/2022, 19:05

marcellus wrote:koliko vidim jedino BMW još planira proizvoditi i benzince uz električare nakon 2030.
kaj ti vidiš i gdje ti vidiš?

daj ne piši pizdarije.

auto klub, hak i wiki nisu relevantni.

pišeš konstantno pizdarije.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 31/8/2022, 19:09

marcellus wrote:ajd onda veber doleti do hrvatske s proplercem
ti si toliko glup ili toliko sarkastičan?

iz karlsruhea sam letio za hamburg s turbo eliscem ATR.

daj se prestani drogirati.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 31/8/2022, 19:14

ljubo1212 wrote:
prckov wrote:
marcellus wrote:jebiga ne volim ni ja da me neko pljačka na eko vjeri, ono ne može nuklearka može sunčeve ćelije.

ali ako mi je jeftinije i bolje, onda mi je to u interesu, a to što je eko ne smeta ni najmanje

priznaj da si se zapalio za  novu igracku pa da zavrsimo   :D
voli čovjek biti u trendu, pa to ti je...a i važno je lupat kontru veberu, ljutiti ga, tamo u tuđini
ljubo krivo
eventualno u domovini. nikako tuđini.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti 31/8/2022, 19:24

marcellus wrote:naravno više bitova i viša frekvencija daju precizniju sinusoidu i veći raspon ali nema tu ničeg "kockastog", to je marketinški hoax

A kako bi ti val prikazao digitalno, tj. brojevima?

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 31/8/2022, 19:52

i zaboravih, airbus u sklopu vojnog programa turboelisnih motora, transportera koji imaju reverzibilnu elisu, paralelno razvija avion dvomotorni, četveroelisni za kraće rute unutar 2000km. brzina do 800km/h.

u doba kada prevlavdava elisa marc pizdi da se gasi.

ali eto čoek je stručan.

i gluperde kure nuklearno da bi proizvodili paru koja pokreće turbine.

a mogli bi nuklearno direktno u more, ovako se zajebavaju s pretvorbama kao da su u kradezeju.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 31/8/2022, 20:05

zganci_i_jetrica wrote:
crvenkasti wrote:Sa kazete naravno ne, ali analogni zvuk s neoštećene ploče i kvalitetnog gramofona uvijek je vjerniji i bolji nego bilo koji digitalni zvuk.
Pa za snobove i hipstere svakako jest, ali iskren čovjek će ti priznati da nije siguran čuje li ikakvu razliku. Da ni ne govorimo o tome da ako si prešao četrdeset godina, teško da više čuješ iznad 12-13 kHz, tako da su to bajke za naivne pomodarce.
ja ne razlikujem razliku u zvuku u mercedesu s turbofurby đemdo sistemom i u renaultu. isti mi je kurac.
pozadinska buka.

lada se zaželim stvarne muzike odem na koncert.
nema šanse da bi dao za radio više od 100€

ajd još tv. imam neki sony 1,5m dijagonale i ekran je zvučnik. slika je fakat odlična.

da mi treba, ne treba mi.
2 godine koliko je u stanu nema na njema 200h rada.

ako je netko zainteresiran prodam ga za 4000€

nikakve koristi od njega.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/8/2022, 20:38

malo zaspamam temu o buducnosti automobila i ljubitelja dobra zvuka

Rada Škugor, majka prije par dana uhićenog direktora u INA-i Damira Škugora, poslovna je genijalka koja zaslužuje najmanje deset "Zlatnih kuna" za najbolju hrvatsku gospodarstvenicu desetljeća jer je u nepunih godinu dana sa svojom firmom "Tri D Rada d.o.o." - i to bez ijednog zaposlenog i bez ikakve imovine - uspjela ostvariti ukupni prihod od ni manje ni više nego nevjerojatnih 24 milijuna kuna!

Jer kako drugačije nazvati osobu koja može u takvim uvjetima za samo jedanaest mjeseci iz ničega, proizvodnjom ničega i prodajom ničega uprihoditi preko tri milijuna eura, nego poslovnom "boginjom", za koju je mala beba čak i beskrupulozni njujorški broker Jordan Belfort kojeg je u filmu "Vuk sa Wall streeta" utjelovio Leonardo di Caprio...

Rada Škugor je za sada u ovoj priči ostala po strani te je svjedok u istrazi. Kako nije htjela svjedočiti protiv svog supruga, na što ima zakonsko pravo, on je pušten iz istražnog zatvora nakon samo jednog dana.

Nije teško zaključiti da se dio novca izvlačio i preko fiktivnih tvrtki poput "Tri D Rada" koja je s temeljnim kapitalom od 20 tisuća kuna osnovana 23. prosinca 2020. godine. Po podacima iz sudskog registra Rada Škugor je bila osnivač i jedini član Uprave te je 4. studenoga 2021. godine donijela "odluku o prestanku društva po skraćenom postupku bez likvidacije".

Dakle, tvrtka je postojala 11 mjeseci, a glavna joj je djelatnost bila "trgovina na malo tekstilom u specijaliziranim prodavaonicama". No, u popisu djelatnosti kojima se mogla baviti se između proizvodnje, prometa i prerade grožđa za vino, integrirane proizvodnje poljoprivrednih proizvoda, uzgoja stoke, peradi i ostalih životinja ugurala i "trgovina na veliko i malo ukapljenim naftnim plinom", te opskrba i trgovina električnom energijom, opskrba i trgovina plinom...

U tih nepunih godinu dana koliko je postojala, po uredno podnesenom financijskom izvješću, Radina je firma ostvarila ukupni prihod od nevjerojatnih 23 milijuna i 739 tisuća kuna. Prihodi su od prodaje, no ne navodi se što je to prodavano i kome, a od toga na rashode i to one opisane kao "ostali troškovi" otpada 12 milijuna i 200 tisuća kuna. U izvješću se navodi da se pod tim opisom podrazumijevaju troškovi "premije osiguranja, bankarske ulsuge i troškovi platnog prometa, zdravstvene usluge, troškovi prava korištenja, troškovi članarina...

Što se tiče čiste dobiti, a nakon uračunavanja rashoda, tvrtka je zaradila 11 milijuna 536 tisuća i 954 kune prije oporezivanja. Nakon što je plaćen porez na dobit od dva milijuna i 76 tisuća kuna, Radinoj je tvrtci ostalo "čistih" devet milijuna i 460 tisuća kuna dobiti.

Fotoreporteri Jutarnjeg bili su na adresi na kojoj je bila registrirana višemilijunska tvrtka, a ovo su tamo zatekli:

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 21 23253416

kad narastem budem astronaut ili rada skugor

BRITANAC koji živi u Hrvatskoj već 20 godina, Paul Bradbury, otkrio je rečenicu koja mu je "objasnila Dalmaciju".

"Najbolji poslovni savjet koji sam čuo u Dalmaciji bio je od jednog splitskog odvjetnika britanskom investitoru. Britanac je došao s oko dva milijuna eura da uloži u nekretnine i tražio je najboljeg odvjetnika u regiji da ga savjetuje. Odvjetnik je savjetovanje naplaćivao 500 eura"

"'Najbolji savjet koji ti mogu dati je da odeš na aerodrom i vratiš se u London. Tako nećeš izgubiti toliko novca.' Englez je bio bijesan, mislio je da ga je odvjetnik prevario. Uložio je taj novac i saznao da je odvjetnik bio u pravu", ispričao je.

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 31/8/2022, 21:13

prije ovog-objavljnog u rvacko, tjedan dana prije je njemačkoj krenulo oko muljanja s plinom-prokleta EU. kolega s posla je opisao obitelj. žive u blizini.

sve kaj je napisano na portalima istina je. u utorak je opisivao sve.

a za frenda nam marca, koji je od jučer vjernik dana i rada imaju svoje stolice u crkvi. prvi u redu. onu kamenčinu za zlatni "pir" koji su postavili ispred crkve dečko u aljini je inkasirao novac.

da nisam čuo pizdarije prije bilo koje objave, mislio bi da lik sere.

ne sere. rada je numero ajnc. bez nje nema ni u šoping.
lik je godinama primao mito za prolazak na tehničkom.

veli da im je u krvi grabiti. nije bitno legalno ili ilegalno.

inače kao suseljani skroz ok.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:16

debotoijusto wrote:

BRITANAC koji živi u Hrvatskoj već 20 godina, Paul Bradbury, otkrio je rečenicu koja mu je "objasnila Dalmaciju".

"Najbolji poslovni savjet koji sam čuo u Dalmaciji bio je od jednog splitskog odvjetnika britanskom investitoru. Britanac je došao s oko dva milijuna eura da uloži u nekretnine i tražio je najboljeg odvjetnika u regiji da ga savjetuje. Odvjetnik je savjetovanje naplaćivao 500 eura"

"'Najbolji savjet koji ti mogu dati je da odeš na aerodrom i vratiš se u London. Tako nećeš izgubiti toliko novca.' Englez je bio bijesan, mislio je da ga je odvjetnik prevario. Uložio je taj novac i saznao da je odvjetnik bio u pravu", ispričao je.

Ja bi mu taj savjet dao badava. Nikad nije čuo onu koja kruži među ulagačima, "ABC", Anything but Croatia?"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:16

@veber

According to Porsche CEO Oliver Blume, 80% of all new Porsche vehicles will be fully electric by 2030, and at least half will be plug-in hybrids or battery-electric as early as 2025 (per Bloomberg).

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:17

Mercedes said Thursday that it expects plug-in hybrid and battery-electric vehicles, or PHEVs and BEVs, to account for 50% of its global volume by 2025—double the target it originally announced two years ago. By 2030, meanwhile, CEO Ola Kallenius now says Mercedes will switch entirely to BEVs except in small markets where conditions—such as a lack of chargers—would make that difficult.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:18

Znači do kraja desetljeća dizel mercedes ćeš moć kupit samo u Srbiji, Bosni i Moldaviji. I Africi.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:19

On the battery side, the automaker plans to set up eight new “gigafactories,” including four in Europe and one in North America. The company plans to adopt a relatively standardized battery cell design, though it will allow for different heights and chemistries reflecting such things as range, charging speed and performance.

Driving down battery costs will be a critical goal, said chief technology officer Sajid Khan. Mercedes also hopes to more than double the amount of energy individual cells can store: from a peak 550 watt-hours per liter today to 1,200. That would allow longer range, smaller packs, and potentially lower costs. Another goal is to bring charging times closer and closer to what it currently takes to fill a gas tank.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:20

Evo u mercedesu si pa pitaj Sajida i Olea oćel bit benzinaca

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:22

evo ti i što fauve kaže na svojim službenim stranicama

https://www.volkswagen-newsroom.com/en/on-the-way-to-zero-the-general-strategy-7226

Volkswagen’s product portfolio is focused on electric mobility. The last purely combustion-driven platform will be developed in 2026. After that, only electric vehicles will be developed.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:24

Ford:

Ford wants Europe to go all-electric, calling on EU regulators to ban the sale of new vehicles using internal combustion engines by 2035.

The Detroit-based automaker already laid out plans to completely convert its own fleet to battery-power by 2035. It plans to accelerate that shift by having nine fully electric models, ranging from the subcompact Puma to the E-Transit van in European showrooms by 2024. Ford plans to sell at least 600,000 BEVs in Europe each year by 2024.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:26

Službeno priopćenje Stellantisa (Opel, Peugeot, Citroen, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Maserati, itd):

Opel to Become Purely Electric in Record Time

Opel is becoming a purely electric brand. By 2028, the Rüsselsheim-based carmaker will have switched its entire product line-up to purely electric drives.

Together with partners Total/Saft, Stellantis and Opel founded the “Automotive Cells Company” (ACC). A few months ago, Mercedes-Benz joined this joint venture. With this partnership, the parties are creating a world-class player in the field of developing and producing high-performance batteries for the automotive industry. In addition, the partners announced that they would increase ACC's industrial capacity in Kaiserslautern to up to 32 GWh. This will see a true giga factory for modern battery cell production created in Kaiserslautern, a traditional location for component and engine production.

https://www.media.stellantis.com/em-en/opel/press/opel-to-become-purely-electric-in-record-time

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 10:28

Inače i sve ostale Stellantisove marke će biti samo električne, veći dio do 2030 ostalo do 2035. Chrysler više neće raditi nove benzinske modele, svi budući će biti samo električni. Već prodaju i električni Jeep Wrangler, iduća generacija Jeepa će vjerojatno biti samo na struju

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/9/2022, 15:35

glede izvorne teme

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 21 3e432c65f148899b0ef9

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 1/9/2022, 16:25

Bolje je da pljačkamo mi sami sebe, nego Srbi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 24 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next

Back to top

- Similar topics