ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Page 23 of 24 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next

Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 23 Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by niels Fri 2 Sep - 13:52

A ne bi mu ja bio u koži.

Što ako neki nadobudni prištavi mladac iz omladine predoči svoj plan po kojem je ovaj mogao izvući iz INA-e 3 milijarde kuna, a da nitko ne skuži? Ispasti će ili nesposoban ili nas je svjesno štedio od veće pljačke.

Na licu mjesta će ga okačit.

niels

2021-04-26

Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 23 Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by crvenkasti Fri 2 Sep - 14:35

HDZ je stvorio Hrvatsku. Uvijek glasujemo za HDZ.
Njima treba prepustiti nek se brinu o svemu, o vojsci, policiji, o sudovima, o državnim poslovima, financijama i ekonomiji i svemu.

Nama običnim Hrvatima je dovoljno to što imamo svoju državu nakon tolikih stoljeća u kojima ju nismo imali. I što dišemo kao Hrvati.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 2 Sep - 14:41

I zakaj tolika galama oko tog kaj su si zeli nekaj iz INE? Pa INA je državna firma.
To je sad njihovo.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 2 Sep - 14:47

Dok su Srbi vladali INOM, onda vam nije niš smetalo kaj fali nekaj love?

A sad, kad smo konačno svoji na svome i kad je INA naša hrvatska, sad vam najedanput jako smeta?

Marš, stoko četnička!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 2 Sep - 16:17

crvenkasti wrote:Dok su Srbi vladali INOM, onda vam nije niš smetalo kaj fali nekaj love? 
Kako nije?

Pa i onda smo mi krali.

Stjepan Đureković je maznul pun tanker nafte i zbrisal van.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 2 Sep - 16:20

dijagram wrote:
marcellus wrote:e tebe ću trebat ovih dana... javim se
javi
Pokrećete revoluciju???

Pa ja sam znao da ste vas dva naši.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Fri 2 Sep - 16:41

jastreb wrote:
dijagram wrote:
javi
Pokrećete revoluciju???

pokreću traktorijadu II

vrijeme da propupali i ti odete.

(lijepo je vama, plačko se na sudu ovlažio ko furbi i sutkinja ga pustila. mene za 30 na cesti za motorna vozila "oženili" s 3000kn. nisam štićena vrsta ko vi)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 2 Sep - 16:55

veber wrote: 

(lijepo je vama, plačko se na sudu ovlažio ko furbi i sutkinja ga pustila. mene za 30 na cesti za motorna vozila "oženili" s 3000kn. nisam štićena vrsta ko vi)
Tako ti je to kad nisi čisti Hrvat.

Da si nekakav  Lozovina, Soldo,ili Tomljenović ,druga bi se pjesma pjevala.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by niels Fri 2 Sep - 17:47

HDZ je vrlo pomno skenirao situaciju 1990.

Kad malo porazmislite, uvijek smo bili siromašna-ali-ne-gladna zemlja, a za to smo krivili strance - Beograd, Budimpešta, Beč ili lokalne inačice Franje Tahyija.

HDZ, u svojoj beskonačnoj mudrosti, je došao do veleumnog zaključka da, ako bi se stvorila samostalna Hrvatska u kojoj se ne bi pljačkalo, nestalo bi reda, nastala bi anarhija, kao sad u Zagrebu.

Drugo, za sve životne promašaje ljudi ne bi mogli psovati i proklinjati vlast. Ostali bi uspijevali u životu bez snalažljivosti i kreativnosti.

HDZ je shvatio da na sebe mora preuzeti breme nemilosrdne pljačke Hrvatske, kako ne bi došlo do urušavanja društva.

A da su birači shvatili što to državotvorna i stožerna stranka u Hrvata preuzima na svoja pleća, pokazuje i činjenica da su taj isti HDZ ponovo i ponovo birali da im vodi državu.

Pljačkom.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Fri 2 Sep - 17:51

U Hrvatskoj, koliko god da si sposoban, sam po sebi ne možeš uspjeti, moraš se pokloniti velezločinačkoj.

I to je vrlo pravilno i pohvalno.

Arogantne i samosvjesne individualce se uči da oni nisu bolji od plebsa, da moraju biti timski igrači i da biraju pomno trenutak kada će, ako uopće hoće, iskazati svoje sposobnosti.

:)
niels
niels

Male
2021-04-26

veber likes this post

Back to top Go down

Post by veber Fri 2 Sep - 18:08

niels wrote:HDZ je vrlo pomno skenirao situaciju 1990.

Kad malo porazmislite, uvijek smo bili siromašna-ali-ne-gladna zemlja, a za to smo krivili strance - Beograd, Budimpešta, Beč ili lokalne inačice Franje Tahyija.

HDZ, u svojoj beskonačnoj mudrosti, je došao do veleumnog zaključka da, ako bi se stvorila samostalna Hrvatska u kojoj se ne bi pljačkalo, nestalo bi reda, nastala bi anarhija, kao sad u Zagrebu.

Drugo, za sve životne promašaje ljudi ne bi mogli psovati i proklinjati vlast. Ostali bi uspijevali u životu bez snalažljivosti i kreativnosti.

HDZ je shvatio da na sebe mora preuzeti breme nemilosrdne pljačke Hrvatske, kako ne bi došlo do urušavanja društva.

A da su birači shvatili što to državotvorna i stožerna stranka u Hrvata preuzima na svoja pleća, pokazuje i činjenica da su taj isti HDZ ponovo i ponovo birali da im vodi državu.

Pljačkom.
nakon 30 godina vidimo da je kradezej isključivo i jedino stvoren da bi "legalno" pljačkao.
sada kada su sve živo pokrali krenuli su na gastarbajtere iliti izaslane radnike.
sada misle njih izmust. jer eto imaju "interes" u hrvatskoj. odnosno nekretninu, vozilo, viksu, neki i obitelj.

lijepo sam govorio ekipi, a naročito mi je drago kada sančopanse prijavljene u zegeju koji glasaju za zločinačku deru. to mi je poetska pravda.

neki dan je jedan zagrBčanin made in široki brijeg urlikao ko jelen kada se pari, došlo mu je 300 000kn poreza.
i baš sam mu rekao da mi je milo oko srca. i da mu treba još 100 000 jer je član zločinačke.

(inače-zločinačku zabraniti. sve koji su participirali u vlasti u zatvor zajedno s obitelji. tri koljena, minimum. oduzeti svu imovinu i po babi i po stričevima. aktivne članove zločinačke kazniti s oduzimanjem imovine i minimum 150 000€ kazne, bivše članove i simpatizere kazniti sa 100 000€-onda bi se dio vratio kaj je stoka pokrala)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 2 Sep - 18:14

niels wrote:Arogantne i samosvjesne individualce se uči da oni nisu bolji od plebsa, da moraju biti timski igrači i da biraju pomno trenutak kada će, ako uopće hoće, iskazati svoje sposobnosti.

:)

Ti pogrešno shvaćaš što je to "timsaki igrač".

Biti timski igrač znači da radiš za cijeli tim i da ti ne smeta što većina tvog tima nema pojma o ničemu i ne radi ništa. 
E da, i da ti ne smeta oni što imaju veće plaće od tebe.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 2 Sep - 19:24

Stvarno je nevjerojatno da to nikome dosad (u mainstream medijima) nije upalo u oko. Osim Faktografu. Gabrijela Galić otkriva da je dozvolu za trgovanje plinom tvrtki OMS - Upravljanje, u vlasništvu Josipa Šurjaka i Gorana Husića, potpisao ni manje ni više nego Tomislav Jureković, bivši predsjednik Upravnog vijeća HERA-e, i to deset dana nakon što je izišao iz istražnog zatvora. A što je tamo radio? Pa Jureković je jedan od osumnjičenika u aferi “Vjetroelektrane”. USKOK je krajem svibnja 2020. uhitio Josipu Rimac i još 12 osoba zbog sumnje na više kaznenih djela zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u gospodarskom poslovanju te trgovanja utjecajem i primanja i davanja mita. Iako se našao pod sumnjom da je ozbiljno zlorabio svoju funkciju, Jureković je nakon privođenja, pritvora, saslušanja i puštanja da se brani sa slobode nastavio raditi u HERA-i sve dok mu mandat nije istekao. U listopadu 2021. godine na njegovo je mjesto izabran Danijel Žamboki. Zvuči poznato? On je bio u Nadzornom odboru Karlovačke banke od 2005. do 2013., u vrijeme malverzacija teških preko 170 milijuna kuna, za što se teretilo Mariju Šolu i druge.

Druga, jednako važna činjenica koju nam Galić otkriva jest da u trenutku podnošenja i ishođenja dozvole za trgovanje plinom (2020.) tvrtka OMS - Upravljanje na računu nije imala ni kune. Štoviše, bila je u minusu 60.592 kune, “što znači da nije raspolagala financijskim sredstvima potrebnim za obavljanje energetske djelatnosti, što je jedan od uvjeta za dobivanje dozvole HERA-e”. Međutim, dozvolu dobiva i godinu završava s dobiti od 117.276.862 kune. Vlasnici, Husić i Šurjak, nemaju, naravno, nikakvo prethodno iskustvo u trgovini plinom ili bilo kakvoj drugoj energetskoj djelatnosti. Samo Jureković zna kako su jedan profesionalni vozač i jedan odvjetnik mogli zadovoljiti uvjet prema kojem je za dobivanje dozvole potrebno imati dovoljan broj stručno osposobljenih radnika.

”Ključna je poruka da su institucije hrvatske države, dapače Vlade, bile te koje su otkrile ovaj slučaj zlouporabe, nisu ga otkrili ni policija ni pravosudna tijela, već Ured za sprječavanje pranja novca, odjel u okviru Ministarstva financija.” 

HDZ na početku mandata ministra financija Zdravka Marića htio ukinuti Ured za sprječavanje pranja novca, ali se od toga pod pritiskom javnosti odustalo. Marić se jadan umorio te, kao i tć, na vrijeme nestao, a Ured je postupao po prijavi banaka. Koje su primijetile sumnjive i neobično visoke uplate na račun penzionera Dane Škugora, oca Inina direktora Damira ŠkugoraMarko Rakar iz Udruženja ovlaštenih istražitelja prijevara odmah se zapitao kako je moguće činjenicu da su banke otkrile sumnjivu uplatu na račun fizičke osobe proglasiti pobjedom ili velikim otkrićem hrvatske Vlade. 

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/cekajte-pa-je-li-ovo-moguce-pogledajte-sto-je-otkriveno-u-aferi-teskoj-milijardu-kunu-pomalo-je-nevjerojatno-da-je-ovo-nekome-promaknulo-1221134
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 2 Sep - 20:09

ovo o ukidanju ureda za sprječavanje pranja novca je jača glupost jer je to propisano na razini EU

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 2 Sep - 20:15

jastreb wrote:
dijagram wrote:
javi
Pokrećete revoluciju???

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 23 Gulag10

2014-04-16

Back to top Go down

Post by niels Fri 2 Sep - 20:19

marcellus wrote:ovo o ukidanju ureda za sprječavanje pranja novca je jača glupost jer je to propisano na razini EU

Nikakva ukidanja.

Samo preimenovati iz “Ured za sprječavanje pranja novca” u “Ured za pranje novca” i sve 5.

Ionako će Plenki staviti Lovru Kuščevića na čelo OLAF-a, pa kad zgrabe u EU fondove…uskoci se zelene u grobovima od zavisti, kud neće Grbin i Grmoja.

Koji je zatražio da Predsjednik RH sazove Sabor na izvanredno zasjedanje. Kad si govedo koje je 7 godina saborski zastupnik, ali ne znaš tko ti i kada saziva Sabor…dobro, on ne zna ni glasovati.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Fri 2 Sep - 20:26

Oni ključevi od Bijele kuće koje je Trump iz gift shopa dao Vucicu da se retardirano pohvali s njima…da prime hadezeovca u Bijelu kuću, išetao bi on sa ključevima bez da pita.

Ali pravim.

Sutra ujutro bi tražili srebrninu, čiste pelene za Bidnog, nuklearne šifre i sef iz Ovalnog ureda.

Naše diplomate neće više u Vatikanu niti primati u onoj sobi s pozlaćenim stropom - bilo koji sastanak dulji od 15 minuta i mrknuli bi i zlato, boju, cigle i stupove.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Fri 2 Sep - 20:30

veber wrote:

(inače-zločinačku zabraniti. sve koji su participirali u vlasti u zatvor zajedno s obitelji. tri koljena, minimum. oduzeti svu imovinu i po babi i po stričevima. aktivne članove zločinačke kazniti s oduzimanjem imovine i minimum 150 000€ kazne, bivše članove i simpatizere kazniti sa 100 000€-onda bi se dio vratio kaj je stoka pokrala)

Ja sam veberu čovjek koji ne voli komplikacije.

Pare ne buš vidjel, al nikad.

Štrik.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by veber Fri 2 Sep - 21:18

deda, zato sam ja u njemačkoj, a marc dere lovu u rvackoj.
neki put nije dobro bit školovan, neki put je dobro biti i u partiji.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 4 Sep - 8:23

veber wrote:deda, zato sam ja u njemačkoj, a marc dere lovu u rvackoj.
neki put nije dobro bit školovan, neki put je dobro biti i u partiji.

kaj sad marcelo je u hdz...pa nitko iz stranke mi nije javio :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 4 Sep - 11:28

niels wrote:
veber wrote:

Ja sam veberu čovjek koji ne voli komplikacije.

Pare ne buš vidjel, al nikad.

Štrik.

ja sam davno dao prijedlog kako riješiti problem korupcije u Hrvatskoj pa niko ne jebe

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao - Page 23 30152311

stavio ovo na fejs, pita neko šta nemate dulju gredu

reko ima al ju je HDZ ukrao

dva po dva, vele, trajaće ko turska serija

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 24 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next

Back to top

- Similar topics