Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:End wrote:HZV
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Kako je lipo bit navijač splitskog Hajduka…
Savršenstvo!
<3
Savršenstvo!
<3
2021-02-25
Oni tebe varaju ...
Zeko-
2015-08-26
Zekane, šta bi da da možeš bit navijač Hajduka iz Splita?
<3
<3
2021-02-25
Radije bi se ubio ...
Zeko-
2015-08-26
Možeš ti bolje, ovo rade samo pubertetlije ...fridrih_niche wrote:Zeko wrote:Sve na svitu…
<3
Zeko-
2015-08-26
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/marko-livaja-igrat-cu-dok-ne-osvojim-titulu-s-hajdukom-a-da-sam-u-cityju-nista-mi-ne-bi-bilo-zanimljivo-15258720
hrana za sektaše.
nada živi vječno.
hrana za sektaše.
nada živi vječno.
sitting_bull-
2015-09-28
"Ne razmišljam o tome. Igrao sam vani, sve sam prošao, nije da mi gori pod nogama da negdje moram ići. Ali gdje da idem? Sigurno me neće zvati Juventus nego klub koji je šesti-sedmi. I što ću ja tamo?"
možda bi mogao probati u torinu tamo sada uzimaju propale igrače, pa da skupa s atletičarom ne osvoji ništa i završi 10.
možda bi mogao probati u torinu tamo sada uzimaju propale igrače, pa da skupa s atletičarom ne osvoji ništa i završi 10.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zasto bi on ista probavao, covjek je reprezentativac koji zabija vazne golove...End wrote:"Ne razmišljam o tome. Igrao sam vani, sve sam prošao, nije da mi gori pod nogama da negdje moram ići. Ali gdje da idem? Sigurno me neće zvati Juventus nego klub koji je šesti-sedmi. I što ću ja tamo?"
Guest- Guest
Ako je najbolji igrač i strijelac HNL-a propali igrač, šta ćemo onda s ostalim smećem ala Oršić, Petković, Livakovic?End wrote:"Ne razmišljam o tome. Igrao sam vani, sve sam prošao, nije da mi gori pod nogama da negdje moram ići. Ali gdje da idem? Sigurno me neće zvati Juventus nego klub koji je šesti-sedmi. I što ću ja tamo?"
:D
2021-02-25
kako vas opet sudac pazi i mazi: livaja je za nasrtaj na kataneca trebao dobiti žuti karton, a fossati za uletavanje sa dvije noge u stanića crveni. da je stanić imao nogu na podlozi bila bi mu brutalno slomljena.
sektaška mafija opet jaše.
sektaška mafija opet jaše.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Niko kao Hajduk iz Splitaaaa!
<3
2021-02-25
Ka sta sam reka, Livaja ove sezone vise asistira nego zabija.
Golove cuva za reprezentaciju...
Golove cuva za reprezentaciju...
Guest- Guest
Prvi strijelac i asistent lige, a ‘propali’ igrač…
2021-02-25
Pa dobro 'ajde, igralo se dok Š.R.D. ne zabije ... Prvo su pokazali 7 minuta nadoknade,onda su nakon toga to promijenili u 8 minuta, a gol su zabili u 9-oj minuti ... A gol je zabio igrač koji uopće nije trebao igrati ovu utakmicu, jer je prošlo kolo trebao biti isključen što automatski znači jednu utakmicu suspenzije ... Dakle, zabio je u utakmici gdje više nije trebao igrati i onda je zabio u utakmici koju uopće nije trebao igrati ... I onda sektaši trabunjaju kak' suci navlače za Dinamo ... Da nije žalosno bilo bi smiješno ... Rekao sam već, sudačka mafija upregnula je sve snage da se Jakobušićeva petoljetka o 2. mjestima ostvari ... Al' bit će teško, jer Osijek je igrački daleko jači od Š.R.D.-a ... A o Dinamu je sve rekao Bilić ...
Zeko-
2015-08-26
julardžija je dobio izravni crveni za puno benigniji start, nego što je bio fossatijev.
naravno, sektaši ni slova.
jednako tako se livaji puštaju bez prekršaja sva njegova držanja i podmetanja, a na njemu se sviraju baletni prekršaji.
zato se lijepo vidjelo u europi kako tamo ne prolaze livajini predfaulovi pa je za prvi takav pokušaj popio žuti karton.
no, ni svo ovo sudačko pomaganje neće pomoći.
ovu utakmicu kao da je sudio maksimović, jer je razvidno da bi se igralo dok hajduk ne zabije gol.
naravno, sektaši ni slova.
jednako tako se livaji puštaju bez prekršaja sva njegova držanja i podmetanja, a na njemu se sviraju baletni prekršaji.
zato se lijepo vidjelo u europi kako tamo ne prolaze livajini predfaulovi pa je za prvi takav pokušaj popio žuti karton.
no, ni svo ovo sudačko pomaganje neće pomoći.
ovu utakmicu kao da je sudio maksimović, jer je razvidno da bi se igralo dok hajduk ne zabije gol.
sitting_bull-
2015-09-28
Igracina!!!fridrih_niche wrote:Prvi strijelac i asistent lige, a ‘propali’ igrač…
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Igracina!!!fridrih_niche wrote:Prvi strijelac i asistent lige, a ‘propali’ igrač…
2021-02-25
Al šta kmece ovi tatticari, a deset utakmica su ove sezone dobili u 90+ zoni…
Jebeni kmečavci!
;)
Jebeni kmečavci!
;)
2021-02-25
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50