Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
O Hajduče, o Hajduče
Dica su tvoja uvik uz tebeeeee
<3
Kako je lipo bit navijač najvećeg kluba Hrvatske i šire okolice...
Niko kao Hajduk iz Splita!
<3
<3
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
bolje čestitaj dinamu za novi milijun koji će vam sjesti u blagajnu iako ne zaslužujete apsolutno ništa
End- Posts : 21177
2015-08-25
To se zove bolest iliti nije bolest samo kad te nešto boli ...fridrih_niche wrote:O Hajduče, o Hajduče
<3
<3
Zeko-
2015-08-26
Taj novac koji Uefa daje HNS-u da podijeli klubovima nam ne treba (na racun rezultata Lopova).End wrote:bolje čestitaj dinamu za novi milijun koji će vam sjesti u blagajnu iako ne zaslužujete apsolutno ništa
Dapace, vratit cemo ga. Dobri momci iz Torcide vec racunaju koliko baklji triba zapaliti i baciti na teren da nam opale kaznu da vratimo te sporke i smrdljive novce.
Budi bez brige...
Guest- Guest
Hahaha, pa to vam je taman da bar Livaju platite za ovu godinu, jer ne bude vam on vječno igrao na dug ... Živčeki mu već pomalo popuštaju i lijepo se to vidi po njegovim igrama u posljednje vrijeme ...
Zeko-
2015-08-26
kud će suza, neg' na oko.Andreas Goldberger wrote:Taj novac koji Uefa daje HNS-u da podijeli klubovima nam ne treba (na racun rezultata Lopova).End wrote:bolje čestitaj dinamu za novi milijun koji će vam sjesti u blagajnu iako ne zaslužujete apsolutno ništa
Dapace, vratit cemo ga. Dobri momci iz Torcide vec racunaju koliko baklji triba zapaliti i baciti na teren da nam opale kaznu da vratimo te sporke i smrdljive novce.
Budi bez brige... :;):
i pri svijesti i u svojoj podsvijesti sektaši znaju kako stoje stvari, ali sektaški racio ipak ne može uvijek kontrolirati podsvijest.
ovo "pri svijesti" je u pravilu posao za bolnicu sveti ivan.
sitting_bull-
2015-09-28
Nada nikad ne umire, ajmo Hajduceee!
<3
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
niels likes this post
Vaša nada umrla je onog trenutka kad je ždrijebanje završilo ... Ispravno je da nada umire posljednja, a ne da nikad ne umire ...
Zeko-
2015-08-26
samo treba hrabro igrati, i nešto naučiti usput kd jačih ekipa.. i Dinamo može od svojih žutih protivnika naučit kako držati loptu, nije znanost..
Naprijed Š.R.D., samo hrabro ... Navijam večeras za vas točno toliko kol'ko ste vi jučer navijali za nas ... Reciprocitet ...
Zeko-
2015-08-26
Pobjedom u produžecima protiv norveškog Bodo/Glimta (4:1) nogometaši Dinama osigurali su plasman u grupnu fazu Lige prvaka. Nakon utakmice oglasio se i Marko Brkljača koji je ovog ljeta preselio s Poljuda na Maksimir.
Objavio je na svom Instagram profilu fotografiju s još jednim bivšim hajdukovcem, Martinom Baturinom, koji je na početku ove sezone preuzeo plavu desetku od Brune Petkovića:
"Nije loše biti u Dinamu", napisao je Brkljača uz tri plava srca.
Objavio je na svom Instagram profilu fotografiju s još jednim bivšim hajdukovcem, Martinom Baturinom, koji je na početku ove sezone preuzeo plavu desetku od Brune Petkovića:
"Nije loše biti u Dinamu", napisao je Brkljača uz tri plava srca.
Zeko-
2015-08-26
Pa je, obojicu je Š.R.D. škartao pa su u Dinamu završili ... A mali Brkljača je sa Š.R.D.-om igrao juniorske kvalifikacije za LP, ispao, otišao u Dinamo i sad ima juniorsku LP sa Dinamom ... Nije mali blesav ...
Zeko-
2015-08-26
žuta podmornica riješila sektaše u leru
opet europa 0 bodova
zgubidani
opet europa 0 bodova
zgubidani
2015-08-25
sad se skoncentrirati na HNL, pojačati krađe, barem dva penala za krivaju po tekmi pošto u europi kurcom mrdnuti ne može niti je ikad mogao
2015-08-25
Ende ja ka dinamovac ti jebem mater sugavu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
nisu zaslužili sektaši da ih braniš, bez milosti prema lopovima parazitima
2015-08-25
Ne znam jedino sto polufinalist LP radi u kvalifikacijama KL, to je pitanje za Uefu...
Bez obzira sto smo ih mi izvukli (a ne netko drugi) malo nakaradno...
Bez obzira sto smo ih mi izvukli (a ne netko drugi) malo nakaradno...
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50