Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Strahonja istaknuo da se suđenje stabiliziralo pa izjavio: 'Dinamo je trebao dobiti još jedan penal, ima više elemenata'
Na početku se radi o guranju, a kasnije o hrvačkom zahvatu. Igrač u bijelom napadača baca u gol. Ovo je hrvanje trajalo i ovo je evidentni prekršaj. Ranije smo upozoravali na ovakve situacije u fazi obrane. To je prekršaj, ako je u kaznenom prostoru, onda je to penal i žuti karton", veli Kovačić.
"Opet, radi se o hvatanju s dvije ruke, što smo spomenuli u prethodnoj situaciji. To je prekršaj, potezanje s dvije ruke, kazneni udarac i žuti karton", zaključio je.
SMRDLJIVI BESRAMNI SEKTAŠKI LOPOVI
PUJ
Na početku se radi o guranju, a kasnije o hrvačkom zahvatu. Igrač u bijelom napadača baca u gol. Ovo je hrvanje trajalo i ovo je evidentni prekršaj. Ranije smo upozoravali na ovakve situacije u fazi obrane. To je prekršaj, ako je u kaznenom prostoru, onda je to penal i žuti karton", veli Kovačić.
"Opet, radi se o hvatanju s dvije ruke, što smo spomenuli u prethodnoj situaciji. To je prekršaj, potezanje s dvije ruke, kazneni udarac i žuti karton", zaključio je.
SMRDLJIVI BESRAMNI SEKTAŠKI LOPOVI
PUJ
End- Posts : 21177
2015-08-25
Onda je i na Markanu bija penal koji nije sviran?
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Kakav penal na Livaji? Pa Šutalo ga taknuo nije, a to kaj su igrači Š.R.D.-a naučili padati čim netko prođe pored njih i na to padanje dobili lani hrpu penala, drugi je par rukava ... A penal na Periću, koji je svima promakao pa i VAR sucima, bio je čak i daleko veći penal od dosuđenog na Petkoviću, al' svjesni smo mi da je Pajač dosudio evidentni penal na Periću, ne bi dosudio ovaj na Petkoviću jer nešto vam je vaš Pajač morao progledati kroz prste ...
Zeko-
2015-08-26
Dobro vam se zahuktala medijska i ‘ekspertna’ mašinerija…
Jebate, rade prikovrimeno sa bacanjem pijeska u oci…
Top…
;)
Top…
;)
2021-02-25
Jedina srica da internet pamti...fridrih_niche wrote:Dobro vam se zahuktala medijska i ‘ekspertna’ mašinerija…
Top…
;)
Mario Strahonja nakon prvog derbija ove sezone na Maksimiru.
Osvrnuo se na situaciju kod kornera za Hajduk kad je Perić srušio Grgića i navukao mu majicu na glavu...
"Vidimo da se nešto događa, vidimo i obostrano povlačenje, a Grgić se povukao naglo i pao i ustvari sam je sebi skinuo majicu, definitivno može se suditi penal u ovoj situaciji kad bi izolirali samo ovu situaciju ali ja ga nebi sudio jer lopta nije bila u fokusu, a i teško je suditi ovakav penal u derbiju. Po meni sudac Bel i suci u VAR sobi su osjetili temperaturu te situacije i pravilno odlučili da nije penal."
Mario Strahonja nakon drugog derbija ove sezone na Poljudu.
U 58. minuti se dogodio start Eleza na Periću:
"Ovdje je bilo elemenata za kazneni udarac. Presvjesno hvatanje s obje ruke, silina guranja u vrata. Ovo je definitivno prekršaj koji se može okarakterizirati kao kazneni udarac i trebao se uključiti VAR."
Vise nije bitno jeli lopta u fokusu, a i ne bi bio problem suditi takav penal u derbiju, nije bitna ni temperatura situacije...
Kriteriju, prijatelju stari gdje si...
Guest- Guest
LOPOVI KAKO VAS NIJE SRAMOTA
uz sve krađe opet ste predmet sprdnje i ismijavanja
ne postoji jadniji klub od sekte
uz sve krađe opet ste predmet sprdnje i ismijavanja
ne postoji jadniji klub od sekte
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa dobro, jel' si ti pogledao snimku tog duela Eleza i Perića? Pa Elez ga je navlačio pola minute, na kraju ga je uhvatio sa obje ruke i doslovno bacio u gol, jebote, ako to nije bio faul onda ne znam kaj je to faul ... Mislim, Dinamo u toj utakmici nije zaslužio više od boda zbog katastrofalno odigranog prvog poluvremena, iako i protiv takvog Dinama Š.R.D. nije napravio ništa osim tog gola, ali kaj je - je ... Zamisli kaj bi vi tu pisali da je Perić nekog vašeg igrača tako bacio u svoj gol a da nije suđen penal ... Bili bi tu krivi masoni, Mamić, bila bi to urota Zrinjsko-Frankopanska ... Sjeti se prekršaja Moharramija u Salzburgu kad je samo stavio ruku na rame igraču Salzburga, suđen je penal, a baš ti si ovdje napisao kako je penal bio čist ... Onda samo budi objektivan i ništa drugo ... Sjeti se utakmice Dinama u Cluju kad je za manji prekršaj Teophilla suđen penal i Teophille je dobio crveni, pa utakmice protiv Sakhtara u Zagrebu gdje je suđen penal nakon duela Teophilla i golmana Sakhtara ... Nije dobro sve gledati samo s navijačke strane ... U svim ovim situacijama mi smo krivili Teophilla za debilne reakcije a ne suca i zato bi bilo dobro da i vi, za obje situacije, krivite Eleza za debilne reakcije ...
Zeko-
2015-08-26
A kako je bilo kmečanja protiv Salzburga kad je svira neki glupi prekršaj, van fokusa igre, dok je Petković zabija gol…
Bilo je drvljem i kamenjem protiv suca, al sad se pisma minja, jbg…
Sad pase i druga solucija…
E, moji tatticari, ko vas ne zna, skupo bi vas platija…
2021-02-25
Zato se nakon utakmica u Europi cude svi skupa s tim placenicima kaj analiziraju...fridrih_niche wrote:A kako je bilo kmečanja protiv Salzburga kad je svira neki glupi prekršaj, van fokusa igre, dok je Petković zabija gol…
A Europa im se ruga primjerice zbog onog simuliranja Ivanuseca, a oni ne znaju da im je to znalo svirati u HNL-u...
Guest- Guest
e, moji sektaši!fridrih_niche wrote:A kako je bilo kmečanja protiv Salzburga kad je svira neki glupi prekršaj, van fokusa igre, dok je Petković zabija gol…
:rasta:
to protiv salzburga je katastrofa za nekog suca koji sudi ligu prvaka jer je on svirao napamet, uopće nije vidio što se događa iza njegovih leđa i izvan šesnaesterca.
posebice je to katastrofalno u vrijeme u kojem postoji var, a činjenica je kako je udarac iz kuta već bio izveden.
fokus igre na metar od gola i fokus igre na 18 metara od gola???
taman ostaviš dojam kako nisi kreten, a ti se onda potrudiš pokvariti taj dojam.
sreća za suca je što je ovdje bio u pitanju dinamo i odluka na dinamovu štetu.
pa vi ovdje kmečite zbog livajinog simuliranja kad ga je šutalo, za razliku od situacije kod gola, pratio i bez prekršaja onemogućio komfornu situaciju iz koje livaja zabija.
sitting_bull-
2015-09-28
Daj pogledaj opet tu situaciju oko Perića i penala i pogledaj di balun ide…
Niste normalni vise s tim penalima…
Sviraju vam se non stop, a ni to vam nije dovoljno…
;)
;)
2021-02-25
daj se sjeti onoga što ti je zeko napisao o penalu koji je sviran kontra dinama kad je teophile zveknuo onog golmana.fridrih_niche wrote:Daj pogledaj opet tu situaciju oko Perića i penala i pogledaj di balun ide…
;)
teophile je bio na rubu šesnaesterca, a lopta je bil 15 metara dalje na rubu 16.erca par metara do korner linije.
ovdje se izvodio korner i elez je složio perića k'o stipe miočić daniela cormiera.
je, pila naopako nije loša taktika, posebice kad je hajduk u pitanju.
eto, sad se lijepo vidjelo da dinamu sviraju tek svaki drugi penal, a za hajduk izmišljaju i penale i crvene kartone i svako malo vam opraštaju isključenja i niti to vam nije dovoljno.
sitting_bull-
2015-09-28
Tri dana prošlo od utakmice, a tovari još uvijek kmeče po svim forumima. Kako bi tek bilo da ih je sudac oštetio?
Tominjo wrote:Tri dana prošlo od utakmice, a tatticari još uvijek kmeče po svim forumima. Kako bi tek bilo da ih je sudac oštetio?
2021-02-25
Vic i je u tome kaj on nije svira prekršaj, jer da ga je svira izvodio bi se prekršaj pošto je lopta već bila u igri, a ne bi se ponavljao korner ... On je svira a da ni sam ne zna kaj ...fridrih_niche wrote:A kako je bilo kmečanja protiv Salzburga kad je svira neki glupi prekršaj, van fokusa igre, dok je Petković zabija gol…
Zeko-
2015-08-26
Penal Eleza je sigurno bio jer je lopta bila u fokusu i to je bila ta temperatura situacije...
Guest- Guest
Pa nije baš istina da protivničkom igraču možeš nekažnjeno otkinuti glavu, ako lopta nije u fokusu ...
Zeko-
2015-08-26
Pa dobro, al' dokle budete krali ? Pogotovo tu jadnu Goricu ... Bog te jebo, za opstanak bi se borili da nema sudačke mašinerije, već su vam donijeli minimalno 10 bodova, a još nije ni pola prvenstva ...
Zeko-
2015-08-26
Vi ste pokrali Goricu u 94.-oj, o čemu ti pričaš?
Lol…
:D
Lol…
:D
2021-02-25
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50