Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
Pa igrali su bez 7 igrača iz udarnih 11 i rastepli su vas ... Nisam znao da je Vlašić bio u 17-oj momčadi West Hama, a osim toga mi smo te pobijedili ...fridrih_niche wrote:Druga momčad Villarreala?
A koja momčad West Hama je bila igrala protiv GNK Lopova?
17-a?
Puši kurac, Barca fan boy!
Btw. jel to radiš sezonu u Dalmaciji, picko?
:D
Zeko-
2015-08-26
Doma... vama sektasima je cudno kad kad netko ustaje u 5 h kad ste lijencine i neradnici..fridrih_niche wrote:A di si onda, nesrico simpatična?
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Gledao sam taj autogol maloprije 10-ak puta i ne mogu se oteti dojmu da se Livaja u toj situaciji totalno pogubio i da je mislio kako se nalazi pred protivničkim golom ... Ovo nije bila nespretna reakcija igrača nakon kakvih padaju autogolovi, ovo je bio baš udarac napadača na protivnički gol ...
Zeko-
2015-08-26
Umisto da dodes u Dalmaciju pa spis do podne...End wrote:Doma... vama sektasima je cudno kad kad netko ustaje u 5 h kad ste lijencine i neradnici..fridrih_niche wrote:A di si onda, nesrico simpatična?
<3
Guest- Guest
Hajduk nije izgledao dobro, ali dali su dva gola. Ako atmosfera na Poljudu bude ne dobra, nego baš zastrašujuća, nešto što se ne vidi ni u Latinskoj Americi, Hajduk ima neke šanse.
Više je ovo psihologija nego nogomet, znam, ali šok bi mogao pomoći Hajduku. Villareal je odličan, ali nije neprelazan.
Više je ovo psihologija nego nogomet, znam, ali šok bi mogao pomoći Hajduku. Villareal je odličan, ali nije neprelazan.
niels-
2021-04-26
Ma sve ovisi o Villarealu ... Ako će biti ozbiljni i ne bez 7 prvotimaca, dat' će im u Splitu 5 komada ... Nema njih Š.R.D. čime dobiti, publika ne igra, a oni u takvoj atmosferi igraju u Španjolskoj svaku gostujuću utakmicu ...
Zeko-
2015-08-26
Zato Torcida i ne treba napraviti uobičajenu koreografiju i izigravati gospodu, kad to ionako nisu.
Jednom im se isplati da obodre svoje i prestrave tuđe, da na Poljudu naprave nešto što se ne viđa svaki dan, da znaju ako ne izgube da živi neće otići s Poljuda. Neka ritualno zakolju par stotina šišmiša i poškrope i napiju im se krvi...
Jednom im se isplati da obodre svoje i prestrave tuđe, da na Poljudu naprave nešto što se ne viđa svaki dan, da znaju ako ne izgube da živi neće otići s Poljuda. Neka ritualno zakolju par stotina šišmiša i poškrope i napiju im se krvi...
niels-
2021-04-26
Vlašić i deset juniora, to je bila postava...Zeko wrote:Pa igrali su bez 7 igrača iz udarnih 11 i rastepli su vas ... Nisam znao da je Vlašić bio u 17-oj momčadi West Hama, a osim toga mi smo te pobijedili ...fridrih_niche wrote:Druga momčad Villarreala?
17-a?
Trojica upisala prve seniorske minute, lol...
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Hajduk nema šanse protiv Villarreala ni na Poljudu...
Prevelika je razlika u kvaliteti, jbg...
;)
;)
2021-02-25
ne treba gledati sve crno, jake utakmice su dobro iskustvo, nije ni Dinamo preko noći postao konkurentan, treba naučitit nešto iz ovog
Bogami ti si ko cetnikZeko wrote:Ma sve ovisi o Villarealu ... Ako će biti ozbiljni i ne bez 7 prvotimaca, dat' će im u Splitu 5 komada ... Nema njih Š.R.D. čime dobiti, publika ne igra, a oni u takvoj atmosferi igraju u Španjolskoj svaku gostujuću utakmicu ...
Navijat protiv svog domaceg kluba.
Svala cast. Nemoj vise govorit nista sektasima
Isti si
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Na ovom tekstu ti skidam kapu.fridrih_niche wrote:Hajduk nema šanse protiv Villarreala ni na Poljudu...
;)
Realnost je realnost i ovo nije ironija.
Ja nisa Zeko i Shitting da mrzim
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jebat ga, triba bit realan...FRANK wrote:Na ovom tekstu ti skidam kapu.fridrih_niche wrote:Hajduk nema šanse protiv Villarreala ni na Poljudu...
;)
Likovi igrali u prvoj brzini i ubili nas...
Ne daj ti Boze da tribaju vatat rezultat protiv nas, to bi bija masakr...
;)
2021-02-25
Ko navija protiv svog domaćeg kluba? Samo sam realan ... Ne navijam ni za Š.R.D., a ni protiv njih ... Čista neutralnost, a i sa time sam bolji od njih koji navijaju samo i isključivo protiv Dinama čak i kad je protiv Partizana igrao ... Njima se godinama jebe za Euro-koeficijent, a onda kad u kvalifikacijama izvuku prvo portugalce, a onda Villareal, cvile kak' nisu imali sreće u ždrijebu ... I sreću treba zaslužiti ... Makar, njima su i Dila Gori, United s Malte i Tobolčari nesretan ždrijeb ...FRANK wrote:Bogami ti si ko cetnikZeko wrote:Ma sve ovisi o Villarealu ... Ako će biti ozbiljni i ne bez 7 prvotimaca, dat' će im u Splitu 5 komada ... Nema njih Š.R.D. čime dobiti, publika ne igra, a oni u takvoj atmosferi igraju u Španjolskoj svaku gostujuću utakmicu ...
Isti si
Zeko-
2015-08-26
Znaci navijas protiv njih cim si neutralan.Zeko wrote:Ko navija protiv svog domaćeg kluba? Samo sam realan ... Ne navijam ni za Š.R.D., a ni protiv njih ... Čista neutralnost, a i sa time sam bolji od njih koji navijaju samo i isključivo protiv Dinama čak i kad je protiv Partizana igrao ... Njima se godinama jebe za Euro-koeficijent, a onda kad u kvalifikacijama izvuku prvo portugalce, a onda Villareal, cvile kak' nisu imali sreće u ždrijebu ... I sreću treba zaslužiti ... Makar, njima su i Dila Gori, United s Malte i Tobolčari nesretan ždrijeb ...FRANK wrote:Bogami ti si ko cetnikZeko wrote:Ma sve ovisi o Villarealu ... Ako će biti ozbiljni i ne bez 7 prvotimaca, dat' će im u Splitu 5 komada ... Nema njih Š.R.D. čime dobiti, publika ne igra, a oni u takvoj atmosferi igraju u Španjolskoj svaku gostujuću utakmicu ...
Isti si
Znaci nebrigaju te oficijalno ali u dusi si ipak protiv hrvatskog kluba.
Evo ja ih isto nesmekan ali opet navijam za njih da prodju dalje.
Dapace dabogda mi odnili ligu prvaka a oni tu konferenciju.
Vidis razlike izmedju mene i tebe.
Smatram da si dobar covik.
Vjerujem da bi se u tvojoj kuci nazdera i naloka ko krmcina ali nemas karaktera
2015-09-13
Vlašić i 10 juniora? A Areola, Noble, Jarmolenko i Fomals su juniori?fridrih_niche wrote:Vlašić i deset juniora, to je bila postava...Zeko wrote:Pa igrali su bez 7 igrača iz udarnih 11 i rastepli su vas ... Nisam znao da je Vlašić bio u 17-oj momčadi West Hama, a osim toga mi smo te pobijedili ...fridrih_niche wrote:Druga momčad Villarreala?
17-a?
Trojica upisala prve seniorske minute, lol...
Evo ti postave West Hama u toj utakmici:
Areola (29 g.), Ashby (20 g.), Baptiste (18 g.), Alese (20 g.), Longelo (21 g.), Kral (23 g.), Noble (34 g.), Jarmolenko (32 g.), Fomals (25 g.), Vlašić (24 g.), Perkins (18 g.)
Prosjek godina im je točno 24,0, a vrijednost kadra prema TM-u bila je 64,85 mil. eura ... Jedino kaj si pogodio u svom lupetanju je to da su 3 igrača West Hama upisala prve seniorske minute ... A kaj je najvažnije, mi smo taj West Ham pobijedili, a ovi su vas, bez 7 standardnih igrača, doslovno rastepli ...
Zeko-
2015-08-26
dobro si popušio foru licemjernog sektašafridrih_niche wrote:Jebat ga, triba bit realan...FRANK wrote:Na ovom tekstu ti skidam kapu.fridrih_niche wrote:Hajduk nema šanse protiv Villarreala ni na Poljudu...
;)
Likovi igrali u prvoj brzini i ubili nas...
Ne daj ti Boze da tribaju vatat rezultat protiv nas, to bi bija masakr...
;)
već sutra hajduc će biti veći od barcelone
ko da si od jučer na forumu
lopovima ne vjerujem ništa
End- Posts : 21177
2015-08-25
A vidi ovog marofskog tovara koja zlica mala...
Tužno...
:(
Tužno...
:(
2021-02-25
Pa mi igramo protiv kluba koji je u zadnje dvije godine uzeo EL i igrao polufinale LP, protiv kluba koji je jucer rastavio jedan AM i jednog Simeone-a...kic wrote:
ne treba gledati sve crno, jake utakmice su dobro iskustvo, nije ni Dinamo preko noći postao konkurentan, treba naučitit nešto iz ovog
Ako je dobar podatak koji sam jutros procitao igralo je 10 igraca koji su igrali i protiv nas (sto prva postava, sto ulasci s klupe).
Jasno je o kojem se klubu radi, ne postoji tezi u ovom trenutku. Lakse bi bilo igrati protiv City-a ili PSG jer bi te oni podcjenili i igrali bi s rezervama rezervi, s mladim igracima debitantima dok su ovi ipak igrali u jakom sastavu.
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50