Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
Zeko wrote:Ovo je slika autobusa koji je dočekao Š.R.D.-ovce u Španjolskoj ...
Vidljivo je kol'ko je Š.R.D. poznat klub u Europi da mu ni ime ne znaju napisati ...
pišanje po raspalim sekturinama
End- Posts : 21177
2015-08-25
Iljadu sektasaJack Torrance wrote:Pozdrav gudaru iz Vinjana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bolje da niste poveli, samo ste ih raspizdili ... Inače, strašan gol Penalivajića ... Bitno je da se trpa, nema veze na čiji gol ...
Zeko-
2015-08-26
Za razliku od tebe ja bas sada navijam za hrvatski klub Hajduk.Zeko wrote:Bolje da niste poveli, samo ste ih raspizdili ... Inače, strašan gol Penalivajića ... Bitno je da se trpa, nema veze na čiji gol ...
Ali ja sam ipak hrvat
A ti to nisi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Odlogiraj se i ne diži mi nerve za kurac, da te jeba vise Dambrauskas i njegova ostavka...vuksadinare wrote:ode dambrauskas
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
A gdje sam ja to napisal da ja ne navijam za Š.R.D.? Navijam za Š.R.D. točno tol'ko kol'ko oni navijaju za Dinamo kad igra Europu ... Ni više ni manje ...FRANK wrote:Za razliku od tebe ja bas sada navijam za hrvatski klub Hajduk.Zeko wrote:Bolje da niste poveli, samo ste ih raspizdili ... Inače, strašan gol Penalivajića ... Bitno je da se trpa, nema veze na čiji gol ...
Ali ja sam ipak hrvat
A ti to nisi
Zeko-
2015-08-26
Samo to nemoj želiti, pa to je najbolji litvanski trener u Hrvatskoj ... Uostalom i zašto bi otiš'o? Pa ne igra on, koristi igrače koje ima i koje su mu Jakobušić i onaj njegov sunarodnjak doveli ... To kaj su ti igrači limitirani nije on kriv, pa nemreš ti graditi ekipu na posuđenim igračima koje boli kurac za Š.R.D. ...vuksadinare wrote:ode dambrauskas
Zeko-
2015-08-26
Tko se nije puskom borio za Hrvatsku taj nezna sta je ljubav.Zeko wrote:A gdje sam ja to napisal da ja ne navijam za Š.R.D.? Navijam za Š.R.D. točno tol'ko kol'ko oni navijaju za Dinamo kad igra Europu ... Ni više ni manje ...FRANK wrote:Za razliku od tebe ja bas sada navijam za hrvatski klub Hajduk.Zeko wrote:Bolje da niste poveli, samo ste ih raspizdili ... Inače, strašan gol Penalivajića ... Bitno je da se trpa, nema veze na čiji gol ...
Ali ja sam ipak hrvat
A ti to nisi
Boli.me kurac za mrznju torcide i bbb.
2015-09-13
Prizeljkiva sam poraz od 2 razlike...
Realno sad imamo neke sanse makar skroz male, a da smo dobili ne bi imali nikakve.
Villareal je odlicna ekipa...
Realno sad imamo neke sanse makar skroz male, a da smo dobili ne bi imali nikakve.
Villareal je odlicna ekipa...
Guest- Guest
Šanse za kaj imate?
Zeko-
2015-08-26
Dobro Niche ne nerviraj se.fridrih_niche wrote:Odlogiraj se i ne diži mi nerve za kurac, da te jeba vise Dambrauskas i njegova ostavka...vuksadinare wrote:ode dambrauskas
Nece Valdasu nitko dati otkaz zbog trabunjanja redikula po fejsu i forumu...
Guest- Guest
imamo rupu u obrani i na klupi..u dvije utakmice inkasirali osam golova..a mogli smo stradati i duplo...
vuksadinare- Posts : 100369
2015-09-08
dobili ste po tamburi od druge momcadi villareala
komedija
najbolji je bio eng komenrator koji je cijelu utakmicu pricao levađa ili leviđa haha
toliko o tom propalitetu kojega nitko ziv ne zna
komedija
najbolji je bio eng komenrator koji je cijelu utakmicu pricao levađa ili leviđa haha
toliko o tom propalitetu kojega nitko ziv ne zna
2015-08-25
Druga momčad Villarreala?
A koja momčad West Hama je bila igrala protiv GNK Lopova?
17-a?
Puši kurac, Barca fan boy!
Btw. jel to radiš sezonu u Dalmaciji, picko?
:D
A koja momčad West Hama je bila igrala protiv GNK Lopova?
17-a?
Puši kurac, Barca fan boy!
Btw. jel to radiš sezonu u Dalmaciji, picko?
2021-02-25
Ljudima triba zabranit internet...vuksadinare wrote:vratite tramezzania..koliko kosta da kosta...
Nije sloboda za svakoga...
;)
2021-02-25
bas, jesi lud lopovefridrih_niche wrote:Btw. jel to radiš sezonu u Dalmaciji, picko?
2015-08-25
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50