Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
Nisu ni do tad izgledali dobro, no dobro.kic wrote:
iskreno meni je Hajduk dobro izgledao dok onaj crni u obrani nije Gerrardovski isao stopat loptu u svojih 16m
Svatko ima pravo na kiks... Stvar je samo koliko cesto se dogada...
Guest- Guest
Onda ja vama želim da Cacic i Livakovic sta duže ostanu u Dinamu...Zeko wrote:Ma tu je nebitno 'ko je svinja, a 'ko ovan ... Bitno je da govoriš i želiš isto ono što bi i on govorio i želio ... A to je litvanac što duže u Š.R.D.-u ...fridrih_niche wrote:On je svinja, a ja sam ovan...Zeko wrote:Jesi ti Krešo Antolić? Ovo ni on ne bi bolje sročio ...fridrih_niche wrote:Samo idiot bi Valdasa pretvorija u bivšeg trenera Hajduka...
Za njega je samo kontinuitet ispravna odluka uprave...
Covik mora bit na kormilu godinama...
;)
Ne daj Boze da sam taj olos...
;)
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Taj kiks je slomija utakmicu, jbg...Andreas Goldberger wrote:Nisu ni do tad izgledali dobro, no dobro.kic wrote:
iskreno meni je Hajduk dobro izgledao dok onaj crni u obrani nije Gerrardovski isao stopat loptu u svojih 16m
Ne bi Lopovi inače ni gola zabili...
;)
2021-02-25
kic likes this post
Jebote, želiš isto kaj i ja ...fridrih_niche wrote:Onda ja vama želim da Cacic i Livakovic sta duže ostanu u Dinamu...Zeko wrote:Ma tu je nebitno 'ko je svinja, a 'ko ovan ... Bitno je da govoriš i želiš isto ono što bi i on govorio i želio ... A to je litvanac što duže u Š.R.D.-u ...fridrih_niche wrote:On je svinja, a ja sam ovan...Zeko wrote:Jesi ti Krešo Antolić? Ovo ni on ne bi bolje sročio ...fridrih_niche wrote:Samo idiot bi Valdasa pretvorija u bivšeg trenera Hajduka...
Za njega je samo kontinuitet ispravna odluka uprave...
Covik mora bit na kormilu godinama...
;)
Ne daj Boze da sam taj olos...
;)
<3
Zeko-
2015-08-26
Uvijek nešto slomi utakmicu ... No, realno trebali ste dobiti 9 komada ... Poveli ste golom kojeg je Atanasov zabio Dinamu i nikada nikome više neće tako nešto zabiti i bila bi prava sportska nepravda da vam Dinamo nije uvalio bar ta 4 koja je uvalio ... Sad pjevajte i vi i Penalivajić "mrzim Dinamo srpsko ime to", sad bar imate razlog za mržnju, jer rastepli su vas k'o beba zvečku ... Sve mi se čini da se HNL vraća na stare postavke, Rijeka i Osijek su u totalnom kurcu, a od vas smo duplo bolji što su i pokazale ove 2 posljednje utakmice ... U prvoj vas je spasio Kalinić koji je branio utakmicu života, a u drugoj morate biti sretni kaj ste dobili samo 4 komada ...fridrih_niche wrote:Taj kiks je slomija utakmicu, jbg...Andreas Goldberger wrote:Nisu ni do tad izgledali dobro, no dobro.kic wrote:
Ne bi Lopovi inače ni gola zabili...
;)
Zeko-
2015-08-26
Ovo mi je najjace .
Osobe bez ikakvoga zbacaja u dinamu i hajduku raspravljahu i istima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Ovo mi je najjace .
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:FRANK wrote:Ovo mi je najjace .
2021-02-25
Bog te ne jebe sinoc san se ubio od droge.
A i sutra cu ako Bog da
A i sutra cu ako Bog da
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa kaj nije bolje pričati o Dinamu i Š.R.D.-u nego o drogi?FRANK wrote:Bog te ne jebe sinoc san se ubio od droge.
A i sutra cu ako Bog da
Zeko-
2015-08-26
Hajduk živi vječno!
Kako je lipo bit navijač splitskog velikana...
<3
Kako je lipo bit navijač splitskog velikana...
<3
2021-02-25
Zovi čovika, zovi Contrerasa!FRANK wrote:Bog te ne jebe sinoc san se ubio od droge.
A i sutra cu ako Bog da
Za dicu Kostarike!
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Pozdrav gudaru iz Vinjana
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Daj bože da se Villarealu ne igra ta seljačka liga konferencije i da puste Š.R.D. u tu smiješnu ligu za male klubove ... Titulu prvaka možemo odmah proslaviti sa 20-ak bodova prednosti, jer Š.R.D nema roster ni za borbu na jednom frontu, a kamoli za tri ... ...
Zeko-
2015-08-26
U zivotu sam se nacita svega ali ovakvu glupost jos nisam.Zeko wrote:Daj bože da se Villarealu ne igra ta seljačka liga konferencije i da puste Š.R.D. u tu smiješnu ligu za male klubove ... Titulu prvaka možemo odmah proslaviti sa 20-ak bodova prednosti, jer Š.R.D nema roster ni za borbu na jednom frontu, a kamoli za tri ... ...
Daj boze istu srecu Hajduku u toj konfer.endalnoj neznam to cak ni napisati kao i dinamu u lp ili u uefa
2015-09-13
A kaj točno je tu glupost? Smanji bijelo, jebote ... Pa budeš znal napisati ...FRANK wrote:U zivotu sam se nacita svega ali ovakvu glupost jos nisam.Zeko wrote:Daj bože da se Villarealu ne igra ta seljačka liga konferencije i da puste Š.R.D. u tu smiješnu ligu za male klubove ... Titulu prvaka možemo odmah proslaviti sa 20-ak bodova prednosti, jer Š.R.D nema roster ni za borbu na jednom frontu, a kamoli za tri ... ...
Daj boze istu srecu Hajduku u toj konfer.endalnoj neznam to cak ni napisati kao i dinamu u lp ili u uefa
Zeko-
2015-08-26
Pusi kurac neplacas mi ti
A i tebi bilje bilo da zapalis koju djoju
2015-09-13
FRANK wrote:Pusi kurac neplacas mi ti
2021-02-25
Ovo je slika autobusa koji je dočekao Š.R.D.-ovce u Španjolskoj ...
Vidljivo je kol'ko je Š.R.D. poznat klub u Europi da mu ni ime ne znaju napisati ...
Vidljivo je kol'ko je Š.R.D. poznat klub u Europi da mu ni ime ne znaju napisati ...
Zeko-
2015-08-26
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50