Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih_niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Zeko wrote:Naravno da je lipo ... Čovjek se na svašta navikne ...
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
<3
2021-02-25
Molim boga da nekim čudom prođete portugalce, jer onda imate priliku "osvetiti" Dinamo kojeg je Villareal izbacio u četvrtfinalu EL prije 2 godine ... No dobro, takvi se protivnici dobivaju nakon kaj vam se godinama jebe za koeficijent ...
Zeko-
2015-08-26
Kad bi bar Livakovic branija za Portugalce i Villarreal, onda bi igrali grupu...
Ovako je nemoguce, jbg...
Ali...
... Hajduk živi vječno!
<3
Ali...
... Hajduk živi vječno!
<3
2021-02-25
Ovo za Livakovića se apsolutno slažem s tobom ... Trebamo ga dati nekome i još mu 100 eura staviti u džep, jer ovo kak' on brani sad već više od godinu dana živa je smijurija ...
Al' nikad ne reci nikad, ni nama protiv Tottenhama nitko nije davao ni promil šanse za prolaz, a ni Unitedu s Malte protiv Š.R.D.-a ...
Al' nikad ne reci nikad, ni nama protiv Tottenhama nitko nije davao ni promil šanse za prolaz, a ni Unitedu s Malte protiv Š.R.D.-a ...
Zeko-
2015-08-26
tovari vec polozili oruzje, kakav mali propali klubic imaju
FUJ
FUJ
End- Posts : 21177
2015-08-25
možda bi igrali grupu i da ne brani lovre.fridrih_niche wrote:Kad bi bar Livakovic branija za Portugalce i Villarreal, onda bi igrali grupu...
Ali...
... Hajduk živi vječno!
<3
je, u superkupu vas je spasio, ali jedna tekma nije mjerilo, kao što jedan kiks livakovića nije mjerilo.
ovo s hajdukom ti zoveš životom za vječnost?
ideš!
sitting_bull-
2015-09-28
Mamic ce od buduce prodaje Orsica Petkovica i Livakovica od transfera uzeti 65% novca.
I kurvin sin sa kozare govori o dinamovom priljevu novca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
udbaški sin izmišlja i sam komentira svoje izmišljotine.FRANK wrote:Mamic ce od buduce prodaje Orsica Petkovica i Livakovica od transfera uzeti 65% novca.
sitting_bull-
2015-09-28
Gotov si majku ti jebensitting_bull wrote:udbaški sin izmišlja i sam komentira svoje izmišljotine.FRANK wrote:Mamic ce od buduce prodaje Orsica Petkovica i Livakovica od transfera uzeti 65% novca.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jest ces svojim ustima govna koja izaseres
2015-09-13
https://telesport.telegram.hr/na-prvu/hajduk-je-u-prodaju-pustio-posebnu-livajinu-majicu-zbog-navale-pala-web-stranica/
The Best!
<3
The Best!
<3
2021-02-25
nije se znalo do prije godinu dana da lik postoji
prejadno
prejadno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Već dvi godine je najbolji HNL igrač, o kakvoj godini ti pričaš?
Puši kurac, lopovski lažove!
Puši kurac, lopovski lažove!
2021-02-25
U 25+ godina koliko iden na kup nije mi se nikad do sad desilo da nisan ima di parkirat motor ka sinoć.
Znači motor, ne auto.
Zbog toga zakasnija, dolazin isprid, gledan di ću, za uć na malu red sve do Vukovarske. Iden iza Babilona i ulazin na veliku u 9 manje kvarat (dodjela je bila u 10) kad tamo ne može više stat ni igla a kamo li da ima mista za sist. Pogled priko puta a na maloj čovik na čoviku, dica vise po ogradi, za sve skupa ladnih 5000 svita koliko stane kad se stadion nakrca do ibera.
Ništa, stojin cilo vrime na noge, šta je na kraju bila mala cijena za platit za vidit susret i pozdrav ove dvi ikonetine, zadnje prave hajdučke 10-ke i bradatog, istetoviranig mavericka, lude glave u još luđen gradu.
Ibro je konačno dobija dostojnog nasljednika.
Reka bi slika skuplja od Mona Lise, ali ta štraca ima svoju cijenu, ovo je neprocjenjivo.
Bože dragi, je lipo živit u vrime baluna sa skaline
Znači motor, ne auto.
Zbog toga zakasnija, dolazin isprid, gledan di ću, za uć na malu red sve do Vukovarske. Iden iza Babilona i ulazin na veliku u 9 manje kvarat (dodjela je bila u 10) kad tamo ne može više stat ni igla a kamo li da ima mista za sist. Pogled priko puta a na maloj čovik na čoviku, dica vise po ogradi, za sve skupa ladnih 5000 svita koliko stane kad se stadion nakrca do ibera.
Ništa, stojin cilo vrime na noge, šta je na kraju bila mala cijena za platit za vidit susret i pozdrav ove dvi ikonetine, zadnje prave hajdučke 10-ke i bradatog, istetoviranig mavericka, lude glave u još luđen gradu.
Reka bi slika skuplja od Mona Lise, ali ta štraca ima svoju cijenu, ovo je neprocjenjivo.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
U petak na prvi dan prodaje karata za sutra srušili im ticketing platformu. Oni popravili.fridrih_niche wrote:https://telesport.telegram.hr/na-prvu/hajduk-je-u-prodaju-pustio-posebnu-livajinu-majicu-zbog-navale-pala-web-stranica/
The Best!
<3
Navijači be like: Challenge accepted.
Danas na prvi dan prodaje Markanovih majica srušili im webshop. Još ga nisu popravili.
Teški Hajduk živimo, opsjednuti totalno momenat
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Koja romantika...Jack Torrance wrote:U 25+ godina koliko iden na kup nije mi se nikad do sad desilo da nisan ima di parkirat motor ka sinoć.
Znači motor, ne auto.
<3
2021-02-25
Imamo sličan potpis ahahaha...Jack Torrance wrote:U petak na prvi dan prodaje karata za sutra srušili im ticketing platformu. Oni popravili.fridrih_niche wrote:https://telesport.telegram.hr/na-prvu/hajduk-je-u-prodaju-pustio-posebnu-livajinu-majicu-zbog-navale-pala-web-stranica/
The Best!
<3
Navijači be like: Challenge accepted.
Danas na prvi dan prodaje Markanovih majica srušili im webshop. Još ga nisu popravili.
Teški Hajduk živimo, opsjednuti totalno momenat
Dobro, moj je bolji, ajde...
2021-02-25
Kaže Lukša za Novu godinu da on voli okrugle brojke i da bi volija da 2022. završimo s 50 iljada.
Pratimo predsjedniče tvojih 50 i dižemo za još 50.
Peti GRAD po veličini u RH. Izgleda da je prasad ipak bila u pravu kad su govorili da ne može ULICA vodit klub
Pratimo predsjedniče tvojih 50 i dižemo za još 50.
Peti GRAD po veličini u RH. Izgleda da je prasad ipak bila u pravu kad su govorili da ne može ULICA vodit klub
2017-04-24
Samo Hajduk...
100 000 je ništa...
Ako Boca može imat 300 000, možemo i mi bar pola od toga...
Split > Buenos Aries
:D
100 000 je ništa...
Ako Boca može imat 300 000, možemo i mi bar pola od toga...
Split > Buenos Aries
:D
2021-02-25
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50