ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kina vs USA

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Kina vs USA - Page 8 Empty Re: Kina vs USA

Post by dijagram Tue 2 Aug - 18:30

Kinezi kmece.

To se u ovom trenutku i ocekuje od njih.

Najbolje da im je svejedno i ne reagiraju,...ko nasa politicka elita.

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 2 Aug - 18:37

Što vele rusi, da su se amerikanci izravno uključili u sukob u ukrajini... Znači to je to... Sad cirkoni lete u ime odmazde... Dobro ako ne sad, a ono jednom nekad...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 2 Aug - 18:42

ŠEFICA Zastupničkog doma SAD-a Nancy Pelosi danas je stigla na Tajvan.
Očekuje se da će Pelosi odsjesti u hotelu Grand Hyatt u Taipeiju gdje će prespavati. Ispred hotela održava se mali prosvjed prokineske skupine koja se protivi njezinom posjetu. Neki su držali transparente s natpisom "idi kući, ratna huškačice", prenosi BBC. 
Tajvanski mediji javljaju da će se Pelosi sutra ujutro sastati s predsjednicom Tajvana Tsai Yingwen, prije odlaska u tajvanski parlament, a poslijepodne u muzej ljudskih prava. Pelosi je najviše rangirana američka političarka koja je posjetila Tajvan od tadašnjeg predsjednika Zastupničkog doma Newta Gingricha koji je došao u Tajvan 1997. godine.

ovako ce u kini pri posjeti nekog ruskog duznosnika pro USA demonstranti nedat spavat , ae
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram Tue 2 Aug - 18:46

Nabijem nensi, xia, joea, putka, plenku, kizu i.....zanamari :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber Tue 2 Aug - 18:55

di je joda?
jel ju srušilo?

ili će i rusija.upsss kina popušiti kurčinu kao i tatari.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Tue 2 Aug - 19:06

mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
of kors ili ofkors?
Pa djesi vesh masina,jesi opet pocheo lokati jeftinu brlju?
ti kao i onaj.
zakvačiš priksu i eto 30 000usd

doduše ti čistiš račiće za 30 000

godišnje.

Ma jock ja godishnje zaradim 2$ a ti si multimillioner,i gle chuda zaboli me kurac za to shto  imash vishe.Ali ima neshto shto se ne moze kupiti lovom  a to je kurchina.Da se upoznamo dokoljenko a ti ??Nego kada cesh u penziju da uziivash i nishta ne radish jer nema smisla da toliko zaradjuujesh a rintash tri posla.Pazii da ti cure ne ulove kakve srbeke oni ce ti razjebati i njih i imovinu.To je gamad srpska,samo love pichke koje imaju pare.A sada mrsh nazad u kariolu i tamo chekaj da ti se opet javim.

za razliku od tebe.
ne radim.
odnosno drkam kurac i plaćaju me za to.

činjenica je ta da vi neuki nemrete neku plaću ostvariti.
niti škole niti pameti.

onda na opskurnom forumu sipate žuč.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 2 Aug - 19:16

LET kojim je šefica američkog Zastupničkog doma Nancy Pelosi putovala na Tajvan pratili je više od 708 tisuća ljudi, što je prema podacima Flightradara24 najpraćeniji let u povijesti njihove stranice. 
Praćenje leta dovelo je do iznimno velikog opterećenja platforme Flightradar24.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 2 Aug - 19:27

debotoijusto wrote:[size=44]LET kojim je šefica američkog Zastupničkog doma Nancy Pelosi putovala na Tajvan pratili je više od 708 tisuća ljudi, što je prema podacima Flightradara24 najpraćeniji let u povijesti njihove stranice. [/size]
[size=44]Praćenje leta dovelo je do iznimno velikog opterećenja platforme Flightradar24.[/size]
707 000 kineza gleda ka'ce nestat s radara...i qrchina

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 2 Aug - 19:41

Hektorović wrote:Kina vs USA - Page 8 FZKujQlXoAALfih?format=jpg&name=large
ahahahahahahahahahahahah

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 2 Aug - 19:47

ovo stvarno postoji na wikipediji

https://en.wikipedia.org/wiki/China%27s_final_warning

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 2 Aug - 19:48

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 2 Aug - 20:05

Kinezi su popušili, nisu imali muda stresti babetinu.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by mentalitet Tue 2 Aug - 20:18

veber wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
of kors ili ofkors?
ti kao i onaj.

godišnje.

Ma jock ja godishnje zaradim 2$ a ti si multimillioner,i gle chuda zaboli me kurac za to shto  imash vishe.Ali ima neshto shto se ne moze kupiti lovom  a to je kurchina.Da se upoznamo dokoljenko a ti ??Nego kada cesh u penziju da uziivash i nishta ne radish jer nema smisla da toliko zaradjuujesh a rintash tri posla.Pazii da ti cure ne ulove kakve srbeke oni ce ti razjebati i njih i imovinu.To je gamad srpska,samo love pichke koje imaju pare.A sada mrsh nazad u kariolu i tamo chekaj da ti se opet javim.

za razliku od tebe.
ne radim.

niti škole niti pameti.

Tko sipa zuch mamu ti bolesnu schwapsku?Da li si ti ikada o nekome napisao neku lijepu rijech?Svi ti smetaju i bolesno si ljubomoran na sve zivo.Mogu samo zamsliiti tvoj koshmar u glavi ,a dokazano da su takvi tipovi teshki alkici l drogerashiJa se ovdje nisam nikada hvalio materijalnim osim kurchinom sa kojom sam uchinio puno zadovoljstva zenama,pa me i dan danas pamte i nisam jebavao kao ti nego vodo ljubav sa njma , niti otvaram teme o vesh mashini tvrdeci da si neki ing.a da tu perilicu ne znash sam ukljuchiti pa su te ove inteligentne zene sa foruma popljuvale kao zadnje smece.Mene bi bilo sram ,ugasio bi profil i nikada se vishe ne bi pojavljivao na bilo kojem forumu,ali schwapche nema stida,poznata osobina idiota..Nego je li Njemachka kupila dovoljno ugljena,da se ne smrznesh tamo.Chuj chime se on hvali kao da zivii u srednjem vijeku kada je ugalj bio glavni izvor za griijanje u kucanstvima.Stari,davno sam zakljuchiio da bolesne budale nije zdravo chitati ali mii se zaplicesh za noge pa ti moram odgovoriti.Eno ti onaj Ero ,isti ste pa komuniciiraj sa njime ,ja nemam zivaca sa takvim budalama ,u prevodu odjebi i jebi si mater,dosadan si kao ush.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet Tue 2 Aug - 20:23

n_razbojnik wrote:
debotoijusto wrote:[size=44]LET kojim je šefica američkog Zastupničkog doma Nancy Pelosi putovala na Tajvan pratili je više od 708 tisuća ljudi, što je prema podacima Flightradara24 najpraćeniji let u povijesti njihove stranice. [/size]
[size=44]Praćenje leta dovelo je do iznimno velikog opterećenja platforme Flightradar24.[/size]
707 000 kineza gleda ka'ce nestat s radara...i qrchina

Kinezi imaju svoj internet i prstup je dozvoljen samo njima tako da logcho zakljuchujem da su to ameri ostal zapadnjaci koji su normalno zabrnuti zbog idiota koji ih vode .

2020-07-05

Back to top Go down

Post by veber Tue 2 Aug - 21:12

mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
of kors ili ofkors?
ti kao i onaj.

godišnje.

za razliku od tebe.
ne radim.

niti škole niti pameti.

Tko sipa zuch mamu ti bolesnu schwapsku?Da li si ti ikada o nekome napisao neku lijepu rijech?Svi ti smetaju i bolesno si ljubomoran na sve zivo.Mogu samo zamsliiti tvoj koshmar u glavi ,a dokazano da su takvi tipovi teshki alkici l drogerashiJa se ovdje nisam nikada hvalio materijalnim osim kurchinom sa kojom sam uchinio puno zadovoljstva zenama,pa me i dan danas pamte i nisam jebavao kao ti nego vodo ljubav sa njma , niti otvaram teme o vesh mashini tvrdeci da si neki ing.a da tu perilicu ne znash sam ukljuchiti pa su te ove inteligentne zene  sa foruma popljuvale kao zadnje smece.Mene bi bilo sram ,ugasio bi profil i nikada se vishe ne bi pojavljivao na bilo kojem forumu,ali schwapche nema stida,poznata osobina idiota..Nego je li Njemachka kupila dovoljno ugljena,da se ne smrznesh tamo.Chuj chime se on hvali kao da zivii u srednjem vijeku kada je ugalj bio glavni izvor za griijanje u kucanstvima.Stari,davno sam zakljuchiio da bolesne budale nije zdravo chitati ali mii se zaplicesh za noge pa ti moram odgovoriti.Eno ti onaj Ero ,isti ste pa komuniciiraj sa njime ,ja nemam zivaca sa takvim budalama ,u prevodu odjebi i jebi si mater,dosadan si kao ush.
kaj ono veliš?
6usd/h te plaćaju. ne kao kinezi 15€/h.

ili su indijci u pitanju? navodno ta ekipa plaća
11€/h
prestani lagati, prestani bulazniti.
ako netko nema bliskih osoba onda ste to vi; ero, serbinjo, ti. i slična ekipa koja nikada nije saživjela.

tvoj upis o ugljenu govori koliko se "kužiš" u energetiku. svjetske odnose i energente.
(i koja sada perilica?)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by pizzon Tue 2 Aug - 21:16

s obzirom da je komunizam
dramsticna promena vlsti
uspostavljena zlocinackom
revolucijom,
deo naroda mora da ima prava da
zadrzi demokratuju na nebitno
kom nivou ona funkcionisala.
ful uz drugaricu pelosi i tajvan.
to jeste kina, ali njen najbolji deo.
H.K. lome nasilnim putem

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet Tue 2 Aug - 21:41

Jebo te ameri malo priznaju pa malo ne priznaju.Ajde neka netko pred americhkim sudom pokusha
osporiti svoj potpis ,ako si neshto potpisao pa kazesh da to vishe ne vrijed.Shto misliite kako cete proci?

Rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih naroda 2758
https://upwikihr.top/wiki/united_nations_general_assembly_resolution_2758

2020-07-05

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 2 Aug - 21:54

Ajde šupčino odjebi u troskoku, jebo te onaj koji te drži u usa, ako uopće i jesi tamo... Nisi ni svjestan da bi u narednom razdoblju mogao guliti u nekom koncentracijskom logoru u koji će biti smještani svi rusokinezofili... Ako do sada i nisam bio za taj način riješavanja problema, od 24.02.2022. nemam ni truna dileme... Sve vas treba pohvatati i dati vam na volju... Ili pješke goli i bosi put rusije na i kine ili u logor pa da tamo konačno neki kurac privredite...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 2 Aug - 22:31

veber wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
of kors ili ofkors?
ti kao i onaj.

godišnje.
Nema te tu dugo no eto za tvoju informaciju dopisuješ se sa idiotom koji je napisao da su T55 rusi izumili u ww2 i da su s njima razvalili njemce. Jel trebam što dadati za tog mentalnog idiota?

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 2 Aug - 22:59

Koliko čitam po facebooku veliki broj amerikanaca (republikanci) navijaju da Kina obori njihovu babu.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by veber Tue 2 Aug - 23:46

Šandor Winnetou wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
of kors ili ofkors?
ti kao i onaj.

godišnje.
Nema te tu dugo no eto za tvoju informaciju dopisuješ se sa idiotom koji je napisao da su T55 rusi izumili u ww2 i da su s njima razvalili njemce. Jel trebam što dadati za tog mentalnog idiota?
ne dopisujem se.
lik je teži 10kre.

zato sam te davno pitao koja je razlika top i/ili haubica.

lijepo si mi objsanio, sada znam.

kada krenemo rokat po tenkovima, ne bum s haubicama.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics