Kina vs USA
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Kina vs USA
ne dopisujem se.Šandor Winnetou wrote:Nema te tu dugo no eto za tvoju informaciju dopisuješ se sa idiotom koji je napisao da su T55 rusi izumili u ww2 i da su s njima razvalili njemce. Jel trebam što dadati za tog mentalnog idiota?veber wrote:ti kao i onaj.mentalitet wrote:Pa djesi vesh masina,jesi opet pocheo lokati jeftinu brlju?veber wrote:of kors ili ofkors?mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
zakvačiš priksu i eto 30 000usd
doduše ti čistiš račiće za 30 000
godišnje.
lik je teži 10kre.
zato sam te davno pitao koja je razlika top i/ili haubica.
lijepo si mi objsanio, sada znam.
kada krenemo rokat po tenkovima, ne bum s haubicama.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:ne dopisujem se.Šandor Winnetou wrote:Nema te tu dugo no eto za tvoju informaciju dopisuješ se sa idiotom koji je napisao da su T55 rusi izumili u ww2 i da su s njima razvalili njemce. Jel trebam što dadati za tog mentalnog idiota?veber wrote:ti kao i onaj.mentalitet wrote:Pa djesi vesh masina,jesi opet pocheo lokati jeftinu brlju?veber wrote:of kors ili ofkors?mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
godišnje.
lik je teži 10kre.
Ma da, on je struchnjak za oruzje kao ti za IT pa ne zna koliko jedna gusjenica ima chlanaka na tom T34 ali zna da to nije T55 pa se kreten ulovio toga broja jer mu je forma od sushtine uvijek bila vaznja zato shto nema mozga da zaokruz jednu cjelinu pa se ulovi za neshto ne bitno shto je dokaz ogranichenog uma kao i ti.Ovdje ima obrazovanih ljudi i to se moze vdjet iz njihovih upisa ,a vama nekoliicini je mjesto uu Vrapchu.Tako i ti pravish se mutav (mozda se i ne pravsh) da ne znash upalti "vesh mashinu" i kao chudish se i pravsh da nemash pojma shto je to.Ma jebem li vam mamaru seljachku idite nekom drugom prodavati tu svoju pamet i zamjenjvati teze.Imalo pismen chovjek vas je vec davno provalio ali pametniiji od mene nece da imaju posla sa govniima osim vas par choporasha kojii lizete jedni drugima guzicu jer mislite da ste tako jach i pametnjAli jebeno je to ,ono shto ne postoji na Googlu to za vas i ne postoji.Ja priznajem da me to ne interesira (vojna tehnika i naoruzanje alii vjerujem onom T.vidi se da chovjek to poznaje)jer se ne slaze sa mojom filozofijom zivota.Ne bi ja vama odgovarao ali mi se stalno zaplicete za noge i nkad vam dovoljno udaraca uu rebra pa me mazohstichk pratite po forumu trazeci josh.Kad ce vam dosaditi da vam jebem mater i da vas poniizavam majmuni jedni,nemate ni zrno ponosa.
I što kažeš budaletino, došao ti u ameriku i ne znaš engleski ali si se zaposlio odma u hotelu sa 5 zvjezdica ( bez znanja engleskog jel) i tamo jebavao švabice jer si znao njemački.mentalitet wrote:veber wrote:ne dopisujem se.Šandor Winnetou wrote:Nema te tu dugo no eto za tvoju informaciju dopisuješ se sa idiotom koji je napisao da su T55 rusi izumili u ww2 i da su s njima razvalili njemce. Jel trebam što dadati za tog mentalnog idiota?veber wrote:ti kao i onaj.mentalitet wrote:Pa djesi vesh masina,jesi opet pocheo lokati jeftinu brlju?veber wrote:of kors ili ofkors?mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
godišnje.
lik je teži 10kre.
Ma da,
Ajde mrš u pičku materinu tulavu, ti si etalon za glupost, tebi displey na mobu pukne svaki par dana od silne količine gluposti. Idi pogledaj si rodni list da se uvjeriš tko si a ne umišljeno govno na hrpi govana koje svakodnevno izasereš
Šandor Winnetou wrote:I što kažeš budaletino, došao ti u ameriku i ne znaš engleski ali si se zaposlio odma u hotelu sa 5 zvjezdica ( bez znanja engleskog jel) i tamo jebavao švabice jer si znao njemački.mentalitet wrote:veber wrote:ne dopisujem se.Šandor Winnetou wrote:Nema te tu dugo no eto za tvoju informaciju dopisuješ se sa idiotom koji je napisao da su T55 rusi izumili u ww2 i da su s njima razvalili njemce. Jel trebam što dadati za tog mentalnog idiota?veber wrote:ti kao i onaj.mentalitet wrote:Pa djesi vesh masina,jesi opet pocheo lokati jeftinu brlju?veber wrote:of kors ili ofkors?mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
godišnje.
lik je teži 10kre.
Ma da,
Ajde mrš u pičku materinu tulavu, ti si etalon za glupost, tebi displey na mobu pukne svaki par dana od silne količine gluposti. Idi pogledaj si rodni list da se uvjeriš tko si a ne umišljeno govno na hrpi govana koje svakodnevno izasereš
Jebo ti konj matereshinu glupu (jebo te bog kako me ove glupe idiotske budale znaju iznervirati sa svojim glupim shvacanjem zvota
i napisanoga,zakljuchuju po sebi ako ja lazem mora da svi lazu) da si se makao iz svoje jebene vukojebiine onda bi znao o chemu pricham,pa necu valjda svakome seljoberu na forumu objashnjavati da znanje nekog jezika podrazumijeva pravilan govor,chitanje i pisanje a ne shutanjem frazama (hvala lijepa,izvolite,chime vas mogu usluziti ,dovdjenja,da l ste zadovoljn td.) koje ne znache da znash neki jezik.Plus toga svi koji zive vani pocheli su negdje raditi sa povrshnim ili nikakviim znanjem jezika ili su kao na gradjevini imali ljude koji su im prevodili shto trebaju i shto se od njih ochekuje da rade.Majmune,sistem rada na zapadu je tako organiiziran da bi chak i ti tako glup moga raditi na mijeshanju maltera.Ne trebaju oni pisce poezije i romana nego shljskere u tvom sluchaju mjeshalica za koju ne treba nikakva shkola kao ni u Hrvatskoj.Znao sam izmuckati 800 koktela glupane zato shto na zapadu morash nauchiti osnove nekog posla u mome sluchaju Bariste a taj sam zanat izuchio kod najboljih (italijana). Dodje ti gost ,kaze ti ime koktela ti napravish i dash mu ,on ti plati i ako je zadovoljan da ti neki tips.Izbroji pizda ti materiina na hrvatskom koliko ti je potrebno rijechi za tu uslugu?(Da li je potrebno znanje jezka,uu nekm sluchajevima nje ni dozvoljeno razgovarati sa gostom osim sluzbeno u vezi posla,nije to knjizevniiklub nepismena budalo ) Kako su se zaposhljavali po Njemachkoj(tko god tamo radi ili je zivio sjeca se svojih pochetaka koji su slichni onima koje sam ovdje opisao)Dakle opet si ispao glup ko kurac jer se petljash tamo gdje ti nije mjesto.Mijeshash malter pizda ti materina i ostavljash drugome da razmshlja o poslu i to na hrvatskom jer s nesposoban da nadjesh bolji possao u vlastitoj vukojebini a kamo li u inozemstvu.Evo Veber ce ti objasniti kako muca i dan danas schwapski.Trebaju godine idiote proci da nauchish jezik nije to mijeshanje betona, to zahtjieva mozdanu masu koju ti nemash pa si se i prhvatiio takvog posla gdje ne treba razmishljati a poznato je da takve poslove uglavnom rade nepismene budale koje su skakutale oko shkole pa nemaju ni osnovnu.Mrsh u sto pizdi materinih idiote.Ajde napishi neshto o kineskom naoruzanju polupsmena spodobo.Parim da te je caca kao onog Eru tukao toljagom po glavushc pa ostale posljedce
1272108.shtml
Joint military exercises around the island of Taiwan by the Chinese People's Liberation Army (PLA) continued Wednesday with a joint blockade, sea assault and land and air combat trainings, involving the use of advanced weapons including J-20 stealth fighter jets and DF-17 hypersonic missiles after the drills started on Tuesday evening, when US House Speaker Nancy Pelosi landed on the island which seriously violates China's sovereignty.
The exercises are unprecedented as the PLA conventional missiles are expected to fly over the island of Taiwan for the first time, the PLA forces will enter area within 12 nautical miles of the island and that the so-called median line will cease to exist, experts said, noting that by surrounding Taiwan entirely, the PLA is completely blockading the island demonstrating the Chinese mainland's absolute control over the Taiwan question.
Joint military exercises around the island of Taiwan by the Chinese People's Liberation Army (PLA) continued Wednesday with a joint blockade, sea assault and land and air combat trainings, involving the use of advanced weapons including J-20 stealth fighter jets and DF-17 hypersonic missiles after the drills started on Tuesday evening, when US House Speaker Nancy Pelosi landed on the island which seriously violates China's sovereignty.
The exercises are unprecedented as the PLA conventional missiles are expected to fly over the island of Taiwan for the first time, the PLA forces will enter area within 12 nautical miles of the island and that the so-called median line will cease to exist, experts said, noting that by surrounding Taiwan entirely, the PLA is completely blockading the island demonstrating the Chinese mainland's absolute control over the Taiwan question.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Konjino ne znaš ni vrijeđati kako treba, dovoljna je jedna rečenica da te ubijem u pojam jer si plod incesta i sodomije.mentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:I što kažeš budaletino, došao ti u ameriku i ne znaš engleski ali si se zaposlio odma u hotelu sa 5 zvjezdica ( bez znanja engleskog jel) i tamo jebavao švabice jer si znao njemački.mentalitet wrote:veber wrote:ne dopisujem se.Šandor Winnetou wrote:Nema te tu dugo no eto za tvoju informaciju dopisuješ se sa idiotom koji je napisao da su T55 rusi izumili u ww2 i da su s njima razvalili njemce. Jel trebam što dadati za tog mentalnog idiota?veber wrote:ti kao i onaj.mentalitet wrote:Pa djesi vesh masina,jesi opet pocheo lokati jeftinu brlju?veber wrote:of kors ili ofkors?mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
godišnje.
lik je teži 10kre.
Ma da,
Jebo ti konj matereshinu glupu (jebo te bog kako me ove glupe idiotske budale znaju iznervirati sa svojim glupim shvacanjem zvota
i napisanoga,zakljuchuju po sebi ako ja lazem mora da svi lazu) da si se makao iz svoje jebene vukojebiine onda bi znao o chemu pricham,pa necu valjda svakome seljoberu na forumu objashnjavati da znanje nekog jezika podrazumijeva pravilan govor,chitanje i pisanje a ne shutanjem frazama (hvala lijepa,izvolite,chime vas mogu usluziti ,dovdjenja,da l ste zadovoljn td.) koje ne znache da znash neki jezik.Plus toga svi koji zive vani pocheli su negdje raditi sa povrshnim ili nikakviim znanjem jezika ili su kao na gradjevini imali ljude koji su im prevodili shto trebaju i shto se od njih ochekuje da rade.Majmune,sistem rada na zapadu je tako organiiziran da bi chak i ti tako glup moga raditi na mijeshanju maltera.Ne trebaju oni pisce poezije i romana nego shljskere u tvom sluchaju mjeshalica za koju ne treba nikakva shkola kao ni u Hrvatskoj.Znao sam izmuckati 800 koktela glupane zato shto na zapadu morash nauchiti osnove nekog posla u mome sluchaju Bariste a taj sam zanat izuchio kod najboljih (italijana). Dodje ti gost ,kaze ti ime koktela ti napravish i dash mu ,on ti plati i ako je zadovoljan da ti neki tips.Izbroji pizda ti materiina na hrvatskom koliko ti je potrebno rijechi za tu uslugu?(Da li je potrebno znanje jezka,uu nekm sluchajevima nje ni dozvoljeno razgovarati sa gostom osim sluzbeno u vezi posla,nije to knjizevniiklub nepismena budalo ) Kako su se zaposhljavali po Njemachkoj(tko god tamo radi ili je zivio sjeca se svojih pochetaka koji su slichni onima koje sam ovdje opisao)Dakle opet si ispao glup ko kurac jer se petljash tamo gdje ti nije mjesto.Mijeshash malter pizda ti materina i ostavljash drugome da razmshlja o poslu i to na hrvatskom jer s nesposoban da nadjesh bolji possao u vlastitoj vukojebini a kamo li u inozemstvu.Evo Veber ce ti objasniti kako muca i dan danas schwapski.Trebaju godine idiote proci da nauchish jezik nije to mijeshanje betona, to zahtjieva mozdanu masu koju ti nemash pa si se i prhvatiio takvog posla gdje ne treba razmishljati a poznato je da takve poslove uglavnom rade nepismene budale koje su skakutale oko shkole pa nemaju ni osnovnu.Mrsh u sto pizdi materinih idiote.Ajde napishi neshto o kineskom naoruzanju polupsmena spodobo.Parim da te je caca kao onog Eru tukao toljagom po glavushc pa ostale posljedce
Tajvan su Kinezi blokirali mornaricom sa svih strana
Svega mi, bit ce specijalna operacija
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
n_razbojnik-
2014-04-15
Globalna ekonomija = rat. Isto ka i bolesti.melkior wrote:Ništa od rata, ekonomija prije svega.
Oko Tajvana je pak uključen i treći faktor - mikročipovi.
War is to the 21st century what oil was to the 20th; the pillar that supports the global economy.
svega ti, kada peking zasvjetli. opet ćeš cvilit. samo onda u paketu treba i moskvu obasjati.Ringo10 wrote:Tajvan su Kinezi blokirali mornaricom sa svih strana
2014-12-30
Ako su ispucali 191 balističku raketu samo kao za početak vježbe, koliko ih onda imaju?
crvenkasti-
2014-04-17
Džabe im to kada je bila prilika da se pokažu oni se usrali ko pičkice. Ništa od te vježbe i slično. Kineska populacija bijesna na vodstvo partije, ekonomija počela da pada, ovi obećali rat, obični građani udarali lajkove na društvenim mrežama,spremni bili Švabe 1941 a ono.. Nu nam rakete na vježbi...
AssadNaPodmornici wrote:Džabe im to kada je bila prilika da se pokažu oni se usrali ko pičkice. Ništa od te vježbe i slično. Kineska populacija bijesna na vodstvo partije, ekonomija počela da pada, ovi obećali rat, obični građani udarali lajkove na društvenim mrežama,spremni bili Švabe 1941 a ono.. Nu nam rakete na vježbi...
A ti misliš da su trebali gađati Nancy Pelosi i ubiti je?
crvenkasti-
2014-04-17
Da i obračunati se sa američkim flotom koja bi reagirala. Poraziti ih i uspostaviti totalnu dominaciju nad svijetom. Zakurac sada ispaljuju stotine raketa u prazno, tamo su im bila 4 američka nosača, a ovi se usrali ko grlice a prije toga prijetili
https://en.m.wikipedia.org/wiki/China%27s_final_warning
kinezi kao nisu imali razlog da napadnu tajvan sve dok ludara nije tamo dosla
a dosla da kaze kako eto oni podrzava demokraciju
vrijednosti ba, kuis
medutim bidenova administracija ne podrzava neovisnost tajvana, bar su tako naknadno ispravili onog senilca kad mu je izletilo da ce branit tajvan u slucaju kineskog napada
dakle, sto je ludara isla pitanje je sad
a dosla da kaze kako eto oni podrzava demokraciju
vrijednosti ba, kuis
medutim bidenova administracija ne podrzava neovisnost tajvana, bar su tako naknadno ispravili onog senilca kad mu je izletilo da ce branit tajvan u slucaju kineskog napada
dakle, sto je ludara isla pitanje je sad
2014-04-19
Mislim da se radi samo o tome koji trenutak su Kinezi izabrali za početak obračuna.
Bolje je pripremiti se i započeti akciju po planu onda kad tebi odgovara i ne nasjedati na provokacije i poduzimati ishitrene korake.
I Kinezima je cilj samo Tajvan. Amerikanci su ti koji žele dominaciju.
Bolje je pripremiti se i započeti akciju po planu onda kad tebi odgovara i ne nasjedati na provokacije i poduzimati ishitrene korake.
crvenkasti-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:Da i obračunati se sa američkim flotom koja bi reagirala. Poraziti ih i uspostaviti totalnu dominaciju nad svijetom. Zakurac sada ispaljuju stotine raketa u prazno, tamo su im bila 4 američka nosača, a ovi se usrali ko grlice a prije toga prijetili
nece kina nikad ratovat sa amerikom dok god mocvara, neokonsi i demokrati upravljaju americkom politikom
prije ce komunizam/fasizam u ameriku pa i nece bit nesporazuma
a onda ce se tajvan mirno pripojit jer nece imat izbora
2014-04-19
lakše će kinezi ostvariti dominaciju nad svijetom , nego što će maznuti sam tajvan..crvenkasti wrote:Mislim da se radi samo o tome koji trenutak su Kinezi izabrali za početak obračuna.
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Page 9 of 12