Kina vs USA
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Kina vs USA
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
2018-06-14
:zap:Chinese Su-35 fighters cross the Taiwan Strait, fly towards Taiwan, – CGTN channel
— Flash (@Flash43191300) August 2, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
biti će pun kurac negativnih bodova haha,, svaka kritika XIa i partije = -1 bod u onoj njihovoj bazi podataka ,Hektorović wrote:Kinezi videm masovno razočarani i ljuti na Xi-ja
2014-04-15
n_razbojnik-
2014-04-15
2018-06-14
BREAKING: China announces military drills encircling Taiwan from Aug. 4-7 https://t.co/oHcvcewOKK pic.twitter.com/a7TDjBiUc5
— Bloomberg (@business) August 2, 2022
2018-04-10
BREAKING: China closing some areas near Taiwan to planes and ships to conduct "important military exercises," including live-fire drills pic.twitter.com/9seTiuZzkq
— BNO News (@BNONews) August 2, 2022
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:biti će pun kurac negativnih bodova haha,, svaka kritika XIa i partije = -1 bod u onoj njihovoj bazi podataka ,Hektorović wrote:Kinezi videm masovno razočarani i ljuti na Xi-ja
https://t.co/EGgZNv5TmO
— Yin Sura 尹苏拉 (@yin_sura) August 2, 2022
China has chosen money over dignity. Russia, with much less economic power than China has dared standing to the West.
I predicted it, read my thread :point_down:
2018-04-10
veber wrote:ti kao i onaj.mentalitet wrote:Pa djesi vesh masina,jesi opet pocheo lokati jeftinu brlju?veber wrote:of kors ili ofkors?mentalitet wrote:Ameri su 1970 priznali jednu Kinu (Kisindzer doktrina) pa kada su vidjeli da su se zajebali jer su njhove pohlepne kompanije napravile silu od Kine sada bi ,necemo se tako vishe iigrati vrati mi igrachke.Vratit ce im kurchinu da je popushe iako su vec popushili samo im nitko nije rekao.Chachkaju kao i srbe na Kosovu da vide dokle bi mogli ici.Shto ne poshalju Bajdena a ne onu babetinu glupu,dodushe istii su pa suu ih mogli polslatii zajedno da ih se rijeshimo na najbezbolniiji nachin.P a jebem ti mater,ako je propisano da obichan chovjek mora u mirovinu nakon 65 pa koju pizdu materinu onda politichari ne idu isto tako jer je to ozbiiljan posao a ne za ljude koji si sami ne znaju ni pelene promijeniiti.
zakvačiš priksu i eto 30 000usd
doduše ti čistiš račiće za 30 000
godišnje.
Ma jock ja godishnje zaradim 2$ a ti si multimillioner,i gle chuda zaboli me kurac za to shto imash vishe.Ali ima neshto shto se ne moze kupiti lovom a to je kurchina.Da se upoznamo dokoljenko a ti ??Nego kada cesh u penziju da uziivash i nishta ne radish jer nema smisla da toliko zaradjuujesh a rintash tri posla.Pazii da ti cure ne ulove kakve srbeke oni ce ti razjebati i njih i imovinu.To je gamad srpska,samo love pichke koje imaju pare.A sada mrsh nazad u kariolu i tamo chekaj da ti se opet javim.
melkior wrote:XI je pičkica, Putin je za njega manga.
Kinezi su davno napisali knjigu umijece ratovanja kada smo mi skakali po drvecu.Stari moj,najopasniji su kad cute a ne ko kurchevitii balkanci ili ameri ovdje.Gledao sam par puta kako se namjeravaju potuci a kompici ih kao drze pa im ne dozvoljavaju a onii kao dvije babetine jedan drugome govore pogrdne rijechi.Ili si unesu lice u lice pa tako isto,a ja se chudim kako se tako dugo mogu suzdrzavati ii trpiti obostrane uvrede. Komichno za gledati.Eto upravo je to ova situacija,s time shto bi pola svijeta graknulo na kineze da ubiju tamo neku ludu babetinu kojoj je ionako isteklo vrijeme trajanja .U kineskoj kulturi stariji ljudi su svetinja zbog svoga zivotnog iskuustva gaje kult uchitelja pa bi vishe izgubili u ochima kineza nego pred amerima zato shto pola Amerike navija da tu babetinu kinezi poshalju ajkulama.
The PLA is planning to conduct live-fire military exercises within the sovereign territorial waters of Taiwan (blue line). These are the most provocative moves by China in decades & would qualify for the UN definition of state aggression.
— Nathan Ruser (@Nrg8000) August 2, 2022
Unambiguously escalatory & in the wrong. https://t.co/9trC6tLBct pic.twitter.com/jNVDx4jRUV
2018-04-10
To se u ovom trenutku i ocekuje od njih.
Najbolje da im je svejedno i ne reagiraju,...ko nasa politicka elita.
dijagram-
2015-08-09
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12