Kina vs USA
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Kina vs USA
BUDALETINAmentalitet wrote:RayMabus wrote:A malo ovo pivski trubšić al samo tu a i to par trbušnjaka i odma se izravna samo od sebe. Ostalo je metar i devedeset i atletska građa.mentalitet wrote:RayMabus wrote:Spava san ka top sinoć cilu noć.
Budin se ujutro sam od sebe oko šest, zubi mi trnu.
Pogledan se u ogledalo onako u boksama a cila ova strana na kojoj san bočno spava puna crtica kako san zaspa trvdo priko lancuna i sve se utisnilo u kožu.
Ko kamen san spava sinoć. Ko kamen san spava cilu noć.
Ne spava mi se ni sad al ne da mi se nakon pive kenjak to po internetu. Oću se malo ispružit i to je to. Nisan pospan.
Hoce te crtce od lancuna da ostanu urezane kod beba a bogami i kod malo bucmastijih ljudi,necuu rec debelih jer nije korektno;::::)))
Ne vodin ja računa jer me nije brige jer ima odličnu genetiku a par trbušnjaka odma ta vodurina i piva na stomaku ispari i počmu i tu kockice ( mišići koji su ispod ).
Kad se oženim onda ću radit sklekove. Neka on sad diše. Nek malo opušteno.
To kad ti Ero pushii da ti ne ide dim u ochi?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Kina vs USA
Šandor Winnetou wrote:BUDALETINAmentalitet wrote:RayMabus wrote:A malo ovo pivski trubšić al samo tu a i to par trbušnjaka i odma se izravna samo od sebe. Ostalo je metar i devedeset i atletska građa.mentalitet wrote:RayMabus wrote:Spava san ka top sinoć cilu noć.
Budin se ujutro sam od sebe oko šest, zubi mi trnu.
Pogledan se u ogledalo onako u boksama a cila ova strana na kojoj san bočno spava puna crtica kako san zaspa trvdo priko lancuna i sve se utisnilo u kožu.
Ko kamen san spava sinoć. Ko kamen san spava cilu noć.
Ne spava mi se ni sad al ne da mi se nakon pive kenjak to po internetu. Oću se malo ispružit i to je to. Nisan pospan.
Hoce te crtce od lancuna da ostanu urezane kod beba a bogami i kod malo bucmastijih ljudi,necuu rec debelih jer nije korektno;::::)))
Ne vodin ja računa jer me nije brige jer ima odličnu genetiku a par trbušnjaka odma ta vodurina i piva na stomaku ispari i počmu i tu kockice ( mišići koji su ispod ).
Kad se oženim onda ću radit sklekove. Neka on sad diše. Nek malo opušteno.
To kad ti Ero pushii da ti ne ide dim u ochi?
Kad si mami pochupash sve dlake sa pichke valjda cesh se smiriti???!!
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Page 12 of 12