tolerancija i pederluk
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: tolerancija i pederluk
Šta je to vrijeđanje vjerskih osjećaja,kad muslimanu pokažeš larikaturu Muhameda ili katoliku pokažeš svećenika pedofila ili ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Onda je to gušenje demokracije i slobode govora.cassanowa wrote:Nije. Bit će ako ti izbrišu sve uvrede na račun vjernika.IL Risorto wrote:Oh,eto,ispričavam se zbog kršenja pravila foruma.cassanowa wrote:A osim toga, to je i pravilo ovog foruma da se ne vrijeđaju vjerski osjećaji, koja se naravno striktno ne poštuju.IL Risorto wrote:
Pa šta ima loše u tome što se pljuje po religiji ?
I samo budaletina poput tebe može misliti da je iznad svih i da može vrijeđati o omalovažavati koga hoće.
Eto, ti si iznad svih, nastavi kršiti pravila foruma i pokaži nam koliko si glup.
Je li sad uredu ?
Koliko je na ovom forumu različiti uvreda,različitih skupina,pojedinaca,pa po čemu bi vjernici trebali bit pošteđenije od recimo pedera ?
Ako smijemo vrijeđat pedere,zašto ne bi smo smjeli vrijeđat vjernike ?
I jedni i drugi nameću svoje retardirane stavove cijelom društvu kao opće prihvatljivo.
2015-07-23
Za Muslimane je to uvreda. Nije uvreda prokazati svećenika pedofila, nego dužnost.IL Risorto wrote:Šta je to vrijeđanje vjerskih osjećaja,kad muslimanu pokažeš larikaturu Muhameda ili katoliku pokažeš svećenika pedofila ili ?
Uvreda je pisati onakve budalaštine o Isusu i Svetoj Djevici Mariji.
Guest- Guest
Nije to nikakva uvreda,već isključivo slobodna umjetnička interpretacija i izričaj.cassanowa wrote:Za Muslimane je to uvreda. Nije uvreda prokazati svećenika pedofila, nego dužnost.IL Risorto wrote:Šta je to vrijeđanje vjerskih osjećaja,kad muslimanu pokažeš larikaturu Muhameda ili katoliku pokažeš svećenika pedofila ili ?
Uvreda je pisati onakve budalaštine o Isusu i Svetoj Djevici Mariji.
Znaš li da postoje neke serije koja imaju puno slobodniju i pogrdniju interpretaciju Isusa nego što ja.
Evo recimo,pogledaj tv seriju Preacher,vjernici su divljali i prosvjedovali da se ta serija zabrani,pa svejedno,nikome nije palo na pamet ukinut seriju zbog pogrdnog prikaza Isusa,niti da bi se dodvorili vjernicima.
A i onako vjernike vrijeđa svaka pizdarija.
Last edited by IL Risorto on 11/7/2022, 00:12; edited 1 time in total
2015-07-23
Ne smiju se vrijeđati pederi ni lezbe.IL Risorto wrote:
Koliko je na ovom forumu različiti uvreda,različitih skupina,pojedinaca,pa po čemu bi vjernici trebali bit pošteđenije od recimo pedera ?
I jedni i drugi nameću svoje retardirane stavove cijelom društvu kao opće prihvatljivo.
Ja sam pokušao pa sam popušio kaznenu prijavu. Nadam se da ti nećeš zato što vrijeđaš vjernike.
Guest- Guest
Gdje,ovdje na forumu,šta te Yoda prijavio ?cassanowa wrote:Ne smiju se vrijeđati pederi ni lezbe.IL Risorto wrote:
Ja sam pokušao pa sam popušio kaznenu prijavu. Nadam se da ti nećeš zato što vrijeđaš vjernike.
2015-07-23
Nebitno. Samo ti kažem da su pederi i lezbe zaštićeniji od vjernika.IL Risorto wrote:Gdje,ovdje na forumu,šta te Yoda prijavio ?cassanowa wrote:Ne smiju se vrijeđati pederi ni lezbe.IL Risorto wrote:
Guest- Guest
Možda jesu,ali zšto je to tako.cassanowa wrote:Nebitno. Samo ti kažem da su pederi i lezbe zaštićeniji od vjernika.IL Risorto wrote:Gdje,ovdje na forumu,šta te Yoda prijavio ?cassanowa wrote:Ne smiju se vrijeđati pederi ni lezbe.IL Risorto wrote:
Koliko je puta bilo u medijima da je netko premlaćen zato što je peder,a kad je bio slučaj da je netko premlaćen samo zato što je vjernik.
2015-07-23
Boli me kurac. Ja nisam nikoga premlatio.IL Risorto wrote:
Možda jesu,ali zšto je to tako.
Koliko je puta bilo u medijima da je netko premlaćen zato što je peder,a kad je bio slučaj da je netko premlaćen samo zato što je vjernik.
Guest- Guest
Vrijeme je da si vas napokon dvojica iznajmite sobu pa da si počnete jedan drugom lizati jaja, koliko ste si bliskiIL Risorto wrote:Možda jesu,ali zšto je to tako.cassanowa wrote:Nebitno. Samo ti kažem da su pederi i lezbe zaštićeniji od vjernika.IL Risorto wrote:cassanowa wrote:Ne smiju se vrijeđati pederi ni lezbe.IL Risorto wrote:Koliko je na ovom forumu različiti uvreda,različitih skupina,pojedinaca,pa po čemu bi vjernici trebali bit pošteđenije od recimo pedera ?
Gdje,ovdje na forumu,šta te Yoda prijavio ?
zganci_i_jetrica- Posts : 1405
2021-06-05
Eto, valjda si sad skužio da nije nikto toliko glup pa da će tebe slušat.IL Risorto wrote:
Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.
Osim toga,na zapadu su takvi trendovi da raste ateizam i alternativna spiritualnost,dok kršćanstvo opada.Doći će dan kad će i u Hrvatskoj crkve bit puste i to ne samo zbog nataliteta,već i zbog društvenih trendova.
Doći će vrijeme da će sramotno bit reć da si kršćanin,kao što je nekad sramotno bilo reć da si bio pripadnik komunističke partije.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BMW i pederluk
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji