Pederluk i pedofilija u zagrebu
Page 1 of 1
Pederluk i pedofilija u zagrebu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/zagrebacka-klopka-za-gayeve-mamili-ih-na-seks-pa-ih-doslovce-spustenih-hlaca-napadali-i-trazili-novac-jer-je-jedan-od-prevaranata-maloljetan/8493548/
Eto što radi izostanak građanskog odgoja u školskom programu a previše vjeronauka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Pederluk i pedofilija u zagrebu
סמאל wrote:Eto što radi izostanak građanskog odgoja u školskom programu a previše vjeronauka.
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:Eto što radi izostanak građanskog odgoja u školskom programu a previše vjeronauka.
?
Maloljetni peder mami pederske pedofile i ucjenjuje ih, đe crkva?
Uvjek je negdje sjena crkve nad pederastijom i pedofilijom.Ne sumnaj kako će uskoro pojavit se detalji da je neki od ucjenjivača bivši ministrant a od ucjenjenih neki svećenik.marcellus wrote:סמאל wrote:Eto što radi izostanak građanskog odgoja u školskom programu a previše vjeronauka.
?
2015-07-23
Debo u kombinaciji kvota 1.50
2014-04-14
סמאל wrote:Uvjek je negdje sjena crkve nad pederastijom i pedofilijom.Ne sumnaj kako će uskoro pojavit se detalji da je neki od ucjenjivača bivši ministrant a od ucjenjenih neki svećenik.marcellus wrote:סמאל wrote:Eto što radi izostanak građanskog odgoja u školskom programu a previše vjeronauka.
?
premisa a crkva je pederska premisa b crkva je zlo konkluzija pederluk je zlo
mnogo je brate, mnogo!n_razbojnik wrote:Debo u kombinaciji kvota 1.50
marcellus wrote:סמאל wrote:Uvjek je negdje sjena crkve nad pederastijom i pedofilijom.Ne sumnaj kako će uskoro pojavit se detalji da je neki od ucjenjivača bivši ministrant a od ucjenjenih neki svećenik.marcellus wrote:סמאל wrote:Eto što radi izostanak građanskog odgoja u školskom programu a previše vjeronauka.
?
premisa c kršćanstvo je pedofilska filozofija,jer sam Isus imao je nedolične sklonosti prema djeci.
Last edited by סמאל on Fri 15 Mar - 21:39; edited 1 time in total
2015-07-23
1.15...n_razbojnik wrote:Debo u kombinaciji kvota 1.50
T.- Posts : 17552
2014-04-14
zamjenio si Isusa sa jednim dragim prorokomסמאל wrote:marcellus wrote:סמאל wrote:Uvjek je negdje sjena crkve nad pederastijom i pedofilijom.Ne sumnaj kako će uskoro pojavit se detalji da je neki od ucjenjivača bivši ministrant a od ucjenjenih neki svećenik.marcellus wrote:סמאל wrote:Eto što radi izostanak građanskog odgoja u školskom programu a previše vjeronauka.
?
premisa c kršćanstvo je pedofilska filozofija,jer sam Isus imao je nedolične sklonosti prema djeci.
2014-04-14
kao što sam na drugoj temi napisao i referirao se na ovo...n_razbojnik wrote:zamjenio si Isusa sa jednim dragim prorokomסמאל wrote:marcellus wrote:סמאל wrote:Uvjek je negdje sjena crkve nad pederastijom i pedofilijom.Ne sumnaj kako će uskoro pojavit se detalji da je neki od ucjenjivača bivši ministrant a od ucjenjenih neki svećenik.marcellus wrote:
?
Pedofilija je u samim korjenima kršćanskog nauka,jer sam Isus je imao pedofilske sklonosti,što se isčitava iz ovog pasusa.,,,
Riječ Gospodnja
Donosili Isusu dječicu da ih se dotakne, a učenici im branili. Opazivši to Isus se ozlovolji i reče im: "Pustite dječicu neka dolaze k meni; ne priječite im jer takvih je kraljevstvo Božje! Zaista, kažem vam, tko ne primi kraljevstva Božjega kao dijete, ne, u nj neće ući." Nato ih zagrli pa ih blagoslivljaše polažući na njih ruke.
Mk 10,13-16''
2015-07-23
Obolio si čovječeסמאל wrote:kao što sam na drugoj temi napisao i referirao se na ovo...n_razbojnik wrote:zamjenio si Isusa sa jednim dragim prorokomסמאל wrote:marcellus wrote:סמאל wrote:
Uvjek je negdje sjena crkve nad pederastijom i pedofilijom.Ne sumnaj kako će uskoro pojavit se detalji da je neki od ucjenjivača bivši ministrant a od ucjenjenih neki svećenik.
Pedofilija je u samim korjenima kršćanskog nauka,jer sam Isus je imao pedofilske sklonosti,što se isčitava iz ovog pasusa.,,,Riječ Gospodnja
Donosili Isusu dječicu da ih se dotakne, a učenici im branili. Opazivši to Isus se ozlovolji i reče im: "Pustite dječicu neka dolaze k meni; ne priječite im jer takvih je kraljevstvo Božje! Zaista, kažem vam, tko ne primi kraljevstva Božjega kao dijete, ne, u nj neće ući." Nato ih zagrli pa ih blagoslivljaše polažući na njih ruke.
Mk 10,13-16''
2014-04-14
Možda i jesam,ali to ne umanjuje činjenicu kako se kršćani ni po čemu ne razlikuju od muslimana.n_razbojnik wrote:Obolio si čovječeסמאל wrote:kao što sam na drugoj temi napisao i referirao se na ovo...n_razbojnik wrote:zamjenio si Isusa sa jednim dragim prorokomסמאל wrote:marcellus wrote:
Pedofilija je u samim korjenima kršćanskog nauka,jer sam Isus je imao pedofilske sklonosti,što se isčitava iz ovog pasusa.,,,Riječ Gospodnja
Mk 10,13-16''
Jednom muslimanu ukazat na činjenicu kako je Muhamed oženio 6 godina staru djevojčicu,jednako je teško kao i nekom kršćaninu da je Isus bio običan šarlatan poput našeg forumskog ezekiela.
2015-07-23
Abrahamske religije, isto govno različito pakiranje.
Similar topics
» BMW i pederluk
» tolerancija i pederluk
» Pederluk nije bolest...
» ADVENT u Zagrebu
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji
» tolerancija i pederluk
» Pederluk nije bolest...
» ADVENT u Zagrebu
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji
Page 1 of 1