tolerancija i pederluk
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: tolerancija i pederluk
Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
E pa ja sam taj tvoj katolik kojeg želiš uništiti. Imaš priliku, prihvaćam da netko nekog uništi. Ja tebe ili ti mene. Reci di ćemo se nać i stvar riješena.
Guest- Guest
Pretpostavljam da nećeš pristati jer si kukavica iza tipkovnice i ništa više od toga.cassanowa wrote:Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
E pa ja sam taj tvoj katolik kojeg želiš uništiti. Imaš priliku, prihvaćam da netko nekog uništi. Ja tebe ili ti mene. Reci di ćemo se nać i stvar riješena.
Puši kurac kukavico!
Guest- Guest
Daješ si preveliki značaj s tim dječijim pričama,očito ti treba objasnit kao malom djetetu,i to doslovno.cassanowa wrote:Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
Dakle,pod uništenje glupe katolčadi znači,dekristijanizacija i deinstitucionalizacija katolibanije iz društvene sfere.Znam da je nemoguće sekularizacija društva po koneskom modelu,ali to ne znači da ne mogu priželjkivat i da STREMIT tome i ako znam da to neću doživit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Misli što hoćeš,jebe mi se,ali bar nisam glupan.cassanowa wrote:Pretpostavljam da nećeš pristati jer si kukavica iza tipkovnice i ništa više od toga.cassanowa wrote:Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
Puši kurac kukavico!
Jedini koji se napušio kurca,bio je Isus kad su ga rimski legionari jebavali onako prikovanog na križ.
Jebavali su ga u sve rupe i na nogama i na rukama i u onu rupu od kuplja ispod rebra.
Last edited by IL Risorto on 10/7/2022, 23:24; edited 1 time in total
2015-07-23
Ne. Ti misliš da možeš nekome vrijeđat religiju kad poželiš. Ti sebi daješ preveliki značaj....IL Risorto wrote:Daješ si preveliki značaj s tim dječijim pričama,očito ti treba objasnit kao malom djetetu,i to doslovno.cassanowa wrote:Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
Dakle,pod uništenje glupe katolčadi znači,dekristijanizacija i deinstitucionalizacija katolibanije iz društvene sfere.Znam da je nemoguće sekularizacija društva po koneskom modelu,ali to ne znači da ne mogu priželjkivat i da STREMIT tome i ako znam da to neću doživit.
A obična si kukavica koja se ne zna izboriti za sebe kad dođe gusto.
Ponuda još stoji, pa ako se predomisliš javi.
A do tad puši kurac.
Guest- Guest
Da. Samo ti je to još preostalo. Tipkovnica i budalaštine.IL Risorto wrote:
Misli što hoćeš,jebe mi se,ali bar nisam glupan.
Jedini koji se napušio kurca,bio je Isus kad su ga rimski legionari jebavali onako prikovanog na križ.
Jebavali su ga u sve rupe i na nogama i na rukama i u onu rupu od kuplja ispod rebra.
Guest- Guest
Ah,znači religiju se ne smije vrijeđat ?cassanowa wrote:Ne. Ti misliš da možeš nekome vrijeđat religiju kad poželiš. Ti sebi daješ preveliki značaj....IL Risorto wrote:Daješ si preveliki značaj s tim dječijim pričama,očito ti treba objasnit kao malom djetetu,i to doslovno.cassanowa wrote:Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
A obična si kukavica koja se ne zna izboriti za sebe kad dođe gusto.
Ponuda još stoji, pa ako se predomisliš javi.
A do tad puši kurac.
Onda si ti isti kao i oni islamisti koji divljaju radi karikatura proroka Muhameda.
2015-07-23
Pa vidiš da smiješ iza tipkovnice. Samo u RL za to nemaš muda.IL Risorto wrote:
Ah,znači religiju se ne smije vrijeđat ?
Onda si ti isti kao i oni islamisti koji divljaju radi karikatura proroka Muhameda.
Guest- Guest
Da,to i užitak kao primjerice kad pročitam kako muslimani jebu one vaše katolike u Bosni ili kad feministice pljuju i pišaju po crkvama u Argentini ili kad crkve pretvaraju u striptiz barove u zapadnoj Europi.cassanowa wrote:Da. Samo ti je to još preostalo. Tipkovnica i budalaštine.IL Risorto wrote:
Misli što hoćeš,jebe mi se,ali bar nisam glupan.
2015-07-23
Vrlo ruzno receno.Nisam cuo da bilo koji clan nekog drugog religijskog civilizacijskog kruga za svoju vjeru tako govori.Nisi Katolik,ne moras niti biti,no pokazati respekt za vecinu je samo odraz kulture..IL Risorto wrote:Misli što hoćeš,jebe mi se,ali bar nisam glupan.cassanowa wrote:Pretpostavljam da nećeš pristati jer si kukavica iza tipkovnice i ništa više od toga.cassanowa wrote:Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
Puši kurac kukavico!
Pa da vidiš,dobro si zaključio,nikad ne znaš kad može naić neki fundamentalistički luđak koji reagira kao islamist za karikature Muhameda.cassanowa wrote:Pa vidiš da smiješ iza tipkovnice. Samo u RL za to nemaš muda.IL Risorto wrote:
Reci mi,jeli te uzbuđuje pomisao na to da ubijaš nevjernike i bogohulnike ovakve kao što sam ja ? je li dole ovlažiš na pomisao na to ?
2015-07-23
Boli me kurac šta si ti nevjernik, ja tebe ne napadam. Ti mene napadaš. A kad me napadaju onda se branim. A ti nisi takav. Ti si ljiga koja mijenja nickove i vrijeđa sve oko sebe.IL Risorto wrote:Pa da vidiš,dobro si zaključio,nikad ne znaš kad može naić neki fundamentalistički luđak koji reagira kao islamist za karikature Muhameda.cassanowa wrote:Pa vidiš da smiješ iza tipkovnice. Samo u RL za to nemaš muda.IL Risorto wrote:
Reci mi,jeli te uzbuđuje pomisao na to da ubijaš nevjernike i bogohulnike ovakve kao što sam ja ? je li dole ovlažiš na pomisao na to ?
Tko se drugome dira u religiju taj je agresor, a ti voliš biti agresor iza tipkovnice. U RL-u si obična nula. Takvih se agresora najlakše riješim.
Guest- Guest
Pa šta ima loše u tome što se pljuje po religiji ?cassanowa wrote:Boli me kurac šta si ti nevjernik, ja tebe ne napadam. Ti mene napadaš. A kad me napadaju onda se branim. A ti nisi takav. Ti si ljiga koja mijenja nickove i vrijeđa sve oko sebe.IL Risorto wrote:Pa da vidiš,dobro si zaključio,nikad ne znaš kad može naić neki fundamentalistički luđak koji reagira kao islamist za karikature Muhameda.cassanowa wrote:Pa vidiš da smiješ iza tipkovnice. Samo u RL za to nemaš muda.IL Risorto wrote:
Tko se drugome dira u religiju taj je agresor, a ti voliš biti agresor iza tipkovnice. U RL-u si obična nula. Takvih se agresora najlakše riješim.
Nisi li ti i takvi kao ti licemjer ?
Prije malo više od stoljeća,takvi kao ti palili su ljude na lomači u ime religije.
Takva religija koja je ubijala,mučila ljude,te i dan danas jebu i siluju nedužnu djecu,ne zaslužuje da se poštuje.
Znači sve je ok dok se šuti i trpi vjerski terorizam i vjersko zlo a kad se prema religiji postavi onako kako to i zaslužuje onda si agresor,Jadni vjernici.
Nego kako se riješavaš bezbožnih agresora na religiju,jesu li ti Isilovci uzor ?
2015-07-23
Znam da tebi nema..IL Risorto wrote:
Pa šta ima loše u tome što se pljuje po religiji ?
Sad do zore pljuj po religiji. Pokaži drugima tko si i što si.
A ja sam ti svoje rekao. Za mene si glupi agresor iza tipkovnice.
Guest- Guest
Pa to si cijelo vrijeme i htjeo,namjerno si provocirao.cassanowa wrote:Znam da tebi nema..IL Risorto wrote:
Sad do zore pljuj po religiji. Pokaži drugima tko si i što si.
2015-07-23
A šta si ti,nasilnik,vjerski fanatik,katolibanska verzija isilovca ?cassanowa wrote:
A ja sam ti svoje rekao. Za mene si glupi agresor iza tipkovnice.
Je li ti se diže ona stvar kad zamišljaš da ubijaš nevjernike ?
2015-07-23
A osim toga, to je i pravilo ovog foruma da se ne vrijeđaju vjerski osjećaji, koja se naravno striktno ne poštuju.IL Risorto wrote:
I samo budaletina poput tebe može misliti da je iznad svih i da može vrijeđati o omalovažavati koga hoće.
Eto, ti si iznad svih, nastavi kršiti pravila foruma i pokaži nam koliko si glup.
Guest- Guest
Oh,eto,ispričavam se zbog kršenja pravila foruma.cassanowa wrote:A osim toga, to je i pravilo ovog foruma da se ne vrijeđaju vjerski osjećaji, koja se naravno striktno ne poštuju.IL Risorto wrote:
I samo budaletina poput tebe može misliti da je iznad svih i da može vrijeđati o omalovažavati koga hoće.
Eto, ti si iznad svih, nastavi kršiti pravila foruma i pokaži nam koliko si glup.
Je li sad uredu ?
2015-07-23
Sve što vidiš kao suprotno od sebe u ovom svijetu koji je zrcalo i shvatiš da si to sve ti, tad ćeš biti slobodan.
Last edited by red wolf on 11/7/2022, 00:03; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Nije. Bit će ako ti izbrišu sve uvrede na račun vjernika.IL Risorto wrote:Oh,eto,ispričavam se zbog kršenja pravila foruma.cassanowa wrote:A osim toga, to je i pravilo ovog foruma da se ne vrijeđaju vjerski osjećaji, koja se naravno striktno ne poštuju.IL Risorto wrote:
Je li sad uredu ?
Guest- Guest
Šta je to vrijeđanje vjerskih osjećaja,kad muslimanu pokažeš larikaturu Muhameda ili katoliku pokažeš svećenika pedofila ili ?
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BMW i pederluk
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!