tolerancija i pederluk
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: tolerancija i pederluk
Ne znam sto se ceka desnicari nece uzvratiti
2014-04-15
U Jugi ako bi u JNA ustanovili da si peder dobio bi otpust i bio poslan na psihijatrijsko liječenje
Smatrali su ih psihičkim bolesnicima
Zanimljivo neki su folirali razne pizdarije kako bi izbjegli vojsku ili bili pušteni prije vremena ali niko nije folirao da je pederčina
To bi bila sramota nad sramotama
Smatrali su ih psihičkim bolesnicima
Zanimljivo neki su folirali razne pizdarije kako bi izbjegli vojsku ili bili pušteni prije vremena ali niko nije folirao da je pederčina
To bi bila sramota nad sramotama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jastreb likes this post
nadam se da ce pokucat na vrata torcide i bbb-a..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Marcel i vučko skužili da ne mogu simultano ratovati na oba fronta (i protiv liberalizma i protiv Rusa). Zaključili su da je liberalizam opasniji, pa hajmo prvo protiv njih.
je uzvrate pa da završe 10godina na robiji.. kako da ne..n_razbojnik wrote:Ne znam sto se ceka desnicari nece uzvratiti
Kako da ne...vuksadinare wrote:nadam se da ce pokucat na vrata torcide i bbb-a..
Valjda se raspitao kakva tamo danas atmosfera vlada.
Tko pita ne skita.
Guest- Guest
Na kraju će ispasti da smo mi koji smo voljeli Jugu isto što i ovi "besprizorni".
Naravno,da će nas neki trpati u isti koš,ali ovaj lik bi po mome bio sproveden u štab,pa neka tamo odluče što sa njime.
Naravno,da će nas neki trpati u isti koš,ali ovaj lik bi po mome bio sproveden u štab,pa neka tamo odluče što sa njime.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma znam ja vas. Vi bi ga poslali na Goli Otok.jastreb wrote:Na kraju će ispasti da smo mi koji smo voljeli Jugu isto što i ovi "besprizorni".
Ja bi ga smjestio u bolnicu.
A liptardi bi ga poslali na gay paradu.
Guest- Guest
Može se i tako reći.cassanowa wrote:Ma znam ja vas. Vi bi ga poslali na Goli Otok.jastreb wrote:Na kraju će ispasti da smo mi koji smo voljeli Jugu isto što i ovi "besprizorni".
Ja bi ga smjestio u bolnicu.
A liptardi bi ga poslali na gay paradu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni ne izgleda nešto opasan, vjerojatno se zato i poziva na čopor.
Zar je moguće da ne možete prepoznat lažni troll profil.
Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
Guest- Guest
Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
2015-07-23
Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
Guest- Guest
Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
2015-07-23
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BMW i pederluk
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!