tolerancija i pederluk
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: tolerancija i pederluk
Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Svaka vrsta na Zemlji ima oko 5 posto pripadnika koji su istospolno orijentirani. To je sasvim prirodno. Ako se taj postotak digne iznad dvadeset posto, tad vrsta propada. Vi, ljudi, ste sada u toj fazi...hehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
I misliš da to možeš s više profila? Tako uništavaš sebe.
Guest- Guest
Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.cassanowa wrote:Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
Osim toga,na zapadu su takvi trendovi da raste ateizam i alternativna spiritualnost,dok kršćanstvo opada.Doći će dan kad će i u Hrvatskoj crkve bit puste i to ne samo zbog nataliteta,već i zbog društvenih trendova.
Doći će vrijeme da će sramotno bit reć da si kršćanin,kao što je nekad sramotno bilo reć da si bio pripadnik komunističke partije.
2015-07-23
Rekao si da ti tome stremiš. OK, biraj mjesto i vrijeme. Spreman sam se boriti s tobom. Pošalji mi na PP kad odlučiš.IL Risorto wrote:
Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.
Osim toga,na zapadu su takvi trendovi da raste ateizam i alternativna spiritualnost,dok kršćanstvo opada.Doći će dan kad će i u Hrvatskoj crkve bit puste i to ne samo zbog nataliteta,već i zbog društvenih trendova.
Doći će vrijeme da će sramotno bit reć da si kršćanin,kao što je nekad sramotno bilo reć da si bio pripadnik komunističke partije.
Guest- Guest
Nikad se kršćanin neće sramiti svoje vjere. Kršćanin živi Krista u sebi jer je s njime povezan s Vinogradarom (Otac).IL Risorto wrote:Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.cassanowa wrote:Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
red wolf-
2016-02-10
A ti si šta,bogobranitelj i vitez svete stolice ?cassanowa wrote:Rekao si da ti tome stremiš. OK, biraj mjesto i vrijeme. Spreman sam se boriti s tobom. Pošalji mi na PP kad odlučiš.IL Risorto wrote:
Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.
Znaš i sam da govorim istinu.Kršćanstvo ne može vodit bitku protiv Liberala s zapada,te islama i komunizma s istoka.,naravno to ne mora bit oružana bitka,već ideološka i spiritualna.
Za razliku od Afrike i Južne Amerike,gdje se kršćanstvo još uvijek dobro drži,u zemljama zapadnog civilizacijskog kruga,kršćanstvo napokon gubi bitku.
Dobro,postoji još par istočno europskih katolibanskih utvrda ali vremenom će i one past.
2015-07-23
Ja sam onaj kojeg ti želiš uništiti. Imaš priliku.IL Risorto wrote:A ti si šta,bogobranitelj i vitez svete stolice ?cassanowa wrote:Rekao si da ti tome stremiš. OK, biraj mjesto i vrijeme. Spreman sam se boriti s tobom. Pošalji mi na PP kad odlučiš.IL Risorto wrote:
Znaš i sam da govorim istinu.Kršćanstvo ne može vodit bitku protiv Liberala s zapada,te islama i komunizma s istoka.,naravno to ne mora bit oružana bitka,već ideološka i spiritualna.
Za razliku od Afrike i Južne Amerike,gdje se kršćanstvo još uvijek dobro drži,u zemljama zapadnog civilizacijskog kruga,kršćanstvo napokon gubi bitku.
Dobro,postoji još par istočno europskih katolibanskih utvrda ali vremenom će i one past.
Guest- Guest
Možda oni dosljedni vjernici,ali zar ne vidiš da mlađe generacije prate trendove,pa tako u Kanadi,Americi,Australiji i dobrom djelu zapadne Europe,mladi se distanciraju od nečeg što se smatra nazadnim i primitivnim kao što je krščanstvo.red wolf wrote:Nikad se kršćanin neće sramiti svoje vjere. Kršćanin živi Krista u sebi jer je s njime povezan s Vinogradarom (Otac).IL Risorto wrote:Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.cassanowa wrote:Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
Kršćanstvo više nije u trendu.
2015-07-23
Ostat će samo postojan plod. Postojana vinova loza na trsu (Krist), a Vinogradar (Otac) će biti ponosan.IL Risorto wrote:Možda oni dosljedni vjernici,ali zar ne vidiš da mlađe generacije prate trendove,pa tako u Kanadi,Americi,Australiji i dobrom djelu zapadne Europe,mladi se distanciraju od nečeg što se smatra nazadnim i primitivnim kao što je krščanstvo.red wolf wrote:Nikad se kršćanin neće sramiti svoje vjere. Kršćanin živi Krista u sebi jer je s njime povezan s Vinogradarom (Otac).IL Risorto wrote:Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.cassanowa wrote:Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
red wolf-
2016-02-10
Ti si kap u moru,jednako kao što sam i ja,beznačajni i nebitni,kao i pojedini navijač koji navija za neki klub.cassanowa wrote:Ja sam onaj kojeg ti želiš uništiti. Imaš priliku.IL Risorto wrote:A ti si šta,bogobranitelj i vitez svete stolice ?cassanowa wrote:Rekao si da ti tome stremiš. OK, biraj mjesto i vrijeme. Spreman sam se boriti s tobom. Pošalji mi na PP kad odlučiš.IL Risorto wrote:
Ti navijaš za vatikansnku momčad,ja za one koji igraju protiv njih,jedino što ja i ti možemo,kladit se i navijat.
2015-07-23
Kršćanstvo je najbolja samoobrana od zla koja postoji.IL Risorto wrote:
Guest- Guest
Je baš,jadan je taj plod kojeg je silovana curica podmetnula kao,,bezgrešno začetog''red wolf wrote:Ostat će samo postojan plod. Postojana vinova loza na trsu (Krist), a Vinogradar (Otac) će biti ponosan.IL Risorto wrote:Možda oni dosljedni vjernici,ali zar ne vidiš da mlađe generacije prate trendove,pa tako u Kanadi,Americi,Australiji i dobrom djelu zapadne Europe,mladi se distanciraju od nečeg što se smatra nazadnim i primitivnim kao što je krščanstvo.red wolf wrote:Nikad se kršćanin neće sramiti svoje vjere. Kršćanin živi Krista u sebi jer je s njime povezan s Vinogradarom (Otac).IL Risorto wrote:Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.cassanowa wrote:Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
Vremenom će bit sve manje onih,koji će progutat i vjerovat u te tisućljetne bedastoće i bajke.
2015-07-23
To je sve stvar gledišta. Iz moje perspektive,judaizam,kršćanstvo i islam su najveća zla koja postoje.cassanowa wrote:Kršćanstvo je najbolja samoobrana od zla koja postoji.IL Risorto wrote:
2015-07-23
Zaludu ti je, Svojim bijesom me nećeš uništiti.IL Risorto wrote:Je baš,jadan je taj plod kojeg je silovana curica podmetnula kao,,bezgrešno začetog''red wolf wrote:Ostat će samo postojan plod. Postojana vinova loza na trsu (Krist), a Vinogradar (Otac) će biti ponosan.IL Risorto wrote:Možda oni dosljedni vjernici,ali zar ne vidiš da mlađe generacije prate trendove,pa tako u Kanadi,Americi,Australiji i dobrom djelu zapadne Europe,mladi se distanciraju od nečeg što se smatra nazadnim i primitivnim kao što je krščanstvo.red wolf wrote:Nikad se kršćanin neće sramiti svoje vjere. Kršćanin živi Krista u sebi jer je s njime povezan s Vinogradarom (Otac).IL Risorto wrote:Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.cassanowa wrote:Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
Vremenom će bit sve manje onih,koji će progutat i vjerovat u te tisućljetne bedastoće i bajke.
Guest- Guest
Onda to drž za sebe i ne vrijeđaj druge.IL Risorto wrote:To je sve stvar gledišta. Iz moje perspektive,judaizam,kršćanstvo i islam su najveća zla koja postoje.cassanowa wrote:Kršćanstvo je najbolja samoobrana od zla koja postoji.IL Risorto wrote:
Guest- Guest
Osdtat će oni postojani u vjeri.IL Risorto wrote:Je baš,jadan je taj plod kojeg je silovana curica podmetnula kao,,bezgrešno začetog''red wolf wrote:Ostat će samo postojan plod. Postojana vinova loza na trsu (Krist), a Vinogradar (Otac) će biti ponosan.IL Risorto wrote:Možda oni dosljedni vjernici,ali zar ne vidiš da mlađe generacije prate trendove,pa tako u Kanadi,Americi,Australiji i dobrom djelu zapadne Europe,mladi se distanciraju od nečeg što se smatra nazadnim i primitivnim kao što je krščanstvo.red wolf wrote:Nikad se kršćanin neće sramiti svoje vjere. Kršćanin živi Krista u sebi jer je s njime povezan s Vinogradarom (Otac).IL Risorto wrote:Uništit će vas s jedne strane liberali,s druge muslimani a s treće,katočad će uništit sami sebe s nikakvim natalitetom.cassanowa wrote:Po tvom shvaćanju određene skupine ljudi, ja sam ti prvi na redu. Uništi me ako možeš.IL Risorto wrote:Stremim uništenju glupe katolčadi.cassanowa wrote:Znam. Stremiš imati više profila.IL Risorto wrote:Varaš se.Znam ja jako dobro čemu stremim,međutim to nikako nije politički korektno,niti civilizirano javno govorit.cassanowa wrote:Ti cijeli život lutaš. Nebi ti bio u koži.IL Risorto wrote:Ja imam pregršt profila različitih predznaka,od veganskih pa do kanibalskih,ono neka se nađe za svaku prigodu.
red wolf-
2016-02-10
Prezirem sve religije a najviše katoličanstvo,valjda zato što sam nekad i ja bio katolik,pa iz prve ruke znam koliko je to dibilna i ljigava religija.
Blaženi drug Tito,,neka je slava i spas na njega'' :D napravio je veliku i katastrofalnu grešku,to što je vodio vrlo suretljivu i pomirljivu politiku naspram vjerskih zajednica,umjesto da je kao Ataturk ili Mao u Kini ili Enver u Albaniji,vodio politiku čvrste ruke.
Nakon rata,trebao je sve svećenike,popove,hodže sprovest u logore na preodogoj a sve crkvetine i ostale vjerske objekte prenamjenit ili porušit.
Oni koji imaju povjesnu i umjetničku vrijednost,trebali su prenamjenit u muzej revolucije ili nešto društveno korisno a one objekte koji nemaju istorijsku i kulturnu važnost,trebalo je poravnat sa zemljom a prakticiranje bilo kakve religije zakonski sankcionirat.
Blaženi drug Tito,,neka je slava i spas na njega'' :D napravio je veliku i katastrofalnu grešku,to što je vodio vrlo suretljivu i pomirljivu politiku naspram vjerskih zajednica,umjesto da je kao Ataturk ili Mao u Kini ili Enver u Albaniji,vodio politiku čvrste ruke.
Nakon rata,trebao je sve svećenike,popove,hodže sprovest u logore na preodogoj a sve crkvetine i ostale vjerske objekte prenamjenit ili porušit.
Oni koji imaju povjesnu i umjetničku vrijednost,trebali su prenamjenit u muzej revolucije ili nešto društveno korisno a one objekte koji nemaju istorijsku i kulturnu važnost,trebalo je poravnat sa zemljom a prakticiranje bilo kakve religije zakonski sankcionirat.
2015-07-23
I ti ćeš nekoga uništiti?!..LOLIL Risorto wrote:Prezirem sve religije a najviše katoličanstvo,valjda zato što sam nekad i ja bio katolik,pa iz prve ruke znam koliko je to dibilna i ljigava religija.
Ratnik iza tipkovnice, koji nema muda pogledat čovjeku u oči, nego mu je pisanje budalaština krajnji domet.
Guest- Guest
Ti ne čitaš s razumjevanjem.Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?cassanowa wrote:I ti ćeš nekoga uništiti?!..LOLIL Risorto wrote:Prezirem sve religije a najviše katoličanstvo,valjda zato što sam nekad i ja bio katolik,pa iz prve ruke znam koliko je to dibilna i ljigava religija.
Ratnik iza tipkovnice, koji nema muda pogledat čovjeku u oči, nego mu je pisanje budalaština krajnji domet.
Ja mogu laprdat po forumu kao i ti,te se veselit i nazdravljat svemu što dopinosi uništenju vatikanske pedofilske sekte i njihovih retardiranih svetinja.
2015-07-23
Citiram te:" Stremim uništenju glupe katolčadi."IL Risorto wrote:cassanowa wrote:IL Risorto wrote:Gdje sam rekao da ću ja uništiti ?
E pa ja sam taj tvoj katolik kojeg želiš uništiti. Imaš priliku, prihvaćam da netko nekog uništi. Ja tebe ili ti mene. Reci di ćemo se nać i stvar riješena.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BMW i pederluk
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji
» Pederluk nije bolest...
» Pederluk i pedofilija u zagrebu
» Gasi ovaj pederluk, Kic!
» pederluk i pedofilija u liberalno antifašističkoj britaniji