CVRTILA: “Hrvatska ne bi trebala biti meta"
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: CVRTILA: “Hrvatska ne bi trebala biti meta"
Nama su ti komunci i vi isto.michaellcmacha wrote:jel se to opet nazire neki sukob između "hrvatskih" komija i srbijanskih "antifašista"... nazire se očito, al što preko sveštenijeh leđa... pobogu...;))
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
2014-04-12
A jesi django plačipička. Ulovim te u pederisanju, a ti se braniš, pa si samo još više kriv :Pdzango wrote:Počeo si kao Vuk Karadžić. Samo što ti sakupljaš samo gay narodnu poeziju. Valjda u skladu sa vlastitim opredeljenjem.ostap.phender wrote:Mene vidio na telki pa mi pokušao slati porukice, ali o tebi su i bećarci ispjevani:dzango wrote:Meni je rekao da si ga molio i da te je odradio preko kurca. Ne znam zašto se sad femkaš. Meni je rekao u kafani za stolom, dok smo pili pa ne znam odakle te tvoje vlažne insinuacije.ostap.phender wrote:Pa i popvluk ima pravo da sanja i snatri. Al' lijepo od tebe priznaš da ste bili intimni..., na intimnom planu :Pdzango wrote:Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Iz čega proizlazi da mnogi muškarci često psuju sve svece ženama koje previše idu na ispovijed ili na večernje mise.
Ako si gledala filmove Federica Felinija,onda znaš o čemu pričam.
Ljubitelji su dobre kapljice i neumorni tješitelji udovica i grešnica.
I nitko im to i ne uzima za zlo. Stara deviza "ne diraj me-ne diram te".
Jednom sam se,još 1996. opio sa jednim svećenikom,ali to je d(r)uga priča...
Na Kraj sela čađava mehana,
Kačaveda u njoj Džanga kara.
Malo kara, malo Džango puši,
Popina mu sperma mila duši..
Guest- Guest
To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Ti mene ulovio a teraš me da pričamo o Kačavendi i evociraš uspomene?ostap.phender wrote:A jesi django plačipička. Ulovim te u pederisanju, a ti se braniš, pa si samo još više kriv :Pdzango wrote:Počeo si kao Vuk Karadžić. Samo što ti sakupljaš samo gay narodnu poeziju. Valjda u skladu sa vlastitim opredeljenjem.ostap.phender wrote:Mene vidio na telki pa mi pokušao slati porukice, ali o tebi su i bećarci ispjevani:dzango wrote:Meni je rekao da si ga molio i da te je odradio preko kurca. Ne znam zašto se sad femkaš. Meni je rekao u kafani za stolom, dok smo pili pa ne znam odakle te tvoje vlažne insinuacije.ostap.phender wrote:Pa i popvluk ima pravo da sanja i snatri. Al' lijepo od tebe priznaš da ste bili intimni..., na intimnom planu :Pdzango wrote:Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Iz čega proizlazi da mnogi muškarci često psuju sve svece ženama koje previše idu na ispovijed ili na večernje mise.
Ako si gledala filmove Federica Felinija,onda znaš o čemu pričam.
Ljubitelji su dobre kapljice i neumorni tješitelji udovica i grešnica.
I nitko im to i ne uzima za zlo. Stara deviza "ne diraj me-ne diram te".
Jednom sam se,još 1996. opio sa jednim svećenikom,ali to je d(r)uga priča...
Na Kraj sela čađava mehana,
Kačaveda u njoj Džanga kara.
Malo kara, malo Džango puši,
Popina mu sperma mila duši..
Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Guest- Guest
Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Dok je srk'o s Kačavedine kurčine...
Guest- Guest
Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Pa mu je milo Kačavedino udo...
Guest- Guest
Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
kačavedin kaiš prepun recki,
otkad mu je po prknu budžio...
Guest- Guest
Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
našega je đanga mašta pusta,dzango wrote:Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
voli on neg' svetog save mošti,
kad mu s' vaso posere u usta....
Guest- Guest
I sveto ti nije sveto? Samo Kačavenda? On ti je sve i sja. Tako je kad si komunista i peder. Nije brate tebi lako.ostap.phender wrote:našega je đanga mašta pusta,dzango wrote:Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
A vidi da si dajguz i da voliš da te se riba, pa si došo po još. Ko što si bezbradi, bezmudi, salonski vikend četnik, tako si i lažni srbin (čitaj turčin) pa je onda jasno da ne znaš ni najobičniji deseterac složit. Ali ne zdvajaj, mogu ti ja tako deseterčiti dalje nego ti možeš pobjeći, pobjeguljo preispoljna, samo reci...dzango wrote:I sveto ti nije sveto? Samo Kačavenda? On ti je sve i sja. Tako je kad si komunista i peder. Nije brate tebi lako.ostap.phender wrote:našega je đanga mašta pusta,dzango wrote:Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Guest- Guest
Znam da možeš pederčiti do mile volje, To si dokazao više puta. Što sa Kačavendom, što na forumu. Vi komunci ste poznate pederčine.ostap.phender wrote:A vidi da si dajguz i da voliš da te se riba, pa si došo po još. Ko što si bezbradi, bezmudi, salonski vikend četnik, tako si i lažni srbin (čitaj turčin) pa je onda jasno da ne znaš ni najobičniji deseterac složit. Ali ne zdvajaj, mogu ti ja tako deseterčiti dalje nego ti možeš pobjeći, pobjeguljo preispoljna, samo reci...dzango wrote:I sveto ti nije sveto? Samo Kačavenda? On ti je sve i sja. Tako je kad si komunista i peder. Nije brate tebi lako.ostap.phender wrote:našega je đanga mašta pusta,dzango wrote:Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Pa eto, ne mora čak ni u desetercu, dvanaesterac isto nije problem:dzango wrote:Znam da možeš pederčiti do mile volje, To si dokazao više puta. Što sa Kačavendom, što na forumu. Vi komunci ste poznate pederčine.ostap.phender wrote:A vidi da si dajguz i da voliš da te se riba, pa si došo po još. Ko što si bezbradi, bezmudi, salonski vikend četnik, tako si i lažni srbin (čitaj turčin) pa je onda jasno da ne znaš ni najobičniji deseterac složit. Ali ne zdvajaj, mogu ti ja tako deseterčiti dalje nego ti možeš pobjeći, pobjeguljo preispoljna, samo reci...dzango wrote:I sveto ti nije sveto? Samo Kačavenda? On ti je sve i sja. Tako je kad si komunista i peder. Nije brate tebi lako.ostap.phender wrote:našega je đanga mašta pusta,dzango wrote:Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
U đanga ti nema ni trunke muškosti,
Plačipička bio, ostao do kraja,
Ćuna mu u strahu od ženske vlažnosti
Vasa g' kara - misli on: vidio je raja...
Guest- Guest
Kakva poezija, takav i autor.ostap.phender wrote:Pa eto, ne mora čak ni u desetercu, dvanaesterac isto nije problem:dzango wrote:Znam da možeš pederčiti do mile volje, To si dokazao više puta. Što sa Kačavendom, što na forumu. Vi komunci ste poznate pederčine.ostap.phender wrote:A vidi da si dajguz i da voliš da te se riba, pa si došo po još. Ko što si bezbradi, bezmudi, salonski vikend četnik, tako si i lažni srbin (čitaj turčin) pa je onda jasno da ne znaš ni najobičniji deseterac složit. Ali ne zdvajaj, mogu ti ja tako deseterčiti dalje nego ti možeš pobjeći, pobjeguljo preispoljna, samo reci...dzango wrote:I sveto ti nije sveto? Samo Kačavenda? On ti je sve i sja. Tako je kad si komunista i peder. Nije brate tebi lako.ostap.phender wrote:našega je đanga mašta pusta,dzango wrote:Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Nemose' sad duriš jer si srbin lažnjak pa ni stih uz gusle ne znaš složit. Al' vidim ja u čemu je stvar: došo si po još. Godi ti egu (i šupku) da ti popovi razvaljuju prkno. Isti si kao i oni drugi kobajagi srbi koji su ti gang-bang stilom iskarali čiču prije nego su ga upokojili po Lekinom naređenju.dzango wrote:Kakva poezija, takav i autor.ostap.phender wrote:Pa eto, ne mora čak ni u desetercu, dvanaesterac isto nije problem:dzango wrote:Znam da možeš pederčiti do mile volje, To si dokazao više puta. Što sa Kačavendom, što na forumu. Vi komunci ste poznate pederčine.ostap.phender wrote:A vidi da si dajguz i da voliš da te se riba, pa si došo po još. Ko što si bezbradi, bezmudi, salonski vikend četnik, tako si i lažni srbin (čitaj turčin) pa je onda jasno da ne znaš ni najobičniji deseterac složit. Ali ne zdvajaj, mogu ti ja tako deseterčiti dalje nego ti možeš pobjeći, pobjeguljo preispoljna, samo reci...dzango wrote:I sveto ti nije sveto? Samo Kačavenda? On ti je sve i sja. Tako je kad si komunista i peder. Nije brate tebi lako.ostap.phender wrote:našega je đanga mašta pusta,dzango wrote:Počeo si da gubiš kontrolu i ne idu ti stihovi. Jesam li ja rekao da stviš obe ruke na tastaturu? Sram te bilo.ostap.phender wrote:naš ti je đango je četnik svecki,dzango wrote:Ništa bez Kačavende kažeš? Ajde da ti verujem.ostap.phender wrote:Nema đango jedno mudo,dzango wrote:Neću ni da pitam u kom trenutku ti je pao na pamet ovaj stih. Ipak ima dama na temi. I obe ruke na tastaturu dok pričaš samnom.ostap.phender wrote:Otkrio đango u genima turčine,dzango wrote:Ti onda jurišaj na Kačavendu. Ja ti ne branim. Mada ne delujem tako, ja sam čovek širokih pogleda i ne smeta mi vaše pederisanje.ostap.phender wrote:Podvuko si rep pa u beganiju. Tipični četnik turskih genadzango wrote:To ovi Hrvati. Otkada su ušli u EU, samo ih "takve" priče interesuju. Odmah Kačavenda i slično. Mada, nisu bili bolji ni ranije, ruku na srce.maggie13 wrote:Zene se maknu a vi vase,"muske",price odmah..B-)
Guest- Guest
Zbrisala pobjegulja đango ko što i priliči takvima. Ajde' neka, neka, nek se zna kakav je :P
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Premijer opleo po predsjednici: Na Dan neovisnosti trebala je biti u Hrvatskoj, a Ina i MOL važniji su od vlaka
» Bulj:Hrvatska bi trebala prva priznati Kataloniju
» Ministrica odbrane: Njemačka bi trebala biti spremna za vodeću vojnu ulogu u Evropi
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
» Bulj:Hrvatska bi trebala prva priznati Kataloniju
» Ministrica odbrane: Njemačka bi trebala biti spremna za vodeću vojnu ulogu u Evropi
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
Page 7 of 7